Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 21,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2341

  • ilpapacha

    2078

  • sndev

    1109

  • ηνίοχος

    591

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, slaughter είπε

ρε παιδιά η coral gas - Prime των 10 κιλών τι έχει? Μείγμα? προπάνιο? Βουτάνιο? Δεν λένε πουθενά λεπτομέριες.

μπορντο χρωμα μειγμα

γκρι χρωμα προπανιο

  • Like 2
Δημοσ.

Καλημερες

Ενεκα Τσικνοπεμπτης σκεφτομαι να ψησω κανενα γαρδουμπακι η κοκορετσακι αλλα χωρις σουβλα.

Το εχει ξανακανει κανεις να δωσει καμια βοηθεια ?? Σκεφτομουν για indirect αλλα δεν θα ψηθει καλα απεξω λογικα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ritualistic είπε

Καλημερες

Ενεκα Τσικνοπεμπτης σκεφτομαι να ψησω κανενα γαρδουμπακι η κοκορετσακι αλλα χωρις σουβλα.

Το εχει ξανακανει κανεις να δωσει καμια βοηθεια ?? Σκεφτομουν για indirect αλλα δεν θα ψηθει καλα απεξω λογικα

Μια χαρά ψήνονται indirect. Αρκεί να μην ανοιγοκλείνει η ψησταριά για κοψίδια λόγω της ημέρας 😁

  • Haha 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, est είπε

Μια χαρά ψήνονται indirect. Αρκεί να μην ανοιγοκλείνει η ψησταριά για κοψίδια λόγω της ημέρας 😁

Τα βαζω απο την αρχη μεχρι τελος indirect ? Θα χρειαστει ταψακι απο κατω η οχι ?

Και σε τι θερμοκρασια πρεπει να φτασει ?

Δημοσ.
On 15/02/2025 at 20:14, F117 said:

 

cal-flamecal-flame-8-ft-bbq-island-l-sha

 

 

Πώς σου φαίνεται αυτό?

Να φτιάξεις τον σκελετό με γυψοσανίδα και να πάρεις μια κανονική ψησταριά και να την διαιρέσεις. Και αν δε θες να μην χρησιμοποιήσεις και τα ντουλάπια.

Εγώ φτιάχνω με μια Kenton 4b.

Σίγουρα οι beefeater θα είναι ανοξείδωτες και θα προορίζονται για έξω πιστεύω και δε θα παθαίνουν τπτ.

 

 

IMG_20250215_201138_copy_1829x1054.jpg

 

Μου έδωσες ιδεαρα να ξέρεις.  Φτιάχνουμε και ένα άλλο κομμάτι στο κτήριο με γυψοσανίδες και θα περισσέψουν ρεταλια λογικά. Τα σίδερα του σκελετού σίγουρα είναι φτηνότερα αν χρειαστεί. Όταν έρθει η ώρα και αποφασίσω και σε ποια ψησταριά θα καταλήξω θα σου αφιερώσω το πρώτο ψήσιμο 

Messenger_creation_1569590483757452.jpeg.4cbfea99b5c6fd9cb9b5d4ccf891fb48.jpeg

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ritualistic είπε

Τα βαζω απο την αρχη μεχρι τελος indirect ? Θα χρειαστει ταψακι απο κατω η οχι ?

Και σε τι θερμοκρασια πρεπει να φτασει ?

Ανάλογα τι ακριβώς θα βάλεις, μπορείς να παίξεις με θωράκιση ή χρώμα. Αλλά δεν έχεις θέμα, με indirect για όλη τη διάρκεια και τουλάχιστον ένα γύρισμα μέχρι να πιάσεις 80⁰. Ένα ταψάκι από κάτω συνήθως χρειάζεται...

Memorial Day Bbq GIF

  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, virginkiller said:

Μου έδωσες ιδεαρα να ξέρεις.  Φτιάχνουμε και ένα άλλο κομμάτι στο κτήριο με γυψοσανίδες και θα περισσέψουν ρεταλια λογικά. Τα σίδερα του σκελετού σίγουρα είναι φτηνότερα αν χρειαστεί. Όταν έρθει η ώρα και αποφασίσω και σε ποια ψησταριά θα καταλήξω θα σου αφιερώσω το πρώτο ψήσιμο 

Messenger_creation_1569590483757452.jpeg.4cbfea99b5c6fd9cb9b5d4ccf891fb48.jpeg

 

Έχε στο νού σου οτι άλλη είναι η γυψοσανίδα για μέσα και άλλη που χρησιμοποιείτε για έξω. Εάν είναι εκτεθειμένο θα έχεις πρόβλημα με την απλή! Άντε με το καλό και βάλει καμία φωτό  

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ritualistic είπε

Καλημερες

Ενεκα Τσικνοπεμπτης σκεφτομαι να ψησω κανενα γαρδουμπακι η κοκορετσακι αλλα χωρις σουβλα.

Το εχει ξανακανει κανεις να δωσει καμια βοηθεια ?? Σκεφτομουν για indirect αλλα δεν θα ψηθει καλα απεξω λογικα

Τα έντερα δεν την φοβούνται την φωτιά. 
IMG_0719.png.f552a94ff771da10aabb4281d1efb8c6.png

Μπορείς να τα ψήσεις και άμεσα με δυνατή φωτιά, αλλά θα χρειαστεί να είσαι εκεί συνέχεια και να κάνεις συχνά γυρίσματα.

  • Like 5
Δημοσ.
19 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Όχι δεν μου δώσανε ρυθμιστή, έχω τον ίδιο 0.3mbar 

Δοκίμασε να κάνεις κι ένα reset στον ρυθμιστή 

Στο βίντεο δείχνει τον συμβατικό, όμως είναι η ίδια διαδικασία και για τον κουμπωτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, F117 said:

Έχε στο νού σου οτι άλλη είναι η γυψοσανίδα για μέσα και άλλη που χρησιμοποιείτε για έξω. Εάν είναι εκτεθειμένο θα έχεις πρόβλημα με την απλή! Άντε με το καλό και βάλει καμία φωτό  

Ναι θέλει ινοσανιδα. Αυτή θα μπει στο μπάνιο και περιμένω να κλέψω από εκεί χαχαχα αν δεν φτάσει θα πάω να πάρω μια πλάκα μα σιγά .

Φωτό θα αργήσει δυστυχώς γιατί περιμένω να γίνει πρώτα η θερμοπροσωψη που μου είπαν Αύγουστο στην καλύτερη.

 

 

 

received_1343299816994117.jpeg.e1d1322dcd10f37652738ccf875745eb.jpeg

 

Ψαράκι και παλι

Επεξ/σία από virginkiller
  • Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Τα έντερα δεν την φοβούνται την φωτιά. 
IMG_0719.png.f552a94ff771da10aabb4281d1efb8c6.png

Μπορείς να τα ψήσεις και άμεσα με δυνατή φωτιά, αλλά θα χρειαστεί να είσαι εκεί συνέχεια και να κάνεις συχνά γυρίσματα.

Δε με πειραζει αν κ θα εχει 0 βαθμους εκεινο το βραδυ εξω απο οτι φαινεται χαχα

Βαζω ταψακι κ σε αμεσο ψησιμο ; Στοχος οι 80 βαθμοι εσωτερικη οπως ειπαμε πιο πανω ;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ritualistic είπε

Δε με πειραζει αν κ θα εχει 0 βαθμους εκεινο το βραδυ εξω απο οτι φαινεται χαχα

Βαζω ταψακι κ σε αμεσο ψησιμο ; Στοχος οι 80 βαθμοι εσωτερικη οπως ειπαμε πιο πανω ;

Στόχος ναι, είναι οι 78-80 βαθμοί. Θα το δεις και οπτικά ότι είσαι κοντά, όταν θα αφρίζει.

Από την στιγμή που βάζεις ταψάκι από κάτω δεν είναι άμεσο, αλλά έμμεσο ψήσιμο.

  • Like 2
Δημοσ.

Τι λέτε για reverse searing για αρνίσια παϊδάκια ? Δηλαδή γύρω στους 200 indirect για κανένα δεκάλεπτο και μετά δυνατή φωτιά direct για να καραμελώσουν? Ο σκοπός είναι να μειωθούν οι αναφλέξεις. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Τι λέτε για reverse searing για αρνίσια παϊδάκια ? Δηλαδή γύρω στους 200 indirect για κανένα δεκάλεπτο και μετά δυνατή φωτιά direct για να καραμελώσουν? Ο σκοπός είναι να μειωθούν οι αναφλέξεις. 

Εγω τα κανω συνηθως σε μετρια φωτια πολλα γυρισματα και δεν χω αναφλεξεις

  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...