protathlitis Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου On 04/04/2025 at 19:15, protathlitis said: Σε όσους έχουν σχάρα 60χ40 περίπου, έχετε δοκιμάσει να την γεμίσετε με σουβλάκια? αυτά των 120 γρ. Αν ναι πόσα χώρεσαν? Έχω ένα πάρτι αύριο και οργανώνομαι! Τελικά 25 χώρεσαν, με λίγο κενό ανάμεσά τους, χειροποίητα από κρεοπώλη, άρα και σχετικά ακανόνιστο μέγεθος. 6
F117 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 hour ago, virginkiller said: Ωμεγκα λογικά 75x37 δλδ....και πόσο πάει αυτή έχεις μάθει?
sndev Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 3 hours ago, virginkiller said: Το πατέντα είναι τρόπος του λέγειν. Αναφέρομαι στην exivos που στην ουσία είναι παντερασισμενη επαγγελματική. Θεωρητικά κάνει αρκετά out of the box. Καλά λαδωμένο συκωτάκι μαζί με πιπέρι και δεντρολίβανο και κατευθείαν πάνω στη καυτή σχάρα Στα σοβαρά τώρα. 2 ribeye ωρίμανσης σε σχήμα Τέξας. Reverse searing με ελάχιστα λαχανικά γιατί δεν χωρούσαν άλλα. Αδερφε αν ψήνεις τέτοια κρέατα, την αγορά ψησταριάς να την επισπεύσεις. Δεν εχεις ιδεα ποσο βασανιζεσε αλλα κ πως υποβιβάζεται το φαγητό γευστικά. 2
virginkiller Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 6 hours ago, sndev said: Αδερφε αν ψήνεις τέτοια κρέατα, την αγορά ψησταριάς να την επισπεύσεις. Δεν εχεις ιδεα ποσο βασανιζεσε αλλα κ πως υποβιβάζεται το φαγητό γευστικά. Γι'αυτό κάθε μέρα κοιτάω ψησταριές 🤣 έλα που είμαι σε φάση μετακόμισης/ ανακαίνισης. Όταν πάω στο νέο σπίτι θα μπει το νέο εργαλείο. Εκεί που είναι δυστυχώς δεν μπαίνει άλλο 7 hours ago, F117 said: 75x37 δλδ....και πόσο πάει αυτή έχεις μάθει? 970€ που ίσως είναι πολλά. Εφόσον έχω την ευχέρεια του χρόνου περιμένω μήπως παίξει καμία έκπτωση
ηνίοχος Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 11 ώρες πριν, F117 είπε 75x37 δλδ....και πόσο πάει αυτή έχεις μάθει? Περίπου 1000€ φθηνότερη από την οικονομικότερη Napoleon
F117 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, ηνίοχος said: Περίπου 1000€ φθηνότερη από την οικονομικότερη Napoleon Τα παραλες....δες εδώ πχ.... Εκτός αν εννοείς σε αυτό το μέγεθος....αλλά αυτή... https://pyrostia.gr/psistaria-ygraeriou-rogue-525-se-napoleon?gQT=2 Την κατουράει την EXIVOS.... Παπάδες κάνεις..... Υγ. https://kallipolitisgas.gr/rogue-525-sb?skr_prm=WyJlOWYwNjA0Yy05MTVkLTQ4M2EtOTAzYS02MWQ5OTNjNzc1MGUiLDE3NDM5MzMwMjQ4MjgseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Σε χαμηλή τιμή Επεξ/σία 6 Απριλίου από F117 5
sndev Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, F117 said: Τα παραλες....δες εδώ πχ.... Εκτός αν εννοείς σε αυτό το μέγεθος....αλλά αυτή... https://pyrostia.gr/psistaria-ygraeriou-rogue-525-se-napoleon?gQT=2 Την κατουράει την EXIVOS.... Παπάδες κάνεις..... Υγ. https://kallipolitisgas.gr/rogue-525-sb?skr_prm=WyJlOWYwNjA0Yy05MTVkLTQ4M2EtOTAzYS02MWQ5OTNjNzc1MGUiLDE3NDM5MzMwMjQ4MjgseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Σε χαμηλή τιμή Για να το προλάβω θα σου πει οτι είναι μαντέμι κ οχι Inox Εχεις πληροφορίες οτι παει στα dubai party? Για την ούρηση λεω Συνεχίζουμε ! Επεξ/σία 6 Απριλίου από sndev 7
F117 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου LoL ! Να πάρουμε από τo GMD inox αν χαλάσει πότε το μαντέμι.... Αχμ....πόση εγγύηση έχουν οι exivos?
sndev Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 4 minutes ago, F117 said: LoL ! Να πάρουμε από τo GMD inox αν χαλάσει πότε το μαντέμι.... Αχμ....πόση εγγύηση έχουν οι exivos? Μη το θεωρείς αστεία διαφορα κ ουτε οτι το ινοξ της gmd πως τη λενε έχει το ιδιο ινοξ αν οχι μονο σε ποιότητα αλλα κ σε βαρος με της Ναπολέον. Επειδη οπως ξαναειπα εχω σαν αυτη που ποσταρες αλλα με ινοξ κ υπέρυθρο ,το ινοξ σαν αγορα για να το αλλαξεις θες κανα 300 400 ε στις σχαρες. Νομιζω μονο του ματιού είναι στο 100αρι. Επίσης οι σχαρες οι ινοξ της δικιας μου των 1800 της Ναπολέον ειναι σκατουλες μπροστα το ινοξ σχαρες της Ναπολέον των 3000. Εκει ειναι ακομα πιο χοντρες πιο βαριές πιο ιδιαίτερες 6
imr Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Εχω μια unimac trend με 4 καυστηρες. Εψαχνα καιρο για φλογοκρυπτες και ευτυχως που αναφερθηκε το https://gmd-inox.gr/ που εχει σε πολυ καλη τιμη.\ Τωρα ειδα και ψηθηκα πολυ με τις inox σχαρες, αξιζουν πιστευεται να το δοκιμασω? Ειναι γυρω στα ~100 για την ψησταρια μου
@pnea1973 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ωραία αυτή η Napoleon!!! O συμφορουμίτης εαν νομίζει οτι τον καλύπτει η ανοικτή τότε ας πάρει οτι γουστάρει..... Επεξ/σία 6 Απριλίου από @pnea1973 4
F117 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Δεν μπορώ να μπω και έτσι από περιέργεια στην ομάδα στο fb να δω σίγουρα 😜 Τα ράφια είναι must να ξέρεις. Βολεύουν άπειρα. Και το ντουλάπι από κάτω. Βάζεις κουτιά αποθήκευσης και γεμίζεις με όλα τα συμπρακαλα. Το νερό για μένα είναι no no no... Εσένα σου κάθεται καλά γιατί ψάχνεις επιτραπέζια. Γιατί όχι στο νερό? Δλδ είσαι και κατά στα συρτάρια που είναι με το νερό από GMD? Επεξ/σία 6 Απριλίου από F117
virginkiller Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Δεν μπορώ να μπω και έτσι από περιέργεια στην ομάδα στο fb να δω σίγουρα 😜 Τα ράφια είναι must να ξέρεις. Βολεύουν άπειρα. Και το ντουλάπι από κάτω. Βάζεις κουτιά αποθήκευσης και γεμίζεις με όλα τα συμπρακαλα. Το νερό για μένα είναι no no no... Εσένα σου κάθεται καλά γιατί ψάχνεις επιτραπέζια. Μετράνε τα ράφια for sure αλλά αν έχεις περιορισμό χώρου προτιμάς περισσότερη σχάρα. Θα βάλω ένα τραπεζάκι από δίπλα και θα κάνω δουλειά . . Ναι εμένα μου κάθεται γι'αυτό μιλάω για προσωπικό επίπεδο. Αν δεν είχα τους περιορισμούς λογικά θα πήγαινα σε Napoleon γιατί ο πίσω καυστήρας και το πλαϊνό μάτι υπερύθρων ναι είναι καλουδια σημαντικά. 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 44 λεπτά πριν, F117 είπε Γιατί όχι στο νερό? Δλδ είσαι και κατά στα συρτάρια που είναι με το νερό από GMD? Δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως. Μόνο έξτρα μπελά. 4
ilpapacha Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 5 ώρες πριν, imr είπε Εχω μια unimac trend με 4 καυστηρες. Εψαχνα καιρο για φλογοκρυπτες και ευτυχως που αναφερθηκε το https://gmd-inox.gr/ που εχει σε πολυ καλη τιμη.\ Τωρα ειδα και ψηθηκα πολυ με τις inox σχαρες, αξιζουν πιστευεται να το δοκιμασω? Ειναι γυρω στα ~100 για την ψησταρια μου Το αν αξίζουν ή όχι θα το κρίνεις εσύ. Είσαι με κάτι δυσαρεστημένος με τις σχάρες που έχεις ήδη; Οι ανοξείδωτες σίγουρα δεν χρειάζονται κάποια συντήρηση και είναι πιο εύκολες/γρήγορες στον καθαρισμό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα