Amaretos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 2 ώρες πριν, ηνίοχος είπε απ όσο θυμάμαι δεν βγάζει .. Περυσι ειχε βγαλει 20% αρχες καλοκαιριου την κοιταγε ενα φιλος 1
DjTony Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Το μάτι δεξιά που τηγανίζετε πατάτες ας πούμε είναι και εσάς. Αργό ρε παιδιά; βέβαια δούλευαν 4+1 όλα μαζί, εψηνα και πήγα ταυτόχρονα να κάνω πατάτες. Άργησε τραγικά, και εν τέλη τις πήγα στη κουζίνα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 54 λεπτά πριν, DjTony είπε Το μάτι δεξιά που τηγανίζετε πατάτες ας πούμε είναι και εσάς. Αργό ρε παιδιά; βέβαια δούλευαν 4+1 όλα μαζί, εψηνα και πήγα ταυτόχρονα να κάνω πατάτες. Άργησε τραγικά, και εν τέλη τις πήγα στη κουζίνα. Γενικα αν δεν ειναι υπερυθρο ειναι σχετικα αδυναμο, ειδικα αν εχει κρυο, αερα κλπ. Δεν ξερω βεβαια ποια ψησταρια εχεις και τι αποδοση εχει το ματι. Επισης αν ηταν ολα στο φουλ, ισως ο ρυθμιστης σου να μην περνουσε την απαραιτητη ροη αεριου. Δοκιμασε να τηγανισεις μονο χωρις να ψηνεις, μηπως εφταιγε αυτο.
Grfoxz Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, nikos16717 είπε Νομίζω ότι αν επικοινωνήσεις με τη σελίδα αυτή θα βρεις άκρη. https://gmd-inox.gr/ Δε νομίζω να αξίζει να βγεις εκτός συνόρων για κάτι τέτοιο Δεν έχω καμία σχέση με το κατάστημα ούτε έχω πάρει ποτέ τίποτα αλλά κάποια στιγμή θα το τιμήσω Πολυ καλό site! Εχει και επιλογη να φτιάξεις σχάρα στις δικές σου διαστάσεις. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να προσέξουμε στις INOX σχάρες? Θαρρώ όσο περισσότερο πάχος τόσο καλύτερα για να κρατάει θερμοκρασια και να ψηνει ομοιόμορφα σωστα? Γνωρίζει κανεις αν οι σχάρες πλακε που έχει κανουν ιδιαίτερη διαφορά? Θεωρητικά εχεις μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής. Επεξ/σία 2 Απριλίου από Grfoxz
SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 19 λεπτά πριν, Grfoxz είπε Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να προσέξουμε στις INOX σχάρες? Θαρρώ όσο περισσότερο πάχος τόσο καλύτερα για να κρατάει θερμοκρασια και να ψηνει ομοιόμορφα σωστα? Εγω θα πηγαινα σε οσο πιο χοντρο αντεχει η τσεπη μου. Ετσι φλατ οπως στην εικονα, δεν ξερω αν θα το επελεγα. Θα πηγαινα παντως σε σταθερη σχαρα, χωρις να περιστρεφεται γιατι πιστευω θα ηταν δυσκολο στο καθαρισμα. Το αντιθετο δλδ απο αυτο που προτεινουν. 4 1
Soki11 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Καλησπέρα στην Ομάδα, Μιας και ξεκίνησαν οι εκπτώσεις σκέφτομαι να πάρω την συγκεκριμένη, την έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις; Θέλω να δω αν αξίζει τα 570 ή να κοιτάξω κάτι άλλο. https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-knox-4-2-me-mantemi-133135
Grfoxz Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Εγω θα πηγαινα σε οσο πιο χοντρο αντεχει η τσεπη μου. Ετσι φλατ οπως στην εικονα, δεν ξερω αν θα το επελεγα. Θα πηγαινα παντως σε σταθερη σχαρα, χωρις να περιστρεφεται γιατι πιστευω θα ηταν δυσκολο στο καθαρισμα. Το αντιθετο δλδ απο αυτο που προτεινουν. Αν ειναι περιστρεφόμενες χωρίς αποσυναρμολόγηση όντως σημαινει οτι θα πάνε λίπη σε σημεία που δεν θα μπορεις να καθαρίσεις. Οποτε αυτο που λες είναι λογικό. Αν αποσυναρμολογούνται απο την αλλη μια στο τόσο μπορεις να τις βάζεις ανετα στο πλυντηριο σαν βέργες οποτε είναι πιο ευκολο το καθάρισμα θαρρώ
tziminhio Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι ανάμεσα σε BK baron 490 IR και Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB. Γνώμες για αυτές τις 2? Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο BK Gem 320. Το μόνο που με προβληματιζει στην BK ειναι οτι με την εμπειρία απο την GEM 320 δεν έψηνε καλά απο την αρχή που την πήρα απο την δεξία μεριά. Επειδή την είδα και απο κοντά, βλέπω να έχουν και μια διαφορά ποιοτικά. Επίσης, τυχαία είδα και την Weber Genesis E325s, με 3 καυστήρες, πως την βλέπετε σας επιλογή? Επειδή με ενδιαφέρει το υπέρηθρο μονο για seasoning η Weber δεν έχει υπέρηρτο, εχει ματι αλλά δεν ξέρω κατα ποσο κάνει καλά την δουλειά του. Ευχαριστώ
virginkiller Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 14 minutes ago, tziminhio said: Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι ανάμεσα σε BK baron 490 IR και Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB. Γνώμες για αυτές τις 2? Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο BK Gem 320. Το μόνο που με προβληματιζει στην BK ειναι οτι με την εμπειρία απο την GEM 320 δεν έψηνε καλά απο την αρχή που την πήρα απο την δεξία μεριά. Επειδή την είδα και απο κοντά, βλέπω να έχουν και μια διαφορά ποιοτικά. Επίσης, τυχαία είδα και την Weber Genesis E325s, με 3 καυστήρες, πως την βλέπετε σας επιλογή? Επειδή με ενδιαφέρει το υπέρηθρο μονο για seasoning η Weber δεν έχει υπέρηρτο, εχει ματι αλλά δεν ξέρω κατα ποσο κάνει καλά την δουλειά του. Ευχαριστώ Έχω κάνει season μαντεμενιο τηγάνι σε Weber q με μόνο καυστήρα! Δεν χρειάζεται το υπέρυθρο για seasoning. Για να θωρακίζεις κρέατα λεει.
est Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, tziminhio είπε Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι ανάμεσα σε BK baron 490 IR και Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB. Γνώμες για αυτές τις 2? Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο BK Gem 320. Το μόνο που με προβληματιζει στην BK ειναι οτι με την εμπειρία απο την GEM 320 δεν έψηνε καλά απο την αρχή που την πήρα απο την δεξία μεριά. Επειδή την είδα και απο κοντά, βλέπω να έχουν και μια διαφορά ποιοτικά. Επίσης, τυχαία είδα και την Weber Genesis E325s, με 3 καυστήρες, πως την βλέπετε σας επιλογή? Επειδή με ενδιαφέρει το υπέρηθρο μονο για seasoning η Weber δεν έχει υπέρηρτο, εχει ματι αλλά δεν ξέρω κατα ποσο κάνει καλά την δουλειά του. Ευχαριστώ Wow, αυτή είναι αναβάθμιση! Ως προς το searing που μάλλον σε ενδιαφέρει, οι δύο πρώτες έχουν πράγματι πλαϊνή υπέρυθρη εστία για αυτό το σκοπό. Όμως, η τρίτη δεν διαθέτει κάτι τέτοιο. Η πλαϊνή εστία (αν το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει) νομίζω πως είναι για μαγείρεμα. Για θωράκισμα υπάρχει ο "sear station" δηλαδή συγκεκριμένη περιοχή εντός του χώρου που δεν χρησιμοποιεί υπέρυθρες αλλά πυκνή διάταξη καυστήρων για την ανάπτυξη υψηλής θερμοκρασίας. Καλή τύχη στην επιλογή σου... Επεξ/σία 3 Απριλίου από est
ilpapacha Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 10 ώρες πριν, tziminhio είπε Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι ανάμεσα σε BK baron 490 IR και Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB. Γνώμες για αυτές τις 2? Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο BK Gem 320. Το μόνο που με προβληματιζει στην BK ειναι οτι με την εμπειρία απο την GEM 320 δεν έψηνε καλά απο την αρχή που την πήρα απο την δεξία μεριά. Επειδή την είδα και απο κοντά, βλέπω να έχουν και μια διαφορά ποιοτικά. Επίσης, τυχαία είδα και την Weber Genesis E325s, με 3 καυστήρες, πως την βλέπετε σας επιλογή? Επειδή με ενδιαφέρει το υπέρηθρο μονο για seasoning η Weber δεν έχει υπέρηρτο, εχει ματι αλλά δεν ξέρω κατα ποσο κάνει καλά την δουλειά του. Ευχαριστώ Με το sizzle zone μπορείς να κάνεις τα πάντα Επίσης υπάρχει και οπίσθιος καυστήρας που είναι βολικός για σούβλα/πίτσα.
plasTOST Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 10 ώρες πριν, tziminhio είπε Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι ανάμεσα σε BK baron 490 IR και Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB. Γνώμες για αυτές τις 2? Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο BK Gem 320. Το μόνο που με προβληματιζει στην BK ειναι οτι με την εμπειρία απο την GEM 320 δεν έψηνε καλά απο την αρχή που την πήρα απο την δεξία μεριά. Επειδή την είδα και απο κοντά, βλέπω να έχουν και μια διαφορά ποιοτικά. Επίσης, τυχαία είδα και την Weber Genesis E325s, με 3 καυστήρες, πως την βλέπετε σας επιλογή? Επειδή με ενδιαφέρει το υπέρηθρο μονο για seasoning η Weber δεν έχει υπέρηρτο, εχει ματι αλλά δεν ξέρω κατα ποσο κάνει καλά την δουλειά του. Ευχαριστώ Πας κατευθείαν στην Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB 2
tziminhio Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 11 ώρες πριν, plasTOST είπε Πας κατευθείαν στην Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB Το μου που με χαλαει είναι οτι δν οι σχαρες δεν είναι απο μαντεμι
virginkiller Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 6 minutes ago, tziminhio said: Το μου που με χαλαει είναι οτι δν οι σχαρες δεν είναι απο μαντεμι ίσως είναι και θέμα γούστου αλλά προσωπικά θεωρώ το ανοξείδωτο καλύτερο. η έστω πιο πρακτικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα