swstost Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 H NATERIAL Kenton 3B στα 209EUR: https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209602 2
bananasplit Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 καλησπέρα! Είμαι έτοιμος να αγοράσω ψησταριά. Βλέπω αυτή και αυτή. δεν καταλαβαίνω τη διαφορά στα υλικά τους. βλέπω και αυτή. Προφανώς θα προτιμήσω την καλύτερη ποιοτικά, αν και πολύ θα ήθελα να έχει κι ένα μάτι. Φυσικά, μπορείτε να προτείνετε οποιαδήποτε, σε αυτά τα λεφτά πάνω-κάτω..
SagoniasSlutRos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 @sndev μου έμαθες νέα κόλπα. Πατάτες sous vide, τελείωμα σε ninja, και μπριζόλα στη weber. 6
skskre Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, SagoniasSlutRos said: @sndev μου έμαθες νέα κόλπα. Πατάτες sous vide, τελείωμα σε ninja, και μπριζόλα στη weber. Δώσε κάποιες λεπτομέρειες για τις πατάτες....πρώτη φορά ακούω πατάτες σε sous vide.... 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, skskre είπε Δώσε κάποιες λεπτομέρειες για τις πατάτες....πρώτη φορά ακούω πατάτες σε sous vide.... Δες εδω που φτιαχνει τις πατατες. Εγω αντι για δενδρολιβανο εβαλα φρεσκια ριγανη και επισης εβαλα μισο-μισο βουτυρο-ελαιολαδο. Στην ουσια 2 ωρες στους 82 σε σακουλα, μετα ανακάτεμα με το μειγμα μυρωδικων-λιπαρων και τελος γυρω στα 25' στο air fryer στο roast. 4
est Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Η μικρή ψησταριά απαιτεί τάξη και πειθαρχία 😁 Screenrecorder-2024-12-18-12-12-55-554.mp4 5
protathlitis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Ωραίος! Αυτό το δικτυωτό από το Temu το είχα δει και έμπαινε σε σούβλα για να γυρίζει. Αυτό προφανώς είναι άλλο μοντέλο, οπότε το γυρίζεις που και που με το χέρι?
est Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ναι, θέλει κανένα γύρισμα που και που για να ανακατεύονται τα υλικά, να ψήνονται ομοιόμορφα και να μην κολλάνε στο πλέγμα. Από ποιότητα υπό του μηδενός 😂 αλλά και η τιμή του το ίδιο. Δεν είναι σαν τα επώνυμα που μπαίνουν κανονικά σε σούβλα. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από est 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Αυτο νομιζω δεν μπαινει σουβλα. Εχω παρει και γω ενα για τη weber, που ενω μου ελεγε ο @sndev οτι δεν το χρειαζομαι και να μην το παρω, τον παρακουσα και το πηρα. Το εχω χρησιμοποιησει ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΦΟΡΑ σε ενα χρονο που το εχω! 1 4
protathlitis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Αυτό της Weber , πέρα από ότι είναι ακριβό, είναι και αρκετά ογκώδες. Χωράει αν δεν βγάλεις τις σχάρες? Επίσης έχεις χώρο να ψήσεις και κάτι άλλο παραδίπλα?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 47 λεπτά πριν, protathlitis είπε Αυτό της Weber , πέρα από ότι είναι ακριβό, είναι και αρκετά ογκώδες. Χωράει αν δεν βγάλεις τις σχάρες? Επίσης έχεις χώρο να ψήσεις και κάτι άλλο παραδίπλα? Απ οτι θυμαμαι πρεπει να βγαλεις σχαρα, χωρις να ειμαι 100% σιγουρος. Ειναι τεραστιο, γι αυτο και δεν το χρησιμοποιω γιατι δεν πλενεται ευκολα σε μικρο νεροχυτη. 1
bananasplit Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 τελικά η 3β αξίζει; να πάω σε κάτι άλλο; δε μπορώ να δώσω για weber, θέλω κάτι οικονομικό, αλλά σχετικά ποιοτικό. Βλέπω και τις campfire, αλλά δεν τις ξέρω. μήπως τις έχει δουλέψει κανείς;
F117 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, bananasplit said: τελικά η 3β αξίζει; να πάω σε κάτι άλλο; δε μπορώ να δώσω για weber, θέλω κάτι οικονομικό, αλλά σχετικά ποιοτικό. Βλέπω και τις campfire, αλλά δεν τις ξέρω. μήπως τις έχει δουλέψει κανείς; Μέχρι πόσα χρήματα? Και για πόσα άτομα?
bananasplit Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 ας πούμε γύρω στα 250.. για 4 άτομα.. αν έχει μάτι, ακόμα καλύτερα..
ilpapacha Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, bananasplit είπε τελικά η 3β αξίζει; να πάω σε κάτι άλλο; δε μπορώ να δώσω για weber, θέλω κάτι οικονομικό, αλλά σχετικά ποιοτικό. Βλέπω και τις campfire, αλλά δεν τις ξέρω. μήπως τις έχει δουλέψει κανείς; Ή Naterial Kenton του Leroy Merlin είναι μια τίμια επιλογή. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα