slaughter Δημοσ. Τρίτη στις 09:38 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:38 πμ ρε παιδιά η coral gas - Prime των 10 κιλών τι έχει? Μείγμα? προπάνιο? Βουτάνιο? Δεν λένε πουθενά λεπτομέριες.
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τρίτη στις 10:06 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:06 πμ 27 λεπτά πριν, slaughter είπε ρε παιδιά η coral gas - Prime των 10 κιλών τι έχει? Μείγμα? προπάνιο? Βουτάνιο? Δεν λένε πουθενά λεπτομέριες. μπορντο χρωμα μειγμα γκρι χρωμα προπανιο 2
ritualistic Δημοσ. Τρίτη στις 10:29 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:29 πμ Καλημερες Ενεκα Τσικνοπεμπτης σκεφτομαι να ψησω κανενα γαρδουμπακι η κοκορετσακι αλλα χωρις σουβλα. Το εχει ξανακανει κανεις να δωσει καμια βοηθεια ?? Σκεφτομουν για indirect αλλα δεν θα ψηθει καλα απεξω λογικα
est Δημοσ. Τρίτη στις 12:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:42 μμ 2 ώρες πριν, ritualistic είπε Καλημερες Ενεκα Τσικνοπεμπτης σκεφτομαι να ψησω κανενα γαρδουμπακι η κοκορετσακι αλλα χωρις σουβλα. Το εχει ξανακανει κανεις να δωσει καμια βοηθεια ?? Σκεφτομουν για indirect αλλα δεν θα ψηθει καλα απεξω λογικα Μια χαρά ψήνονται indirect. Αρκεί να μην ανοιγοκλείνει η ψησταριά για κοψίδια λόγω της ημέρας 😁 1
ritualistic Δημοσ. Τρίτη στις 01:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:21 μμ 39 λεπτά πριν, est είπε Μια χαρά ψήνονται indirect. Αρκεί να μην ανοιγοκλείνει η ψησταριά για κοψίδια λόγω της ημέρας 😁 Τα βαζω απο την αρχη μεχρι τελος indirect ? Θα χρειαστει ταψακι απο κατω η οχι ? Και σε τι θερμοκρασια πρεπει να φτασει ?
virginkiller Δημοσ. Τρίτη στις 01:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:55 μμ On 15/02/2025 at 20:14, F117 said: Πώς σου φαίνεται αυτό? Να φτιάξεις τον σκελετό με γυψοσανίδα και να πάρεις μια κανονική ψησταριά και να την διαιρέσεις. Και αν δε θες να μην χρησιμοποιήσεις και τα ντουλάπια. Εγώ φτιάχνω με μια Kenton 4b. Σίγουρα οι beefeater θα είναι ανοξείδωτες και θα προορίζονται για έξω πιστεύω και δε θα παθαίνουν τπτ. Μου έδωσες ιδεαρα να ξέρεις. Φτιάχνουμε και ένα άλλο κομμάτι στο κτήριο με γυψοσανίδες και θα περισσέψουν ρεταλια λογικά. Τα σίδερα του σκελετού σίγουρα είναι φτηνότερα αν χρειαστεί. Όταν έρθει η ώρα και αποφασίσω και σε ποια ψησταριά θα καταλήξω θα σου αφιερώσω το πρώτο ψήσιμο 1 1
est Δημοσ. Τρίτη στις 02:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:32 μμ 1 ώρα πριν, ritualistic είπε Τα βαζω απο την αρχη μεχρι τελος indirect ? Θα χρειαστει ταψακι απο κατω η οχι ? Και σε τι θερμοκρασια πρεπει να φτασει ? Ανάλογα τι ακριβώς θα βάλεις, μπορείς να παίξεις με θωράκιση ή χρώμα. Αλλά δεν έχεις θέμα, με indirect για όλη τη διάρκεια και τουλάχιστον ένα γύρισμα μέχρι να πιάσεις 80⁰. Ένα ταψάκι από κάτω συνήθως χρειάζεται... 1
F117 Δημοσ. Τρίτη στις 03:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:30 μμ 1 hour ago, virginkiller said: Μου έδωσες ιδεαρα να ξέρεις. Φτιάχνουμε και ένα άλλο κομμάτι στο κτήριο με γυψοσανίδες και θα περισσέψουν ρεταλια λογικά. Τα σίδερα του σκελετού σίγουρα είναι φτηνότερα αν χρειαστεί. Όταν έρθει η ώρα και αποφασίσω και σε ποια ψησταριά θα καταλήξω θα σου αφιερώσω το πρώτο ψήσιμο Έχε στο νού σου οτι άλλη είναι η γυψοσανίδα για μέσα και άλλη που χρησιμοποιείτε για έξω. Εάν είναι εκτεθειμένο θα έχεις πρόβλημα με την απλή! Άντε με το καλό και βάλει καμία φωτό
ilpapacha Δημοσ. Τρίτη στις 06:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:20 μμ 7 ώρες πριν, ritualistic είπε Καλημερες Ενεκα Τσικνοπεμπτης σκεφτομαι να ψησω κανενα γαρδουμπακι η κοκορετσακι αλλα χωρις σουβλα. Το εχει ξανακανει κανεις να δωσει καμια βοηθεια ?? Σκεφτομουν για indirect αλλα δεν θα ψηθει καλα απεξω λογικα Τα έντερα δεν την φοβούνται την φωτιά. Μπορείς να τα ψήσεις και άμεσα με δυνατή φωτιά, αλλά θα χρειαστεί να είσαι εκεί συνέχεια και να κάνεις συχνά γυρίσματα. 5
ilpapacha Δημοσ. Τρίτη στις 07:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:38 μμ 19 ώρες πριν, mastoras007 είπε Όχι δεν μου δώσανε ρυθμιστή, έχω τον ίδιο 0.3mbar Δοκίμασε να κάνεις κι ένα reset στον ρυθμιστή Στο βίντεο δείχνει τον συμβατικό, όμως είναι η ίδια διαδικασία και για τον κουμπωτό.
virginkiller Δημοσ. Τρίτη στις 09:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:14 μμ (επεξεργασμένο) 5 hours ago, F117 said: Έχε στο νού σου οτι άλλη είναι η γυψοσανίδα για μέσα και άλλη που χρησιμοποιείτε για έξω. Εάν είναι εκτεθειμένο θα έχεις πρόβλημα με την απλή! Άντε με το καλό και βάλει καμία φωτό Ναι θέλει ινοσανιδα. Αυτή θα μπει στο μπάνιο και περιμένω να κλέψω από εκεί χαχαχα αν δεν φτάσει θα πάω να πάρω μια πλάκα μα σιγά . Φωτό θα αργήσει δυστυχώς γιατί περιμένω να γίνει πρώτα η θερμοπροσωψη που μου είπαν Αύγουστο στην καλύτερη. Ψαράκι και παλι Επεξ/σία Τρίτη στις 09:25 μμ από virginkiller 4
ritualistic Δημοσ. Τρίτη στις 11:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:05 μμ 4 ώρες πριν, ilpapacha είπε Τα έντερα δεν την φοβούνται την φωτιά. Μπορείς να τα ψήσεις και άμεσα με δυνατή φωτιά, αλλά θα χρειαστεί να είσαι εκεί συνέχεια και να κάνεις συχνά γυρίσματα. Δε με πειραζει αν κ θα εχει 0 βαθμους εκεινο το βραδυ εξω απο οτι φαινεται χαχα Βαζω ταψακι κ σε αμεσο ψησιμο ; Στοχος οι 80 βαθμοι εσωτερικη οπως ειπαμε πιο πανω ;
ilpapacha Δημοσ. χθες στις 09:49 πμ Δημοσ. χθες στις 09:49 πμ 10 ώρες πριν, ritualistic είπε Δε με πειραζει αν κ θα εχει 0 βαθμους εκεινο το βραδυ εξω απο οτι φαινεται χαχα Βαζω ταψακι κ σε αμεσο ψησιμο ; Στοχος οι 80 βαθμοι εσωτερικη οπως ειπαμε πιο πανω ; Στόχος ναι, είναι οι 78-80 βαθμοί. Θα το δεις και οπτικά ότι είσαι κοντά, όταν θα αφρίζει. Από την στιγμή που βάζεις ταψάκι από κάτω δεν είναι άμεσο, αλλά έμμεσο ψήσιμο. 2
protathlitis Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Τι λέτε για reverse searing για αρνίσια παϊδάκια ? Δηλαδή γύρω στους 200 indirect για κανένα δεκάλεπτο και μετά δυνατή φωτιά direct για να καραμελώσουν? Ο σκοπός είναι να μειωθούν οι αναφλέξεις.
SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 λεπτά πριν, protathlitis είπε Τι λέτε για reverse searing για αρνίσια παϊδάκια ? Δηλαδή γύρω στους 200 indirect για κανένα δεκάλεπτο και μετά δυνατή φωτιά direct για να καραμελώσουν? Ο σκοπός είναι να μειωθούν οι αναφλέξεις. Εγω τα κανω συνηθως σε μετρια φωτια πολλα γυρισματα και δεν χω αναφλεξεις 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα