SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Το καλζονε θέλει λιγότερο λογικά, αλλά δεν ξέρω πόσο. Google it
Xorxhs! Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Επειδή γίνεται λόγος για θερμόμετρο , ποιο θα προτείνατε να αγοράσουμε ; Ποια η γνώμη σας για το igrill 3 ; Αξίζει η αγορά του έναντι των άλλων ;
Astronautis Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, aenaos15 είπε Βαλε λιγο καλαμποκαλευρο στη πετρα και μετα βαλε τη πιτσα. Ομοιως και στη περιπτωση του ψωμιου. Εδώ μιλάει ο φούρναρης, σιωπή όλοι! Πολλά καρβέλια... 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Το θετικό είναι ότι κάθεται πάνω στην ψησταριά. Το αρνητικό είναι η τιμή, συν το ότι δεν έχει οθόνη να βλέπεις επί τόπου θερμοκρασία χωρίς χρήση κινητού. Έγω έχω το 4πλο inkbird και το μόνο που με εκνευρίζει είναι ο ήχος που έχει για ειδοποίηση 😜 2
Astronautis Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Σε σχέση με την πλάκα (πέτρινη η μαντεμενια): η θερμοκρασία της είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερη από την ένδειξη του θερμομέτρου του καπακιού. Το καπάκι μετράει θερμοκρασία αέρα σε ύψος τουλάχιστον 25 εκ πάνω από τους καυστήρες. Η πλάκα κάθεται σε απόσταση μόλις λίγων εκατοστών από την κόλαση και δέχεται τεράστιες ποσότητες θερμότητας απευθείας λόγω ακτινοβολίας. Την οποία ακτινοβολία κρύβει από το καπάκι. Χωρίς να έχω μετρήσει, δεν θα μου έκανε εντύπωση διαφορά 100 βαθμών, ειδικά για την πέτρα GBS της Weber που κάθεται χαμηλότερα από τη σχάρα. Η μαντεμενια πλάκα μπορεί να έχει χαμηλότερη θερμοκρασία σε σχέση με μια πέτρα που έχει θερμανθεί για πολύ ώρα. Αποδίδει όμως πολύ γρηγορότερα την περισσότερη θερμότητα που έχει συσσωρεύσει σε όλη την μάζα της γιατί είναι πολύ καλός αγωγός θερμότητας. Σε αντίθεση με την πέτρα που δεν είναι καλός αγωγός. Εκεί μεταφέρεται μόνο η θερμότητα της επιφάνειας, ενώ η υπόλοιπη μάζα αποδίδει ελάχιστα. Μια βλακωδη ερώτηση σε σχέση με την πίτσα. Πώς τοποθετείτε την πίτσα σας πάνω στην καυτή πλάκα; Με φτυάρι; Υπάρχει άλλη μέθοδος; 3
surf80 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 χθες εκανα το πρωτο ψησιμο με την Weber Spirit II E310 GBS. Καθαρισα με βουρσα την σχαρα την περασα με λαδακι.Οι αντιφλοφιστικες σχαρες και ο καδος εχουν λιγα λιποι θελουν ολα καθαρισμα μετα απο καθε χρηση ή αν ειναι να ψησετε σε μια δυο μερες την καθαριζετε καθε 2-3 ψησιματα? Καμια καλη κουκουλα εκτος weber για την 310?
diosak Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Καλημέρα, Γνωρίζει κανείς ποιο Κιτ σούβλας μπαίνει στην kenton naterial με τους 3 καυστήρες?
assasertzis Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, diosak είπε Καλημέρα, Γνωρίζει κανείς ποιο Κιτ σούβλας μπαίνει στην kenton naterial με τους 3 καυστήρες? Έχει στα leroy έτοιμη και αρκετά καλή όπως την είδα. Edit.... Και φθηνή Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από assasertzis
diosak Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, assasertzis είπε Έχει στα leroy έτοιμη και αρκετά καλή όπως την είδα. Edit.... Και φθηνή Απλά έχει δύο κοιτώντας το site διαφορετικών διαστάσεων. Ψάχνοντας τον κωδικό είδα ότι η μικρή είναι για την ψησταριά 2 εστιών, ενώ η άλλη για την 4ων...
Morosana Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Ξυπνήσαμε πρωί, κάναμε τη βουτιά μας πριν την κάθοδο των μυρίων και την υπερβολική ζέστη και μετά σπίτι που μας περίμεναν κάτι φουσκωμένα ζυμαρια 😛 Περίπου 4 λεπτά στη πέτρα αλλά δυστυχως το αυγό στέγνωσε όποτε την επόμενη φορά θα μπει στα μισά 13
zanskou Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Morosana είπε Ξυπνήσαμε πρωί, κάναμε τη βουτιά μας πριν την κάθοδο των μυρίων και την υπερβολική ζέστη και μετά σπίτι που μας περίμεναν κάτι φουσκωμένα ζυμαρια 😛 Περίπου 4 λεπτά στη πέτρα αλλά δυστυχως το αυγό στέγνωσε όποτε την επόμενη φορά θα μπει στα μισά απιστευτα φαινονται ! τα αυγά τα έριξες απευθείας πάνω ή τα είχες περάσει πρώτα από τηγάνι ; 1
Morosana Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, zanskou είπε απιστευτα φαινονται ! τα αυγά τα έριξες απευθείας πάνω ή τα είχες περάσει πρώτα από τηγάνι ; Όχι τα έβαλα απ την αρχή αλλά μάλλον έπρεπε να τα ρίξω στα μισά
zanskou Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Morosana είπε Όχι τα έβαλα απ την αρχή αλλά μάλλον έπρεπε να τα ρίξω στα μισά thanks. ρωτάω γιατι τις προάλλες που έκανα κι εγω δοκιμη τα έβαλα απο την αρχη αλλά δεν ηταν καν έτοιμα στα 3-4 λεπτά οπότε τα άφησα παραπάνω οπότε μετά βγήκαν ξεροψημένα 😛
ηνίοχος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, Astronautis είπε Σε σχέση με την πλάκα (πέτρινη η μαντεμενια): η θερμοκρασία της είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερη από την ένδειξη του θερμομέτρου του καπακιού. Το καπάκι μετράει θερμοκρασία αέρα σε ύψος τουλάχιστον 25 εκ πάνω από τους καυστήρες. Η πλάκα κάθεται σε απόσταση μόλις λίγων εκατοστών από την κόλαση και δέχεται τεράστιες ποσότητες θερμότητας απευθείας λόγω ακτινοβολίας. Την οποία ακτινοβολία κρύβει από το καπάκι. Χωρίς να έχω μετρήσει, δεν θα μου έκανε εντύπωση διαφορά 100 βαθμών, ειδικά για την πέτρα GBS της Weber που κάθεται χαμηλότερα από τη σχάρα. Η μαντεμενια πλάκα μπορεί να έχει χαμηλότερη θερμοκρασία σε σχέση με μια πέτρα που έχει θερμανθεί για πολύ ώρα. Αποδίδει όμως πολύ γρηγορότερα την περισσότερη θερμότητα που έχει συσσωρεύσει σε όλη την μάζα της γιατί είναι πολύ καλός αγωγός θερμότητας. Σε αντίθεση με την πέτρα που δεν είναι καλός αγωγός. Εκεί μεταφέρεται μόνο η θερμότητα της επιφάνειας, ενώ η υπόλοιπη μάζα αποδίδει ελάχιστα. Μια βλακωδη ερώτηση σε σχέση με την πίτσα. Πώς τοποθετείτε την πίτσα σας πάνω στην καυτή πλάκα; Με φτυάρι; Υπάρχει άλλη μέθοδος; Επειδή εγώ την ψήνω κατευθείαν στη σχάρα βάζοντας την πάνω σε αλουμινόχαρτο και λαδόκολλα φαντάζομαι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια λαδόκολλα για να την μεταφέρεις
Morosana Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, zanskou είπε thanks. ρωτάω γιατι τις προάλλες που έκανα κι εγω δοκιμη τα έβαλα απο την αρχη αλλά δεν ηταν καν έτοιμα στα 3-4 λεπτά οπότε τα άφησα παραπάνω οπότε μετά βγήκαν ξεροψημένα 😛 Πρώτη φορά έβαλα αυγό θέλει μερικά trial and error μέχρι να βρεις τι σου αρέσει. Ίσως φταίει που την άναψα στο φουλ με το που ήρθα σπίτι και μέχρι να τακτοποιήσω τα πράγματα απ τα μωρά και να κάνω και ένα μπάνιο να φύγει το αλάτι ξέφυγε σε θερμοκρασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα