ilpapacha Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 1 ώρα πριν, teachertza είπε Εγώ πήγα και είδα αυτή. https://bbq.gr/spirit-e-310-weber το ερώτημα είναι αν κάνει ή αν μπορώ να πάω σε κάτι καλύτερο περίπου στην ίδια τιμή, όπως πχ αυτά που παρέθεσα παραπάνω. Η συγκεκριμένη Weber spirit, διαθέτει αποσπώμενο πάτο που βοηθάει στον πιο εύκολο/γρήγορο καθαρισμό της, εν σύγκριση με τα μοντέλα της Broil King που έχεις παραθέσει. Σε διστάσεις κυρίως χώρου ψησίματος, η Broil King Crown 410, είναι μεγαλύτερη. Σε αντιστοιχία η Napoleon Freestyle 365 είναι στα ίδια χρήματα με την Weber Spirit που αναφέρεις, διαθέτει κι αυτή αποσπώμενο πάτο, έχει μεγαλύτερη ισχύ στους καυστήρες και καλύτερη συνολικά εγγύηση. https://www.skroutz.gr/s/33685119/Napoleon-Freestyle-365-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-51x45ek-me-3-Esties-12kW.html Αυτή την περίοδο υπάρχει έκπτωση στην Freestyle 425, όπου έχει μεγαλύτερη επιφάνεια ψησίματος και διαθέτει και πλαϊνό μάτι https://www.skroutz.gr/s/33685165/Napoleon-Freestyle-365-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-51x45ek-me-3-Esties-15kW-kai-Plaino-Mati.html Με βάση τα παραπάνω, θα επέλεγα την Freestyle 425 με το πλαϊνό μάτι. 3
virginkiller Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 12 minutes ago, ilpapacha said: Η συγκεκριμένη Weber spirit, διαθέτει αποσπώμενο πάτο που βοηθάει στον πιο εύκολο/γρήγορο καθαρισμό της, εν σύγκριση με τα μοντέλα της Broil King που έχεις παραθέσει. Σε διστάσεις κυρίως χώρου ψησίματος, η Broil King Crown 410, είναι μεγαλύτερη. Σε αντιστοιχία η Napoleon Freestyle 365 είναι στα ίδια χρήματα με την Weber Spirit που αναφέρεις, διαθέτει κι αυτή αποσπώμενο πάτο, έχει μεγαλύτερη ισχύ στους καυστήρες και καλύτερη συνολικά εγγύηση. https://www.skroutz.gr/s/33685119/Napoleon-Freestyle-365-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-51x45ek-me-3-Esties-12kW.html Αυτή την περίοδο υπάρχει έκπτωση στην Freestyle 425, όπου έχει μεγαλύτερη επιφάνεια ψησίματος και διαθέτει και πλαϊνό μάτι https://www.skroutz.gr/s/33685165/Napoleon-Freestyle-365-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-51x45ek-me-3-Esties-15kW-kai-Plaino-Mati.html Με βάση τα παραπάνω, θα επέλεγα την Freestyle 425 με το πλαϊνό μάτι. Θα συμφωνήσω. Φαίνεται αρκετά καλύτερη περίπτωση
teachertza Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Η NAPOLEON είναι εφάμιλη / καλύτερη ποιοτικά? Επίσης διαβάζω οτι η μία έχει sear plates με επισμάλτωση ενώ η WEBER ανοξείδωτα. Δεν είναι καλύτερα τα ανοξείδωτα? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Μόλις τώρα, teachertza είπε Η NAPOLEON είναι εφάμιλη / καλύτερη ποιοτικά? Επίσης διαβάζω οτι η μία έχει sear plates με επισμάλτωση ενώ η WEBER ανοξείδωτα. Δεν είναι καλύτερα τα ανοξείδωτα? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ιδιες ποιοτητες ειναι πανω κατω. Η weber ειναι καινουριο μοντελο και δεν την εχω δει απο κοντα. Ομως η προηγουμενη σειρα ηταν ιδια με freestyle. Εγω θα πηγαινα σε weber για τους εξης λογους: Οπως ειπες εχει ανοξειδωτους φλωγοκρυπτες Εχει πορτακι που ανοιγει στο ντουλαπι απο κατω Ειμαι weber fan boy 3
ilpapacha Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 5 λεπτά πριν, teachertza είπε Η NAPOLEON είναι εφάμιλη / καλύτερη ποιοτικά? Επίσης διαβάζω οτι η μία έχει sear plates με επισμάλτωση ενώ η WEBER ανοξείδωτα. Δεν είναι καλύτερα τα ανοξείδωτα? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η ποιότητα κατασκευής είναι εφάμιλλη. Είναι και οι 2 σειρές entry level για τις συγκεκριμένες εταιρείες. Οι διάχυτες της συγκεκριμένης Spirit είναι όντως ανοξείδωτες και οι αντίστοιχες της Freestyle επισμαλτωμένες. Προφανώς οι ανοξείδωτοι έχουν μεγαλύτερη αντοχή από τις επισμαλτωμένους. Οι διάχυτες θεωρούνται αναλώσιμοι. Μόλις τρυπήσουν θα χρειαστούν αλλαγή. 2
protathlitis Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Επίσης η νέα Weber έχει επιφάνεια ψησίματος 52x45 η οποία νομίζω είναι ίδια με τις freestyle που αναφέρθηκαν.
ilpapacha Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 16 λεπτά πριν, protathlitis είπε Επίσης η νέα Weber έχει επιφάνεια ψησίματος 52x45 η οποία νομίζω είναι ίδια με τις freestyle που αναφέρθηκαν. Η νέα Spirit 310 έχει ίδια επιφάνεια με την σειρά Spirit II 210, διαθέτει όμως έναν λιγότερο καυστήρα, και την Freestyle 365, όπου διαθέτει ίδιο αριθμό καυστήρων. Αντίστοιχα η νέα Spirit 410 έχει ίδια επιφάνεια με την σειρά Spirit II 310, διαθέτει κι αυτή έναν λιγότερο καυστήρα, και την Freestyle 425, όπου κι αυτή διαθέτει τον ίδιο αριθμό καυστήρων. 1
Clansman Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 4 ώρες πριν, teachertza είπε Εγώ πήγα και είδα αυτή. https://bbq.gr/spirit-e-310-weber το ερώτημα είναι αν κάνει ή αν μπορώ να πάω σε κάτι καλύτερο περίπου στην ίδια τιμή, όπως πχ αυτά που παρέθεσα παραπάνω. Μπορείς να κοιτάξεις και αυτή που είναι ίδιας κατηγορίας και έχει και πλαϊνό μάτι υπερύθρων: https://bbq.gr/freestyle-365-dsib-graphite-napoleon στο πλαϊνό μάτι μπορείς πέρα από θωράκιση, να βάλεις κατσαρολάκι - τηγάνι, να ψήσεις λεπτά κομμάτια κρέατος απευθείας, ακόμα και να πάρεις κάτι τέτοιο (https://www.skroutz.gr/s/40867693/Napoleon-71302-Windshield-Sizzle-Zone.html) και να ψήνεις σουβλάκια κλπ. χωρίς να ανάβεις όλη τη ψησταριά. 1
nemesiskp Δημοσ. Δευτέρα στις 08:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:17 μμ Πάντως για τα ταψάκια με το νερό που γράφετε, να πω ότι είχα κάνει αντίστοιχη πατέντα με τον πατέρα μου στην παλιά μου ψησταριά και δεν με βόλεψε. Αρχικά το νερό θέλει σε κάθε ψήσιμο άλλαγμα αλλιώς βρωμάει. Δεν έχεις που να το αδειάσεις. Εγώ έπαιρνα κάτι 4λιτρα δοχεία από αυτά που έχουν απιονισμένο νερό στα super market και στο βρυσάκι είχα συνδεμένο λάστιχο να το αδειάζω μέσα, αλλά πάντα γινόταν ένας χαμούλης. Επίσης αν είναι χειμώνας και αφήσεις το νερό παγώνουν τα λίποι και στο τέλος μπουκώνει το βρυσάκι. Μόνο τις αναφλέξεις γλυτώνεις. Τέλος φαντάζομαι η συσωρευμένη υγρασία κάνει κακό στα μέταλλα (μαντέμια κλπ). Γιατί τώρα κακά τα ψέματα, είναι βράδυ και ψήνεις, κοπανάς 2 παγωμένες, πας μέσα τρως και γίνεσαι. Σιγά μην κάτσεις να αδειάζεις νερά. Την σκεπάζεις και πας για ύπνο. Αυτή η υγρασία που είναι σε σκεπασμένη ψησταριά δεν της κάνει καλό. Τώρα αν κάποιος έχει όρεξη να αδειάζει σε κάθε ψήσιμο μετά το φαγητό μαυρόνερα ίσως να αξίζει. Εγώ δεν την πάλεψα Εγώ από αυτό το site θα πάρω σίγουρα τους ανοιξείδωτους φλογοκρύπτες και κάποια στιγμή ίσως τις σχάρες. Σκέφτομαι για τις 2 μισές που έχει για την ψησταριά μου για τις πετάω στο πλυντήριο πιάτων. 4
virginkiller Δημοσ. Δευτέρα στις 08:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:31 μμ 14 minutes ago, nemesiskp said: Πάντως για τα ταψάκια με το νερό που γράφετε, να πω ότι είχα κάνει αντίστοιχη πατέντα με τον πατέρα μου στην παλιά μου ψησταριά και δεν με βόλεψε. Αρχικά το νερό θέλει σε κάθε ψήσιμο άλλαγμα αλλιώς βρωμάει. Δεν έχεις που να το αδειάσεις. Εγώ έπαιρνα κάτι 4λιτρα δοχεία από αυτά που έχουν απιονισμένο νερό στα super market και στο βρυσάκι είχα συνδεμένο λάστιχο να το αδειάζω μέσα, αλλά πάντα γινόταν ένας χαμούλης. Επίσης αν είναι χειμώνας και αφήσεις το νερό παγώνουν τα λίποι και στο τέλος μπουκώνει το βρυσάκι. Μόνο τις αναφλέξεις γλυτώνεις. Τέλος φαντάζομαι η συσωρευμένη υγρασία κάνει κακό στα μέταλλα (μαντέμια κλπ). Γιατί τώρα κακά τα ψέματα, είναι βράδυ και ψήνεις, κοπανάς 2 παγωμένες, πας μέσα τρως και γίνεσαι. Σιγά μην κάτσεις να αδειάζεις νερά. Την σκεπάζεις και πας για ύπνο. Αυτή η υγρασία που είναι σε σκεπασμένη ψησταριά δεν της κάνει καλό. Τώρα αν κάποιος έχει όρεξη να αδειάζει σε κάθε ψήσιμο μετά το φαγητό μαυρόνερα ίσως να αξίζει. Εγώ δεν την πάλεψα Εγώ από αυτό το site θα πάρω σίγουρα τους ανοιξείδωτους φλογοκρύπτες και κάποια στιγμή ίσως τις σχάρες. Σκέφτομαι για τις 2 μισές που έχει για την ψησταριά μου για τις πετάω στο πλυντήριο πιάτων. με έσκισες τώρα. δεν είχα δώσει καμία σημασία στα συρτάρια νερού αλλά λογικά έχεις ένα ποιντ. πφφφ αντε να ξαναψαχνω τώρα 2
ilpapacha Δημοσ. Δευτέρα στις 08:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:33 μμ 14 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Εγώ από αυτό το site θα πάρω σίγουρα τους ανοιξείδωτους φλογοκρύπτες και κάποια στιγμή ίσως τις σχάρες. Σκέφτομαι για τις 2 μισές που έχει για την ψησταριά μου για τις πετάω στο πλυντήριο πιάτων. Καλύτερα 2 μισές, είναι πιο εύκολο να τις πλύνεις και σε έναν νεροχύτη, αν όχι σε πλυντήριο πιάτων. 3
tutuyo Δημοσ. Δευτέρα στις 09:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:18 μμ 54 minutes ago, nemesiskp said: Πάντως για τα ταψάκια με το νερό που γράφετε, να πω ότι είχα κάνει αντίστοιχη πατέντα με τον πατέρα μου στην παλιά μου ψησταριά και δεν με βόλεψε. Αρχικά το νερό θέλει σε κάθε ψήσιμο άλλαγμα αλλιώς βρωμάει. Δεν έχεις που να το αδειάσεις. Εγώ έπαιρνα κάτι 4λιτρα δοχεία από αυτά που έχουν απιονισμένο νερό στα super market και στο βρυσάκι είχα συνδεμένο λάστιχο να το αδειάζω μέσα, αλλά πάντα γινόταν ένας χαμούλης. Επίσης αν είναι χειμώνας και αφήσεις το νερό παγώνουν τα λίποι και στο τέλος μπουκώνει το βρυσάκι. Μόνο τις αναφλέξεις γλυτώνεις. Τέλος φαντάζομαι η συσωρευμένη υγρασία κάνει κακό στα μέταλλα (μαντέμια κλπ). Γιατί τώρα κακά τα ψέματα, είναι βράδυ και ψήνεις, κοπανάς 2 παγωμένες, πας μέσα τρως και γίνεσαι. Σιγά μην κάτσεις να αδειάζεις νερά. Την σκεπάζεις και πας για ύπνο. Αυτή η υγρασία που είναι σε σκεπασμένη ψησταριά δεν της κάνει καλό. Τώρα αν κάποιος έχει όρεξη να αδειάζει σε κάθε ψήσιμο μετά το φαγητό μαυρόνερα ίσως να αξίζει. Εγώ δεν την πάλεψα Εγώ από αυτό το site θα πάρω σίγουρα τους ανοιξείδωτους φλογοκρύπτες και κάποια στιγμή ίσως τις σχάρες. Σκέφτομαι για τις 2 μισές που έχει για την ψησταριά μου για τις πετάω στο πλυντήριο πιάτων. Ευχαριστω γιατι ουσιαστικα επιβεβαιωνεις και τους δικους μου φοβους. Και εν παση περιπτωση, η εμπειρια ενος ανθρωπου που το ειχε και δεν το χρησιμοποιει Για τις φλογοκρυπτες νομιζω οτι δεν χρειαζεται να defaultαρουμε απαραιτητα σε αυτο το site. Θελω να πω, σε ενα σιδεραδικο αμα πας και ζητησεις να σου κοψουν 3 η 4 ιδιες με τις δικες σου (θα τους πας το δικο σου για παραδειγμα) θα στο κανουν πιστευω κοστος βεβαια δεν ξερω 3
nemesiskp Δημοσ. Δευτέρα στις 09:39 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:39 μμ 20 minutes ago, tutuyo said: Ευχαριστω γιατι ουσιαστικα επιβεβαιωνεις και τους δικους μου φοβους. Και εν παση περιπτωση, η εμπειρια ενος ανθρωπου που το ειχε και δεν το χρησιμοποιει Για τις φλογοκρυπτες νομιζω οτι δεν χρειαζεται να defaultαρουμε απαραιτητα σε αυτο το site. Θελω να πω, σε ενα σιδεραδικο αμα πας και ζητησεις να σου κοψουν 3 η 4 ιδιες με τις δικες σου (θα τους πας το δικο σου για παραδειγμα) θα στο κανουν πιστευω κοστος βεβαια δεν ξερω Συμφωνώ, αλλά καλές τιμές θεωρώ έχει, είναι έτοιμα για την κάθε ψησταριά, οπότε γιατί όχι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα