Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos16717 είπε

Αν όντως ήταν προπάνιο θα έπρεπε να πάρεις και να βάλεις άλλο ρυθμιστή πίεσης (ρυθμιστής 30mbar με 1,5kg/h για μείγμα, ενώ  στα 37mbar 1,5kg/h για προπάνιο). Εγώ έχω προπάνιο και ποτέ δεν μύριζε τίποτα. Εκτός και αν κάπου έχεις διαρροή ή δε γίνεται καλή καύση. Ας απαντήσουν και οι πιο ειδικοί

Η μυρωδιά μπορεί και να έτυχε, μυρίζει σαν υγραέριο ένα πραμα αλλά κατά την καύση από πάνω όταν ανοίγω το καπάκι 

Μια φορά έψησα μπορεί να ήταν λίπη από προηγούμενο ψήσιμο, θα το δω στο επόμενο ψήσιμο 

  • Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2321

  • ilpapacha

    2067

  • sndev

    1107

  • ηνίοχος

    589

Δημοσ.
Στις 2/2/2025 στις 8:02 ΠΜ, hf77 είπε

Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου, η μόνη μου τελευταία σκέψη είναι ότι η camping gaz έχει την δυνατότητα  για τοποθέτηση μικρού φιαλιδιου υγραερίου που την κάνει ακόμα πιο ευέλικτη 

Με διπλάσια τιμή ομως και δεν ξερω πόση ωρα "βγαζει" με το φιαλιδιο της el greco. Εχει 175gr/h κατανάλωση 

Ps το elgreco ειναι 450γρ αρα 2,5ω ψησιματος...επαρκει πιστευω για camping

Στις 2/2/2025 στις 1:57 ΜΜ, est είπε

Εύχομαι να καταφέρεις το αποτέλεσμα που θες. Η γεύση μιας καλοψημένης πίτσας είναι ασύγκριτη και δεν τολμώ να μπω στα χωράφια των μάστερς του είδους που παρακολουθούν το νήμα.

Εναλλακτικά όμως, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να τη διπλώσεις και να την ψήσεις σαν καλτσόνε. Καλή προθέρμανση και στη συνέχεια χαμηλή φωτιά και περιορισμένα γυρίσματα...

IMG_20250202_134110.jpg.f1ae67b01ae40752fab15411c8772fcb.jpg

Όλες οι ζύμες, τυρόπιτες κλπ ψήνονται μια χαρά στη σχάρα, εύκολα και γρήγορα...

IMG_20250202_133847.jpg.59a18fe29425a910d234aa11bed8bfd9.jpg

Οι Νοτιοαφρικανοί κάτι ξέρουν με τα Roosterkoek 😏

Στην hudson εχω βαλει πετρα ψησιματος και στο τελευταίο λεπτό την μεταφερω πανω σε τριποδο σχεδον κολλητα με τον θολο οποτε ειμαι οκ.

Σε αυτην που πήρα τωρα  και η οποια ειναι πιο μικρη μαλλον θα κανω το ιδιο. Για την ωρα βαζω μια μεταλλική πλακα και μεταφερω πανω της την πίτσα. Απο κατω ψηνεται αλλα απο πανω θελει λιγο ακομη οποτε την βαζω στον γκριλ του φουρνου. 

Τι ειναι τα roosterkoek; Να ψαξω στο wiki; Αξιζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...