SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, rallistas είπε Αυτα τα εχεις ριξει απο πριν πανω? Κι αυτο ειναι κατι που με διχαζει.Εγω συνηθως το αλατοπιπερο το ριχνω οσο ψηνονται λιγο πριν βγουν. Παντα ριχνω μια ωρα πριν που θα το βγαλω απο ψυγειο. Οσες φορες εχω βαλει μετα ή κατα τη διαρκεια μου φαινεται ανοστο. 4
alimentas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Λόγικα θα έχετε πετύχει κ εσείς διαφορά βίντεο της εταιρίας που μαγειρεύουν με τα συγκεκριμένα. Είχα την εντύπωση βέβαια ότι δεν κυκλοφόρουν σε παραγωγή. Πέτυχα σήμερα σ ένα τελείως άκυρο μπακάλικακι στην Πεύκη κάτι μείγματα μπαχαρικων απ το "μπαχάρι είναι η ζωή μας". Γενικά δείχνουν ότι έχουν ενδιαφέρον. Θα δοκιμάσω κ θα πω μια γνώμη 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, alimentas είπε Λόγικα θα έχετε πετύχει κ εσείς διαφορά βίντεο της εταιρίας που μαγειρεύουν με τα συγκεκριμένα. Είχα την εντύπωση βέβαια ότι δεν κυκλοφόρουν σε παραγωγή. Πέτυχα σήμερα σ ένα τελείως άκυρο μπακάλικακι στην Πεύκη κάτι μείγματα μπαχαρικων απ το "μπαχάρι είναι η ζωή μας". Γενικά δείχνουν ότι έχουν ενδιαφέρον. Θα δοκιμάσω κ θα πω μια γνώμη Για βάλε φώτο, δεν τα γνωρίζω
alimentas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Πάτα στο youtube μπαχάρι είναι η ζωή μας κ ρίξε μια ματιά. Γενικά εμένα με ψήσε αυτό το concept στην φύση κ παρακολουθώ. Έχει διαφορά μίγματα για κάθε χρήση.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, alimentas είπε Πάτα στο youtube μπαχάρι είναι η ζωή μας κ ρίξε μια ματιά. Γενικά εμένα με ψήσε αυτό το concept στην φύση κ παρακολουθώ. Έχει διαφορά μίγματα για κάθε χρήση. χαχα εχω σπιτι ενα Μερακλη μειγμα για αρνι, πολυ καλο! Αυτο που μου αρεσε ειναι οτι τα συστατικα του ειναι φυσικα τυπου αλατι, πιπερι, θυμαρι, ριγανη κλπ και οχι επεξεργασμενα με περιεργα ονοματα κλπ οπως εχουν αλλα ετοιμα. 5
alimentas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Ισχύει, γι αυτό είπα κ εγώ ότι έχουν ενδιαφέρον. Θα δοκιμάσω το μίγμα για τα κεμπάμπ που κατ εμέ είναι απ τα πιο δύσκολα να πετύχεις 2
virginkiller Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 τα βιντεακια ειναι τελείως " έχουμε almazan kitchen και στο σπιτι" 3
est Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Light βραδυνό: 300 γρ. "γύρος χοιρινός" (2€), 2 πατάτες σε κύβους (2 λεπτά στα μικροκύματα), πιπεριά, ντομάτα , κρεμμύδι... 3
ilias s. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Στις 13/12/2024 στις 6:45 ΜΜ, est είπε Light βραδυνό: 300 γρ. "γύρος χοιρινός" (2€), 2 πατάτες σε κύβους (2 λεπτά στα μικροκύματα), πιπεριά, ντομάτα , κρεμμύδι... Τις πατάτες τις βάζεις μικροκύματα και μετά στο καλάθι; Τα υπόλοιπα λαχανικά πόση ώρα θέλουν;
virginkiller Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 αυτο το καλαθακι το πηρα και εγω απο τεμου. λαχανικα δεν βγηκαν και τοσο καλα. αλλα πατατες baby εκει τα εσπασαν
est Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, ilias s. είπε Τις πατάτες τις βάζεις μικροκύματα και μετά στο καλάθι; Τα υπόλοιπα λαχανικά πόση ώρα θέλουν; Οι μαριναρισμένες λεπτές λωρίδες χοιρινού που τα κρεοπωλεία πωλούν ως "γύρο", όπως γίνονται σε τηγάνι, φούρνο κλπ έτσι και στο συγκεκριμένο κυλινδρικό καλάθι που περιστρέφουμε τακτικά, είναι εύκολο να ψηθούν. Γι' αυτό, οι πατάτες μπήκαν για λίγο στα μικροκύματα πριν προστεθούν στο καλάθι. Αλλά τα λαχανικά δεν μας δεσμεύουν καθόλου καθώς σε άλλη περίπτωση, θα ταίριαζαν ως συνοδευτικά ακόμα και ωμά. Παρά ταύτα, ψήθηκαν καλά, στον ίδιο χρόνο που χρειάστηκαν και τα άλλα υλικά και έτσι το συνολικό αποτέλεσμα είχε μια ομοιογένεια. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από est 1
G.bar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 15 ώρες πριν, virginkiller είπε αυτο το καλαθακι το πηρα και εγω απο τεμου. λαχανικα δεν βγηκαν και τοσο καλα. αλλα πατατες baby εκει τα εσπασαν Έχω πάρει και εγώ αυτό το καλάθι της napoleon για την 365 που έχω αλλά ακόμα δεν έχω βρει κάτι για το οποίο να είναι φοβερό και να κάνει τη διαφορά στο ψήσιμο. Έχω φτιάξει πατάτες, λαχανικά, φτερούγες, τίποτα το συγκλονιστικό. Συνεχίζω να ψάχνω.. αν έχει κανείς καμιά ιδέα..
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, ilpapacha είπε Χοιρινά μπριζολάκια για σήμερα Για δωσε ινφο για σαλτσουλα
ilpapacha Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Για δωσε ινφο για σαλτσουλα Η σύζυγος την επιμελήθηκε. Μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, μια κουταλιά του γλυκού μουστάρδα και ένα λεμόνι. Τώρα αναλόγως τα γούστα του καθενός, «παίζει» με τις αναλογίες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα