Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 21,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2408

• ilpapacha

2118

• sndev

1132

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, shrekakias είπε

WEBER spirit e-410 σε σχέση με την spirit 310 η διαφορά είναι ο έξτρα καυστήρας στην 410 σωστά; Δεν βλέπω κάτι άλλο 

Ναι. Ουσιαστικά η 410 διαθέτει μεγαλύτερο χώρο ψησίματος.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, shrekakias είπε

WEBER spirit e-410 σε σχέση με την spirit 310 η διαφορά είναι ο έξτρα καυστήρας στην 410 σωστά; Δεν βλέπω κάτι άλλο 

Η παλιά 310 έχει τον ίδιο χώρο με τη νέα 410, απ όσο πρόλαβα να δω στα γρήγορα χτες που κοιτούσα. Απλά η νέα έχει πιο πολλούς καυστήρες στον ίδιο χώρο. Δεν ξέρω περισσότερες διαφορές πέρα από εμφανησιακες και την έλλειψη ξεχωριστού κουμπιού ανάφλεξης, το έχουν ενσωματώσει στον ρυθμιστή. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Η παλιά 310 έχει τον ίδιο χώρο με τη νέα 410, απ όσο πρόλαβα να δω στα γρήγορα χτες που κοιτούσα. Απλά η νέα έχει πιο πολλούς καυστήρες στον ίδιο χώρο. Δεν ξέρω περισσότερες διαφορές πέρα από εμφανησιακες και την έλλειψη ξεχωριστού κουμπιού ανάφλεξης, το έχουν ενσωματώσει στον ρυθμιστή. 

Λογικά αναφέρεται στη νέα γενιά, καθώς η προηγούμενη είναι η spirit ii, εκτός κι αν έχει κάνει κάποιο λάθος, στο αρχικό ποστ, στο μοντέλο που αναφέρει.

Για όποιον ενδιαφέρεται 

https://www.facebook.com/marketplace/item/1260548308698524/?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, skskre είπε

@SagoniasSlutRos μπράβο για την υπομονή σου, αλλά......

είναι πολύ απλό , απαντάει σε άλλες τοποθετήσεις
π.χ. γράφω οτι το 80% των αναρτήσεων είναι να ψήνουν  μπριζόλες , παϊδάκια , ψάρια , μπιφτέκια κ.α. ψησίματα  που μπορούν γίνουν  με άριστα αποτελέσματα σε μια επαγγελματική ψησταριά   (επι της ουσίας  μια απλή καταγραφή ) και  α)με ρωτά να του απαντήσω υποθετικά για τις ανάγκες κάποιου με άλλες ανάγκες

και β) να τεκμηριώσω γιατί μια επαγγελματική ψησταριά -συσκευή είναι καλύτερη απο  μια οικιακή ψησταριά - συσκευή ,   άντε πες μου εσύ !!

Επεξ/σία από ηνίοχος
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
3 hours ago, F117 said:

μπρισκέτα μια φορά....ΔΕΝ γίνεται... ;)

Σε ψησταριά υγραερίου με καπάκι λογικά γίνεται αρκεί να έχει πάνω από ένα καυστήρα. Ακόμα και ας είναι επαγγελματική με καπάκι πατέντα.  Τουλάχιστον έτσι υποψιάζομαι. 

Τα έχω βάλει κάτω και σύμφωνα με τις ανάγκες μου, με βλέπω να πηγαίνω στην ελληνική ανοιξειδωτη επαγγελματική με καπάκι πατέντα. 

Φυσικά όταν και αν το κάνω θα σας κρατάω ενήμερους! 

6 hours ago, ilpapacha said:

Λογικά αναφέρεται στη νέα γενιά, καθώς η προηγούμενη είναι η spirit ii, εκτός κι αν έχει κάνει κάποιο λάθος, στο αρχικό ποστ, στο μοντέλο που αναφέρει.

Για όποιον ενδιαφέρεται 

https://www.facebook.com/marketplace/item/1260548308698524/?

Ω ρε φίλε. Αν χωρούσε εκεί που θέλω να την βάλω θα την είχα τσιμπήσει. 

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται και θα μιλήσω για μένα.

Το καπάκι της ψησταριάς το έχω μόνο ανοιχτό όταν κάνω smashed....και του καραμελωμενα....δλδ ότι έχει να κάνει με σμασντ.

Εσύ θες να πας σε μια λογική αχμ ...σαν τα κάρβουνα ένα πράμα.... ανοιχτό...δεν ξέρω τι θα γίνει κ πώς θα σε παει....καλή επιτυχία πάντως 

• Like 5
Δημοσ.

Όχι δεν θέλω κάτι σαν τα κάρβουνα θέλω μια υγραερίου που στο 1 μέτρο μήκος μέρος που θα μπει να έχει ανοιξειδωτη σχάρα και όσο δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια. Μου αρέσει να ψήνω αρκετά λαχανικά μαζί με τα κρέατα οπότε θέλω μεγάλη επιφάνεια για να μην ψήνω με δώσεις. Με αυτά τα κριτήρια μάλλον εκεί πάω. Έχει και η ναπολεον κάτι ωραίες με ανοινειδωτες αλλά πάω σε άλλα χρήματα και για να είναι μέχρι ένα μέτρο πάω σε μικρότερη ψησταριά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, virginkiller said:

Όχι δεν θέλω κάτι σαν τα κάρβουνα θέλω μια υγραερίου που στο 1 μέτρο μήκος μέρος που θα μπει να έχει ανοιξειδωτη σχάρα και όσο δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια. Μου αρέσει να ψήνω αρκετά λαχανικά μαζί με τα κρέατα οπότε θέλω μεγάλη επιφάνεια για να μην ψήνω με δώσεις. Με αυτά τα κριτήρια μάλλον εκεί πάω. Έχει και η ναπολεον κάτι ωραίες με ανοινειδωτες αλλά πάω σε άλλα χρήματα και για να είναι μέχρι ένα μέτρο πάω σε μικρότερη ψησταριά 

H ψησταριά που σκέφτεσαι όμως - με βάση τα λεγόμενα σου -

• Θέλει πατέντα  για να κάνει πολλά παραπάνω απο ψήσιμο κρεάτων & λαχανικών - που σημαίνει οτι ξεχνάς εγγύηση κ.τ.λ
  • Σίγουρα θα κάνει λιγότερα ""κόλπα" σε ψησίματα οπότε δεν έχεις την ίδια γκάμα επιλογών
  • Θέλει εξτρά λεφτά απο αυτά που σκέφτεσαι, τα οποία δεν ξέρεις ακριβώς πόσα είναι
  • Θέλει κόπο και χρόνο για την υλοποίηση.......         Αν όλα αυτά σου φαίνονται καλύτερα - φθηνότερα είναι σίγουρα- και θέλεις πάς εκεί με το ανάλογο ρίσκο τότε καλώς να πας και να μας ενημερώνεις.😀.  Οι επώνυμες -ακριβές - πουλάνε κάτι διαφορετικό στις ψησταριές τους
Επεξ/σία από skskre
Δημοσ.

Εφαγα μετα απο καιρο συκωτι τηγανητο (αλευρωμενο, ) το οποιο βγηκε πολυ ζουμερο και νοστιμο αλλα μου επεσε πολυ βαρυ στο στομαχι..Την αλλη φορα λεω να το βαλω στην υγραεριου, με ποιο τροπο προτεινετε;

Δημοσ.
53 minutes ago, skskre said:

H ψησταριά που σκέφτεσαι όμως - με βάση τα λεγόμενα σου -

• Θέλει πατέντα  για να κάνει πολλά παραπάνω απο ψήσιμο κρεάτων & λαχανικών - που σημαίνει οτι ξεχνάς εγγύηση κ.τ.λ
  • Σίγουρα θα κάνει λιγότερα ""κόλπα" σε ψησίματα οπότε δεν έχεις την ίδια γκάμα επιλογών
  • Θέλει εξτρά λεφτά απο αυτά που σκέφτεσαι, τα οποία δεν ξέρεις ακριβώς πόσα είναι
  • Θέλει κόπο και χρόνο για την υλοποίηση.......         Αν όλα αυτά σου φαίνονται καλύτερα - φθηνότερα είναι σίγουρα- και θέλεις πάς εκεί με το ανάλογο ρίσκο τότε καλώς να πας και να μας ενημερώνεις.😀.  Οι επώνυμες -ακριβές - πουλάνε κάτι διαφορετικό στις ψησταριές τους

Το πατέντα είναι τρόπος του λέγειν. Αναφέρομαι στην exivos που στην ουσία είναι παντερασισμενη επαγγελματική. Θεωρητικά κάνει αρκετά out of the box. 

9 minutes ago, energy52 said:

Εφαγα μετα απο καιρο συκωτι τηγανητο (αλευρωμενο, ) το οποιο βγηκε πολυ ζουμερο και νοστιμο αλλα μου επεσε πολυ βαρυ στο στομαχι..Την αλλη φορα λεω να το βαλω στην υγραεριου, με ποιο τροπο προτεινετε;

Καλά λαδωμένο συκωτάκι μαζί με πιπέρι και δεντρολίβανο και κατευθείαν πάνω στη καυτή σχάρα 

Στα σοβαρά τώρα.

2 ribeye ωρίμανσης σε σχήμα Τέξας.

Reverse searing με ελάχιστα λαχανικά γιατί δεν χωρούσαν άλλα.

Messenger_creation_1185235703076190.jpeg.a97ebfccd2aae58ba823572e78641d83.jpeg

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...