F117 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 54 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως. Μόνο έξτρα μπελά. δλδ δεν γλιτώνεις αναφλέξεις εξτρα? δεν γινεται να το εχουμε γυαλι, δυστυχως, όλη την ώρα το συρταρι..... αυτό που λένε οτι δίνει λίγο υγρασία στον χώρο και βοηθάει στο ψήσιμο?
virginkiller Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 12 minutes ago, F117 said: δλδ δεν γλιτώνεις αναφλέξεις εξτρα? δεν γινεται να το εχουμε γυαλι, δυστυχως, όλη την ώρα το συρταρι..... αυτό που λένε οτι δίνει λίγο υγρασία στον χώρο και βοηθάει στο ψήσιμο? Κοίτα δεν νομίζω να γλυτώνει αναφλέξεις. Να αρπάξει φωτιά μεγάλη βοηθάει. Και ίσως; Στο καθαρισμό. Στις φλογοκρυπτες γίνονται οι αναφλέξεις. Παράδειγμα η Weber q. Δεν έχει φλογοκρυπτες που σημαίνει δεν έχει αναφλέξεις.
imr Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 hour ago, ilpapacha said: Το αν αξίζουν ή όχι θα το κρίνεις εσύ. Είσαι με κάτι δυσαρεστημένος με τις σχάρες που έχεις ήδη; Οι ανοξείδωτες σίγουρα δεν χρειάζονται κάποια συντήρηση και είναι πιο εύκολες/γρήγορες στον καθαρισμό. Θεμα δεν εχω εκτος απο το συχνο καθαρισμα που θελουν και ειναι αρκετα δυσκολο. Πιστευω οτι με τις inox θα ειναι αρκετα καλυτερα 1
zanskou Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 26 λεπτά πριν, virginkiller είπε Παράδειγμα η Weber q. Δεν έχει φλογοκρυπτες που σημαίνει δεν έχει αναφλέξεις. αυτό που λες ισχύει. αναφλέξεις μπορούν να προκύψουν από παντού και φυσικά από συσσωρευμένα λίπη στον κάδο άσχετα αν υπάρχουν φλογοκρύπτες ή όχι. 1
ilpapacha Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 20 λεπτά πριν, imr είπε Θεμα δεν εχω εκτος απο το συχνο καθαρισμα που θελουν και ειναι αρκετα δυσκολο. Πιστευω οτι με τις inox θα ειναι αρκετα καλυτερα Σίγουρα με τις ανοξείδωτες είναι πιο εύκολο/γρήγορο το καθάρισμα. Οπότε θα γλιτώνεις αρκετό χρόνο από καθάρισμα/συντήρηση.
virginkiller Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 14 minutes ago, zanskou said: αυτό που λες ισχύει. αναφλέξεις μπορούν να προκύψουν από παντού και φυσικά από συσσωρευμένα λίπη στον κάδο άσχετα αν υπάρχουν φλογοκρύπτες ή όχι. Στο κάδο αρπάζουν φωτιά λογικά. Προσωπικά στην Weber q ξύνω σχάρες και κάδο με πλαστική σπάτουλα κάθε φορά πριν ψήσω. Ούτε 5 λεπτά. Δεν είχα ποτέ θέμα
F117 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου για τις αναφλέξεις στον κάδο αναφέρομαι εγώ....τις σοβαρές...οι άλλες είναι ωραίες...ειδικα το βράδυ χαααχαχαχα
protathlitis Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 2 hours ago, virginkiller said: Μετράνε τα ράφια for sure αλλά αν έχεις περιορισμό χώρου προτιμάς περισσότερη σχάρα. Θα βάλω ένα τραπεζάκι από δίπλα και θα κάνω δουλειά . . Ναι εμένα μου κάθεται γι'αυτό μιλάω για προσωπικό επίπεδο. Αν δεν είχα τους περιορισμούς λογικά θα πήγαινα σε Napoleon γιατί ο πίσω καυστήρας και το πλαϊνό μάτι υπερύθρων ναι είναι καλουδια σημαντικά. Δεν είπες ότι θα πας σε άλλο σπίτι/ανακαίνιση οπότε θα έχεις μεγαλύτερο χώρο?
virginkiller Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 11 minutes ago, protathlitis said: Δεν είπες ότι θα πας σε άλλο σπίτι/ανακαίνιση οπότε θα έχεις μεγαλύτερο χώρο? Είναι μια μεγάλη βεράντα αλλά ο χώρος που θα μπει η ψησταριά ( δηλαδή με κενό στη τέντα) είναι ένα μέτρο.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 ώρα πριν, F117 είπε δλδ δεν γλιτώνεις αναφλέξεις εξτρα? δεν γινεται να το εχουμε γυαλι, δυστυχως, όλη την ώρα το συρταρι..... Για να αρπάξει το κάτω μέρος της ψησταριάς σημαίνει ότι έχει μαζέψει πολύ λίπος που δεν έχεις καθαρίσει εδώ και πολλά ψησίματα. Άρα βαριέσαι το συχνό καθάρισμα. Αν πάρεις ταψί με νερό από κάτω, θα το αφήνεις με το ίδιο νερό και τα λίπη να επιπλέουν για πολλά ψησίματα ή θα αναγκάζεσαι να το καθαριζεις κάθε φορά? Για να μην πω το που θα πετάς τα νερά με το λίπος. Σκέτος μπελάς. Άμα βαριέσαι να καθαριζεις το ταψί, θα βαριέσαι και μετά με το νερό. 1 ώρα πριν, F117 είπε αυτό που λένε οτι δίνει λίγο υγρασία στον χώρο και βοηθάει στο ψήσιμο? Bao bun θα φτιάξεις και θες υγρασία? Εκτός αν αναφέρονται στο κάπνισμα που εκεί όντως χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά βάζεις ένα ταψάκι με νερό ΜΟΝΟ όταν το χρειάζεσαι. 2 1
F117 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 minute ago, SagoniasSlutRos said: Για να αρπάξει το κάτω μέρος της ψησταριάς σημαίνει ότι έχει μαζέψει πολύ λίπος που δεν έχεις καθαρίσει εδώ και πολλά ψησίματα. Άρα βαριέσαι το συχνό καθάρισμα. Αν πάρεις ταψί με νερό από κάτω, θα το αφήνεις με το ίδιο νερό και τα λίπη να επιπλέουν για πολλά ψησίματα ή θα αναγκάζεσαι να το καθαριζεις κάθε φορά? Για να μην πω το που θα πετάς τα νερά με το λίπος. Σκέτος μπελάς. Άμα βαριέσαι να καθαριζεις το ταψί, θα βαριέσαι και μετά με το νερό. Bao bun θα φτιάξεις και θες υγρασία? Εκτός αν αναφέρονται στο κάπνισμα που εκεί όντως χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά βάζεις ένα ταψάκι με νερό ΜΟΝΟ όταν το χρειάζεσαι. Άλλο να τρίβεις την λαμαρίνα με την σπάτουλα και άλλο να να χύνεις τα νερολαδα μάλλον σε καμία τουαλέτα θα το έκανα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 8 ώρες πριν, imr είπε Εχω μια unimac trend με 4 καυστηρες. Εψαχνα καιρο για φλογοκρυπτες και ευτυχως που αναφερθηκε το https://gmd-inox.gr/ που εχει σε πολυ καλη τιμη.\ Τωρα ειδα και ψηθηκα πολυ με τις inox σχαρες, αξιζουν πιστευεται να το δοκιμασω? Ειναι γυρω στα ~100 για την ψησταρια μου Εσύ είσαι ευχαριστημένος με την ψησταρια σου ή βλέπεις να ψάχνεις για νέα μέσα σε 1-2 χρόνια? Εκεί κρύβεται η απάντηση στην ερώτησή σου...
virginkiller Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εν τω μεταξύ είμαι στα όριο να πάρω μια πατέντα θείου μου που κάνει ένα καπνοστηρι/ ταντουρι που είναι με κάρβουνο και να κρατήσω την Weber για όταν βαριέμαι να ανάβω 🤣 Επεξ/σία 6 Απριλίου από virginkiller
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 λεπτό πριν, F117 είπε Άλλο να τρίβεις την λαμαρίνα με την σπάτουλα και άλλο να να χύνεις τα νερολαδα μάλλον σε καμία τουαλέτα θα το έκανα. Κάθε πότε τρίβεις τη λαμαρίνα. Εγώ προσωπικά μια φορά στο 2μηνο περίπου. Και το συγκεκριμένο σημείο θέλει ένα λεπτό το πολύ στη δική μου ψησταριά. Το νερό με τα λίπη κάθε πότε θα πρέπει να το κουβαλάς μέσα από το σπίτι να το ρίξεις στη λεκάνη? Και είσαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει καμία ζημιά στην αποχέτευση? 1 λεπτό πριν, virginkiller είπε Εν τω μεταξύ είμαι στα όριο να πάρω μια πατέντα θείου μου που κάνει ένα καπνοστηρι/ ταντουρι που είναι με κάρβουνο και να κρατήσω την Weber για όταν βαριέμαι να ανάβω 🤣 Για βάλε καμιά φώτο να το δούμε. Και γω πήρα κάρβουνο για καπνίσματα και κανένα σπέσιαλ ψήσιμο και την έχω ανάψει 5-6 φορές μαξ στα 3.5 χρόνια... 2
virginkiller Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 3 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Κάθε πότε τρίβεις τη λαμαρίνα. Εγώ προσωπικά μια φορά στο 2μηνο περίπου. Και το συγκεκριμένο σημείο θέλει ένα λεπτό το πολύ στη δική μου ψησταριά. Το νερό με τα λίπη κάθε πότε θα πρέπει να το κουβαλάς μέσα από το σπίτι να το ρίξεις στη λεκάνη? Και είσαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει καμία ζημιά στην αποχέτευση? Για βάλε καμιά φώτο να το δούμε. Και γω πήρα κάρβουνο για καπνίσματα και κανένα σπέσιαλ ψήσιμο και την έχω ανάψει 5-6 φορές μαξ στα 3.5 χρόνια... https://www.facebook.com/share/16Nshu2KJt/ Γι'αυτό ψαχνομαι για υγραέριου γιατί ξέρω ότι την κάρβουνο δεν θα την ανάβω γιατί θα βαριέμαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα