protathlitis Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 41 minutes ago, virginkiller said: q3200 έχει δύο καυστήρες αλλά για το μέγεθος της δεν αξίζει η τιμή πιστεύω Σε αυτή είχα καταλήξει να την έπαιρνε ο πεθερός μου που έχει μικρό μπαλκόνι. Είναι εξαιρετική. Σε ποιο μέγεθος αναφέρεσαι? έχει αρκετά μεγάλη επιφάνεια ψησίματος, 60x45. Βέβαια Weber είναι, δεν είναι φθηνή.
virginkiller Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Ναι μωρέ αλλά αν είναι να πας σε 60 45 πας σε μια πιο ολοκληρωμένη λύση γνώμη μου. Ειδικά σε αυτά τα λεφτά. Πόση διαφορά έχει από spirit 2?
est Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 5 ώρες πριν, protathlitis είπε Σε αυτή είχα καταλήξει να την έπαιρνε ο πεθερός μου που έχει μικρό μπαλκόνι. Είναι εξαιρετική. Σε ποιο μέγεθος αναφέρεσαι? έχει αρκετά μεγάλη επιφάνεια ψησίματος, 60x45. Βέβαια Weber είναι, δεν είναι φθηνή. Μάλιστα, αυτές είναι περίπου οι διαστάσεις σχάρας της μεγάλης Q, της Q3200 που είναι σε μόνιμο stand και δεν είναι επιτραπέζια. 2 ώρες πριν, virginkiller είπε Ναι μωρέ αλλά αν είναι να πας σε 60 45 πας σε μια πιο ολοκληρωμένη λύση γνώμη μου. Ειδικά σε αυτά τα λεφτά. Πόση διαφορά έχει από spirit 2? Ειδικά η Q3200 έχει αρκετά παραπάνω από τη Spirit 2 😂
ηνίοχος Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 10 ώρες πριν, F117 είπε Δηλαδή η πλάκα σας τι θερμοκρασία έχει όταν κάνετε smash? η πλάκα όχι σε πόσους βαθμούς έχετε βάλει την ψησταριά. Δεν κάνω σμας , γενικά η χρήση της πλάκας μου είναι αδιάφορη, σε ότι αφορά όμως τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στη σχάρα , έχω διαπιστώσει ότι για να έχεις ένα "ήρεμο" και αποδοτικό ψήσιμο χωρίς αναφλέξεις η θερμοκρασία στη σχάρα είναι στους + - 300° με την ένδειξη στο όργανο της ψησταριάς περίπου στους 180 με 200 , με τους καυστήρες στο χαμηλό, όπως καταλαβαίνεις με πλάκα και τους καυστήρες σε ποίο δυνατό η θερμοκρασία εύκολα θα φτάσει κοντά στους 400 οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μιας και είχαμε πιάσει τα smash, ορίστε μερικές φώτο από σήμερα. Δυστυχώς την ώρα του ψησίματος δεν έχω άλλη, γιατί ο μικρός είχε πάρει το κινητό που ανοίγει στην κάμερα όταν είναι κλειδωμένο και είχε βάλει μια ρύθμιση για astro photo και δεν μπορούσα να το βγάλω. Μου πήρε κανένα τέταρτο να το επαναφέρω μετά 😢. Η πλάκα ζεστάθηκε με τους καυστήρες στη μέση, ψήθηκαν πρώτα τα μπέικον για να γίνει και η απαραίτητη λίπανση της πλάκας, μετά τα ψωμάκια να τραβήξουν τα πολλά πολλά και τέλος μπήκε στο φουλ, όπου το θερμόμετρο έδειχνε 300 και η πλάκα 320-350. Έκαναν τρομερό καραμελωμα (φαίνεται στην τελευταία φώτο). Ο κιμας ήταν black angus Ireland από mymarket που το λέει σπαλομπριζολα, αλλά νομίζω είναι κομμάτι από την ελιά (chuck). Την προηγούμενη φορά είχα πάει να κάνω 12 μπιφτέκια με τη μία και δεν χωρούσε εύκολα. Τα 8 είναι σούπερ. Προλαβαίνεις να τα πατήσεις όλα και να μην στριμωχτεις. Επεξ/σία 22 Μαρτίου από SagoniasSlutRos 15
F117 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 8 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Μιας και είχαμε πιάσει τα smash, ορίστε μερικές φώτο από σήμερα. Δυστυχώς την ώρα του ψησίματος δεν έχω άλλη, γιατί ο μικρός είχε πάρει το κινητό που ανοίγει στην κάμερα όταν είναι κλειδωμένο και είχε βάλει μια ρύθμιση για astro photo και δεν μπορούσα να το βγάλω. Μου πήρε κανένα τέταρτο να το επαναφέρω μετά 😢. Η πλάκα ζεστάθηκε με τους καυστήρες στη μέση, ψήθηκαν πρώτα τα μπέικον για να γίνει και η απαραίτητη λίπανση της πλάκας, μετά τα ψωμάκια να τραβήξουν τα πολλά πολλά και τέλος μπήκε στο φουλ, όπου το θερμόμετρο έδειχνε 300 και η πλάκα 320-350. Έκαναν τρομερό καραμελωμα (φαίνεται στην τελευταία φώτο). Ο κιμας ήταν black angus Ireland από mymarket που το λέει σπαλομπριζολα, αλλά νομίζω είναι κομμάτι από την ελιά (chuck). Την προηγούμενη φορά είχα πάει να κάνω 12 μπιφτέκια με τη μία και δεν χωρούσε εύκολα. Τα 8 είναι σούπερ. Προλαβαίνεις να τα πατήσεις όλα και να μην στριμωχτεις. ωραίοςςς! έκανες πρώτα τα μπεικον και μέτά πάνω εκεί έβαλες το μπιφτέκι??? Κοίτα να δεις πέρασε η ώρα και δεν έχω πάρει ψωμάκια.... Την δευτέρα επιφυλάσσομαι! 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, F117 είπε έκανες πρώτα τα μπεικον και μέτά πάνω εκεί έβαλες το μπιφτέκι??? Πρώτα μπέικον, μετά το ψωμί και μετά το μπιφτέκι. Όλα στην πλάκα. 2
virginkiller Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Σήμερα το μενού έχει Reverse sear δύο ribeye και συκωτάκι για συνοδευτικό 5
F117 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 24 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Πρώτα μπέικον, μετά το ψωμί και μετά το μπιφτέκι. Όλα στην πλάκα. και πιο τσενταρ βαζεις κύριε?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, F117 είπε και πιο τσενταρ βαζεις κύριε? Το ψεύτικο Επεξ/σία 22 Μαρτίου από SagoniasSlutRos 3 1 3
F117 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 14 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Το ψεύτικο και εγώ αυτό βάζω αλλά μαλώνει η γυναίκα........αχχααχαχαχα 2
sndev Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, F117 said: και εγώ αυτό βάζω αλλά μαλώνει η γυναίκα........αχχααχαχαχα για ριξε μια σύγκριση του ψεύτικου με του κανονικού σε θερμίδες GOODA Spoiler ΨΕΥΤΙΚΟ Spoiler για να βοηθήσω τη κατάσταση με τη γυναικά σου δείτε το στο ανα 100gr. για να βοηθήσω ακόμα παραπάνω παμε σε adoro οπίου δένει καλυτέρα με τη κρεατίλα του σμας ΨΕΥΤΙΚΟ ΝΟ2 - για μενα το καλύτερο για burger είτε μοσχάρι ειτε κοτόπουλο - Adoro Spoiler κ για να της το κανεις πιο fit / λιγοτερα λιπαρά περισσότερες πρωτεΐνες το ψεύτικο adoro . adoro > LA VACHE QUI RIT > original gooda Επεξ/σία 22 Μαρτίου από sndev 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 35 λεπτά πριν, sndev είπε για ριξε μια σύγκριση του ψεύτικου με του κανονικού σε θερμίδες GOODA Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ΨΕΥΤΙΚΟ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου για να βοηθήσω τη κατάσταση με τη γυναικά σου δείτε το στο ανα 100gr. για να βοηθήσω ακόμα παραπάνω παμε σε adoro οπίου δένει καλυτέρα με τη κρεατίλα του σμας ΨΕΥΤΙΚΟ ΝΟ2 - για μενα το καλύτερο για burger είτε μοσχάρι ειτε κοτόπουλο - Adoro Απόκρυψη περιεχομένων κ για να της το κανεις πιο fit / λιγοτερα λιπαρά περισσότερες πρωτεΐνες το ψεύτικο adoro . adoro > LA VACHE QUI RIT > original gooda Adoro πήρα τώρα, ήταν πιο φθηνό λολ. Επίσης σιγά μην κάτσω να μετρήσω τις θερμίδες στο τυρί μέσα σε αυτή τη θερμιδική βόμβα το μπέργκερ.
est Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 9 ώρες πριν, virginkiller είπε Σήμερα το μενού έχει Reverse sear δύο ribeye και συκωτάκι για συνοδευτικό Αφού η κάτω πλευρά της σχάρας σου είναι έτσι, δείχνει ότι παρά τα χρονάκια της, τη διατηρείς σε άριστη κατάσταση! Πες μου ότι επίτηδες την έχεις ανάποδα ... 😮 😂
sndev Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 6 hours ago, SagoniasSlutRos said: Adoro πήρα τώρα, ήταν πιο φθηνό λολ. Επίσης σιγά μην κάτσω να μετρήσω τις θερμίδες στο τυρί μέσα σε αυτή τη θερμιδική βόμβα το μπέργκερ. Spoiler Εντάξει αλλοι τα μετραμε. Παρόλαυτα δε το εγραψα για εσένα αλλα για το παλικάρι που αναφέρθηκε οτι τον μαλώνει η γυναίκα ωστε να απομυθοποίησει ότι το ψεύτικο τυρί είναι χειρότερο απο αυτό που μοιάζει με κανονικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα