verylife78 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:31 μμ με βαθος 42, αν καταλαβα καλα, και καπως τον χωρο που πρεπει να στεκεσαι και εσυ για να μπορεις να γυρισεις τα κρεατα και να μην καιγεται το μουτρο σου, νομιζω οτι δε με περνει στους 90 ποντους που ειναι το μπαλκονι 1
est Δημοσ. Δευτέρα στις 04:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:33 μμ Στις 3/1/2025 στις 3:56 ΜΜ, verylife78 είπε σας παρακαλουθω πολυ καιρο και εχω πεθυμησει ψητο...απο οταν εφυγα απο το χωριο και μπηκα σε διαμερισμα, πλεον δεν μπορω να ψηνω οποτε θελω. Φυσικα στο διαμερισμα δεν μπορω να βαλω καρβουνα οποτε παμε στην δευτερη λυση, ψησταρια υγραεριο. Θα ηθελα τη γνωμη σας, για ενα μικρο μπαλκονι που με ζορι εχει πλατος 90 εκ τι θα μπορουσα να αγορασω για να ψηνω κατα βαση για 2 ατομα αλλα και για περισσοτερα πχ κανουμε ενα τραπεζι 6 ατομα (προφανως δεν μπορω να βαλω και για 6 ατομα ταυτοχρονως) απλα να σας δωσω μια ιδεα. Κοιταγα φυσικα τις weber αλλα πραγματικα χαθηκα, γιαυτο και ειπα να ρωτησω 😇. Τι θα προτεινατε σε καποιο αρχαριο με υγραεριο. ΥΓ εχω ψησει στα καρβουνα τα παντα....οτιδηποτε υπαρχει σε κρεας, νομιζω 😄, οποτε εκει με λες και καλο ψηστη χιχιχι Θα πρέπει πρώτα να επιλέξεις με πολλή σκέψη, το σημείο που θα τη χρησιμοποιείς. Θα είναι πχ με την πλάτη της στον τοίχο; Έχε υπόψη ότι ακόμα και μια μικρή ψησταριά με βάθος 40+ cm θα χρειάζεται ίσως, ακόμα 20 cm από πίσω ώστε να ανοίγει το καπάκι. Ή μήπως σε μια από τις άκρες του μπαλκονιού οπότε κυρίως θα σε απασχολήσει το πλάτος της σε σχέση με τα 90 που έχεις διαθεσιμα. Ή σε γωνία με την πλάτη προς τα έξω; Όλα αυτά θα πρέπει να σκεφτείς και με μια μεζούρα στο χέρι να πας σε ένα ειδικό κατάστημα για να τις δεις καλύτερα από κοντά. Ανάλογα με την εικόνα που θα σχηματίσεις και τα διαθέσιμα χρήματα υπάρχουν κάποιες φορητές στην αγορά, μικρές ή μεγαλύτερες σαν αυτή και μετά πας σε κλασσική σχεδίαση, μέχρι μάλλον 2 καυστήρες λόγω των περιορισμών που θέτεις. Καλή τύχη ... 1
verylife78 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:50 μμ 16 λεπτά πριν, est είπε Θα πρέπει πρώτα να επιλέξεις με πολλή σκέψη, το σημείο που θα τη χρησιμοποιείς. Θα είναι πχ με την πλάτη της στον τοίχο; Έχε υπόψη ότι ακόμα και μια μικρή ψησταριά με βάθος 40+ cm θα χρειάζεται ίσως, ακόμα 20 cm από πίσω ώστε να ανοίγει το καπάκι. Ή μήπως σε μια από τις άκρες του μπαλκονιού οπότε κυρίως θα σε απασχολήσει το πλάτος της σε σχέση με τα 90 που έχεις διαθεσιμα. Ή σε γωνία με την πλάτη προς τα έξω; Όλα αυτά θα πρέπει να σκεφτείς και με μια μεζούρα στο χέρι να πας σε ένα ειδικό κατάστημα για να τις δεις καλύτερα από κοντά. Ανάλογα με την εικόνα που θα σχηματίσεις και τα διαθέσιμα χρήματα υπάρχουν κάποιες φορητές στην αγορά, μικρές ή μεγαλύτερες σαν αυτή και μετά πας σε κλασσική σχεδίαση, μέχρι μάλλον 2 καυστήρες λόγω των περιορισμών που θέτεις. Καλή τύχη ... σκεφτομουν ναι πλατη στον τοιχο, οχι αυτο που ειπες για το καπακι δεν το ειχα σκεφτει, αρα θελω ακομα περισσοτερο χωρο...
F117 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:14 μμ (επεξεργασμένο) Μόνο στα πλάγια πιστεύω θα σε βολεύει Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:52 μμ από F117
costas_ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:40 μμ Συμφωνώ. Και εγώ την έχω βάλει όπως ακριβώς φαίνεται στην φωτογραφία και έχω βολευτεί πολύ. Βέβαια όπως αναφέρθηκε και ποιο πάνω, θέλει μέτρημα και καλή προεργασία πριν την αγορά, αλλιώς θα δημιουργηθεί θέμα. Οι μεγάλες ψησταριές έχουν σπαστές πλατφόρμες δεξιά και αριστερά και βολεύουν πολυ 1
vins Δημοσ. Δευτέρα στις 10:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:38 μμ On 03/01/2025 at 15:56, verylife78 said: σας παρακαλουθω πολυ καιρο και εχω πεθυμησει ψητο...απο οταν εφυγα απο το χωριο και μπηκα σε διαμερισμα, πλεον δεν μπορω να ψηνω οποτε θελω. Φυσικα στο διαμερισμα δεν μπορω να βαλω καρβουνα οποτε παμε στην δευτερη λυση, ψησταρια υγραεριο. Θα ηθελα τη γνωμη σας, για ενα μικρο μπαλκονι που με ζορι εχει πλατος 90 εκ τι θα μπορουσα να αγορασω για να ψηνω κατα βαση για 2 ατομα αλλα και για περισσοτερα πχ κανουμε ενα τραπεζι 6 ατομα (προφανως δεν μπορω να βαλω και για 6 ατομα ταυτοχρονως) απλα να σας δωσω μια ιδεα. Κοιταγα φυσικα τις weber αλλα πραγματικα χαθηκα, γιαυτο και ειπα να ρωτησω 😇. Τι θα προτεινατε σε καποιο αρχαριο με υγραεριο. ΥΓ εχω ψησει στα καρβουνα τα παντα....οτιδηποτε υπαρχει σε κρεας, νομιζω 😄, οποτε εκει με λες και καλο ψηστη χιχιχι Επειδή είχα τύχει σε φάση με στενό μπαλκόνι, εγώ θα κοίταζα και σε «φορητη» με 2 καυστήρες. Πχ την Napoleon travelq pro 285 Το στενό μπαλκόνι είναι μανίκι γιατί σπάζεσαι που δεν έχεις χώρο να ακουμπάς πράγματα κλπ, όποτε με κάποια σε αυτό το μέγεθος είσαι καπως πιο άνετος.
F117 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:41 μμ (επεξεργασμένο) αυτό που λές για το στενο μπαλκόνι και το ακούμπημα σίγουρα ισχυεί απλά θέλει λίγο οργάνωση.... Επίσης βγήκε και αυτή που την είδα στους "λαγούς" 177,10€ με δωρεάν μεταφορικά https://www.amazon.de/-/en/Char-Broil-X200-Grill2Go-TRU-InfraredTM-technology/dp/B00Q4XSK1S χμμμ.....μπορεί να κάνεις καμία πατέντα σαν αυτή Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:46 μμ από F117
virginkiller Δημοσ. Τρίτη στις 02:18 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:18 πμ Επειδή είμαι σε είμαι σε στενό μπαλκόνι πήρα μια Weber q και βολευτηκα 2
Amaretos Δημοσ. Τρίτη στις 08:17 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:17 πμ Και εγω με στενο μπαλκονι 1.03 νομιζω ειμαι καπου εκει, οπως λενε τα παιδια, υποχρεωτικα θα την βαλεις με τν πλατη προς τα εξω στην ακρη του μπαλκονιου. Rogue 425, δεν κουμπωσα ποτε το 2ο πλαινο ραφι ειναι στο κουτι του, οταν δεν ψηνω το κατεβαζω και την σκεπαζω, στο ψησιμο το σηκωνω χωραει στο φαρδος και ολα καλα. Επισης και εγω εχω βαλει ενα πτυσομενο τραπεζακι στο πλαι σαν αυτο για να ακουμπαω επιπλεον οταν δεν φτανει το ραφι. Δες εδω πχ Napoleon Freestyle 365, Graphite με κλειστά τα 2 ραφια λεει 76, αν μετρησεις μονο με το 1 ανοιχτο ποσο γινεται μαλλον χωρας, το βασικο ειναι να παρεις ψησταρια με πτυσομενα ραφια για να κανεις δουλεια. 1 1
est Δημοσ. Τετάρτη στις 11:39 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:39 πμ YouCut_20250108_111709351.mp4 "Vegetarian" is an old Indian word for bad hunter 😂 2 3
Tsino Δημοσ. Τετάρτη στις 08:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:43 μμ 9 hours ago, est said: YouCut_20250108_111709351.mp4 2 MB · 0 downloads "Vegetarian" is an old Indian word for bad hunter 😂 Ο κύριος είναι βλάσφημος... προτείνω να εκδιωχθεί με τα κολοκυθάκια του μαζί... εδώ ψήνουμε μονο κρέατα κύριε... 🤣😂😅 4
protathlitis Δημοσ. Τετάρτη στις 09:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:03 μμ (επεξεργασμένο) Επειδή ρωτούν κατά καιρούς αν κινδυνεύει να εκραγεί η μπουκάλα υγραερίου αν είναι εκτεθειμένη στην ήλιο. Μόλις είδα ένα επεισόδιο από μια σειρά "όπλα στο Χόλιγουντ¨ στην Nova που αναπαριστούν σκηνές δράσεις από ταινίες και ελέγχουν την πιστότητα τους. Σε μια σκηνή λοιπόν αναπαριστούν μια σκηνή πυροβολισμού και έκρηξης μιας μπουκάλας προπανίου. Στην πρώτη προσπάθεια την πυροβόλησαν με μια καραμπίνα με φυσίγγι για μεγάλα θηράματα. Ούτε καν την τρύπησε. Στην δεύτερη προσπάθεια έβαλαν ακόμα μεγαλύτερο φυσίγγι και κατάφεραν να την τρυπήσουν, και το αέριο απλά βγήκε έξω. Στην τρίτη προσπάθεια έκαναν το ίδιο αλλά έριξαν συνεχόμενα μια δεύτερη βολή, μήπως αναφλεγεί το αέριο και γίνει έκρηξη όπως στην ταινία. Ούτε τότε έγινε. Οπότε θεωρώ δεν κινδυνεύουν από τον ήλιο οι μπουκάλες μας! Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:42 μμ από protathlitis 2
virginkiller Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 22 hours ago, protathlitis said: Επειδή ρωτούν κατά καιρούς αν κινδυνεύει να εκραγεί η μπουκάλα υγραερίου αν είναι εκτεθειμένη στην ήλιο. Μόλις είδα ένα επεισόδιο από μια σειρά "όπλα στο Χόλιγουντ¨ στην Nova που αναπαριστούν σκηνές δράσεις από ταινίες και ελέγχουν την πιστότητα τους. Σε μια σκηνή λοιπόν αναπαριστούν μια σκηνή πυροβολισμού και έκρηξης μιας μπουκάλας προπανίου. Στην πρώτη προσπάθεια την πυροβόλησαν με μια καραμπίνα με φυσίγγι για μεγάλα θηράματα. Ούτε καν την τρύπησε. Στην δεύτερη προσπάθεια έβαλαν ακόμα μεγαλύτερο φυσίγγι και κατάφεραν να την τρυπήσουν, και το αέριο απλά βγήκε έξω. Στην τρίτη προσπάθεια έκαναν το ίδιο αλλά έριξαν συνεχόμενα μια δεύτερη βολή, μήπως αναφλεγεί το αέριο και γίνει έκρηξη όπως στην ταινία. Ούτε τότε έγινε. Οπότε θεωρώ δεν κινδυνεύουν από τον ήλιο οι μπουκάλες μας! επίσης απότι βλέπω τα πειράματα έγιναν στον ηλιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα