ηνίοχος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ψάρι για σήμερα , τα ντοματακια ψήθηκαν σε ένα πήλινο με λίγο λάδι και αλάτι Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από ηνίοχος 8
koiliodoulos Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, p@nos139 είπε Καλησπερα. Το site grill-star24.de ειναι FAKE. Δειτε και εδω: https://www.verbraucherschutz.com/warnungsticker/grill-star24-de-vorsicht-fakeshop-ihre-erfahrungen/ Ηταν αρκετα χαμηλες οι τιμες και το εψαξα λιγο παραπανω. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Το ειχα πει και γω και εννοειται το ειχα ψαξει! Μου φανηκε υποπτο που ειχε τοσο χαμηλα τις τιμες
ritualistic Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε Ψάρι για σήμερα , τα ντοματακια ψήθηκαν σε ένα πήλινο με λίγο λάδι και αλάτι Τσιπουρα ; Δωσε καμια πληροφορια πως την εψησες ! 1
Skatzivas Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Συνεχίζω την ενημέρωση έτσι για να υπάρχει αφού το κάνω: Μπουκάλα 10κιλη πετρογκαζ,με ψησταριά καμπινγκαζ 3,που καίει 700 γρ.(;) την ώρα. Με το σημερινό ψήσιμο έφτασα αισίως τα 13 και σε ώρες ψησίματος 12 κ μισή. Άρα μπακαλιστικα έχω κάψει 8700 κιλά περίπου; Να την αλλάξω ή να ρισκάρω άλλο ένα ψήσιμο; Πάντως δεν ξέρω αλλά δεν έχω καταλάβει να έχει πέσει η πίεση να το πω έτσι. Βέβαια πρώτη φορά είναι. Στη δεύτερη μπουκάλα όταν μπει καινούργια θα το τσεκαρω. Τι λέτε; Και κάτι άλλο που μου ήρθε. Το κουμπάκι που πατάς και ανάβει πως δουλεύει; Με μπαταρία; 1
assasertzis Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, Skatzivas είπε Και κάτι άλλο που μου ήρθε. Το κουμπάκι που πατάς και ανάβει πως δουλεύει; Με μπαταρία; Αν είναι μηχανικό όχι δεν έχει μπαταρία... Λειτουργεί όπως οι αναπτήρες στο περίπου. 37 λεπτά πριν, spyros_vas είπε Σημερινο μενου : πανσετα 8 λεπτα η καθε πλευρα στους 200 βαθμους Κηπουρού είναι στο μπολακι δίπλα? Χειροποίητη?? Αν ναι δώσε info !!
ritualistic Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, assasertzis είπε Κηπουρού είναι στο μπολακι δίπλα? Χειροποίητη?? Αν ναι δώσε info !! χαχα οχι ειναι τζατζικι με καροτακι και προβειο γιαουρτι !!
sndev Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, Skatzivas είπε Συνεχίζω την ενημέρωση έτσι για να υπάρχει αφού το κάνω: Μπουκάλα 10κιλη πετρογκαζ,με ψησταριά καμπινγκαζ 3,που καίει 700 γρ.(;) την ώρα. Με το σημερινό ψήσιμο έφτασα αισίως τα 13 και σε ώρες ψησίματος 12 κ μισή. Άρα μπακαλιστικα έχω κάψει 8700 κιλά περίπου; Να την αλλάξω ή να ρισκάρω άλλο ένα ψήσιμο; Πάντως δεν ξέρω αλλά δεν έχω καταλάβει να έχει πέσει η πίεση να το πω έτσι. Βέβαια πρώτη φορά είναι. Στη δεύτερη μπουκάλα όταν μπει καινούργια θα το τσεκαρω. Τι λέτε; Και κάτι άλλο που μου ήρθε. Το κουμπάκι που πατάς και ανάβει πως δουλεύει; Με μπαταρία; Βασικά ο ρύθμιστης στα 50bar τρώει 1.5kg (το γράφει πάνω) την ώρα, άρα στα 30 που νε όλες οι Φιξ για αερίου τρώνε 900 γρ την ώρα. Δεν είναι σωστή μέτρηση όμως γτ δε ψήνουμε στο μαξ κ χαμηλώνουμε. Επίσης στα 10 kg μπουκάλας στο τέλος τα οφελιμα στη καλύτερη νάνε 9 kg. Εγώ δε θα άλλαζα πάντως μέχρι να μην ζεσταίνει τα αναμενόμενα αλλά πάντα δίπλα μου έχω μια δεύτερη καβατζα μη μείνω στη μεση.. Το κουμπάκι δε ξέρω αλλά δε νομίζω να χει τπτ που να παίρνει ενέργεια
kostasbm Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 https://woodstore.gr/proionta/barbeque/bbq-axesouar/ρυθμιστής-υγραερίου-με-μανόμετρο/?ref=bestprice.gr πολλα τετοια στην αγορα......ποιο πρακτικα
Skatzivas Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Εννοείται ότι το μετράω για να έχω ενα μπουσουλα κ όχι από τσιγγουνια ε; 😃 1
sndev Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Skatzivas είπε Εννοείται ότι το μετράω για να έχω ενα μπουσουλα κ όχι από τσιγγουνια ε; 😃 Γι'αυτό ακριβώς σου πα ότι δεν είναι σωστή η μέτρηση γτ δε ψήνεις στη ίδια θερμοκρασία οπότε ο μπουσουλας πάει περίπατο. Το να υπολογίζεις 15 ψησίματα 1 μπουκάλα δε λέει κάτι γτ αν ψήνεις μόνο μοσχάρι θα σου βγάλει 30 αλλά αν τα κάνεις χειμώνα που θα επειρεαζει η εξωτερική θερμοκρασία θα βγάζεις 20 (τυχαία νούμερα). Πάρε μια δεύτερη μπουκάλα καβατζα κ απλά όταν στεγνώνεις τη πρώτη βάζεις τη δεύτερη κ μη μετράς 😇 1
assasertzis Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Εγώ στον λέβητα αερίου που έχω στο μπαλκόνι προσωρινά τον έχω με μπουκάλες μέχρι να συνδεθώ στο δίκτυο. Για να ελέγχω τη πληρότητα της μπουκάλας έβαλα μια ζυγαριά παλαιού τύπου (μηχανική αναλογική) από κάτω. Μέτρησα πόσο ζυγίζει άδεια και ετσι ξέρω και κάθε φορά στην αντικατάσταση πόσο με κλέβουν!! Όσο αφορά την πίεση μέσω του μανόμετρου δεν μπορείς να βασιστείς γιατί η πίεση θα είναι σταθερή μέχρι λίγο πριν αδειάσει. Την πάτησα έτσι αρκετές φορές.
zanskou Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, ηνίοχος είπε Εγώ το χρησιμοποιώ μαζί με αλουμινόχαρτο απ' ευθείας πάνω στη σχάρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα , αν φοβάσαι ότι θα κολλήσει βάλε λίγο αλεύρι ανάμεσα τους , ακόμη η λαδόκολλα δεν είναι απαραίτητο να σε όλη τη διάρκεια του ψησίματος , τράβηξε την αφότου τη βάλεις στη πέτρα σε τι την εχεις ακουμπήσει ; πέτρα ή ταψί ;
cambo99 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αλουμινόχαρτο πάντως σε υψηλή θερμοκρασία σε μαντέμι είναι λίγο ρίσκο για να καεί νομίζω!!! Αντικολλητικό χαρτί που βάζω πάνω σε πέτρα, για πίτσα πάντα, δεν έχει πάρει φωτιά ποτέ σε 230 βαθμους max... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από cambo99
ηνίοχος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, spyros_vas είπε Τσιπουρα ; Δωσε καμια πληροφορια πως την εψησες ! Δεν έχω κάποιο μυστικό , το αλοίφω με λίγο λάδι , αλάτι, και το βάζω σε ζεστή σχάρα , σε περίπου 3 με 4 λεπτά δοκιμάζω με μια σπάτουλα και με τη τσιμπίδα να δω αν ξεκολλάει , ανασηκωνω πρώτα απ' την ουρά συνήθως είναι έτοιμο και ξεκολλάει , το γυρίζω απ'την άλλη και το αφήνω λίγο λιγότερο χρόνο Οι θερμοκρασία (που βλέπω στο θερμόμετρο ) είναι μεταξύ των 220 με 250 βέβαια το έχω ξαναγράψει η θερμοκρασία πού δείχνει το θερμόμετρο με τη θερμοκρασία που έχει η σχάρα πρέπει να είναι σχετική , έτσι έχει νόημα σαν οδηγός μόνο σε ίδιες ψησταριές Για την δική σου τους χρόνους θα τους βρεις ψήνοντας 3
ChrisAce Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δεν μπορώ να καταλάβω τι πίτσα ψήνετε πάνω σε αλουμινόχαρτο και σε λαδόκολλα και από κάτω η πέτρα ή το μαντέμι,στο bbq υγραερίου. Καλύτερα με τέτοιες θερμοκρασίες που λέτε(230 βαθμούς max)να τις βάζετε στην ηλεκτρική κουζίνα σας. Δεν το λέω ειρωνικά απλά νομίζω δεν θα έχει κάποια διαφορά στο ψήσιμο, ίσως να γλιτώνετε το Ηλ.ρεύμα βέβαια έτσι. Παίζει να μην έχω καταλάβει και σωστά το τι λέτε βέβαια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα