F117 Δημοσ. Σάββατο στις 11:40 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:40 μμ την θυμάμαι την ήδη υπάρχουσα κατασκευή σου.... Το πάνω μέρος που έβγαινε ο καπνός θα το χαλάσεις? αν δεν το χαλάσεις θα ανοίγει το καταπάκι απο οποιαδήποτε ψησταριά? Δεν πιστεύω που είναι πολύ η δουλειά να το διαμορφώσει κάποιος λίγο ακομα και να το σπάσει και να βάλεις μια απλή ψησταριά μεσα.
virginkiller Δημοσ. Κυριακή στις 12:55 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:55 πμ 1 hour ago, F117 said: την θυμάμαι την ήδη υπάρχουσα κατασκευή σου.... Το πάνω μέρος που έβγαινε ο καπνός θα το χαλάσεις? αν δεν το χαλάσεις θα ανοίγει το καταπάκι απο οποιαδήποτε ψησταριά? Δεν πιστεύω που είναι πολύ η δουλειά να το διαμορφώσει κάποιος λίγο ακομα και να το σπάσει και να βάλεις μια απλή ψησταριά μεσα. Θα γκρεμιστεί και η καμινάδα δυστυχώς ναι . Πρέπει να φύγει για να μπει η θερμοπροσωψη
prapasgiorgos Δημοσ. Κυριακή στις 11:39 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:39 πμ Καλημέρα σε όλους! Κάποια γνώμη για αυτή την ψησταριά από τα lidl; αξίζει ξαθολου ή πεταμένα λεφτά;
SagoniasSlutRos Δημοσ. Κυριακή στις 12:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:03 μμ 23 λεπτά πριν, prapasgiorgos είπε Καλημέρα σε όλους! Κάποια γνώμη για αυτή την ψησταριά από τα lidl; αξίζει ξαθολου ή πεταμένα λεφτά; Καλημερα! εχει μπει ενα βιντεο ριβιου απο γερμανια κανα δυο σελιδες πισω. 2
spar_1 Δημοσ. Κυριακή στις 07:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:59 μμ Καλησπέρα σε όλους! Αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα την Napoleon Freestyle 365 SB κι ενώ είχα αποφασίσει να πάρω φιάλη prime προπανίου με το ρυθμιστή 37mbar, στο κατάστημα με τις φιάλες μου ανέφεραν ότι το προπάνιο "φθείρει" την ψησταριά, ότι οι θερμοκρασίες μας δεν είναι τόσο χαμηλές, κλπ, κλπ, κι έτσι κατέληξα να πάρω φιάλη prime μίγματος και ρυθμιστή 37mbar (αφού μου είπαν ότι "κάνει" και για τα δύο είδη..). Συνδέοντας τη φιάλη και κάνοντας την αρχική θέρμανση χωρίς τις σχάρες είδα ότι η θερμοκρασία δεν έπεφτε κάτω από 250oC και προβληματίζομαι μήπως αυτό μου δημιουργήσει πρόβλημα στο ψήσιμο. Σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω πίσω τη φιάλη του μίγματος και να πάρω μία προπανίου.... Κάθε γνώμη/βοήθεια ευπρόσδεκτη
ilpapacha Δημοσ. Κυριακή στις 10:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:00 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, spar_1 είπε Καλησπέρα σε όλους! Αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα την Napoleon Freestyle 365 SB κι ενώ είχα αποφασίσει να πάρω φιάλη prime προπανίου με το ρυθμιστή 37mbar, στο κατάστημα με τις φιάλες μου ανέφεραν ότι το προπάνιο "φθείρει" την ψησταριά, ότι οι θερμοκρασίες μας δεν είναι τόσο χαμηλές, κλπ, κλπ, κι έτσι κατέληξα να πάρω φιάλη prime μίγματος και ρυθμιστή 37mbar (αφού μου είπαν ότι "κάνει" και για τα δύο είδη..). Συνδέοντας τη φιάλη και κάνοντας την αρχική θέρμανση χωρίς τις σχάρες είδα ότι η θερμοκρασία δεν έπεφτε κάτω από 250oC και προβληματίζομαι μήπως αυτό μου δημιουργήσει πρόβλημα στο ψήσιμο. Σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω πίσω τη φιάλη του μίγματος και να πάρω μία προπανίου.... Κάθε γνώμη/βοήθεια ευπρόσδεκτη Είτε θα χρησιμοποιείς ρυθμιστή 30mbar με μείγμα είτε 37mbar με προπάνιο. Από την στιγμή που έχεις τον ρυθμιστή, απλά αλλάζεις σε προπάνιο. Επεξ/σία Κυριακή στις 10:01 μμ από ilpapacha 1
skskre Δημοσ. Δευτέρα στις 12:09 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:09 πμ 4 hours ago, spar_1 said: Καλησπέρα σε όλους! Αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα την Napoleon Freestyle 365 SB κι ενώ είχα αποφασίσει να πάρω φιάλη prime προπανίου με το ρυθμιστή 37mbar, στο κατάστημα με τις φιάλες μου ανέφεραν ότι το προπάνιο "φθείρει" την ψησταριά, ότι οι θερμοκρασίες μας δεν είναι τόσο χαμηλές, κλπ, κλπ, κι έτσι κατέληξα να πάρω φιάλη prime μίγματος και ρυθμιστή 37mbar (αφού μου είπαν ότι "κάνει" και για τα δύο είδη..). Συνδέοντας τη φιάλη και κάνοντας την αρχική θέρμανση χωρίς τις σχάρες είδα ότι η θερμοκρασία δεν έπεφτε κάτω από 250oC και προβληματίζομαι μήπως αυτό μου δημιουργήσει πρόβλημα στο ψήσιμο. Σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω πίσω τη φιάλη του μίγματος και να πάρω μία προπανίου.... Κάθε γνώμη/βοήθεια ευπρόσδεκτη Διάλεξε τι θα αλλάξεις......ρυθμιστή ή φιάλη Γιατί εσύ αποφασίζεις😄😄😄 1
skskre Δημοσ. Δευτέρα στις 03:09 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:09 πμ Αν ενδιαφέρεται κανείς, νομίζω είναι καλή τιμή.... 2
est Δημοσ. Δευτέρα στις 04:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:55 μμ Screenrecorder-2025-02-17-13-48-39-172.mp4 Ξαφνική επιθυμία για ψάρι και μια τσιπούρα πήγε από την κατάψυξη απευθείας στην ψησταριά. Σε χαμηλή φωτιά χωρίς λάδι, χωρίς αλάτι, χωρίς τίποτα. Με τη μέθοδο "πέτα 'το στη σχάρα και άστο να ψηθεί..." 😂 4
virginkiller Δημοσ. Δευτέρα στις 05:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:55 μμ 1 hour ago, est said: Screenrecorder-2025-02-17-13-48-39-172.mp4 1.43 MB · 0 downloads Ξαφνική επιθυμία για ψάρι και μια τσιπούρα πήγε από την κατάψυξη απευθείας στην ψησταριά. Σε χαμηλή φωτιά χωρίς λάδι, χωρίς αλάτι, χωρίς τίποτα. Με τη μέθοδο "πέτα 'το στη σχάρα και άστο να ψηθεί..." 😂 ωπα χωρίς απόψυξη;
est Δημοσ. Δευτέρα στις 06:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:07 μμ 8 λεπτά πριν, virginkiller είπε ωπα χωρίς απόψυξη; Ναι, στη σχάρα απευθείας όπως βγήκε παγωμένη. Όλα στην κατάψυξη είναι ξεχωρισμένα, όχι μόνο για γρηγορότερη απόψυξη αλλά επειδή πολύ συχνά, πάνε απευθείας στη σχάρα 🥴 1
mastoras007 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:35 μμ 21 ώρες πριν, ilpapacha είπε Είτε θα χρησιμοποιείς ρυθμιστή 30mbar με μείγμα είτε 37mbar με προπάνιο. Από την στιγμή που έχεις τον ρυθμιστή, απλά αλλάζεις σε προπάνιο. Μου φέρανε προπάνιο ενώ έχω ρυθμιστή 30mbar δεν γνώρισα για αυτήν την ιδιαιτερότητα και η ψησταριά δεν πάει βήμα, ψήνει πάρα πολύ αργά, θα μου πεις δυνάμωσε την, τες πα περιμένω να αδειάσει να την αλλάξω 2 ώρες πριν, est είπε Screenrecorder-2025-02-17-13-48-39-172.mp4 1.43 MB · 0 downloads Ξαφνική επιθυμία για ψάρι και μια τσιπούρα πήγε από την κατάψυξη απευθείας στην ψησταριά. Σε χαμηλή φωτιά χωρίς λάδι, χωρίς αλάτι, χωρίς τίποτα. Με τη μέθοδο "πέτα 'το στη σχάρα και άστο να ψηθεί..." 😂 Για τα ψάρια έχω πάρει έξτρα σχάρα να τα γυρνάω με την μια όλα μαζί, Ρίξε λίγο αλατακι τουλάχιστον!!! Πώς βγήκε
ilpapacha Δημοσ. Δευτέρα στις 09:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:03 μμ 1 ώρα πριν, mastoras007 είπε Μου φέρανε προπάνιο ενώ έχω ρυθμιστή 30mbar δεν γνώρισα για αυτήν την ιδιαιτερότητα και η ψησταριά δεν πάει βήμα, ψήνει πάρα πολύ αργά, θα μου πεις δυνάμωσε την, τες πα περιμένω να αδειάσει να την αλλάξω Στο ποστ που έκανες, αναφέρεις ότι σου έδωσαν ρυθμιστή στα 37mbar. Το προπάνιο λειτουργεί καλύτερα σε χαμηλές θερμοκρασίες και πολύωρα ψησίματα. Καλύτερα να την λειτουργείς με προπάνιο.
est Δημοσ. Δευτέρα στις 09:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:40 μμ 1 ώρα πριν, mastoras007 είπε Μου φέρανε προπάνιο ενώ έχω ρυθμιστή 30mbar δεν γνώρισα για αυτήν την ιδιαιτερότητα και η ψησταριά δεν πάει βήμα, ψήνει πάρα πολύ αργά, θα μου πεις δυνάμωσε την, τες πα περιμένω να αδειάσει να την αλλάξω Για τα ψάρια έχω πάρει έξτρα σχάρα να τα γυρνάω με την μια όλα μαζί, Ρίξε λίγο αλατακι τουλάχιστον!!! Πώς βγήκε Ως προς τους ρυθμιστές και τις διαφορετικές απαιτήσεις των αερίων, τα προανέφερε ο @ilpapacha : 37 mbar για το προπάνιο και 30 mbar για το μίγμα. Ως προς την κατεψυγμένη τσιπούρα αλλά και οτιδήποτε περίεργο πέφτει πάνω στη σχάρα, "δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο" .... Και το αλατάκι, μπήκε εννοείται, αλλά αργότερα. Όπως και το μίγμα που έχω πάντα έτοιμο στο ψυγείο σε μια συσκευασία μουστάρδας για το σερβίρισμα όλων σχεδόν των ψητών, αποτελούμενο από μουστάρδα, λεμόνι, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. 2
mastoras007 Δημοσ. Τρίτη στις 12:20 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:20 πμ 3 ώρες πριν, ilpapacha είπε Στο ποστ που έκανες, αναφέρεις ότι σου έδωσαν ρυθμιστή στα 37mbar. Το προπάνιο λειτουργεί καλύτερα σε χαμηλές θερμοκρασίες και πολύωρα ψησίματα. Καλύτερα να την λειτουργείς με προπάνιο. Όχι δεν μου δώσανε ρυθμιστή, έχω τον ίδιο 0.3mbar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα