Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να επανέλθω σε μια παλιά μου ερώτηση. Η ψησταρία μου έχει την παρακάτω σχάρα (μεταλλική με επίστρωση - όχι μαντεμένια) η οποία έχει σκουριάσει σε κάποια σημεία. Είναι ασφαλής η χρήση της ή όχι?

Δοκίμασα να την τρίψω με μαγειρική σόδα και ξύδι αλλά δεν έκανε τίποτα.

Ευχαριστώ.

IMG_1925.jpeg

• Απαντ. 21,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2317

• ilpapacha

2065

• sndev

1107

• ηνίοχος

587

Δημοσ.
31 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Πανω σε σκουρια γιατι να ψηνεις; 

γιατί δεν έχω άλλες σχάρες και λόγο σχήματος δεν φτιάχνουν aftermarket. Δεν κατάφερα να βρω κάπου τις ίδιες.

Το ερώτημα είναι αν υπάρχει θέμα ή όχι με το ψήσιμο. Άλλο το δεν είναι το ιδανικό και άλλο το είναι επιβλαβές.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, slaughter είπε

γιατί δεν έχω άλλες σχάρες και λόγο σχήματος δεν φτιάχνουν aftermarket. Δεν κατάφερα να βρω κάπου τις ίδιες.

Το ερώτημα είναι αν υπάρχει θέμα ή όχι με το ψήσιμο. Άλλο το δεν είναι το ιδανικό και άλλο το είναι επιβλαβές.

Campinggas 2 είναι αυτή;

Αν ναι και σκέφτεσαι να την κρατήσεις, τότε γιατί προβληματίζεσαι;

https://bbq-campingaz.gr/product-category/ανταλλακτικά/2-series-classic-lx/

Δημοσ.
4 minutes ago, est said:

Campinggas 2 είναι αυτή;

Αν ναι και σκέφτεσαι να την κρατήσεις, τότε γιατί προβληματίζεσαι;

https://bbq-campingaz.gr/product-category/ανταλλακτικά/2-series-classic-lx/

Grill Chef (αν δεν κάνω λάθος είναι η midas - link)

μοιαζουν με τις campingaz οι σχάρες. Θα δω αν κάνουν. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, slaughter είπε

Grill Chef (αν δεν κάνω λάθος είναι η midas - link)

μοιαζουν με τις campingaz οι σχάρες. Θα δω αν κάνουν. Ευχαριστώ.

Α οκ. Λάθος μου και μη λάβεις υπόψη το λινκ. Κοίταξε καλύτερα για ανταλλακτικά του δικού σου μοντέλου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, slaughter είπε

Καποια πραγματα οταν χαλασουν τα πεταμε εφοσον δεν υπαρχει λυση ή μπορει να ειναι επιβλαβή. Τι να κανουμε; Θες να τρως εσυ και οι δικοι σου πανω σε σκουρια και σε μεταλικη επιστρωση που ξεφλουδιζει; Εσυ θα το αποφασισεις.

Αν θες να την κρατησεις κι αλλο βρες τροπο με πατεντες να ψηνεις καπως αλλου. Πχ παρε grill grates και βαλτες απο πανω. Παρε 4 πυροτουβλα για ποδια, βαλτα πανω στη σκουριασμενη σχαρα και απο πανω μια αλλη μικροτερη να χωραει. Θα βρεις καποια λυση. 

Ή παρε μια σχαρα σε αυτο το μεγεθος και παλε 4 βιδες για ποδια και ακουμπησε την πανω.

927977267_.jpg.fde963af91e43240d546b4b92e7f11ba.jpg

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους. Μολισ ανακαλυψα αυτο το Thread αν και φανατικος του ψησιματος απο τοτε που μου εκαναν δωρο μια Landman 4.1 πριν 7 χρονια. Εχω δυο αποριες. Ξερει καποιος που εχει ανταλλακτικα γγιθα αυτην την μαρκα γιατι εχουν φθαρει οι ανακλαστηρες. Επισης αν καποιος ξερει αν μπορει να γινει μετασκευη σε φυσικο αεριο

Δημοσ.
1 minute ago, elkon87 said:

Καλησπερα σε όλους. Μολισ ανακαλυψα αυτο το Thread αν και φανατικος του ψησιματος απο τοτε που μου εκαναν δωρο μια Landman 4.1 πριν 7 χρονια. Εχω δυο αποριες. Ξερει καποιος που εχει ανταλλακτικα γγιθα αυτην την μαρκα γιατι εχουν φθαρει οι ανακλαστηρες. Επισης αν καποιος ξερει αν μπορει να γινει μετασκευη σε φυσικο αεριο

ίδιο θέμα είχα (και έχω και εγώ) με την δικιά μου. ίδια εταιρία είναι κ δεν βρίσκω ανταλλακτικά. Για τους ανακλαστήρες μου έφτιαξε custom ένας φίλος γιατί ήταν χάλια. Τώρα χάλασε κ η σχάρα. 

Ευκαιρία ψάχνω για αναβάθμιση να σου πω. Κοιτάζω τις Napoleon Rouge να σου πω αλλά είναι πολλά τα λεφτά και κωλώνω χεχε

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, elkon87 είπε

Υπαρχει στο fb σε αντίστοιχη ομαδα για bbq οπου καποιος φτιάχνει ανοξείδωτα αυτα που θέλεις 

• Like 1
Δημοσ.
21 minutes ago, slaughter said:

ίδιο θέμα είχα (και έχω και εγώ) με την δικιά μου. ίδια εταιρία είναι κ δεν βρίσκω ανταλλακτικά. Για τους ανακλαστήρες μου έφτιαξε custom ένας φίλος γιατί ήταν χάλια. Τώρα χάλασε κ η σχάρα. 

Ευκαιρία ψάχνω για αναβάθμιση να σου πω. Κοιτάζω τις Napoleon Rouge να σου πω αλλά είναι πολλά τα λεφτά και κωλώνω χεχε

ειναι κριμα γιατι κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. μαλλον για custom θα παω και εγω.. Κοιτα σκεφτομουν και εγω την αναβαθμιση αλλα τα ποσα ειναι μεγαλα για τις καλες μαρκες οποτε παει για πιο πισω 

21 minutes ago, fysikos said:

Υπαρχει στο fb σε αντίστοιχη ομαδα για bbq οπου καποιος φτιάχνει ανοξείδωτα αυτα που θέλεις 

σε ευχαριστω, θα το ψαξω αν και με το fb δεν τα παω καλα 

Δημοσ.
23 minutes ago, fysikos said:

είχα βρει μαγαζί με ανοξείδωτες custom αλλά δεν έφτιαχνε με καμπύλη στην άκρη όπως είναι η δικιά μου. Είτε θα πρέπει να πάρω πιο μικρή που είναι βλακεία είτε μεγαλύτερη και να μην κλείνει καλά το καπάκι που πάλι δεν λέει.

Επειδή είναι και basic σειρά δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω λεφτά και τελικά να καταλήξω σε άλλη ;) 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, slaughter είπε

Να επανέλθω σε μια παλιά μου ερώτηση. Η ψησταρία μου έχει την παρακάτω σχάρα (μεταλλική με επίστρωση - όχι μαντεμένια) η οποία έχει σκουριάσει σε κάποια σημεία. Είναι ασφαλής η χρήση της ή όχι?

Δοκίμασα να την τρίψω με μαγειρική σόδα και ξύδι αλλά δεν έκανε τίποτα.

Ευχαριστώ.

IMG_1925.jpeg

Δεν είναι ασφαλής η χρήση της. Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία για ανταλλακτικά https://www.homeandcamp.gr/index.php/el/company-profile.html

2 ώρες πριν, elkon87 είπε

Μπορείς να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία https://www.homeandcamp.gr/index.php/el/company-profile.html

• Like 2
Δημοσ.
4 minutes ago, F117 said:

Καλοο....!

Πρόβλημα με την πολυκατοικία.... έλεος....

Δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί....

Η τεχνολογία προχωράει εξελίσεται και η ψησταριά μαζί.....     

https://www.insomnia.gr/articles/various/variousgadgets/i-brisk-it-parousiazei-exypni-psistaria-me-texniti-noimosyni-sta-399-dolaria/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...