F117 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, bananasplit said: ας πούμε γύρω στα 250.. για 4 άτομα.. αν έχει μάτι, ακόμα καλύτερα.. https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209602 https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-kenton-62209623 https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-xander-me-mantemi-141182 τώρα είδα και αυτή εδώ... έχει δώρο μαντεμένια σκεύη.... Δες εάν σε καλύπτει και σαν μέγεθος γιατί έχει λιγότερο μήκος από τις αλλες Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από F117
bananasplit Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 του πράκτικερ έχει την υπέρυθρη εστία. και 2 καυστήρες. θα έχει απόδοση;
skskre Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, bananasplit said: του πράκτικερ έχει την υπέρυθρη εστία. και 2 καυστήρες. θα έχει απόδοση; 3 έχει , οπότε 3 καυστήρες + υπέρυθρο μάτι + μαντεμένιες σχάρες + το δώρο που δίνει είναι πολύ καλή προσφορά σε αυτά τα χρήματα.... Αν κάποιος έχει την ψησταριά να μας πει την γνώμη του. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από skskre
F117 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Είναι 2 κλασσικοί καυστήρες και 1 υπέρυθρο. Εμένα μόνο το μέγεθος θα με πρόβληματιζε. Το υπέρυθρο είναι γρήγορο και δυνατό 2
Clansman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους, νέος κάτοχος Napoleon Freestyle 425 με υπέρυθρο καυστήρα. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές, με μεγάλη ευκολία την ύπαρξη του υπέρυθρου για λεπτότερα κομμάτια κρέας. Η μόνη παρατήρηση που θα ήθελα την βοήθειά σας ειναι οτι η σχάρα του υπέρυθρου είναι πιο κάτω από την υπόλοιπη επιφάνεια του "ραφιού" με αποτέλεσμα μεγαλύτερα τηγάνια (ακόμα και lodge 26) να μην μπορούν να σταθούν με σταθερότητα. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος? Δυστυχώς δεν ειναι ρυθμιζόμενη η σχάρα όπως σε ανώτερα αντίστοιχα μοντέλα..
ilpapacha Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Clansman είπε Καλησπέρα σε όλους, νέος κάτοχος Napoleon Freestyle 425 με υπέρυθρο καυστήρα. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές, με μεγάλη ευκολία την ύπαρξη του υπέρυθρου για λεπτότερα κομμάτια κρέας. Η μόνη παρατήρηση που θα ήθελα την βοήθειά σας ειναι οτι η σχάρα του υπέρυθρου είναι πιο κάτω από την υπόλοιπη επιφάνεια του "ραφιού" με αποτέλεσμα μεγαλύτερα τηγάνια (ακόμα και lodge 26) να μην μπορούν να σταθούν με σταθερότητα. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος? Δυστυχώς δεν ειναι ρυθμιζόμενη η σχάρα όπως σε ανώτερα αντίστοιχα μοντέλα.. Βρες κάποιο κατάστημα που να πουλάει εστίες υγραερίου/γκαζάκια κτλ και ρώτησε για βάση, όπως πχ η παρακάτω https://mgas.gr/product/σχαράκι-για-μπρίκι/ Θα πρέπει να έχεις και την σχάρα μαζί σου για να δεις ότι κάθεται σωστά.
skskre Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, F117 said: Είναι 2 κλασσικοί καυστήρες και 1 υπέρυθρο. Εμένα μόνο το μέγεθος θα με πρόβληματιζε. Το υπέρυθρο είναι γρήγορο και δυνατό Αααα οκ λαθος μου λοιπόν
Clansman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 39 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Βρες κάποιο κατάστημα που να πουλάει εστίες υγραερίου/γκαζάκια κτλ και ρώτησε για βάση, όπως πχ η παρακάτω https://mgas.gr/product/σχαράκι-για-μπρίκι/ Θα πρέπει να έχεις και την σχάρα μαζί σου για να δεις ότι κάθεται σωστά. Πολύ καλή (και οικονομική) πρόταση, ευχαριστώ θα το κοιτάξω. Πληροφοριακά αν ενδιαφέρει κάποιον η μέγιστη διάμετρος που "κάθεται" σωστά ειναι χοντρικά 23-23.5εκ. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, plasTOST είπε Με τι εσωτερική την έβγαλες; Κανω δοκιμες σε sous vide. Την προηγουμενη την ειχα βγαλει 131F (55C) και παραηταν raw για τα γουστα μου. Απ οτι διαβασα τα λιπαρα κομματια θελουν παραπανω. Οποτε αυτη πηγα 135F (57C) και ηταν μπομπα. 1
protathlitis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σχετικά με το sous vide.Στην ψησταριά βάζουμε το θερμόμετρο στο κέντρο του κρέατος και τα βγάζουμε με την θερμοκρασία στο σημείο αυτό. Στο sous vide ποια είναι η θερμοκρασία που μετράει? Την έχει αντιπαραβάλει κάποιος? Αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία δεν μου μοιάζει για 57, γύρω στο 54 μου μοιάζει. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από protathlitis
SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, protathlitis είπε Σχετικά με το sous vide.Στην ψησταριά βάζουμε το θερμόμετρο στο κέντρο του κρέατος και τα βγάζουμε με την θερμοκρασία στο σημείο αυτό. Στο sous vide ποια είναι η θερμοκρασία που μετράει? Την έχει αντιπαραβάλει κάποιος? Αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία δεν μου μοιάζει για 57, γύρω στο 54 μου μοιάζει. Στο sous vide ρυθμιζεις θερμοκρασια, εστω 57. Οποτε ολο το νερο παραμενει σταθερα εκει για οση ωρα επιλεξεις. Χτες πχ εβαλα 2.5 ωρες. Οποτε ολο το κρεας απο ακρη σε ακρη πιανει την ιδια θερμοκρασια και πετυχαίνεις ομοιομορφο αποτελεσμα χωρις χρηση αλλου θερμομετρου. Προφανως αναλογως το παχος του κρεατος υπαρχει μια ελαχιστη διαρκεια που πρεπει να μεινει στο νερο για να προλαβει να πιασει θερμοκρασια μεχρι μεσα. Το θερμομετρο το εβαλα για να σιγουρευτω οτι δεν θα ανεβει η θερμοκρασια κατα το searing. Οπως ειπα κανω δοκιμες ακομα. Την επομενη δεν θα το βαλω. Αυτο που μου αρεσει στη συγκεκριμενη διαδικασια, εκτος απο το οτι πετυχαινεις την μπριζολα ακριβως οπως την θελεις, ειναι οτι πχ χτες την εβαλα στο sous vide 16:30, και στις 19:00 που επεστρεψα απο γυμναστηριο απλα της εκανα ενα searing και σε 15λεπτα ετρωγα απο την ωρα που μπηκα σπιτι. 3
protathlitis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Αν πιάνει από άκρη σε άκρη 57, στο κέντρο πόσο θα είναι? Δεν είναι το ίδιο όπως με την φωτιά που ψήνεται από έξω προς τα μέσα?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, protathlitis είπε Αν πιάνει από άκρη σε άκρη 57, στο κέντρο πόσο θα είναι? Δεν είναι το ίδιο όπως με την φωτιά που ψήνεται από έξω προς τα μέσα? 57 παντου ομοιομορφα. Δεν θα ανεβει παραπανω ακομα και 10 μερες να το αφησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα