fuz10n Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 42 λεπτά πριν, rubadub είπε Ναι βρε, γιατί εμείς της broil king δεν φάγαμε αρνί κοντοσουβλι.... Ξεκολλάτε, οι υγραερίου είναι ότι καλύτερο γιατί παιρνουμε κρέας απο κρεοπωλειο και δεν έχουμε χτιστες ψησταριές στην αυλή μας! εχει ηδη επικρατησει φανμποισμος μη το αρνεισαι 😁😁😁
sndev Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 καλα κ γω με χτιστή ψησταριά το σκ στο εξοχικό έψησα στην broil king , που να αναβεις κάρβουνα με 35 βαθμούς για 2 ατομα 😅
fuz10n Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 1. βγαινεις απο το αιρκοντισιον, αναβεις την ψησταρια, ξαναμπαινεις 2. βγαινεις απλωνεις τα παιδακια ξαναμπαινεις 3. βγαινεις για γυρισμα, ξαναμπαινεις 4. βγαινεις για μαζεμα, ξαναμπαινεις και τελος. χρονος εκτος αιρκοντισιον ~2 λεπτα 😁
assasertzis Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, fuz10n είπε 1. βγαινεις απο το αιρκοντισιον, αναβεις την ψησταρια, ξαναμπαινεις 2. βγαινεις απλωνεις τα παιδακια ξαναμπαινεις 3. βγαινεις για γυρισμα, ξαναμπαινεις 4. βγαινεις για μαζεμα, ξαναμπαινεις και τελος. χρονος εκτος αιρκοντισιον ~2 λεπτα 😁 Εγώ αν το κάνω αυτό στην ψησταριά από τα praktiker τον 90 € και βάλω παίδια θα φάω άνθρακα
ηνίοχος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, kostasiour είπε Δοκίμασα και πάλι να κάνω πίτσα στην Spirit II e-310 χρησιμοποιώντας μαντεμένια πλάκα αλλα και πάλι δεν ικανοποιήθηκα απο το αποτέλεσμα. Την αφησα να κάψει στο τέρμα πάρα πολύ ώρα και δεν ανέβαινε η θερμοκρασία θαλάμου πάνω απο 310-320, λόγω της πλακας, ενω κανονικά το θερμομετρο τερματιζει. Έκλεισα τελείως τον κεντρικό καυστήρα , αφησα τους πλευρικούς στο τέρμα και την άφησα 3 λεπτα. Η ζύμη στα πλαινά απο κάτω κάηκε ενω απο πάνω δεν ψήθηκε σωστά. Ο συνδυασμός άνω σκάλας φούρνου και μαντεμένια πλάκα μου βγάζει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Μιλάω πάντα για πίτσα μαργαρίτα με λεπτή ζύμη σπιτική 62% υγρασία. Χθες επισης την έπλυνα για πρώτη φορά γιατί είχε πιάσει αρκετά λύπη, και μου πήρε καμιά ώρα με μπόλικο ιδρώτα, αλλά καθάρισε από τα λύπη, έμειναν μόνο στίγματα. Χρησιμοποίησα της weber την πλαστική ξύστρα, τη σιδερένια βούρτσα που είναι τριγωνική και το καθαριστικό της σπρέι που γράφει grates cleaner. Στο τέλος όμως τα πέρασα και με σφουγγάρι κουζίνας πράσινο με υγρό σαπούνι και ξύδι γιατί είχαν μείνει κάποια κατάλοιπα ακόμα. Τα flavoriser bars τα έβαλα σε καυτό νερό με το αντίστοιχο πανω μίγμα και καθάρισαν αρκετά. Οποιαδήποτε συμβουλή καθαρισμού ευπρόσδεκτη! Δοκίμασε να την κάψεις λιγότερο την επόμενη φορά
tsiro7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πρώτο κάψιμο πριν από λίγο της e310. Εύκολα έπιασε 300, καλό αυτό για πίτσα. Με την τσαινις 300 σχεδόν με τπτ. Και πάμε στα μείον, ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ χερούλι, έκαιγε το πλαστικό αν είναι δυνατόν! Μεγάλη ξενερα το χερούλι, προφανώς έκαιγε και γιατί έμεινε σε υψηλές θερμοκρασίες για ώρα αλλά και πάλι δεν δικαιολογείτε. Με το χτύπημα αυτό στη σχάρα αξίζει λέτε να ασχοληθώ ή μπα. Να τεστάρω το after sales της weber. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2020 από tsiro7
assasertzis Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Πρώτο κάψιμο πριν από λίγο της e310. Εύκολα έπιασε 300, καλό αυτό για πίτσα. Με την τσαινις 300 σχεδόν με τπτ. Και πάμε στα μείον, ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ χερούλι, έκαιγε το πλαστικό αν είναι δυνατόν! Μεγάλη ξενερα το χερούλι, προφανώς έκαιγε και γιατί έμεινε σε υψηλές θερμοκρασίες για ώρα αλλά και πάλι δεν δικαιολογείτε. Με το χτύπημα αυτό στη σχάρα αξίζει λέτε να ασχοληθώ ή μπα. Να τεστάρω το after sales της weber. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που την εκαψες κι βρουν αφορμή και δικαιολογία. Αλλά εγώ προσωπικά θα έκανα νύξη.... Δεν είναι άλλωστε και συσκευή χαμηλού κόστους να πεις σε βαριέσαι. Αυτό με το ξύσιμο δεν ξέρω ... Θα έχει θέμα να αρχίσει να φεύγει το σμάλτο?
ritualistic Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Αρχικα βλεπω οτι η σχαρα και οι ανακλαστηρες ειναι πεντακαθαροι... Αρα να υποθεσω οτι μολις σου παραδοθηκε με το χτυπημα μαζι ;
tsiro7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δεν έχω ψήσει ακόμα, απλά την έκαψα και μετά το είδα.
ChrisAce Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Πιστεύω και εγώ ότι πρέπει να χρησιμοποιηθεί η εγγύηση. Καινούργια είναι δεν χάνεις τίποτα να προσπαθήσεις. Δεν θα φαίνεται καν ότι τις έκανες προθέρμανση.
ritualistic Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Θα συμφωνησω και εγω με τα παιδια, αυριο το πρωι θα έπαιρνα τηλεφωνο για αντικατασταση. Αν επιτρεπεται απο που την πηρες ; Ενημερωσε μας για την αντιμετωπιση αν τελικα προχωρησεις ετσι και μην ξενερωνεις αυτα συμβαινουν.
tsiro7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Από κωτσο την πήρα, θα κάνω πρώτα μια προσπάθεια με αυτούς και βλέπουμε. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έχει φύγει λίγο τοπικά το σμάλτο. Μπορεί να μην πάθει ποτέ τπτ παραπάνω αλλά μπορεί με τον καιρό να αρχίσει να μαδαει κιόλας. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2020 από tsiro7
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μου είχε έρθει έτσι ένα τηγάνι lodge. Τελικά το εξυσα με σύρμα κουζίνας και σιγά σιγά του έκανα seasoning και τώρα δεν φαίνεται τπτ. Κάνε προσπάθεια να την αλλάξεις, αλλά αν δεν γίνει αλλαγή, θα τη φτιάξεις σιγά σιγά με τον καιρό. Ενδέχεται πάντως να σου στείλουν νέα σχάρα και να μην ζητήσουν αυτή πίσω. Οπότε θα έχεις και μια καβατζα. Οπότε μίλα με Weber. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2020 από SagoniasSlutRos
Astronautis Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δεν σε νοιάζει το σμάλτο το οποίο θα φύγει ούτως ή άλλως με το πρώτο ή δεύτερο ψήσιμο/ξύσιμο. Όμως όπως φαίνεται στην φωτογραφία είναι πιο βαθύ από το σμάλτο, που σημαίνει ότι είναι κοπανημενη. Δεν νομίζω ότι είναι τραγικό γιατί είναι συμπαγές μαντέμι, αλλά δεν θα δεχομουν κάτι λιγότερο από αντικατάσταση του κομματιού αυτού. Εννοείται ότι δεν πρέπει να ψήσεις έως ότου διευθυτηθει το θέμα, ούτε ψωμί του τοστ μην ζεστάνεις. Αυτό για το χερούλι μου φαίνεται περίεργο γιατί δεν έχω τέτοιο θέμα και την έχω ξεχάσει κάμποσες φορές αναμμένη στο φουλ ενώ εγώ ταιζω τον μπέμπη.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Στις 17/5/2020 στις 10:49 ΠΜ, Xorxhs! είπε Πολλοί λένε ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιείς ακόμη και πιρούνι για το φόβο να τρυπήσεις το κρέας και να χάσει τα ζουμιά του . Με το θερμόμετρο που εισχωρεί έως το κέντρο , δεν έχεις πρόβλημα ; Πιο καλά να το τρυπήσει λίγο το θερμόμετρο, παρά να το παραψησεις. Το πιρούνι σκέψου πόσες τρύπες θα κάνει αν το χρησιμοποιείς για να γυρίζεις και να το βγάζεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα