SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 35 λεπτά πριν, sndev είπε για ριξε μια σύγκριση του ψεύτικου με του κανονικού σε θερμίδες GOODA Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ΨΕΥΤΙΚΟ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου για να βοηθήσω τη κατάσταση με τη γυναικά σου δείτε το στο ανα 100gr. για να βοηθήσω ακόμα παραπάνω παμε σε adoro οπίου δένει καλυτέρα με τη κρεατίλα του σμας ΨΕΥΤΙΚΟ ΝΟ2 - για μενα το καλύτερο για burger είτε μοσχάρι ειτε κοτόπουλο - Adoro Απόκρυψη περιεχομένων κ για να της το κανεις πιο fit / λιγοτερα λιπαρά περισσότερες πρωτεΐνες το ψεύτικο adoro . adoro > LA VACHE QUI RIT > original gooda Adoro πήρα τώρα, ήταν πιο φθηνό λολ. Επίσης σιγά μην κάτσω να μετρήσω τις θερμίδες στο τυρί μέσα σε αυτή τη θερμιδική βόμβα το μπέργκερ.
est Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 9 ώρες πριν, virginkiller είπε Σήμερα το μενού έχει Reverse sear δύο ribeye και συκωτάκι για συνοδευτικό Αφού η κάτω πλευρά της σχάρας σου είναι έτσι, δείχνει ότι παρά τα χρονάκια της, τη διατηρείς σε άριστη κατάσταση! Πες μου ότι επίτηδες την έχεις ανάποδα ... 😮 😂
sndev Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 6 hours ago, SagoniasSlutRos said: Adoro πήρα τώρα, ήταν πιο φθηνό λολ. Επίσης σιγά μην κάτσω να μετρήσω τις θερμίδες στο τυρί μέσα σε αυτή τη θερμιδική βόμβα το μπέργκερ. Spoiler Εντάξει αλλοι τα μετραμε. Παρόλαυτα δε το εγραψα για εσένα αλλα για το παλικάρι που αναφέρθηκε οτι τον μαλώνει η γυναίκα ωστε να απομυθοποίησει ότι το ψεύτικο τυρί είναι χειρότερο απο αυτό που μοιάζει με κανονικό.
F117 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 7 hours ago, sndev said: για ριξε μια σύγκριση του ψεύτικου με του κανονικού σε θερμίδες GOODA Hide contents ΨΕΥΤΙΚΟ Hide contents για να βοηθήσω τη κατάσταση με τη γυναικά σου δείτε το στο ανα 100gr. για να βοηθήσω ακόμα παραπάνω παμε σε adoro οπίου δένει καλυτέρα με τη κρεατίλα του σμας ΨΕΥΤΙΚΟ ΝΟ2 - για μενα το καλύτερο για burger είτε μοσχάρι ειτε κοτόπουλο - Adoro Hide contents κ για να της το κανεις πιο fit / λιγοτερα λιπαρά περισσότερες πρωτεΐνες το ψεύτικο adoro . adoro > LA VACHE QUI RIT > original gooda Ωωω δεν το περίμενα...καλο.... Θα αρχίσει ότι είναι επεξεργασμενο και ότι και ο υδατάνθρακας είναι το θέμα χαχχαχαα Εννοείται και βάζω ψεύτικο κ εγώ 1
virginkiller Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 1 hour ago, est said: Αφού η κάτω πλευρά της σχάρας σου είναι έτσι, δείχνει ότι παρά τα χρονάκια της, τη διατηρείς σε άριστη κατάσταση! Πες μου ότι επίτηδες την έχεις ανάποδα ... 😮 😂 Ναι επίτηδες. Εφόσον έχω ελάχιστο grilling με αυτό το ψήσιμο λέω ευκαιρία για καθάρισμα. Η συγκεκριμένη ψησταριά δεν θέλει πολλά οπότε την φροντίζω όσο μπορώ. Σύντομα θα παίξει και γενική με ατμοκαθαριστη 2
est Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Κοτόπουλο για όποιον στο σπίτι είναι σε δίαιτα... Δεκατιανό πρόγευμα για όποιον δεν είναι... 5 2
ηνίοχος Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Υπήρξε και μπρόκολο στο μενού που ψήθηκε - καψαληστικε νωρίτερα για αυτό λείπει από την φωτογραφία Καλό υπόλοιπο Κυριακής 5
plasTOST Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Στις 22/3/2025 στις 9:33 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε Μιας και είχαμε πιάσει τα smash, ορίστε μερικές φώτο από σήμερα. Δυστυχώς την ώρα του ψησίματος δεν έχω άλλη, γιατί ο μικρός είχε πάρει το κινητό που ανοίγει στην κάμερα όταν είναι κλειδωμένο και είχε βάλει μια ρύθμιση για astro photo και δεν μπορούσα να το βγάλω. Μου πήρε κανένα τέταρτο να το επαναφέρω μετά 😢. Η πλάκα ζεστάθηκε με τους καυστήρες στη μέση, ψήθηκαν πρώτα τα μπέικον για να γίνει και η απαραίτητη λίπανση της πλάκας, μετά τα ψωμάκια να τραβήξουν τα πολλά πολλά και τέλος μπήκε στο φουλ, όπου το θερμόμετρο έδειχνε 300 και η πλάκα 320-350. Έκαναν τρομερό καραμελωμα (φαίνεται στην τελευταία φώτο). Ο κιμας ήταν black angus Ireland από mymarket που το λέει σπαλομπριζολα, αλλά νομίζω είναι κομμάτι από την ελιά (chuck). Την προηγούμενη φορά είχα πάει να κάνω 12 μπιφτέκια με τη μία και δεν χωρούσε εύκολα. Τα 8 είναι σούπερ. Προλαβαίνεις να τα πατήσεις όλα και να μην στριμωχτεις. delivery κάνετε? 5
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 22 λεπτά πριν, plasTOST είπε delivery κάνετε? Μόλις φτιάξω το αμάξι 😂😛 4
rallistas Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Ειχα να μπω 2-3 μερες. Για να απαντησω πανω στα υπεροχα burgers του Sagonia , απο 3-4 cheddar που εχω δοκιμασει, (και χυμα κομμενο σε φετες) το ψευτικο ειναι το καλυτερο με διαφορα. Εγω της εκανα το πρωτο της καλο καθαρισμα μετα απο 9 μηνες κατοχος, πριν 15 μερες κι απο τοτε δεν εχω ευκαιρισει να ψησω.Δε με παιδεψε πολυ ειναι η αληθεια, αλλα δεν κανω και περιεργα ψησιματα με τρελες sauce κτλ, οποτε τη γλυτωσα ευκολα. 1
virginkiller Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Παιδιά μια μέρα έκανα μπεργκερ με μπιφτέκια φούρνου και ψωμάκι σούπερ μάρκετ. Και για κάποιο λόγο βγήκαν τα καλύτερα που έχω κάνει. Πικλα ντομάτα κρεμμύδι μέσα . Σάλτσα λίγο σιρατσα.
DimitrisXenial Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Δήμο την έχω 4 χρόνια, έχει ψήσει κοπάδια. Τα μαντέμια της θα φθαρούν. Μετά από 4 χρόνια χρήσης, σου προτείνω να πας σε ανοξείδωτη από τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη. Απλό καθάρισμα και είσαι εντάξει. Τα μαντέμια σπάνε νεύρα μετά από καιρό, και είναι μεγάλη σπατάλη ενέργειας για να φτάσουν τη max θερμοκρασία. To ανοξείδωτο θερμαίνεται αμέσως αλλά και κρυώνει γρήγορα. Θα μάθεις να γυρνάς το κρέας σε διπλανό σημείο, γιατί κάτω από το κρέας, το μέταλλο θα είναι πιο κρύο. Αλλά αυτό μαθαίνεται εύκολα. Η ψησταριά έχει 4 ζώνες ψησίματος: 1/ Μπροστά σχετικά κρύα όπως και η πλειοψηφία των ψησταριών. 2/ Μέση λαμπάδα 3/ Πίσω λίγο πιο κρύο αλλά ψήνει. 4/ Η πάνω σχάρα. Εκεί πάνω έχει 400 βαθμούς, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για να κρατάει το φαγητό ζεστό. Τα κοτόπουλα παϊδάκια και μπούτια φιλέτο εκεί τα ψήνω με πέτσα κάτω. Τραγανιστότατη γίνεται! Πάρε ανοξείδωτες σχάρες και θα με θυμηθείς...
est Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Τσιπούρες σε high temp & 1-2 γυρίσματα. Μπουγάτσα σε low temp & συχνά γυρίσματα. Άμεσα, γρήγορα και απλά... 4
rallistas Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Ποσο high temp το ψαρι? Ολο λεω θα κανω,(με εχει φαει η γυναικα) κι ολο το αναβαλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα