Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 minutes ago, Grfoxz said:

Εχει μεγάλη διαφορα αν η πλάκα είναι πάνω στις σχάρες; Ή αν κουμπώνει "εργοστασιακά" στις υποδοχές των σχαρών;

όχι δεν έχει θεωρώ. Αρκεί να είναι καλής ποιότητας μαντεμένια πλάκα. 

Επίσης η πλάκα χωράει περισσότερα μπιφτέκια από ένα τηγάνι.

 

prod_lodge_LDP3_01_800.jpg

1 minute ago, F117 said:

Δηλαδή η πλάκα σας τι θερμοκρασία έχει όταν κάνετε smash? η πλάκα όχι σε πόσους βαθμούς έχετε βάλει την ψησταριά.

Τώρα αυτό δεν το έχω μετρήσει. Πως το μετράς, βάζοντας την ακίδα ενός θερμομέτρου στην επιφάνεια?

  • Απαντ. 21,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2359

  • ilpapacha

    2085

  • sndev

    1114

  • ηνίοχος

    599

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Grfoxz είπε

Καλά πάνω στους καυστήρες είναι λίγο υπερβολή. 

Εχει μεγάλη διαφορα αν η πλάκα είναι πάνω στις σχάρες; Ή αν κουμπώνει "εργοστασιακά" στις υποδοχές των σχαρών;

Είναι μια καλή λύση. Θα ήταν όμως υπερβολή να πούμε ότι μπορεί να εξισωθεί πλήρως με μια plancha ή με μια πλάκα που έχει αντικαταστήσει τη σχάρα μπαίνοντας στη θέση της ή έστω με κάτι σαν το μαντέμι GBS της weber.

Δημοσ.
3 hours ago, verylife78 said:

εγω θελω κατι σε πιοοοο μικρο, εχω λιγο χωρο στο "μπαλκονι" δεν ξερω αν μπορεις να το ονομασεις μπαλκονι τους 80 ποντους πλατος αλλα 14 μετρα μηκος!!

Υπάρχουν θετικά και αρνητικά σε κάθε ψησταριά. Τα αρνητικά της exivos σίγουρα δεν είναι το εξωτερικό μέγεθος αναλογικά με το μέγεθος σχάρας. Η μεγαλύτερη ψησταριά που έχει είναι 80 πόντοι. Οπότε οποιαδήποτε περα από τη μεγάλη σίγουρα χωράει. .

Για μικρό μπαλκόνι τώρα θα σε εξυπηρετήσει λογικά μια από τις φορητές όπως Weber q και Napoleon 

Έχω ένα παλιό μοντέλο της Weber q που είναι αρκετά καλή για το μέγεθος της . Το μεγαλύτερο αρνητικό της ο ένας καυστήρας και ο μικρός θάλαμος. Ο q3200 έχει δύο καυστήρες αλλά για το μέγεθος της δεν αξίζει η τιμή πιστεύω 

Δημοσ.
41 minutes ago, virginkiller said:

q3200 έχει δύο καυστήρες αλλά για το μέγεθος της δεν αξίζει η τιμή πιστεύω 

Σε αυτή είχα καταλήξει να την έπαιρνε ο πεθερός μου που έχει μικρό μπαλκόνι. Είναι εξαιρετική. Σε ποιο μέγεθος αναφέρεσαι? έχει αρκετά μεγάλη επιφάνεια ψησίματος, 60x45.

Βέβαια Weber είναι, δεν είναι φθηνή. 

Δημοσ.

Ναι μωρέ αλλά αν είναι να πας σε 60 45 πας σε μια πιο ολοκληρωμένη λύση γνώμη μου. Ειδικά σε αυτά τα λεφτά. Πόση διαφορά έχει από spirit 2?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, protathlitis είπε

Σε αυτή είχα καταλήξει να την έπαιρνε ο πεθερός μου που έχει μικρό μπαλκόνι. Είναι εξαιρετική. Σε ποιο μέγεθος αναφέρεσαι? έχει αρκετά μεγάλη επιφάνεια ψησίματος, 60x45.

Βέβαια Weber είναι, δεν είναι φθηνή. 

Μάλιστα, αυτές είναι περίπου οι διαστάσεις σχάρας της μεγάλης Q, της Q3200 που είναι σε μόνιμο stand και δεν είναι επιτραπέζια.

2 ώρες πριν, virginkiller είπε

Ναι μωρέ αλλά αν είναι να πας σε 60 45 πας σε μια πιο ολοκληρωμένη λύση γνώμη μου. Ειδικά σε αυτά τα λεφτά. Πόση διαφορά έχει από spirit 2?

Ειδικά η Q3200 έχει αρκετά παραπάνω από τη Spirit 2 😂

 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, F117 είπε

Δηλαδή η πλάκα σας τι θερμοκρασία έχει όταν κάνετε smash? η πλάκα όχι σε πόσους βαθμούς έχετε βάλει την ψησταριά.

Δεν κάνω σμας , γενικά η χρήση της πλάκας μου είναι αδιάφορη, σε ότι αφορά όμως τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στη σχάρα , έχω διαπιστώσει ότι για να έχεις ένα "ήρεμο" και αποδοτικό ψήσιμο χωρίς αναφλέξεις η θερμοκρασία στη σχάρα είναι  στους  + - 300° με την ένδειξη στο όργανο της ψησταριάς περίπου στους 180 με 200 , με τους καυστήρες στο χαμηλό, όπως καταλαβαίνεις με πλάκα και τους καυστήρες σε ποίο δυνατό η θερμοκρασία εύκολα θα φτάσει κοντά στους 400 οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...