SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 ώρες πριν, protathlitis είπε Εντωμεταξύ αυτά τα sous vide εργαλεία καίνε 1KW την ώρα από ότι είδα? Δεν είναι αμελητέο, ειδικά αν το αφήνεις για ώρες. Επίσης αυτό ποιο είναι? κάποιο παλιότερο μοντέλο? Λογικα καιει τοσο οταν ζεσταινει το νερο, μετα απλα κανει συντηρηση. Θα βαλω σε μετρητη να δω. Αυτο ειναι το προηγουμενο μοντελο, cooker 2.0, εχει βγει και το 3.0 που επαιζε στα 135ευρω τα χριστουγεννα αλλα εχει παει πανω απο 200 τωρα. 1
alimentas Δημοσ. πριν από 32 λεπτά Δημοσ. πριν από 32 λεπτά (επεξεργασμένο) Το sousvide ηταν απ τα γκατζετακια που δεν μου κρατησαν καθολου το ενδιαφερον.Εχω την εντυπωση οτι εχει περασει κ η μοδα του.Παλια το σπρωχνανε φουλ καποια καλαθια.Ειχα παρει προ 8 ετιας ενα βασικο κιτ μ ενα (τουμπανο ειναι η αληθεια για την τιμη του) μηχανημα απο bangood κ μια συσκευη να σφραγιζει τα σακουλακια σε κενο αερος απο lidl.Δεν ξερω γιατι το βαρεθηκα φουλ.3 φορες να το εβαλα μπρος. Οff τοπικ ελαφρως αλλα μιας κ ειμαστε μυστες κ ασχολουμαστε γενικα με το φαι,η επομενη ΜUST BUY αγορα ειναι το μηχανακι την Ninja που κανει παγωτο(ninja cremi).Ειχα την εντυπωση οτι ηταν τρομερη απατη σαν μηχανημα,εφαγα απο εναν ξαδερφο κ μου επεσε το σαγονι. Επεξ/σία πριν από 32 λεπτά από alimentas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα