Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 21,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2310

• ilpapacha

2061

• sndev

1105

• ηνίοχος

587

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν θελετε προτεινετε οι χρηστες καποια vfm συσκευη. εχει καιρο που σκεφτομαι να δοκιμασω τη μεθοδο

Επεξ/σία από gsisr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, gsisr είπε

αν θελετε προτεινετε οι χρηστες καποια vfm συσκευη. εχει καιρο που σκεφτομαι να δοκιμασω τη μεθοδο

Αυτο εχω παρει εγω.
https://anovaculinary.com/en-gr/products/anova-precision-cooker

Το χρησιμοποιω καθημερινά και για αυγα ποσε.

Καλα λογια λενε και για τα inkbird που ειναι σε προσφορα με δωρεαν μεταφορικα.
https://www.amazon.de/Inkbird-Wifi-Sous-Vide-Stick/dp/B08N44P2SY

Και εδω πολυ τιμια λεκανη με καπακι και σχαριτσα
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B014U56Z4U

Εγω θα πηγαινε στο inkbird μαζι με λεκανη πακετο απο αμαζον τωρα, που εχεις και δυνατοτητα επιστροφης κλπ.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 2
Δημοσ.

ποιος ακουει τη γυναικα. της εχω γεμισει τα ντουλαπια, γαστρες, γουδια, vaccum sealer, μαχαιρια, ακονιστηρια.

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, sndev είπε

πιο μεγεθος εχεις παρει? 12/18/26 λτ?

Eχω παρει απο Ελλαδα αλλες, αλλα αυτη αξιζει καλυτερα γιατι εχει και μπιχλιμπιδια (σχαρες). Εχω παρει αντιστοιχη της 12αρας και σημερα ηρθε μια σε διπλασιο μεγεθος. Συνολο μαζι με καπακια 51ευρω.

Και ενα τετοιο μικρο για τα αυγα που κανω καθε μερα γιατι βολευει σαν μεγεθος.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, SagoniasSlutRos said:

Eχω παρει απο Ελλαδα αλλες, αλλα αυτη αξιζει καλυτερα γιατι εχει και μπιχλιμπιδια (σχαρες). Εχω παρει αντιστοιχη της 12αρας και σημερα ηρθε μια σε διπλασιο μεγεθος. 

καταλαβα, νομιζα την ειχες ηδη κ ηθελα να ρωτησω αν μπορεις να μετρησεις τα εκατοστα που χωραει ανα πριζολα στη μικρη εκδοχη.

όπως ξερεις εχω τον τεραστιο κουβά της ανοβα αλλα μη πρακτικος λογο μεγέθους,  οπότε δε τον χρησιμοποιώ , πεταμένα λευτα ε κ ελεγα μηπως να παρω αυτο το μικρουλη 

επίσης anova over all , με τα κινεζικα που σε 2 χρονιά τα τινάζουν, ειδικά μολις πιάσουν αλατα κ χρειαστεί καθάρισμα θα με θυμηθείς. δεν ειναι τυχαία ποιο οικονομικά κ κανουν κ δωράκια 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gsisr είπε

ποιος ακουει τη γυναικα. της εχω γεμισει τα ντουλαπια, γαστρες, γουδια, vaccum sealer, μαχαιρια, ακονιστηρια.

Παρε το inkbird και τη λεκανη απο αμαζον και αν δεν σου αρεσει στειλει το πισω.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gsisr είπε

Πες της οτι θα τρωει αμερικανικο ribeye ψημενο καλυτερα κ απο τον Δρακουλη τον ιδιο και θα τα ξεχασει ολα 😂

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Πες της οτι θα τρωει αμερικανικο ribeye ψημενο καλυτερα κ απο τον Δρακουλη τον ιδιο και θα τα ξεχασει ολα 😂

Περα απο την πλακα, δεν εχω φαει καλυτερες μπριζολες σε μαγαζι, ειτε τωρα με το sous vide ειτε με απλο τροπο reverse sear κλπ.

• Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, gsisr είπε

Άστα να πάνε! Εγώ έχω γεμίσει και την εξωτερική ντουλάπα που την πήρα για να βάζω «δικά» μου πράγματα (αξεσουάρ, σκεύη κτλ) 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...