Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 21,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2311

• ilpapacha

2062

• sndev

1106

• ηνίοχος

587

Δημοσ.

καλησπέρα! Είμαι έτοιμος να αγοράσω ψησταριά. Βλέπω αυτή και αυτή. δεν καταλαβαίνω τη διαφορά στα υλικά τους. βλέπω και αυτή. Προφανώς θα προτιμήσω την καλύτερη ποιοτικά, αν και πολύ θα ήθελα να έχει κι ένα μάτι. Φυσικά, μπορείτε να προτείνετε οποιαδήποτε, σε αυτά τα λεφτά πάνω-κάτω..

Δημοσ.
1 hour ago, SagoniasSlutRos said:

@sndev μου έμαθες νέα κόλπα. 

Πατάτες sous vide, τελείωμα σε ninja, και μπριζόλα στη weber. 

20241217_202311.jpg.78d2237a1c24f2037cbd546778de2519.jpg

Δώσε κάποιες λεπτομέρειες για τις πατάτες....πρώτη φορά ακούω πατάτες σε sous vide....

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, skskre είπε

Δώσε κάποιες λεπτομέρειες για τις πατάτες....πρώτη φορά ακούω πατάτες σε sous vide....

Δες εδω που φτιαχνει τις πατατες. Εγω αντι για δενδρολιβανο εβαλα φρεσκια ριγανη και επισης εβαλα μισο-μισο βουτυρο-ελαιολαδο. Στην ουσια 2 ωρες στους 82 σε σακουλα, μετα ανακάτεμα με το μειγμα μυρωδικων-λιπαρων και τελος γυρω στα 25' στο air fryer στο roast.

• Like 4
Δημοσ.

Ωραίος! 

Αυτό το δικτυωτό από το Temu το είχα δει και έμπαινε σε σούβλα για να γυρίζει. Αυτό προφανώς είναι άλλο μοντέλο, οπότε το γυρίζεις που και που με το χέρι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, θέλει κανένα γύρισμα που και που για να ανακατεύονται τα υλικά, να ψήνονται ομοιόμορφα και να μην κολλάνε στο πλέγμα. Από ποιότητα υπό του μηδενός 😂 αλλά και η τιμή του το ίδιο. Δεν είναι σαν τα επώνυμα που μπαίνουν κανονικά σε σούβλα.

Επεξ/σία από est
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτο νομιζω δεν μπαινει σουβλα. 

Εχω παρει και γω ενα για τη weber, που ενω μου ελεγε ο @sndev οτι δεν το χρειαζομαι και να μην το παρω, τον παρακουσα και το πηρα. Το εχω χρησιμοποιησει ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΦΟΡΑ σε ενα χρονο που το εχω! 

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.

Αυτό της Weber , πέρα από ότι είναι ακριβό, είναι και αρκετά ογκώδες. Χωράει αν δεν βγάλεις τις σχάρες?  Επίσης έχεις χώρο να ψήσεις και κάτι άλλο παραδίπλα? 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Αυτό της Weber , πέρα από ότι είναι ακριβό, είναι και αρκετά ογκώδες. Χωράει αν δεν βγάλεις τις σχάρες?  Επίσης έχεις χώρο να ψήσεις και κάτι άλλο παραδίπλα? 

Απ οτι θυμαμαι πρεπει να βγαλεις σχαρα, χωρις να ειμαι 100% σιγουρος. Ειναι τεραστιο, γι αυτο και δεν το χρησιμοποιω γιατι δεν πλενεται ευκολα σε μικρο νεροχυτη.

• Like 1
Δημοσ.

τελικά η 3β αξίζει; να πάω σε κάτι άλλο; δε μπορώ να δώσω για weber, θέλω κάτι οικονομικό, αλλά σχετικά ποιοτικό. Βλέπω και τις campfire, αλλά δεν τις ξέρω. μήπως τις έχει δουλέψει κανείς;

Δημοσ.
1 hour ago, bananasplit said:

τελικά η 3β αξίζει; να πάω σε κάτι άλλο; δε μπορώ να δώσω για weber, θέλω κάτι οικονομικό, αλλά σχετικά ποιοτικό. Βλέπω και τις campfire, αλλά δεν τις ξέρω. μήπως τις έχει δουλέψει κανείς;

Μέχρι πόσα χρήματα? Και για πόσα άτομα?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bananasplit είπε

Ή Naterial Kenton του Leroy Merlin είναι μια τίμια επιλογή. 

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...