Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 21,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2402

• ilpapacha

2111

• sndev

1124

• ηνίοχος

605

Δημοσ.
Στις 11/4/2025 στις 4:15 ΜΜ, screwman είπε

Hello to all,

Αφήνω εδώ αυτήν την προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται. Θεωρώ ότι η τιμή είναι πολύ τιμια και ως ιδιοκτήτης της ίδιας (προηγούμενη σειρά) την θεωρώ γάντι για πρώτη αγορά.

https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/232726-ψηστ-υγρ-broil-king-monarch-320-834-253?utm_source=Affiliate&utm_medium=Banner&utm_campaign=Generic&lkws_138=66cee2d7-206f-3d54-5b55-da0f2e15ded8

Αν επαιζε σ αυτα τα λεφτα τοτε που πηραμε ολη την απιθανη spirit παιζει να επαιρνα την μοναρκ αν κ εχει μικροτερη επιφανεια ψησιματος.Δεν ξερω γιατι μου εχει γυαλισει τοσο πολυ η συγκεκριμενη,μου εβγαζε μια τρελη βλαχοαμερικανια σαν ψησταρια.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alimentas είπε

Αν επαιζε σ αυτα τα λεφτα τοτε που πηραμε ολη την απιθανη spirit παιζει να επαιρνα την μοναρκ αν κ εχει μικροτερη επιφανεια ψησιματος.Δεν ξερω γιατι μου εχει γυαλισει τοσο πολυ η συγκεκριμενη,μου εβγαζε μια τρελη βλαχοαμερικανια σαν ψησταρια.

Ίσως είναι ένα μικρό τσακ ανώτερη από spirit. Απλά τότε έπαιζε 600 η μία και 800 η άλλη που δεν δικαιολογουσε τη διαφορά. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Broil king:

BK < Gem < Royal < Crown < Monarch < Signet < Baron < Regal < Imperial 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Weber που κατατάσσεται;

Εν τω μεταξύ πέρα από ΒΚ δεν ήξερα καμία

Επεξ/σία από Vagosman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...