est Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Στις 21/12/2024 στις 6:25 ΠΜ, Navaramarkll είπε Καλημέρα σε όλους.. σκέφτομαι να πάρω αυτό το μοντέλο ψησταριάς.. ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ KAISER INTRO 3 ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ...στα 149 ευρώ.. αν μπορεί κάποιος να μου πει τα υπέρ και τα κατά.. είμαι καινούργιος στο χώρο του ψησίματος με ψησταριά αερίου... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Συμπαθητικά χαρακτηριστικά και η τιμή της είναι κάτω από την κανονική. Αλλά στην τιμή σταματάνε μάλλον όλα τα υπέρ και όλα τα κατά. Αν πράγματι είναι αυτό το ταβάνι σου, δεν είναι κακή επιλογή. Διαφορετικά, μπορείς να βάλεις το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη ή να περιμένεις ένα επόμενο ξεπούλημα τιμών, με τη νέα χρονιά, τσικνοπέμπτη, Πάσχα κλπ =========================== Για ορεκτικό: glilled avocado και σε ένα πήλινο, φιλέτο σολωμού κομμένο σε κύβους, ντομάτα, κρεμμύδι, ελιές, λίγες γαριδούλες αλάτι, πιπέρι... Screenrecorder-2024-12-21-13-40-44-779.mp4Fetching info... 2
techient Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Χθες δοκίμασα και εγώ κοτόπουλο φιλέτο σε sous vide και μετά πέρασμα στη σχάρα. Ωραία ψήθηκε και ήταν πολύ νόστιμο. Το είχα στους 66 βαθμούς για 60 λεπτά. Αυτό που δεν με ενθουσίασε ήταν το πέρασμα από την σχάρα μετά, δεν έκανε την κρούστα που θα ήθελα. Ίσως την επόμενη φορά να το κάνω sear με το τηγάνι μαντεμιού. Επίσης, πήρε αρκετή ώρα να πιάσει θερμοκρασία το νερό, μπορεί να χρειάζεται μικρότερο σκεύος (αυτό είναι GN 1/2 200mm), ευτυχώς την διατήρησε άνετα μετά. Άλλος με εμπειρία σε κοτόπουλο να δώσει tips; 5
est Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Στις 22/12/2024 στις 3:22 ΜΜ, techient είπε Χθες δοκίμασα και εγώ κοτόπουλο φιλέτο σε sous vide και μετά πέρασμα στη σχάρα. Ωραία ψήθηκε και ήταν πολύ νόστιμο. Το είχα στους 66 βαθμούς για 60 λεπτά. Αυτό που δεν με ενθουσίασε ήταν το πέρασμα από την σχάρα μετά, δεν έκανε την κρούστα που θα ήθελα. Ίσως την επόμενη φορά να το κάνω sear με το τηγάνι μαντεμιού. Επίσης, πήρε αρκετή ώρα να πιάσει θερμοκρασία το νερό, μπορεί να χρειάζεται μικρότερο σκεύος (αυτό είναι GN 1/2 200mm), ευτυχώς την διατήρησε άνετα μετά. Άλλος με εμπειρία σε κοτόπουλο να δώσει tips; Επέκταση Πάντως, το αποτέλεσμα δείχνει πολύ καλό! Εντάξει, μια sauce πχ barbeque κατά το πέρασμα από τη σχάρα, θα του ταίριαζε πολύ. Αλλά, γούστα είναι αυτά 🥴 1
techient Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Ωραία ιδέα για την χρήση μίας sauce όταν είναι πάνω στην σχάρα 👍
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Στις 22/12/2024 στις 3:22 ΜΜ, techient είπε Χθες δοκίμασα και εγώ κοτόπουλο φιλέτο σε sous vide και μετά πέρασμα στη σχάρα. To ιδιο δοχειο περιμενω σημερα και γω. Νομιζω ειναι ΟΚ μεγεθος για χρηση εως 2-3 ατομα. Στις μεχρι τωρα δοκιμες μου βαζω νερο απο θερμοσιφωνα για να ξεκινησω πιο γρηγορα τη διαδικασια και προσπαθω να χρησιμοποιω το αναλογο σκευος. Πχ αυγα κανω σε μικρο κατσαρολακι. Πατατες σε γαστρα. Επισης πρωτα ζεσταινω νερο και μετα βαζω μεσα το φαγητο. Οσον αφορα την κρουστα, το σκουπισες μετα τη σακουλα να φυγει η υγρασια? Εβαλες κανενα λαδακι/βουτυρακι απ εξω να το βοηθησεις;
techient Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Στις 23/12/2024 στις 7:51 ΠΜ, SagoniasSlutRos είπε Νομιζω ειναι ΟΚ μεγεθος για χρηση εως 2-3 ατομα Όντως. Απλά για 1.2 kg κοτόπουλο μου φάνηκε μεγάλο και σίγουρα οδηγεί σε άσκοπη κατανάλωση ενέργειας. Μάλλον θα πάρω και ένα μικρότερο δοχείο 1/4 έτσι ώστε να έχω διαφορετικά ανά περίσταση. Στις 23/12/2024 στις 7:51 ΠΜ, SagoniasSlutRos είπε Οσον αφορα την κρουστα, το σκουπισες μετα τη σακουλα να φυγει η υγρασια? Εβαλες κανενα λαδακι/βουτυρακι απ εξω να το βοηθησεις; Το σκούπισα αλλά δεν έβαλα κάποια sauce ή λάδι ή βούτυρο. Θα το κάνω σίγουρα την επόμενη φορά
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Στις 23/12/2024 στις 10:05 ΠΜ, techient είπε Όντως. Απλά για 1.2 kg κοτόπουλο μου φάνηκε μεγάλο και σίγουρα οδηγεί σε άσκοπη κατανάλωση ενέργειας. Μάλλον θα πάρω και ένα μικρότερο δοχείο 1/4 έτσι ώστε να έχω διαφορετικά ανά περίσταση. Για πιο μικρο σιγουρα θα εχεις καποια κατσαρολα να χρησιμοποιησεις. Τωρα παρελαβα το GN 1/2 με 20εκ υψος και θελει 7 λιτρα το ελαχιστο μεσα για να δουλεψει. Ισως πρεπει να ανοιξουμε νεο θεμα... 2
virginkiller Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Για να μην έχετε θέμα με την αντίσταση και με τα άλατα βάλτε λίγο ξύδι μέσα στο νερό ώστε όσο γυρνάει η προπέλα να το προστατεύει 2
fysikos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Καποια πρόταση για αγορα ψησταριάς για μικρο μπαλκονι με 1 ή 2 καυστήρες; Μεχρι 200ε
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Sous vide picanha και σπαλομπριζολα Νάξου και searing στη weber 14
techient Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 23/12/2024 στις 10:13 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε searing στη weber ωραία κρούστα. τί έβαλες από πάνω; Στις 23/12/2024 στις 9:45 ΜΜ, fysikos είπε Καποια πρόταση για αγορα ψησταριάς για μικρο μπαλκονι με 1 ή 2 καυστήρες; Μεχρι 200ε Εγώ είχα πάρει την NATERIAL Kenton 2B σε κάποια προσφορά στα 115 ευρώ. Αξιοπρεπέστατη στα χρήματα αυτά Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από techient
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Στις 24/12/2024 στις 8:02 ΠΜ, techient είπε ωραία κρούστα. τί έβαλες από πάνω; Αλατι, πιπερι, σκορδο. Τιποτα αλλο. Απλα λογω λιπους ειχε φλογα και εκανε ωραιο searing. 1
fysikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Στις 24/12/2024 στις 8:02 ΠΜ, techient είπε ωραία κρούστα. τί έβαλες από πάνω; Εγώ είχα πάρει την NATERIAL Kenton 2B σε κάποια προσφορά στα 115 ευρώ. Αξιοπρεπέστατη στα χρήματα αυτά Θελω καποια επιτραπέζια. Εχω την hudson (x2)
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Στις 23/12/2024 στις 9:45 ΜΜ, fysikos είπε Καποια πρόταση για αγορα ψησταριάς για μικρο μπαλκονι με 1 ή 2 καυστήρες; Μεχρι 200ε Λιγο παραπανω https://www.amazon.de/-/en/Woodfire-Electric-Resistant-Non-Stick-OG701EU/dp/B0BYNS24N3 1
zanskou Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 για πειτε ρε παιδιά καμια ιδέα για κάποιο σχετικά μεγάλο κομμάτι μοσχάρι να τσιμπήσουν όλοι (7-8 άτομα) από λίγο και να βγει ζουμερό αφήνοντας το να σιγοψηθεί ; σκεφτόμουν ίσως για πικάνια. κατι άλλο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα