ilpapacha Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 48 λεπτά πριν, tziminhio είπε Το μου που με χαλαει είναι οτι δν οι σχαρες δεν είναι απο μαντεμι Οι ανοξείδωτες είναι πιο εύκολες στον καθαρισμό και δεν χρειάζονται κάποια συντήρηση, όπως οι μαντεμένιες. Από εκεί και περα υπάρχει και η παρακάτω επιλογή που διαθέτει μαντεμένιες σχάρες, όπου ουσιαστικά έχει τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά και είναι το προηγούμενης γενιάς μοντέλο https://www.skroutz.gr/s/40046682/Napoleon-Rogue-425-SE-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-45x60ek-me-3-Esties-kai-Plaino-Mati-Yperythron.html 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 1 ώρα πριν, tziminhio είπε Το μου που με χαλαει είναι οτι δν οι σχαρες δεν είναι απο μαντεμι Στα θετικά είναι...
Vstromrider Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 13 ώρες πριν, plasTOST είπε Πας κατευθείαν στην Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB Ενας λογος για να δωσω τοσα λεφτα για μια τετοια ψησταρια και να μην δωσω το 1/3 των χρηματων για να παρω επαγγελματικη ψησταρια υγραεριου , την ιδια που εχουν τα σουβλατζίδικα ?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 26 λεπτά πριν, Vstromrider είπε Ενας λογος για να δωσω τοσα λεφτα για μια τετοια ψησταρια και να μην δωσω το 1/3 των χρηματων για να παρω επαγγελματικη ψησταρια υγραεριου , την ιδια που εχουν τα σουβλατζίδικα ? Ότι δεν θα ψήνεις μόνο σουβλάκια 3
protathlitis Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 3 hours ago, tziminhio said: Το μου που με χαλαει είναι οτι δν οι σχαρες δεν είναι απο μαντεμι Αφού σου έχουν προτείνει Napoleon μέχρι τώρα και μάλιστα με ανοξείδωτες σχάρες, μπορείς να διαβάσεις εδώ τι λέει η ίδια η Napoleon για τις διαφορές μεταξύ τους: https://www.napoleon.com/en/de/barbecues/blog/what-difference-between-cast-iron-stainless-steel-cooking-grids
ηνίοχος Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 55 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Ότι δεν θα ψήνεις μόνο σουβλάκια Από που προκύπτει το ότι οι επαγγελματικές ψησταριές ψήνουν μόνο σουβλάκια;
sndev Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 1 hour ago, Vstromrider said: Εαν μπορείς να υποστηρίξεις το κοστος και μιας κ εχω την ιδια περιπου θα σου πω δεν υπάρχει επιστροφή ειναι αψογη σε ολα ΚΑΙ στο καθάρισμα. Να σε σίγουρος οτι inox μακράν πιο πρακτικό κ καλύτερο overall απο μαντέμια. Με τις θερμοκρασίες που πιάνει η συγκεκριμένη δε θες καν μαντέμι βασικά. Αν δε κανω λαθος η έκδοση με το μαντεμι, ναι βγαζει την ιδια με μαντεμενιες σχαρες , ειναι ποιο οικονομική. Μη κανεις το λαθος για μερικα ευρω σε τετοια νούμερα.. 3 hours ago, tziminhio said: Το μου που με χαλαει είναι οτι δν οι σχαρες δεν είναι απο μαντεμι
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε Από που προκύπτει το ότι οι επαγγελματικές ψησταριές ψήνουν μόνο σουβλάκια; Τρόπος του λέγειν βρε Θανάση, ότι θα ψήνει μόνο σουβλάκια. Τα αυτονόητα θες να σου εξηγώ? Εννοώ ότι με μια ανοιχτή ψησταριά σαν τις επαγγελματικές, δεν θα έχεις την ίδια ευελιξία στο ψήσιμο όπως με τις οικιακές με το καπάκι, όπου μπορείς να ψήσεις, να φουρνίσεις, να σουβλισεις, να καπνισεις. Το σουβλατζιδικο έχει άλλη για σουβλάκια, άλλη για σούβλες, άλλη για πίτες, έχει φούρνους κλπ. Εμείς ψάχνουμε το ένα σε όλα να συμφέρει. Επεξ/σία 4 Απριλίου από SagoniasSlutRos 3
ηνίοχος Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 7 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Τρόπος του λέγειν βρε Θανάση, ότι θα ψήνει μόνο σουβλάκια. Τα αυτονόητα θες να σου εξηγώ? Εννοώ ότι με μια ανοιχτή ψησταριά σαν τις επαγγελματικές, δεν θα έχεις την ίδια ευελιξία στο ψήσιμο όπως με τις οικιακές με το καπάκι, όπου μπορείς να ψήσεις, να φουρνίσεις, να σουβλισεις, να καπνισεις. Το σουβλατζιδικο έχει άλλη για σουβλάκια, άλλη για σούβλες, άλλη για πίτες, έχει φούρνους κλπ. Εμείς ψάχνουμε το ένα σε όλα να συμφέρει. λάθος κάνεις , εκτός απο κάπνισμα και φούρνισμα , όλα τα άλλα γινονται μια χαρά ακόμη και πίτσα - σουβλα ,αρκεί να χεις μια στοιχειώδη φαντασία , απλά είναι θεμα επιλογής 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ηνίοχος είπε λάθος κάνεις , εκτός απο κάπνισμα και φούρνισμα , όλα τα άλλα γινονται μια χαρά ακόμη και πίτσα - σουβλα ,αρκεί να χεις μια στοιχειώδη φαντασία , απλά είναι θεμα επιλογής Που ακριβως κανω λαθος Θαναση μου; Εχεις την ιδια ευελιξια με μια ανοιχτη σαν τις παρακατω επαγγελματικες, οσο με μια κλειστη οικιακου τυπου; Μονος σου ειπες οτι δεν καπνιζεις και δεν φουρνιζεις. Αρα που ειμαι λαθος; Επισης λες οτι σουβλιζεις και ψηνεις πιτσα με λιγη φαντασια. Μηπως αυτη η λιγη φαντασια περιλαμβανει μερικα φανταστικα ευρω επιπλεον για πατεντες με καπακια και βασεις; Και πες οτι βαζεις καπακι για να ψησεις πιτσα και απο πανω. Καλη τυχη με τον ενα μονο ρυθμιστη για τους καυστηρες. Θα παρεις καμενη βαση. Και πες οτι φτιαχνεις με πατεντα βαση για σουβλα. Καλη τυχη παλι στο που θα χωρεσεις το κρεας (εκτος αν το γυρισεις καθετα - τρεχα γυρευε) και ταυτοχρονα πως θα προσαρμοσεις το ψησιμο με τον ενα ρυθμιστη παλι. Φυσικα και ολα γινονται, το θεμα ειναι ποσο ευκολα και ποσο ανετα. Επεξ/σία 4 Απριλίου από SagoniasSlutRos 5
protathlitis Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Σε όσους έχουν σχάρα 60χ40 περίπου, έχετε δοκιμάσει να την γεμίσετε με σουβλάκια? αυτά των 120 γρ. Αν ναι πόσα χώρεσαν? Έχω ένα πάρτι αύριο και οργανώνομαι!
ηνίοχος Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 7 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Που ακριβως κανω λαθος Θαναση μου; Εχεις την ιδια ευελιξια με μια ανοιχτη σαν τις παρακατω επαγγελματικες, οσο με μια κλειστη οικιακου τυπου; Μονος σου ειπες οτι δεν καπνιζεις και δεν φουρνιζεις. Αρα που ειμαι λαθος; Επισης λες οτι σουβλιζεις και ψηνεις πιτσα με λιγη φαντασια. Μηπως αυτη η λιγη φαντασια περιλαμβανει μερικα φανταστικα ευρω επιπλεον για πατεντες με καπακια και βασεις; Και πες οτι βαζεις καπακι για να ψησεις πιτσα και απο πανω. Καλη τυχη με τον ενα μονο ρυθμιστη για τους καυστηρες. Θα παρεις καμενη βαση. Και πες οτι φτιαχνεις με πατεντα βαση για σουβλα. Καλη τυχη παλι στο που θα χωρεσεις το κρεας (εκτος αν το γυρισεις καθετα - τρεχα γυρευε) και ταυτοχρονα πως θα προσαρμοσεις το ψησιμο με τον ενα ρυθμιστη παλι. Φυσικα και ολα γινονται, το θεμα ειναι ποσο ευκολα και ποσο ανετα. Κάτι αρχή πάνω από το 80% από τα ψησίματα που αναρτώνται εδώ αλλά και στο φεις μπουκ είναι με άμεσο ψήσιμο σε μπριζόλες , μπιφτέκια , σουβλάκια φιλέτα , ψάρι και άλλα ψήνονται πολύ καλύτερα , είναι ποιο ζουμερα και ψήνονται πολύ ευκολότερα σε σχέση με τις οικιακές ψησταριές, για κοντοσούβλι υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές από πολλαπλές κοντοσουβλιερες μπορούν να τοποθετηθούν όπως ακριβώς και σε αυτές με καπάκι και λόγο της σωστής κατανομής στη θερμοκρασία ψήνονται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα Για την πίτσα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα γνωστά Κιτ πέτρας με καπάκι κάτι που έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιούνται και στις οικιακές ( εδώ να σημειώσουμε ότι εσύ προτείνεις φούρνο πίτσας) Με τα προηγούμενα σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω πως οι ψησταριές με καπάκι δεν έχουν λόγο ύπαρξης το αντίθετο θα λεγα, για κάποιον όμως που έτσι κι αλλιώς ψήνει με άμεσο τρόπο μπριζόλες μπιφτέκια κ.α. η επιλογή ψησταριάς με καπάκι δεν είναι μονόδρομος , πόσο μάλλον όταν πρόκειται για επαγγελματικές συσκευές με πολύ καλύτερα αποτελέσματα στο ψήσιμο Όπεν Μάιντ. φίλε μου
Vstromrider Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 11 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Εχεις την ιδια ευελιξια με μια ανοιχτη σαν τις παρακατω επαγγελματικες, οσο με μια κλειστη οικιακου τυπου; Δεν ξερω τι ειναι αυτες οι μικρες ψησταριες που εβαλες, αλλα μολις γυρισα απο την ψησταρια του χωριου μου, που εφαγα ενα καταπληκτικο συκωτι στην σχαρα υγραεριου και ειχαμε συζητηση τι bbq Να φτιαξω. 700€ μου φερνει επαγγελματικη ψησταρια με 3 καυστηρες. Τωρα στο skroutz δεν ξερω τι πουλανε... Για αυτο ρωτησα, ποιος ειναι ο λογος να δωσω 2000 για ερασιτεχνικη ψησταρια οταν μπορω να παρω επαγγελματικη με 700€. Χωρις βαση φυσικα και καπακι... αλλα φανταζομαι και αλλη ποιοτητα!
virginkiller Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Γνώμη μου το πρόβλημα είναι ότι Ελλάδα ( ίσως Ευρώπη) είναι ΠΟΛΥ ακριβότερες οι επώνυμες ψησταριές. Σήμερα πέτυχα βίντεο για την spirit e325 για το τι έβαλε πράγματα ψησταριών που κάνουν 1000€ σε ψησταριά αξίας 500€. Λέω α τι καλά για να δω πόσο κάνει Ελλάδα. 1000€. Ουψ 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ηνίοχος είπε Κάτι αρχή πάνω από το 80% από τα ψησίματα που αναρτώνται εδώ αλλά και στο φεις μπουκ είναι με άμεσο ψήσιμο σε μπριζόλες , μπιφτέκια , σουβλάκια φιλέτα , ψάρι Άρα αφού πάω 5 μέρες στη δουλειά μόνος μου να πάρω ένα Smart, και τις 2 μέρες που θα πάρω γυναίκα και παιδί να τους στριμώξω σε αυτό. Open mind... Να το πάρω και κάμπριο αφού είμαστε Ελλάδα και έχουμε 300 μέρες ήλιο. 5 ώρες πριν, ηνίοχος είπε ψήνονται πολύ καλύτερα , είναι ποιο ζουμερα και ψήνονται πολύ ευκολότερα σε σχέση με τις οικιακές ψησταριές, Αυτό θέλω να μου το αναλύσεις σε παρακαλώ. 5 ώρες πριν, ηνίοχος είπε για κοντοσούβλι υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές από πολλαπλές κοντοσουβλιερες μπορούν να τοποθετηθούν όπως ακριβώς και σε αυτές με καπάκι και λόγο της σωστής κατανομής στη θερμοκρασία ψήνονται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα Άρα πάμε σε after market λύση. Και άμα θες να σουβλισεις και κανένα κοτόπουλο ή κανένα κομμάτι αρνί, παίρνεις τον πριτσιναδορο και βάζεις και δύο προεκτάσεις και τοποθετείς μεγάλη σούβλα. 5 ώρες πριν, ηνίοχος είπε Για την πίτσα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα γνωστά Κιτ πέτρας με καπάκι κάτι που έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιούνται και στις οικιακές ( εδώ να σημειώσουμε ότι εσύ προτείνεις φούρνο πίτσας) Α εδώ πιάνεις το 1/100 που θέλει neapolitan pizza που θέλει όντως ειδικό φούρνο ή πατέντες. Γιατί οι άλλοι 99 θα ψήνουν μια χαρά πίτσες σε απλή οικιακή με καπάκι, πράγμα που δεν γίνεται σε επαγγελματική. 5 ώρες πριν, ηνίοχος είπε Με τα προηγούμενα σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω πως οι ψησταριές με καπάκι δεν έχουν λόγο ύπαρξης το αντίθετο θα λεγα, για κάποιον όμως που έτσι κι αλλιώς ψήνει με άμεσο τρόπο μπριζόλες μπιφτέκια κ.α. η επιλογή ψησταριάς με καπάκι δεν είναι μονόδρομος , πόσο μάλλον όταν πρόκειται για επαγγελματικές συσκευές με πολύ καλύτερα αποτελέσματα στο ψήσιμο Ούτε εγώ είπα ότι δεν έχουν λόγο ύπαρξης οι επαγγελματικές. Προορίζονται για πολύ συγκεκριμένο σκοπό, να ψήνουν σουβλάκια και άλλα αντίστοιχα. Οι οικιακές είναι all around ψησταριές. Όσον αφορά το πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στο ψήσιμο είναι δική σου άποψη. 2 ώρες πριν, Vstromrider είπε Δεν ξερω τι ειναι αυτες οι μικρες ψησταριες που εβαλες, αλλα μολις γυρισα απο την ψησταρια του χωριου μου, που εφαγα ενα καταπληκτικο συκωτι στην σχαρα υγραεριου και ειχαμε συζητηση τι bbq Να φτιαξω. 700€ μου φερνει επαγγελματικη ψησταρια με 3 καυστηρες. Τωρα στο skroutz δεν ξερω τι πουλανε... Για αυτο ρωτησα, ποιος ειναι ο λογος να δωσω 2000 για ερασιτεχνικη ψησταρια οταν μπορω να παρω επαγγελματικη με 700€. Χωρις βαση φυσικα και καπακι... αλλα φανταζομαι και αλλη ποιοτητα! Αυτές που έβαλα είναι επωνυμες επαγγελματικές με πιστοποιησεις κλπ. Συγκρίνουμε επώνυμη mid range με επαγγελματικη mid range στο 1/3 της τιμής που έγραψες. Προφανώς και θα υπάρχουν τύπου επαγγελματικές με λιγότερα λεφτά και πιο μεγάλες, όπως υπάρχουν και οι οικιακές low low range τυπου naterial με 200 ευρώ. Όπως ανέλυσα ήδη, η οικιακή είναι all around ψησταριά. Οι επαγγελματικη έχει περιορισμούς. Έχεις σκοπό να ψήνεις σε κλειστό χώρο ή σε μπαλκόνι με αέρα? Από κει και πέρα αγοράζεις ότι κρίνεις εσύ σωστό. Αν θες με λίγα λεφτά δες τη νέα WEBER spirit e-410 με κάπου 750 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Σήμερα την κοιτούσα για τον κουμπάρο μου. Επεξ/σία 5 Απριλίου από SagoniasSlutRos 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα