Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, x-tra είπε

Παιδια,

Αυτα τα pads ψησιματος που μπορω να τα βρω εχετε κανενα Link ?

Εχει και η sanitas αν δεν κάνω λάθος θα τα βρεις σε supermarket σε bazaar και σκλαβενιτη τα έχω δει σιγουρα

  • Απαντ. 21k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2257

  • ilpapacha

    2033

  • sndev

    1103

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ.
Στις 17/5/2019 στις 3:09 ΜΜ, x-tra είπε

ok και αυτα τα χρησιμοπειεις οσεσ φορες θελει δεν ειναι επικυνδυνα ?

μεγαλη κουβέντα ,  προσωπικά με προβληματίζει το  όριο των 280°   την οποία εύκολα μπορεί κανείς να την δει στο θερμόμετρο της ψησταριάς , πόσο μάλλον ακριβώς πάνω στη σχάρα ,

αρα το ερώτημα  ειναι το κατα πόσο ασφαλές είναι να την χρησιμοποιήσει κανείς εστω και για μια φορά

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα
Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2
https://www.skroutz.gr/s/17097799/Weber-Spirit-II-E-210-GBS-44010175.html?from=account_notifications_price_drop
https://www.skroutz.gr/s/14530713/Broil-King-Gem-340-Black-814-163.html?from=account_notifications_price_drop
Τεινω προς την king broil καθαρα λογο του εξτρα καυστηρα και του ματιου απο διπλα. 
Ξερω πως η weber ειναι κορυφη αλλα θαρρω πως αμεσος αντιπαλος ειναι η broil king.
Απόψεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sta2 είπε

Καλησπερα στην ομαδα
Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2
https://www.skroutz.gr/s/17097799/Weber-Spirit-II-E-210-GBS-44010175.html?from=account_notifications_price_drop
https://www.skroutz.gr/s/14530713/Broil-King-Gem-340-Black-814-163.html?from=account_notifications_price_drop
Τεινω προς την king broil καθαρα λογο του εξτρα καυστηρα και του ματιου απο διπλα. 
Ξερω πως η weber ειναι κορυφη αλλα θαρρω πως αμεσος αντιπαλος ειναι η broil king.
Απόψεις?

3+1  καυστήρες καλύτερα..και η broil king είναι κορυφή

Επεξ/σία από giorgos_76
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgos_76 είπε

3+1  καυστήρες καλύτερα..και η broil king είναι κορυφή

 

1 ώρα πριν, fylatos είπε

Broil king, δε ζηλεύει τίποτα σαν εταιρία και είναι πιο up μοντέλο.

Σας ευχαριστώ πολύ έπεσε παραγγελία της broil king

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά ψησίματα, για όσους ρωτούσαν πριν αν στο indirect ροδίζει το κρέας. Εσωτερική θερμοκρασία 52 βαθμοί.

Η διάμετρος της σχάρας είναι 50 εκατοστά, κάντε extrapolate την μπριζόλα.

20190609_220115.jpg

20190609_221502.jpg

Επεξ/σία από fylatos
  • Like 3
Δημοσ.

Μια ερώτηση προς τους χρήστες ψησταριών υγραερίου, χωρίς διάθεση για flame: Όσο αντικειμενικοί μπορείτε να είστε, θεωρείτε πως ισχύει ότι το ψήσιμο με υγραέριο δίνει υποδεέστερο γευστικό αποτέλεσμα σε σχέση με το κάρβουνο, παρόλα τα μειονεκτήματα του τελευταίου (χρόνος προετοιμασίας, βρωμιά κ.λπ.);

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μια ερώτηση προς τους χρήστες ψησταριών υγραερίου, χωρίς διάθεση για flame: Όσο αντικειμενικοί μπορείτε να είστε, θεωρείτε πως ισχύει ότι το ψήσιμο με υγραέριο δίνει υποδεέστερο γευστικό αποτέλεσμα σε σχέση με το κάρβουνο, παρόλα τα μειονεκτήματα του τελευταίου (χρόνος προετοιμασίας, βρωμιά κ.λπ.);

Ναι

Επίσης τεράστιο μειονέκτημα η διαδικασία καθαρισμού

Από την άλλη τα πλεονεκτήματά τους γνωστά, + ότι υπάρχουν περιπτώσεις που πρακτικά δε γίνεται να βάλεις κάρβουνα... 

  • Super Moderators
Δημοσ.
29 minutes ago, phanispal said:

Μια ερώτηση προς τους χρήστες ψησταριών υγραερίου, χωρίς διάθεση για flame: Όσο αντικειμενικοί μπορείτε να είστε, θεωρείτε πως ισχύει ότι το ψήσιμο με υγραέριο δίνει υποδεέστερο γευστικό αποτέλεσμα σε σχέση με το κάρβουνο, παρόλα τα μειονεκτήματα του τελευταίου (χρόνος προετοιμασίας, βρωμιά κ.λπ.);

Όσο αντικειμενικός μπορώ να είμαι, θεωρώ ότι ο μέσος άνθρωπος (ο υποφαινόμενος) δεν μπορεί να ξεχωρίσει το ψήσιμο με υγραέριο από το ψήσιμο με κάρβουνα. Ιδίως εάν γίνει χρήση κάποιου 'καπνιστικού' αξεσουάρ, θεωρώ ότι η γεύση που θα λάβει ο μέσος άνθρωπος από ένα ψητό ψημένο σε υγραέριο είναι εφάμιλη, για να μην πω ανώτερη, του ψησίματος με κάρβουνο. 

  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, paredwse είπε

Όσο αντικειμενικός μπορώ να είμαι, θεωρώ ότι ο μέσος άνθρωπος (ο υποφαινόμενος) δεν μπορεί να ξεχωρίσει το ψήσιμο με υγραέριο από το ψήσιμο με κάρβουνα. Ιδίως εάν γίνει χρήση κάποιου 'καπνιστικού' αξεσουάρ, θεωρώ ότι η γεύση που θα λάβει ο μέσος άνθρωπος από ένα ψητό ψημένο σε υγραέριο είναι εφάμιλη, για να μην πω ανώτερη, του ψησίματος με κάρβουνο. 

Για γράψε τι καπνιστικά αξεσουάρ υπάρχουν, αν είναι δυνατόν και links και τέτοια να μάθουμε.

  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, odys03 said:

Για γράψε τι καπνιστικά αξεσουάρ υπάρχουν, αν είναι δυνατόν και links και τέτοια να μάθουμε.

https://www.kyso.gr/weber-ξυλινη-πλακα-καπνισματος-κεδρου-2/p-el-664

https://www.kyso.gr/ξυλο-με-αρωμα-hickory/p-el-168

https://www.kyso.gr/ξυλινη-πλακα-κεδρου-weber/p-el-173

https://www.kyso.gr/ξυλα-καπνισματος-weber-για-μοσχαρισιο/p-el-665

https://www.kyso.gr/ξυλα-καπνισματος-weber-για-χοιρινο-κρεας/p-el-666

Μερικά από τα διάφορα.  Όρεξη (και λεφτά) να υπάρχουν... 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paredwse είπε

Ευχαριστώ, εννοώ πως τα χρησιμοποείς; το βάζεις στον φούρνο; υπάρχει καπνιστήρι μηχάνημα που το καπνίζεις αφού το ψήσεις σε ηλεκτρικό ή γκριλ υγραερίου; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...