skoudinio Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Καλα ψησίματα. Να την χαρείς. Εδω είμαστε να βοηθάμε ο ένας τον αλλον και να ανταλλάζουμε γνώμες και απόψεις. 1
panitos Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Καλημερα, Ψαχνω για ψησταρια υγραεριου για το εξοχικό οποτε και δεννθα γίνεται καθημερινή χρήση αλλα 1-2 φορες τον μήνα . Αρχαριος τελειως στο ψησιμο σε υγραεριο η μονη γνωση που υπάρχει είναι ψησιμο σε καρβουνο ή ρευμα.Το μπατζετ κυμαίνεται στα 300-350€. Εχετε καποιες συμβουλες για το τι να προσεξουμε κατα την αγορα ή ακομα καλυτερα καποια προταση;Απο το ψαξιμο το δικο μου ειδα αυτη https://www.skroutz.gr/s/14239466/Unimac-Premium-661310.html αλλα δεν ξερω καθολου τι να προσεξω.Οποτε οποια βοηθεια δεκτη.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Aπ οτι λενε παιδια εδω που εχουν παρει καποιες φθηνες ψησταριες, το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι ο καδος ειναι με ενωσεις οποτε σταζουν λαδια οταν ψησεις. Οποτε σε πρωτη φαση πηγαινε να τις δεις απο κοντα να δεις πως ειναι ο καδος απο κατω. Καλα λογια λενε για μια μαρκα του leroy.
PortgasDiAce Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Και εμενα ηρθε σημερα η Weber Spirit II 310. Το απογευμα που θα εχω χρονο θα κατσω να την στησω. Σε πρωτη οψη το μονο αρνητικο οτι το εγχειριδιο δεν εχει ουτε ελληνικα αλλα ουτε και αγγλικα. Αγορασμενη απο Κοτσο
tsiro7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Καλορίζικη , κατέβασε την 3d εφαρμογή θα σε βοηθήσει πολύ.
PortgasDiAce Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δοκιμασα να την κατεβασω σε android αλλα δεν μπορουσα. Βρηκα ενα βιντεακι στο youtube το οποιο ειναι ουσιαστικα record της εφαρμογης οποτε θα πορευτω με αυτο.
assasertzis Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, panitos είπε Καλημερα, Ψαχνω για ψησταρια υγραεριου για το εξοχικό οποτε και δεννθα γίνεται καθημερινή χρήση αλλα 1-2 φορες τον μήνα . Αρχαριος τελειως στο ψησιμο σε υγραεριο η μονη γνωση που υπάρχει είναι ψησιμο σε καρβουνο ή ρευμα.Το μπατζετ κυμαίνεται στα 300-350€. Εχετε καποιες συμβουλες για το τι να προσεξουμε κατα την αγορα ή ακομα καλυτερα καποια προταση;Απο το ψαξιμο το δικο μου ειδα αυτη https://www.skroutz.gr/s/14239466/Unimac-Premium-661310.html αλλα δεν ξερω καθολου τι να προσεξω.Οποτε οποια βοηθεια δεκτη. Τα καλύτερα λόγια από ότι έχω διαβάσει στη σελίδα είναι για την kenton nanterial από τα Leroy. Σύμφωνα με κατόχους της ομάδας είναι αξιόλογη επιλογή
SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 30 λεπτά πριν, PortgasDiAce είπε Και εμενα ηρθε σημερα η Weber Spirit II 310. Το απογευμα που θα εχω χρονο θα κατσω να την στησω. Σε πρωτη οψη το μονο αρνητικο οτι το εγχειριδιο δεν εχει ουτε ελληνικα αλλα ουτε και αγγλικα. Αγορασμενη απο Κοτσο Ειχε ανεβασει το pdf με τις οδηγιες πριν καμια βδομαδα καποιος εδω, νομιζω ο voliotis 1
PortgasDiAce Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε Ειχε ανεβασει το pdf με τις οδηγιες πριν καμια βδομαδα καποιος εδω, νομιζω ο voliotis α θα το ψαξω. ευχαριστω
SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Στις 6/5/2020 στις 2:15 ΜΜ, voliotis_gr είπε Οδηγος χρησης και ανταλακτικων για Weber Spirit II E310 GBS σε pdf https://mega.nz/file/OtshxT4T#NwNjO4n4cev_URaFUKUwhqNVZ6fdMIrFs64jA18rtr0 1 λεπτό πριν, PortgasDiAce είπε α θα το ψαξω. ευχαριστω
aspis Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, PortgasDiAce είπε Δοκιμασα να την κατεβασω σε android αλλα δεν μπορουσα. Βρηκα ενα βιντεακι στο youtube το οποιο ειναι ουσιαστικα record της εφαρμογης οποτε θα πορευτω με αυτο. Όντως η εφαρμογή δεν κατεβαίνει. Βασικά σε εμένα δεν βρίσκει καν το link στο google play store. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2020 από aspis
PortgasDiAce Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Ευχαριστώ πολυ @SagoniasSlutRos μου ελυσες τα χερια. 14 λεπτά πριν, aspis είπε Όντως η εφαρμογή δεν κατεβαίνει. Βασικά σε εμένα δεν βρίσκει καν το link στο google play store. Αυτο ακριβως συμβαινει και με εμενα. Αν εχει καποιος στο σπιτι Iphone μπορεις να το κατεβασεις κανονικα εκει. 1
georgetst Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Το μείον της kental του leroy που βλέπω εγώ είναι μόνο ότι δςν έχει μαντεμενιες σχαρες. Οι unimac, thermogatz βγαινουν κ με μαντεμια, που είναι στα ιδια πανω κατω χρήματα. Μηοως έχει βάλει κανενας μαντεμενια σχάρα (οχι πλακα) σε ψησταριά leroy; υπάρχουν στις ιδιες διαστάσεις;
chrinano Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Καλησπέρα στην ομάδα. Γνωρίζει κατι κάποιος για την παρακάτω ψησταριά? https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-regent-me-4-1-kaystires-107350 Είναι σε προσφορά και σκέφτομαι να την αγοράσω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
assasertzis Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 29 λεπτά πριν, georgetst είπε Το μείον της kental του leroy που βλέπω εγώ είναι μόνο ότι δςν έχει μαντεμενιες σχαρες. Οι unimac, thermogatz βγαινουν κ με μαντεμια, που είναι στα ιδια πανω κατω χρήματα. Μηοως έχει βάλει κανενας μαντεμενια σχάρα (οχι πλακα) σε ψησταριά leroy; υπάρχουν στις ιδιες διαστάσεις; Εγώ πριν 1 εβδομάδα που της είδα από κοντά με μαντεμενια σχάρα ήταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα