Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως. Μόνο έξτρα μπελά. 

δλδ δεν γλιτώνεις αναφλέξεις εξτρα? δεν γινεται να το εχουμε γυαλι, δυστυχως, όλη την ώρα το συρταρι.....

αυτό που λένε οτι δίνει λίγο υγρασία στον χώρο και βοηθάει στο ψήσιμο?

  • Απαντ. 21,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2402

  • ilpapacha

    2111

  • sndev

    1124

  • ηνίοχος

    605

Δημοσ.
12 minutes ago, F117 said:

δλδ δεν γλιτώνεις αναφλέξεις εξτρα? δεν γινεται να το εχουμε γυαλι, δυστυχως, όλη την ώρα το συρταρι.....

αυτό που λένε οτι δίνει λίγο υγρασία στον χώρο και βοηθάει στο ψήσιμο?

Κοίτα δεν νομίζω να γλυτώνει αναφλέξεις. Να αρπάξει φωτιά μεγάλη βοηθάει.  Και ίσως; Στο καθαρισμό. Στις φλογοκρυπτες γίνονται οι αναφλέξεις. Παράδειγμα η Weber q. Δεν έχει φλογοκρυπτες που σημαίνει δεν έχει αναφλέξεις. 

Δημοσ.
1 hour ago, ilpapacha said:

Το αν αξίζουν ή όχι θα το κρίνεις εσύ. Είσαι με κάτι δυσαρεστημένος με τις σχάρες που έχεις ήδη; Οι ανοξείδωτες σίγουρα δεν χρειάζονται κάποια συντήρηση και είναι πιο εύκολες/γρήγορες στον καθαρισμό.

Θεμα δεν εχω εκτος απο το συχνο καθαρισμα που θελουν και ειναι αρκετα δυσκολο. Πιστευω οτι με τις inox θα ειναι αρκετα καλυτερα

  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Παράδειγμα η Weber q. Δεν έχει φλογοκρυπτες που σημαίνει δεν έχει αναφλέξεις. 

αυτό που λες ισχύει. αναφλέξεις μπορούν να προκύψουν από παντού και φυσικά από συσσωρευμένα λίπη στον κάδο άσχετα αν υπάρχουν φλογοκρύπτες ή όχι. 

  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, imr είπε

Θεμα δεν εχω εκτος απο το συχνο καθαρισμα που θελουν και ειναι αρκετα δυσκολο. Πιστευω οτι με τις inox θα ειναι αρκετα καλυτερα

Σίγουρα με τις ανοξείδωτες είναι πιο εύκολο/γρήγορο το καθάρισμα. Οπότε θα γλιτώνεις αρκετό χρόνο από καθάρισμα/συντήρηση.

Δημοσ.
14 minutes ago, zanskou said:

αυτό που λες ισχύει. αναφλέξεις μπορούν να προκύψουν από παντού και φυσικά από συσσωρευμένα λίπη στον κάδο άσχετα αν υπάρχουν φλογοκρύπτες ή όχι. 

Στο κάδο αρπάζουν φωτιά λογικά. Προσωπικά στην Weber q ξύνω σχάρες και κάδο με πλαστική σπάτουλα κάθε φορά πριν ψήσω. Ούτε 5 λεπτά. Δεν είχα ποτέ θέμα 

Δημοσ.

για τις αναφλέξεις στον κάδο αναφέρομαι εγώ....τις σοβαρές...οι άλλες είναι ωραίες...ειδικα το βράδυ χαααχαχαχα

Δημοσ.
2 hours ago, virginkiller said:

Μετράνε τα ράφια  for sure αλλά αν έχεις περιορισμό χώρου προτιμάς περισσότερη σχάρα. Θα βάλω ένα τραπεζάκι από δίπλα και θα κάνω δουλειά . . Ναι εμένα μου κάθεται γι'αυτό μιλάω για προσωπικό επίπεδο. Αν δεν είχα τους περιορισμούς λογικά θα πήγαινα σε Napoleon  γιατί ο πίσω καυστήρας και το πλαϊνό μάτι υπερύθρων ναι είναι καλουδια σημαντικά.

Δεν είπες ότι θα πας σε άλλο σπίτι/ανακαίνιση οπότε θα έχεις μεγαλύτερο χώρο?

Δημοσ.
11 minutes ago, protathlitis said:

Δεν είπες ότι θα πας σε άλλο σπίτι/ανακαίνιση οπότε θα έχεις μεγαλύτερο χώρο?

Είναι μια μεγάλη βεράντα αλλά ο χώρος που θα μπει η ψησταριά ( δηλαδή με κενό στη τέντα) είναι ένα μέτρο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, F117 είπε

δλδ δεν γλιτώνεις αναφλέξεις εξτρα? δεν γινεται να το εχουμε γυαλι, δυστυχως, όλη την ώρα το συρταρι.....

Για να αρπάξει το κάτω μέρος της ψησταριάς σημαίνει ότι έχει μαζέψει πολύ λίπος που δεν έχεις καθαρίσει εδώ και πολλά ψησίματα. Άρα βαριέσαι το συχνό καθάρισμα. 

Αν πάρεις ταψί με νερό από κάτω, θα το αφήνεις με το ίδιο νερό και τα λίπη να επιπλέουν για πολλά ψησίματα ή θα αναγκάζεσαι να το καθαριζεις κάθε φορά? 

Για να μην πω το που θα πετάς τα νερά με το λίπος. 

Σκέτος μπελάς. 

Άμα βαριέσαι να καθαριζεις το ταψί, θα βαριέσαι και μετά με το νερό. 

1 ώρα πριν, F117 είπε

αυτό που λένε οτι δίνει λίγο υγρασία στον χώρο και βοηθάει στο ψήσιμο?

Bao bun θα φτιάξεις και θες υγρασία? Εκτός αν αναφέρονται στο κάπνισμα που εκεί όντως χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά βάζεις ένα ταψάκι με νερό ΜΟΝΟ όταν το χρειάζεσαι. 

  • Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
1 minute ago, SagoniasSlutRos said:

Για να αρπάξει το κάτω μέρος της ψησταριάς σημαίνει ότι έχει μαζέψει πολύ λίπος που δεν έχεις καθαρίσει εδώ και πολλά ψησίματα. Άρα βαριέσαι το συχνό καθάρισμα. 

Αν πάρεις ταψί με νερό από κάτω, θα το αφήνεις με το ίδιο νερό και τα λίπη να επιπλέουν για πολλά ψησίματα ή θα αναγκάζεσαι να το καθαριζεις κάθε φορά? 

Για να μην πω το που θα πετάς τα νερά με το λίπος. 

Σκέτος μπελάς. 

Άμα βαριέσαι να καθαριζεις το ταψί, θα βαριέσαι και μετά με το νερό. 

Bao bun θα φτιάξεις και θες υγρασία? Εκτός αν αναφέρονται στο κάπνισμα που εκεί όντως χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά βάζεις ένα ταψάκι με νερό ΜΟΝΟ όταν το χρειάζεσαι. 

Άλλο να τρίβεις την λαμαρίνα με την σπάτουλα και άλλο να να χύνεις τα νερολαδα μάλλον σε καμία τουαλέτα θα το έκανα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, imr είπε

Εχω μια unimac trend  με 4 καυστηρες. 

Εψαχνα καιρο για φλογοκρυπτες και ευτυχως που αναφερθηκε το https://gmd-inox.gr/ που εχει σε πολυ καλη τιμη.\

Τωρα ειδα και ψηθηκα πολυ με τις inox σχαρες, αξιζουν πιστευεται να το δοκιμασω? Ειναι γυρω στα ~100 για την ψησταρια μου

Εσύ είσαι ευχαριστημένος με την ψησταρια σου ή βλέπεις να ψάχνεις για νέα μέσα σε 1-2 χρόνια? Εκεί κρύβεται η απάντηση στην ερώτησή σου... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξύ είμαι στα όριο να πάρω μια πατέντα θείου μου που κάνει ένα καπνοστηρι/ ταντουρι που είναι με κάρβουνο και να κρατήσω την Weber για όταν βαριέμαι να ανάβω 🤣

Επεξ/σία από virginkiller
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, F117 είπε

Άλλο να τρίβεις την λαμαρίνα με την σπάτουλα και άλλο να να χύνεις τα νερολαδα μάλλον σε καμία τουαλέτα θα το έκανα.

Κάθε πότε τρίβεις τη λαμαρίνα. Εγώ προσωπικά μια φορά στο 2μηνο περίπου. Και το συγκεκριμένο σημείο θέλει ένα λεπτό το πολύ στη δική μου ψησταριά. 

Το νερό με τα λίπη κάθε πότε θα πρέπει να το κουβαλάς μέσα από το σπίτι να το ρίξεις στη λεκάνη? Και είσαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει καμία ζημιά στην αποχέτευση? 

1 λεπτό πριν, virginkiller είπε

Εν τω μεταξύ είμαι στα όριο να πάρω μια πατέντα θείου μου που κάνει ένα καπνοστηρι/ ταντουρι που είναι με κάρβουνο και να κρατήσω την Weber για όταν βαριέμαι να ανάβω 🤣

Για βάλε καμιά φώτο να το δούμε. 

Και γω πήρα κάρβουνο για καπνίσματα και κανένα σπέσιαλ ψήσιμο και την έχω ανάψει 5-6 φορές μαξ στα 3.5 χρόνια... 

  • Like 2
Δημοσ.
3 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Κάθε πότε τρίβεις τη λαμαρίνα. Εγώ προσωπικά μια φορά στο 2μηνο περίπου. Και το συγκεκριμένο σημείο θέλει ένα λεπτό το πολύ στη δική μου ψησταριά. 

Το νερό με τα λίπη κάθε πότε θα πρέπει να το κουβαλάς μέσα από το σπίτι να το ρίξεις στη λεκάνη? Και είσαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει καμία ζημιά στην αποχέτευση? 

Για βάλε καμιά φώτο να το δούμε. 

Και γω πήρα κάρβουνο για καπνίσματα και κανένα σπέσιαλ ψήσιμο και την έχω ανάψει 5-6 φορές μαξ στα 3.5 χρόνια... 

https://www.facebook.com/share/16Nshu2KJt/

Γι'αυτό ψαχνομαι για υγραέριου γιατί ξέρω ότι την κάρβουνο δεν θα την ανάβω γιατί θα βαριέμαι.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...