Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2457

  • ilpapacha

    2145

  • sndev

    1151

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Είναι μεταχειρισμένη η ψησταριά και έχει σκουριάσει ελαφρά. Με 5€ πάντως είπα να γιολαρω και ας δουλεύει μια χαρά αν και σκουριασμένος

  • Like 1
Δημοσ.

Να πω εδώ ότι τα παιδακια  έγιναν στους 200 βαθμούς όπως είπατε, σε περίπου 25 λεπτά. Δοκίμασα προς το τέλος να τα βάλω στην ζώνη υψηλής θερμοκρασίας, αλλά άρχισαν οι αναφλέξεις. Οπότε direct 200 από την αρχή μέχρι το τέλος μια χαρά έγιναν. 

 

  • Like 3
Δημοσ.

Αυτά τα χοιρινά παϊδάκια από ΑΒ, πώς θεωρείτε ότι ψήνονται καλύτερα;

Μια ηλεκτρική 3kW έχω και τον κλασικό φούρνο.

Ένα κομμάτι ούτε κιλού είναι, μη φανταστείτε καμια ποσότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Αυτά τα χοιρινά παϊδάκια από ΑΒ, πώς θεωρείτε ότι ψήνονται καλύτερα;

Μια ηλεκτρική 3kW έχω και τον κλασικό φούρνο.

Ένα κομμάτι ούτε κιλού είναι, μη φανταστείτε καμια ποσότητα.

Μπαχαρικά της αρεσκείας σου, τύλιγμα σε λαδόκολλα & αλουμινόχαρτο και στο φούρνο, σε χαμηλή θερμοκρασία για 2 ώρες. Μετά, άνοιγμα του πακέτου και συνέχιση ψησίματος  όπου αν το επιθυμείς, αλείφεις με BBQ sauce της επιλογής σου.

Επεξ/σία από est
  • Like 3
Δημοσ.

Ένας εμπειρικός τρόπος για να δεις αν έχουν ψηθεί σωστά, είναι να τα πιάσεις από την άκρη με μια λαβίδα και να δεις αν λυγίζουν και αν ξεκολλάει το κρέας σε αυτό το σημείο:

 

Screenshot 2025-02-23 at 12.13.16.png

  • Like 2
Δημοσ.

έχω κάτι παϊδάκια που πήρα χθες και δεν βγαίνει το πρόγραμμα για να τα φτιάξω σήμερα. Αν τα βάλω σε vacuum πόσες μέρες θα αντέξουν στο ψυγείο στο συρτάρι που είναι με την δυνατή ψύξη (περίπου 0 βαθμούς)? 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, protathlitis είπε

έχω κάτι παϊδάκια που πήρα χθες και δεν βγαίνει το πρόγραμμα για να τα φτιάξω σήμερα. Αν τα βάλω σε vacuum πόσες μέρες θα αντέξουν στο ψυγείο στο συρτάρι που είναι με την δυνατή ψύξη (περίπου 0 βαθμούς)? 

γιατί δεν τα βάζεις κατάψυξη μέχρι να τα κάνεις ; 

Δημοσ.
1 minute ago, zanskou said:

γιατί δεν τα βάζεις κατάψυξη μέχρι να τα κάνεις ; 

γιατί έχω συσκευή vacuum και το vacuum είναι σαφώς προτιμότερο πιστεύω από το να καταψυχθεί το κρέας. Δηλαδή θα παραμείνει νωπό και όχι κατεψυγμένο για περισσότερες μέρες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατόπιν ολοκλήρωσης της συναρμολόγησης της Naterial Kenton, παρατηρώ ότι το καπάκι κλείνοντας δεν εφαρμόζει ομοιόμορφα στις δύο εμπρός άκρες.

Στο κυκλωμένο, μένει ελαφρώς (0,5cm) ανοικτό χωρίς να πατάει στη βάση. Υπάρχει λόγος (π.χ. απώλεια θερμότητας) να προσπαθήσω να δω αν με διάφορα βιδώματα - ξεβιδώματα μπορεί να ευθυγραμμιστεί πλήρως, ή την αφήνω ως έχει και τη θέτω σε λειτουργια;

image.png.3ed6141ce45c9a36b308248eca33b6c8.png

Επεξ/σία από popopo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...