rallistas Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Ποσο high temp το ψαρι? Ολο λεω θα κανω,(με εχει φαει η γυναικα) κι ολο το αναβαλω.
est Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Να σου πω... Στο φουλ ή κάπου εκεί. Αυτό που έχει σημασία είναι η καλή προθέρμανση και μετά, η διατήρηση υψηλής θερμοκρασίας για μεγάλο μέρος του ψησίματος. Και εννοείται, να μην επιχειρηθεί γύρισμα πριν δούμε ότι το ψάρι ανασηκώνεται εύκολα και δεν κολλάει πια στη σχάρα. clip.mp4 Edit: Ξέχασα να επισημάνω ότι μιλάω για ψησταριά που δεν έχει αναφλέξεις. Εννοείται ότι σε μια διαφορετική ή/και πιο ισχυρή, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις αναφλέξεις με ψάρια σαν αυτά, χαμηλώνοντας θερμοκρασία και αλλάζοντας θέσεις στη σχάρα. Επεξ/σία 26 Μαρτίου από est 4
techient Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Τα ψάρια αρχικά και εγώ τα φοβόμουν ότι θα κολλήσουν, ότι θα είναι άψητα, ότι θα είναι καμμένα κτλ. Τελικά, είναι πολύ πιο εύκολα στο ψήσιμο σε σχέση με τα κρέατα. Τα βήματα είναι απλά: - Καλό λάδωμα στην σχάρα - Καλό λάδωμα στα ψάρια - Καλή προθέρμανση (εγώ το αφήνω να πάει 300 βαθμούς) - Ψήσιμο για 5' περίπου σε υψηλή θερμοκρασία. Μετά, με την τσιμπίδα και μία σπάτουλα, σηκώνω λίγο το ψάρι στην ουρά για να δω αν κολλάει. Εφόσον δεν κολλάει, το γυρίζω από την άλλη για άλλα 5 λεπτά - Έτοιμο 1
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Με τόσο λάδωμα πάντως και να μην έχεις αναφλέξεις, τι να πω, μπράβο.
Mpiftekis Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 26 λεπτά πριν, techient είπε Τα ψάρια αρχικά και εγώ τα φοβόμουν ότι θα κολλήσουν, ότι θα είναι άψητα, ότι θα είναι καμμένα κτλ. Τελικά, είναι πολύ πιο εύκολα στο ψήσιμο σε σχέση με τα κρέατα. Τα βήματα είναι απλά: - Καλό λάδωμα στην σχάρα -Πέρασμα με χαρτί κουζίνας τα ψάρια, ώστε να μην έχουν καθόλου νερά πάνω τους. - Καλό λάδωμα στα ψάρια - Καλή προθέρμανση (εγώ το αφήνω να πάει 300 βαθμούς) - Ψήσιμο για 5' περίπου σε υψηλή θερμοκρασία. Μετά, με την τσιμπίδα και μία σπάτουλα, σηκώνω λίγο το ψάρι στην ουρά για να δω αν κολλάει. Εφόσον δεν κολλάει, το γυρίζω από την άλλη για άλλα 5 λεπτά - Έτοιμο 1
virginkiller Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 3 hours ago, phanispal said: Με τόσο λάδωμα πάντως και να μην έχεις αναφλέξεις, τι να πω, μπράβο. απο τα καλα της weber q
nikos16717 Δημοσ. Σάββατο στις 01:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:24 μμ Σήμερα λέω να κάνω μπεργκερ με μοσχαρίσιο μπιφτεκι, έχετε να προτείνετε κάποια συνταγή για σοσ και κάποια για το ντιπ για τις πατάτες?
SagoniasSlutRos Δημοσ. Σάββατο στις 02:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:22 μμ (επεξεργασμένο) Για σως εμένα μου αρέσει σε αυτή την αναλογία περίπου: 2κσ μαγιονεζα 1κγ σιρατσα 2κγ sweet chili (αυτό από τα κινέζικα) Επεξ/σία Σάββατο στις 02:23 μμ από SagoniasSlutRos 1 1
rokforakii Δημοσ. Κυριακή στις 11:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:39 μμ Καλησπέρα σε όλους !! Ειμαστε εντελώς αρχάριοι με ψησταριές υγραερίου (κάρβουνο μέχρι τώρα !!) και ψαχνόμαστε να πάρουμε μια ! Ειμαστε ανάμεσα στις παρακάτω 3 . Έχετε να προτείνετε κάποια ;; 1. https://www.skroutz.gr/s/35094030/Char-Broil-Performance-Pro-S-4-PSistaria-Ygraeriou-Scharas-63x43-8ek-me-4-Esties-8-68kW-kai-Plaino-Mati-Yperythron.html?product_id=97669047&campaignid=22372919511&gad_source=1&gbraid=0AAAAABQvyMQuVa8R5gLYLvaJ8_uI2HLwC&gclid=Cj0KCQjw16O_BhDNARIsAC3i2GBkugkR9M6Fh09kqYvG6lDnKnbCkfYuT5tK24JnHmGLxIB8ADsvCUEaAhnlEALw_wcB 2. https://www.skroutz.gr/s/35865732/Broil-King-Crown-410-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-65x44ek-me-4-Esties-12-4kW.html 3. https://www.skroutz.gr/s/27396779/Weber-Spirit-II-E-310-GBS-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-60x46ek-me-3-Esties-8-8kW.html
skskre Δημοσ. Δευτέρα στις 01:32 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:32 πμ 1 hour ago, rokforakii said: Καλησπέρα σε όλους !! Ειμαστε εντελώς αρχάριοι με ψησταριές υγραερίου (κάρβουνο μέχρι τώρα !!) και ψαχνόμαστε να πάρουμε μια ! Ειμαστε ανάμεσα στις παρακάτω 3 . Έχετε να προτείνετε κάποια ;; 1. https://www.skroutz.gr/s/35094030/Char-Broil-Performance-Pro-S-4-PSistaria-Ygraeriou-Scharas-63x43-8ek-me-4-Esties-8-68kW-kai-Plaino-Mati-Yperythron.html?product_id=97669047&campaignid=22372919511&gad_source=1&gbraid=0AAAAABQvyMQuVa8R5gLYLvaJ8_uI2HLwC&gclid=Cj0KCQjw16O_BhDNARIsAC3i2GBkugkR9M6Fh09kqYvG6lDnKnbCkfYuT5tK24JnHmGLxIB8ADsvCUEaAhnlEALw_wcB 2. https://www.skroutz.gr/s/35865732/Broil-King-Crown-410-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-65x44ek-me-4-Esties-12-4kW.html 3. https://www.skroutz.gr/s/27396779/Weber-Spirit-II-E-310-GBS-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-60x46ek-me-3-Esties-8-8kW.html Δες και αυτή https://www.skroutz.gr/s/48119720/Napoleon-Freestyle-365-DSIB-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-51x45ek-me-3-Esties-15kW-kai-Mati-Yperythron.html#reviews
ηνίοχος Δημοσ. Δευτέρα στις 10:02 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:02 πμ 10 ώρες πριν, rokforakii είπε Καλησπέρα σε όλους !! Ειμαστε εντελώς αρχάριοι με ψησταριές υγραερίου (κάρβουνο μέχρι τώρα !!) και ψαχνόμαστε να πάρουμε μια ! Ειμαστε ανάμεσα στις παρακάτω 3 . Έχετε να προτείνετε κάποια ;; 1. https://www.skroutz.gr/s/35094030/Char-Broil-Performance-Pro-S-4-PSistaria-Ygraeriou-Scharas-63x43-8ek-me-4-Esties-8-68kW-kai-Plaino-Mati-Yperythron.html?product_id=97669047&campaignid=22372919511&gad_source=1&gbraid=0AAAAABQvyMQuVa8R5gLYLvaJ8_uI2HLwC&gclid=Cj0KCQjw16O_BhDNARIsAC3i2GBkugkR9M6Fh09kqYvG6lDnKnbCkfYuT5tK24JnHmGLxIB8ADsvCUEaAhnlEALw_wcB 2. https://www.skroutz.gr/s/35865732/Broil-King-Crown-410-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-65x44ek-me-4-Esties-12-4kW.html 3. https://www.skroutz.gr/s/27396779/Weber-Spirit-II-E-310-GBS-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-60x46ek-me-3-Esties-8-8kW.html ακόμη μία προταση https://www.skroutz.gr/s/57679163/Exivos-Harmony-PSistaria-Ygraeriou-Scharas-60x38ek-me-2-Esties.html
SagoniasSlutRos Δημοσ. χθες στις 10:27 πμ Δημοσ. χθες στις 10:27 πμ Στις 30/3/2025 στις 11:39 ΜΜ, rokforakii είπε Καλησπέρα σε όλους !! Ειμαστε εντελώς αρχάριοι με ψησταριές υγραερίου (κάρβουνο μέχρι τώρα !!) και ψαχνόμαστε να πάρουμε μια ! Eγω θα περιμενα καμια 10αρια μερες για προσφορες Πασχα. Ελπιζω Spirit/Freestyle να παιξουν κατω απο 600ευρω. 3
tutuyo Δημοσ. χθες στις 11:31 πμ Δημοσ. χθες στις 11:31 πμ κυριοι αποχωρω, απο σημερα ειμαι βιγκαν σας αφηνω να τρωτε τα καημενα τα ζωακια και τα ψαρακια 7
johnniek13 Δημοσ. χθες στις 11:41 πμ Δημοσ. χθες στις 11:41 πμ 8 minutes ago, tutuyo said: κυριοι αποχωρω, απο σημερα ειμαι βιγκαν σας αφηνω να τρωτε τα καημενα τα ζωακια και τα ψαρακια Τα φυτα θα φανε εσενα.!!! Πως το επαθες? Και δεν χρειαζεται να αποχωρησεις. Μια χαρα ψηνεις λαχανικα και πατατα στο υγραεριο...
SagoniasSlutRos Δημοσ. χθες στις 11:48 πμ Δημοσ. χθες στις 11:48 πμ 16 λεπτά πριν, tutuyo είπε κυριοι αποχωρω, απο σημερα ειμαι βιγκαν σας αφηνω να τρωτε τα καημενα τα ζωακια και τα ψαρακια φιλε και γω το σκεφτομαι σοβαρα! δεν παει αλλο.... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα