Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Τι λέτε για reverse searing για αρνίσια παϊδάκια ? Δηλαδή γύρω στους 200 indirect για κανένα δεκάλεπτο και μετά δυνατή φωτιά direct για να καραμελώσουν? Ο σκοπός είναι να μειωθούν οι αναφλέξεις. 

Χαμηλή θερμοκρασία και συχνά γυρίσματα. Άφησε κενό στις σχάρες για να τα μεταφέρεις αν έχεις αναφλέξεις

  • Like 3
  • Απαντ. 21,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2341

  • ilpapacha

    2078

  • sndev

    1109

  • ηνίοχος

    591

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...