tutuyo Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 19 minutes ago, sndev said: Γτ δε τη φτιάχνεις μονος σου; αυτο ακριβως ρωταω. Εαν υπαρχει καποιος που να εχει δοκιμασει/φτιαξει κρεολ οσο πιο κοντα σε αυτην των Simply Burgers
ilpapacha Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 9 ώρες πριν, tutuyo είπε Νηστισιμα τα βλεπω τα περισσοτερα😉, την εχεις εξασφαλισμενη την θεση στον Παραδεισο! 1. Smashed Burgers βλεπω, τα πηρες ετοιμα και τα πατησες η τα εφτιαξες εσυ? Θες να μοιραστεις know-how? Γενικοτερη ερωτηση, για να φτιαξουμε smashed burgers? 2. Τζουμαγιας ειναι το λουκανικο? 3.Εδω και χρονια εχω παθει πλακα με την Σως Κρεολ των Simply Burgers. Τιναζει στον αερα τους γευστικους μου καλυκες. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να την αναπαραξω στο σπιτι. Εχει κανεις προταση για Σως Κρεολ που να την εχει δοκιμασει και να εχει μεινει ευχαριστημενος? Έτοιμα μπιφτέκια από τον χασάπη. Τα κάνω μπαλάκια, τα βάζω στην καυτή μαντεμένια πλάκα και τα «πατάω» με μια πρέσα, προσωπικά χρησιμοποιώ την παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/49034731/Napoleon-56056-Presa-PSisimatos-gia-PSistaria.html όμως υπάρχουν πολλές επιλογές. Βάζω λαδόκολλα/αντικολλητικό χαρτί ανάμεσα στο burger και την πρέσα για να μην «κολλήσουν» μεταξύ τους. Το λουκάνικο ναι, είναι Τζουμαγιάς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα