SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, virginkiller είπε Νέος καυστήρας Πως και άλλαξες καυστήρα?
virginkiller Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Είναι μεταχειρισμένη η ψησταριά και έχει σκουριάσει ελαφρά. Με 5€ πάντως είπα να γιολαρω και ας δουλεύει μια χαρά αν και σκουριασμένος 1
protathlitis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Να πω εδώ ότι τα παιδακια έγιναν στους 200 βαθμούς όπως είπατε, σε περίπου 25 λεπτά. Δοκίμασα προς το τέλος να τα βάλω στην ζώνη υψηλής θερμοκρασίας, αλλά άρχισαν οι αναφλέξεις. Οπότε direct 200 από την αρχή μέχρι το τέλος μια χαρά έγιναν. 3
phanispal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Αυτά τα χοιρινά παϊδάκια από ΑΒ, πώς θεωρείτε ότι ψήνονται καλύτερα; Μια ηλεκτρική 3kW έχω και τον κλασικό φούρνο. Ένα κομμάτι ούτε κιλού είναι, μη φανταστείτε καμια ποσότητα.
est Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, phanispal είπε Αυτά τα χοιρινά παϊδάκια από ΑΒ, πώς θεωρείτε ότι ψήνονται καλύτερα; Μια ηλεκτρική 3kW έχω και τον κλασικό φούρνο. Ένα κομμάτι ούτε κιλού είναι, μη φανταστείτε καμια ποσότητα. Μπαχαρικά της αρεσκείας σου, τύλιγμα σε λαδόκολλα & αλουμινόχαρτο και στο φούρνο, σε χαμηλή θερμοκρασία για 2 ώρες. Μετά, άνοιγμα του πακέτου και συνέχιση ψησίματος όπου αν το επιθυμείς, αλείφεις με BBQ sauce της επιλογής σου. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από est 3
protathlitis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Ένας εμπειρικός τρόπος για να δεις αν έχουν ψηθεί σωστά, είναι να τα πιάσεις από την άκρη με μια λαβίδα και να δεις αν λυγίζουν και αν ξεκολλάει το κρέας σε αυτό το σημείο: 2
protathlitis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου έχω κάτι παϊδάκια που πήρα χθες και δεν βγαίνει το πρόγραμμα για να τα φτιάξω σήμερα. Αν τα βάλω σε vacuum πόσες μέρες θα αντέξουν στο ψυγείο στο συρτάρι που είναι με την δυνατή ψύξη (περίπου 0 βαθμούς)?
zanskou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 14 λεπτά πριν, protathlitis είπε έχω κάτι παϊδάκια που πήρα χθες και δεν βγαίνει το πρόγραμμα για να τα φτιάξω σήμερα. Αν τα βάλω σε vacuum πόσες μέρες θα αντέξουν στο ψυγείο στο συρτάρι που είναι με την δυνατή ψύξη (περίπου 0 βαθμούς)? γιατί δεν τα βάζεις κατάψυξη μέχρι να τα κάνεις ;
protathlitis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 1 minute ago, zanskou said: γιατί δεν τα βάζεις κατάψυξη μέχρι να τα κάνεις ; γιατί έχω συσκευή vacuum και το vacuum είναι σαφώς προτιμότερο πιστεύω από το να καταψυχθεί το κρέας. Δηλαδή θα παραμείνει νωπό και όχι κατεψυγμένο για περισσότερες μέρες.
popopo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Κατόπιν ολοκλήρωσης της συναρμολόγησης της Naterial Kenton, παρατηρώ ότι το καπάκι κλείνοντας δεν εφαρμόζει ομοιόμορφα στις δύο εμπρός άκρες. Στο κυκλωμένο, μένει ελαφρώς (0,5cm) ανοικτό χωρίς να πατάει στη βάση. Υπάρχει λόγος (π.χ. απώλεια θερμότητας) να προσπαθήσω να δω αν με διάφορα βιδώματα - ξεβιδώματα μπορεί να ευθυγραμμιστεί πλήρως, ή την αφήνω ως έχει και τη θέτω σε λειτουργια; Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από popopo
virginkiller Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Σίγουρα έχει αλλά ίσως έχει και από αλλού οπότε στο τέλος να μην αλλάζει τίποτα
purif Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Να φανταστώ ότι έχω διαρροή έτσι; Επίσης μυρίζει πηγαίνοντας πάνω από τον ρυθμιστή. https://jumpshare.com/s/07QFCqmvy1q0qCuCQgA4 Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από purif
virginkiller Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Ναι κάπου χάνει και μάλλον απο σύνδεση. Έχει φλάντζα στο παξιμάδι που βιδωνει; Έχει σφίξει αρκετά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα