plasTOST Δημοσ. χθες στις 11:52 πμ Δημοσ. χθες στις 11:52 πμ 2 λεπτά πριν, protathlitis είπε Τι λέτε για reverse searing για αρνίσια παϊδάκια ? Δηλαδή γύρω στους 200 indirect για κανένα δεκάλεπτο και μετά δυνατή φωτιά direct για να καραμελώσουν? Ο σκοπός είναι να μειωθούν οι αναφλέξεις. Χαμηλή θερμοκρασία και συχνά γυρίσματα. Άφησε κενό στις σχάρες για να τα μεταφέρεις αν έχεις αναφλέξεις 3
ritualistic Δημοσ. χθες στις 11:53 πμ Δημοσ. χθες στις 11:53 πμ (επεξεργασμένο) Στους 200 βαθμους direct κ εχω ελαχιστες αναφλεξεις σε Weber Επεξ/σία χθες στις 11:54 πμ από ritualistic 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα