Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 21,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2402

• ilpapacha

2111

• sndev

1124

• ηνίοχος

605

Δημοσ.
9 ώρες πριν, teachertza είπε

Να ρωτήσω κάτι? Καταλαβαίνω οτι οι weber είναι made in china ενώ οι broil king napoleon στον Καναδά?

Weber και Napoleon διαθέτουν δικά τους εργοστάσια ή υπό δική τους επιτήρηση εργοστάσια στην Κίνα. Οπότε ουσιαστικά φτιάχνονται με τις δικές τους προδιαγραφές.

Η Weber εκεί φτιάχνει την Spirit και την Genesis, νομίζω όλες τις σειρές και από τα 2 μοντέλα. Η Summit φτιάχνεται στην Αμερική. Παρομοίως η Napoleon φτιάχνει την Freestyke και την Rogue, όλες τις σειρές και από τα 2 μοντέλα. Prestige και Prestige Pro φτιάχνονται στην Αμερική. Η Broil King αναφέρει ότι όλα της τα μοντέλα φτιάχνονται στην Αμερική.

Όλες οι εταιρείες παίρνουν πρώτες ύλες/υλικά από Κίνα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, ilpapacha said:

Η Weber εκεί φτιάχνει την Spirit και την Genesis, νομίζω όλες τις σειρές και από τα 2 μοντέλα. Η Summit φτιάχνεται στην Αμερική.

Βέβαια στο site τους αναφέρουν ότι και η Genesis φτιάχνεται Αμερική:

Screenshot 2025-04-08 at 11.14.02.jpg

Δημοσ.

Γενικά είναι misleading  οι δηλώσεις τους.

https://allamerican.org/investigation/weber-grills/

Εδώ το αναλύει κάπως.

Στην τελική τι σημασία έχει. ; 

Αν είναι ποιοτικά φτιαγμένο αλλά στην Κίνα παραμένει ποιοτικά φτιαγμένο. 

Αν είναι κακά φτιαγμένο αλλά στην Αμερική; Παραμένει κακά φτιαγμένο. Αλλά ακριβότερο. Τους Αμερικανούς να τους νοιάζει γιατί είναι η οικονομία τους. Εμάς μόνο αν είναι στην Ελλάδα άντε και στην ε.ε. θα έπρεπε να μας νοιάζει 

Τώρα αν είναι "κινεζια" , δηλαδή κακή αντιγραφή και πρόχειρα σχεδιασμένο μελετημένο , ναι τότε θα έπρεπε να μας νοιάζει 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, protathlitis είπε

Βέβαια στο site τους αναφέρουν ότι και η Genesis φτιάχνεται Αμερική:

Screenshot 2025-04-08 at 11.14.02.jpg

Δες μία και το παρακάτω άρθρο 

Επεξ/σία από ilpapacha
Δημοσ.
2 ώρες πριν, virginkiller είπε

Γενικά είναι misleading  οι δηλώσεις τους.

https://allamerican.org/investigation/weber-grills/

Εδώ το αναλύει κάπως.

Στην τελική τι σημασία έχει. ; 

Αν είναι ποιοτικά φτιαγμένο αλλά στην Κίνα παραμένει ποιοτικά φτιαγμένο. 

Αν είναι κακά φτιαγμένο αλλά στην Αμερική; Παραμένει κακά φτιαγμένο. Αλλά ακριβότερο. Τους Αμερικανούς να τους νοιάζει γιατί είναι η οικονομία τους. Εμάς μόνο αν είναι στην Ελλάδα άντε και στην ε.ε. θα έπρεπε να μας νοιάζει 

Τώρα αν είναι "κινεζια" , δηλαδή κακή αντιγραφή και πρόχειρα σχεδιασμένο μελετημένο , ναι τότε θα έπρεπε να μας νοιάζει 

Ειναι αλλιως να στο φτιαχνει ο καχεχτικος κουμουνιστακος κινεζος και αλλιως να στο φτιαχνει ο ηνωμενος πολιτειος αμερικης ο μπρουταλ ο δημοκρατης με το οπλο στο ενα χερι ενω πινει burbon και ψηνει παραδιπλα και 2 κιλα short ribs για τσιμπολογημα. 

• Haha 2
Δημοσ.

Το bot της weber μου είπε αυτό βάσει του serial number που του έδωσα:

"Your grill is the Genesis® II E-310 GBS Gas Grill, built on 07/25/2021. While most Weber grills, including the Genesis series, are manufactured in the U.S., some components may be globally sourced. Υour Genesis® II E-310 GBS Gas Grill is primarily manufactured in the U.S., specifically at our Huntley, Illinois facility. However, some components may be globally sourced to meet international demand. If you have any more questions or need further assistance, feel free to ask!"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω καταλήξει σε 2 !!

Θα ήθελα τα φώτα σας !!!

Broil king Crown 410 στα 629 ευρώ 

Weber E-310 Spirit (την καινούργια βέβαια) στα 639 .

Καταλαβαινω την διαφορά των καυστήρων . Και οι 3 με καλύπτουν . Δλδ δεν είναι το κριτήριο μου αυτό .

Με αγχώνει αυτό που γράφετε όλοι για την broil king , με την  δυσκολια στο καθάρισμα .

Θα ήθελα να παίρνει σούβλα !!

Να πω ότι είναι η πρώτη μας ψησταριά υγραερίου !

Επεξ/σία από rokforakii
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, rokforakii είπε

Θα ήθελα τα φώτα σας !!!

Καταλαβαινω την διαφορά των καυστήρων . Και οι 3 με καλύπτουν . Δλδ δεν είναι το κριτήριο μου αυτό .

Με αγχώνει αυτό που γράφετε όλοι για την broil king , με την  δυσκολια στο καθάρισμα .

Οχι crown. Να μου ελεγες monarch να πω εχει ενα point.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rokforakii είπε

Θα ήθελα τα φώτα σας !!!

Πέρα του αριθμού των καυστήρων, έχουν διαφορά και στην επιφάνεια ψησίματος.

Και οι 2 παίρνουν σούβλα. 

Υπάρχει σχετικό ερώτημα κι από άλλο μέλος, οπότε στα προηγούμενα ποστ,1-2 σελίδες, υπάρχουν αρκετά σχόλια.

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Οχι crown. Να μου ελεγες monarch να πω εχει ενα point.

Πήγα την είδα και αυτή. Φαίνεται λίγο να «τρίζει» αλλά είναι τόσο κακή;

Δημοσ.

ασχετο. η εστία η πίσω της σούβλας που εξυπηρετεί 100%? ξερω βοηθαει στη σουβλα για να μην αναβεις τους κατω αλλά προσφέρουν κάτι άλλο;  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...