Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Picanha Ναξου. 17 μερες σιτεμα στο ψυγειο του κρεοπωλειου και μια βδομαδα σε vacuum στο δικο μου.

Ψηθηκε 4 λεπτα ανα πλευρα σε καυτη σχαρα και στο τελος εσβησα καυστηρες και το εβαλα με το λιπος να παταει πανω στη σχαρα μεχρι να πιασει 47βαθμους και να το βγαλω απο την ψησταρια. Στην ξεκουραση εφτασε μεχρι 56 βαθμους.

Ηταν πραγματικα λουκουμι!

 

viber_image_2024-12-06_10-16-53-484.jpg

Η τελευταια ειναι για πινακας στο σαλονι!

  • Like 1
  • Απαντ. 22,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2457

  • ilpapacha

    2145

  • sndev

    1151

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, rallistas είπε

Παιδια τι μπαχαρικα βαζετε σε τετοια κομματια? (οχι ετοιμα)

Αλατι,πιπερι, τι αλλο?Σκορδο ξερω γω?

Ευχαριστω.

εχω φτιαξει ενα μειγμα SPG (salt, pepper, garlic):

2 κουταλιες σουπας αλατι μεσαιο
1 κουταλια σουπας πιπερι χοντρο γκρανουλε
1/2 κουταλακι γλυκου σκορδο γκρανουλε

εννοειται το κανεις επι 2, 3, 4 κλπ

Aυτο το βαζω σε μοσχαρι. Αν κανω κοτοπουλο προσθετω μετα μουσταρδα σκονη και παπρικα καπνιστη.

  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα μια βοήθεια αν μπορεί κάποιος. Νέος κάτοχος μίας weber genesis από Αυστρία. Για να βάλω ελληνική μπουκάλα χρειάζομαι μόνο τον αντάπτορα απο γερμανικό ρυθμιστή σε ελληνική μπουκάλα?

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Tsino είπε

Τη στείλανε με ρυθμιστή? Λογικά θα είναι στα 50. Οπότε ναι. Μονο τον ανταπτορα θέλεις 

Ναι! Παραθέτω φωτο. Οπότε με έναν αντάπτορα για γερμανικό ρυθμιστή σε ελληνική μπουκάλα είμαι έτοιμος?

20241207_111443.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lyge88 είπε

Ναι! Παραθέτω φωτο. Οπότε με έναν αντάπτορα για γερμανικό ρυθμιστή σε ελληνική μπουκάλα είμαι έτοιμος?

20241207_111443.jpg

Ναι

Δημοσ.

Πρώτη φορά εχθές σούβλα,

Πανσετα και λαιμός εναλλάξ,

Μόνο λάδι,αλάτι μπόλικο και πιπέρι, πολύ λιπαρά αλλά πολύ νόστιμα,

Θα ήθελα καμιά ιδέα για το επόμενο κοντοσούβλι που θα φτιάξω, ωραίο έγινε αλλά ήθελα κιαλο λουκούμι να βγει, τύπου pulled pork 

 

Ψήσιμο 3 ώρες+ στο πολύ χαμηλό, θερμοκρασία ψησταριάς (θερμόμετρο πάνω στο καπάκι) 100-110

Ποιο κομμάτι κρέας είναι καλύτερο για αυτή την δουλειά?

 

  • Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 06/12/2024 at 15:23, SagoniasSlutRos said:

εχω φτιαξει ενα μειγμα SPG (salt, pepper, garlic):

2 κουταλιες σουπας αλατι μεσαιο
1 κουταλια σουπας πιπερι χοντρο γκρανουλε
1/2 κουταλακι γλυκου σκορδο γκρανουλε

εννοειται το κανεις επι 2, 3, 4 κλπ

Aυτο το βαζω σε μοσχαρι. Αν κανω κοτοπουλο προσθετω μετα μουσταρδα σκονη και παπρικα καπνιστη.

Ευχαριστω!

Αυτα τα εχεις ριξει απο πριν πανω?

Κι αυτο ειναι κατι που με διχαζει.Εγω συνηθως το αλατοπιπερο το ριχνω οσο ψηνονται λιγο πριν βγουν.

-------------------------------------------------------------------

Και κατι λιγα απο χθες.

Ειχαν προηγηθει και λουκανικα και 2 τεμαχια ταλιατα μοσχαρι (δοκιμαζω διαφορα τις τελευταιες μερες απο ενα χασαπη στη γειτονια που μου συστησαν οποτε δεν παιρνω μεγαλες ποσοτητες,μεχρι να κατασταλαξω.)

 

 

462587010_1000447772098507_8931430657706288730_n.jpg

Επεξ/σία από rallistas
  • Like 6
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, rallistas είπε

Αυτα τα εχεις ριξει απο πριν πανω?

Κι αυτο ειναι κατι που με διχαζει.Εγω συνηθως το αλατοπιπερο το ριχνω οσο ψηνονται λιγο πριν βγουν.

Παντα ριχνω μια ωρα πριν που θα το βγαλω απο ψυγειο. Οσες φορες εχω βαλει μετα ή κατα τη διαρκεια μου φαινεται ανοστο.

  • Like 4
Δημοσ.

Λόγικα θα έχετε πετύχει κ εσείς διαφορά βίντεο της εταιρίας που μαγειρεύουν με τα συγκεκριμένα. Είχα την εντύπωση βέβαια ότι δεν κυκλοφόρουν σε παραγωγή. Πέτυχα σήμερα σ ένα τελείως άκυρο μπακάλικακι στην Πεύκη κάτι μείγματα μπαχαρικων απ το "μπαχάρι είναι η ζωή μας". 

Γενικά δείχνουν ότι έχουν ενδιαφέρον. Θα δοκιμάσω κ θα πω μια γνώμη 

  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, alimentas είπε

Λόγικα θα έχετε πετύχει κ εσείς διαφορά βίντεο της εταιρίας που μαγειρεύουν με τα συγκεκριμένα. Είχα την εντύπωση βέβαια ότι δεν κυκλοφόρουν σε παραγωγή. Πέτυχα σήμερα σ ένα τελείως άκυρο μπακάλικακι στην Πεύκη κάτι μείγματα μπαχαρικων απ το "μπαχάρι είναι η ζωή μας". 

Γενικά δείχνουν ότι έχουν ενδιαφέρον. Θα δοκιμάσω κ θα πω μια γνώμη 

Για βάλε φώτο, δεν τα γνωρίζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...