Xorxhs! Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) deleted fake site Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από Xorxhs!
ηνίοχος Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, aspis είπε Εννοεις αυτό; ''(εξαιρουμένης της φυσιολογικής φθοράς και δυνάμει των πρόσθετων όρων και προϋποθέσεων στην εγγύηση)'' Όταν βρω λίγο χρόνο θα ψάξω και θα τους ανεβάσω
aspis Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ηνίοχος είπε Όταν βρω λίγο χρόνο θα ψάξω και θα τους ανεβάσω Θα μας βοηθούσε. Πάντως στην Spirit ανάλογα το εξάρτημα η εγγύηση κυμαίνεται από 2-10 έτη. Στην Spirit ΙΙ που μας καίει αναφέρει μόνο: ''Όλα τα Εξαρτήματα 10 έτη (εξαιρουμένης της φυσιολογικής φθοράς και δυνάμει των πρόσθετων όρων και προϋποθέσεων στην εγγύηση) Ισχύει για τη σειρά ψησταριών υγραερίου Weber® Spirit II.'' Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από aspis 1
koiliodoulos Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 33 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε https://grill-star24.de/gasgrills/21/genesis-ii-e-310-gbs-black-gasgrill-modell-2019-weber 720 euro η Genesis ii 310 + 60 euro μεταφορικα...με 780 στην πορτα σας... Καλησπερα ενα λαιτ γρηγορο search ισως μουφα το site?? Δεν ξερω κιολας στα σιγουρα
Xorxhs! Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 15/5/2020 στις 10:21 ΜΜ, koiliodoulos είπε Καλησπερα ενα λαιτ γρηγορο search ισως μουφα το site?? Δεν ξερω κιολας στα σιγουρα Όποιος ψάχνεται απο εδω να κανει συχνες αναζητήσεις σε Γερμανικά site https://www.google.com/search?sa=X&tbm=shop&ei=QOO-XtiTOdGWkgWonpToCw&q=weber+genesis+ii+e-310&oq=weber+genesis&gs_lcp=Cgtwcm9kdWN0cy1jYxADGAIyAggAMgIIADICCAAyAggAMgIIADICCAAyAggAMgIIADICCAAyAggAOgQIABBDUOWOS1jZr0tg675LaABwAHgAgAHLAYgB3xWSAQYwLjE3LjKYAQCgAQGqAQ9wcm9kdWN0cy1jYy13aXqwAQA&sclient=products-cc#spd=11533579046032116304 Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από Xorxhs!
ηνίοχος Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, aspis είπε Θα μας βοηθούσε. Πάντως στην Spirit ανάλογα το εξάρτημα η εγγύηση κυμαίνεται από 2-10 έτη. Στην Spirit ΙΙ που μας καίει αναφέρει μόνο: ''Όλα τα Εξαρτήματα 10 έτη (εξαιρουμένης της φυσιολογικής φθοράς και δυνάμει των πρόσθετων όρων και προϋποθέσεων στην εγγύηση) Ισχύει για τη σειρά ψησταριών υγραερίου Weber® Spirit II.'' Κοίτα ο αναπτήρας στην ουσία δεν χαλάει απλά η ακίδα βρωμιζει και δεν έχει σωστό ή και καθόλου σπινθήρα , με λίγο καθάρισμα επανέρχεται , Άλλο με προβληματίζει όμως 5 χρόνια για την ανοξείδωτη σχάρα ...
Astronautis Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Χωρίς να είμαι σίγουρος έχω την εντύπωση ότι κοιτάζεις το προηγούμενο μοντέλο spirit. Αυτή που αγοράσαμε σωρηδόν είναι η spirit 2
aspis Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Ακριβώς αυτό έγραψα και υπογράμμισα πιο πάνω. 1 ώρα πριν, ηνίοχος είπε Κοίτα ο αναπτήρας στην ουσία δεν χαλάει απλά η ακίδα βρωμιζει και δεν έχει σωστό ή και καθόλου σπινθήρα , με λίγο καθάρισμα επανέρχεται , Άλλο με προβληματίζει όμως 5 χρόνια για την ανοξείδωτη σχάρα ... Επίσης η σχάρα είναι μαντέμι.
georgetst Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Στις 13/5/2020 στις 1:59 ΠΜ, fylatos είπε Χρήστης εδώ και 2 χρόνια. Αν ψήσει direct θα τα κάψει όλα. Η χοάνη λειτουργεί περίπου όπως λειτουργούν οι ανακλαστήρες, σε καμία περίπτωση όταν ψήνεις πχ στους 300 δεν είναι indirect όπως θα το εννοούσαμε σε μια με 3 καυστήρες αν την έβαζες σε μέρος με σβησμένο καυστήρα. Ξέρω τι λέει η εταιρεία, αλλά η χοάνη ανάποδα είναι μόνο για cast iron τηγάνι ή wok. Τα ίδια λένε και στο κατάστημα τα παιδιά που την πουλάνε. Έχω ψήσει 200 φορές περίπου στη δική μου Kensington 480. Πήγα σε γνωστο κατάστημα με ειδη bbq εδω Θεσσαλονίκη και επειδή έλεγα του υπαλλήλου για τις αναφλεξεις, μου εδειξε την στρογγυλη της outdoorchef leon 570, ειναι απ τις πιο μεγάλες σε επιφάνεια ψησιματος. Πραγματικά μου φανηκε η πιο ποιοτική κατασκευή και απο weber, broil. Βεβαια 519ευρω. Η μαντεμενια σχαρα της ηταν ασηκωτη (κ πιο δυσκολη στο τριψιμο λογω σχεδιου). Ηθελα να ρωτησω τον φίλο fylatos και οποιον έχει γνώση σε αυτου του τυπου ψησταριά, αν αφου με τη χοανη αναποδα τα καιει, με την χοανη κανονικα/έμμεσο ψησιμο, στην πραγματικότητα κάνει σαν το άμεσο των κλασικων ραβδωτων καυστηρων; Δηλ. πετας μπριζόλα σε ολη την επιφάνεια ή έξω γυρω γυρω έχει την καλη θςρμοκρασια και στο κέντρο την χάνει; ψηνεις με ανοικτο το καπακι ή χάνει πολύ λόγω της υπερκαλυψης των καυστηρων; Σαν γεύση είναι οπως των άλλων κλασικων ή η έλλειψη αναφλεξεων, και η λιγοτερη κάπνα λειτουργεί εις βαρος της; Τα υπέρ της είναι πολύ σημαντικά για μένα που είμαι σε νοικιασμενο διαμερισμα 6ου ορόφου /οχι ρετιρε, αλλά κ για τους περισσότερους: πιο βολικη σε όγκο, οχι αναφλεξεις οχι δυσκολία καθαρισμού, λιγότερους καπνους. Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε ψήσιμο με αερίου ρε γμτ κ μόνο να τα φαντάζομαι μπορώ απο βιντεο στο YouTube, κλειστα καπακια, αναφλεξεις, (που βίντεο να ψήνει καποιος σε στρογγυλη outdoorchef δεν εχω βρει) Γενικά άλλα υπερ κ κατά, συγκριτικά με τις κλασικες; (οκ ναι, δεν παιρνουν σουβλα.. αν και αμα ψηνουν δυνατα με ανοικτο καπακι, με πατεντα κατι μπορει να γίνεται). Θα μπορουσατε να μας δώσετε τα φώτα σας;
fylatos Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Ψήνω με κλειστό το καπάκι "έμμεσα" κι έχω ομοιόμορφο ψήσιμο σε όλη την επιφάνεια την οποία συνήθως γεμίζω άκρη σε άκρη. Ψήνω αφού έχω προθερμάνει στους 300+ γιατί χάνω ανοίγοντας το καπάκι μέχρι να στρώσω τα κρέατα και μετά ρίχνω στους 260 περίπου. Αναφλέξεις έχω δει μόνο από δική μου χαζομάρα όταν έβαλα λουκάνικα άκρη άκρη έξω από τη χοάνη. Γευστικά δεν διακρίνω κάποια διαφορά από μια weber κλασικού τύπου που έχω δοκιμάσει, σε επίπεδο καθαριότητας θέλει οπωσδήποτε την τριγωνική βούρτσα για την χοάνη. Σούβλα δε μπορώ να φανταστώ να βάζεις πάνω. Αν γυρίσεις την χοάνη στο κέντρο έχεις εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες και μικρή διάχυση, όπως έγραψα είναι για wok. Στα θετικά: Καλή ποιότητα κατασκευής και ανταλλακτικά, καλό ψήσιμο ομοιόμορφο και χωρίς αναφλέξεις, λίγη καπνα (σε τρίτο είμαι), μικρή σχετικά κατανάλωση, σχετικά ανώδυνο καθάρισμα Στα αρνητικά: Τιμή για το μέγεθος, πρέπει να μάθεις να ψήνεις με κλειστό καπάκι, οπότε θερμόμετρο ή να μάθεις τους χρόνους, δεν παίρνει σούβλα, σχάρες/πέτρες πίτσας κλπ είναι ακριβά, δεν έχει δύο ζώνες θερμοκρασίας. Μερικά παραδείγματα: 6
ηνίοχος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, Astronautis είπε Χωρίς να είμαι σίγουρος έχω την εντύπωση ότι κοιτάζεις το προηγούμενο μοντέλο spirit. Αυτή που αγοράσαμε σωρηδόν είναι η spirit 2 Έχεις δίκιο , η σωστή είναι αυτή που ανέβασε ο @aspis η οποία θα πρέπει να έχει πολλά ""ψιλά γράμματα " Έχει διαβάσει κανείς από τους κατόχους τους όρους της εγγύησης ; 6 ώρες πριν, aspis είπε Ακριβώς αυτό έγραψα και υπογράμμισα πιο πάνω. Επίσης η σχάρα είναι μαντέμι. Σωστά ! Το ανοξείδωτο το ανέφερα γιατί μου έκανε αρνητική εντύπωση τα μόνο 5 χρόνια εγγύηση σε σχέση με τα 10 χρόνια που δίνει για την ανοξείδωτη σχάρα τής summit της ίδιας γενιάς . Αλήθεια όταν την αγόρασες ενημερώθηκες ποιοί είναι οι πρόσθετοι όροι και οι προϋποθέσεις της εγγύησης ;
aspis Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Καλημέρα. Κοίτα την παρήγγειλα πριν 1 εβδομάδα οπότε και δεν μπορούσα να ρωτήσω λεπτομέρειες τηλεφωνικά εφόσον ήμασταν έγκλειστοι. Όπως και να έχει όμως στην τιμή των 589 € πιστεύω ότι είναι ‘’τίμια πρόταση’’ σε σχέση και με τις τιμές άλλων ‘’μεγάλων ονομάτων’’ . Τώρα το ''εξαιρουμένης της φυσιολογικής φθοράς και δυνάμει των πρόσθετων όρων και προϋποθέσεων στην εγγύηση'' που γράφει είδα ότι το γράφουν και τα μεγαλύτερα μοντέλα με τα διπλάσια χρήματα και με τους περιορισμούς της εγγύησης που έχει και το προηγούμενο μοντέλο Spirit. Στο συγκεκριμένο αναφέρει ορθά κοφτά και τσεκουράτα 10 έτη. Όπως και να το δούμε προσφέρει κάτι παραπάνω. 1
alekaras1986 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 20 ώρες πριν, Astronautis είπε Δεν το διατύπωσα καλά. Αφήνω την ψησταριά για κάνα δεκάλεπτο στο φουλ να κάψει καλά. Σε τέτοιο χρόνο η θερμοκρασία στο θερμόμετρο του καπακιού έχει ξεπεράσει τους 300 αλλά πιστεύω ότι η σχάρα έχει χαμηλότερη, δεν έχω θερμόμετρο για να την μετρήσω. Εκεί βάζω τα ψάρια λαδωμένα καλά αλλά όχι να στάζουν λάδι. Κλείνω καπάκι και χαμηλώνω στο ελάχιστο τους καυστήρες. Μετά από 6-7 λεπτά ένα γύρισμα. Στα 5 λεπτά βγαίνουν. Εκεί ακριβώς η θερμοκρασία δείχνει περίπου 200 (και κάτι). Πολύ σημαντικό, που δεν ήξερα και μου το σφύριξαν κάποιοι εδώ μέσα. Τα ψάρια δεν πρέπει να έχουν υγρασία εξωτερικά. Το λάδωμα βοηθάει αλλά ένα στέγνωμα με χαρτί κουζίνας πριν το λάδωμα συνιστάται! Επίσης να έχουν θερμοκρασία δωματίου πριν μπουν στην ψησταριά. Να τονίσω ότι και εγώ ακόμη στην καμπύλη μάθησης είμαι, αλλά με τον παραπάνω τρόπο μου βγήκαν καλά. Ενδεχομένως κάποιος πιο έμπειρος να μπορεί να πει περισσότερα. Συμφωνώ απόλυτα παιδιά με τον ναύτη... Έκανα ακριβώς ότι λέει,τέρμα καυτή σχάρα (300) και τα ψάρια όχι παγωμένα πολύ χωρίς υγρασία και με λίγο λάδι και έγιναν καταπληκτικά. Τσιπούρες 500αρες, τις ακουμπάω στην καυτή σχάρα και χαμηλώνω την φωτιά παρά πολυ, σχεδόν πριν το τέρμα, με αποτέλεσμα να ψήνονται καλά μέσα και να κάνουν ωραία κρούστα στην πέτσα χωρίς να κολλάει στην σχάρα, ενώ μετά από περίπου 6-7 λεπτά τα γυρίζω και τα αφήνω για λίγο παραπάνω από την άλλη μεριά γιατί έχω χάσει θερμοκρασία λόγο ανοίγματος.Υ.Γ. είτε σε κρέας είτε ψάρι εγώ προσωπικά όταν ανοίγω το καπάκι για το γύρισμα δυναμώνω λίγο τους καυστήρες για να κλείσω και να έρθω όσο πιο γρήγορα μπορώ στην προηγούμενη θερμοκρασία,μετά από δύο λεπτά χαμηλώνω και συνεχίζω κανονικά. Παρατηρώ ότι αυτό βοηθάει πολύ. 2
Astronautis Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Ρε παιδιά σόρρυ αλλά δεν είναι τηλεόραση , ούτε ψυγείο. εννοώ ότι είναι μια απλή κατασκευή με ελάχιστα μέρη που μπορεί να χαλάσουν. Έχοντας ένα από τα κορυφαία ονόματα, έχεις μια επιπλέον διασφάλιση. Να τρυπήσει ο κάδος ή το καπάκι το βρίσκω δύσκολο εάν του συμπεριφερθούμε με στοιχειώδη σεβασμό. Η μαντεμενια σχάρα δεν χαλάει. Τώρα αν χαλάσει ο αναπτήρας, στα κομμάτια να πάει 2
aspis Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Συμφωνώ και επαυξάνω. Όταν είχα αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο και μου είπαν έχεις όχι 2 αλλά 5 χρόνια εγγύηση σε μηχανικά, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά μέρη δεν ρώτησα για όρους και προϋποθέσεις (καμία αιχμή μην παρεξηγηθώ κιόλας) αλλά είπα ουαου. Τους έπιασα τους μπαγάσηδες. Έτσι είμαστε οι περισσότεροι νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα