plasTOST Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 45 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Picanha Ναξου. 17 μερες σιτεμα στο ψυγειο του κρεοπωλειου και μια βδομαδα σε vacuum στο δικο μου. Ψηθηκε 4 λεπτα ανα πλευρα σε καυτη σχαρα και στο τελος εσβησα καυστηρες και το εβαλα με το λιπος να παταει πανω στη σχαρα μεχρι να πιασει 47βαθμους και να το βγαλω απο την ψησταρια. Στην ξεκουραση εφτασε μεχρι 56 βαθμους. Ηταν πραγματικα λουκουμι! Όταν πήγα σε κρεοπώλη και του είπα picanha με κοίταζε. Του είπα καπάκι με κιλότο από τα πίσω πόδια και κατάλαβε 1 4
est Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 48 λεπτά πριν, plasTOST είπε Όταν πήγα σε κρεοπώλη και του είπα picanha με κοίταζε. Του είπα καπάκι με κιλότο από τα πίσω πόδια και κατάλαβε Πάλι καλά 😄. Συνήθως, κόβουν λίγο κιλότο, καλό δε λέω και σου λένε πικάνια είναι 🥴 Χοιρινός λαιμός και λίγο κοτόπουλο για κανένα σαντουιτσάκι ... Screenrecorder-2024-12-06-11-53-15-395.mp4 2
techient Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Πολύ ωραία φαίνεται σε εμφάνιση. Από γεύση πως ήταν; Εψησες όλο το κομμάτι της πικανιας ή την έκοψες σε κομμάτια;
rallistas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, SagoniasSlutRos said: Picanha Ναξου. 17 μερες σιτεμα στο ψυγειο του κρεοπωλειου και μια βδομαδα σε vacuum στο δικο μου. Ψηθηκε 4 λεπτα ανα πλευρα σε καυτη σχαρα και στο τελος εσβησα καυστηρες και το εβαλα με το λιπος να παταει πανω στη σχαρα μεχρι να πιασει 47βαθμους και να το βγαλω απο την ψησταρια. Στην ξεκουραση εφτασε μεχρι 56 βαθμους. Ηταν πραγματικα λουκουμι! Η τελευταια ειναι για πινακας στο σαλονι! 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, rallistas είπε Η τελευταια ειναι για πινακας στο σαλονι! ευκολα ομως... 2
rallistas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Παιδια τι μπαχαρικα βαζετε σε τετοια κομματια? (οχι ετοιμα) Αλατι,πιπερι, τι αλλο?Σκορδο ξερω γω? Ευχαριστω.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, rallistas είπε Παιδια τι μπαχαρικα βαζετε σε τετοια κομματια? (οχι ετοιμα) Αλατι,πιπερι, τι αλλο?Σκορδο ξερω γω? Ευχαριστω. εχω φτιαξει ενα μειγμα SPG (salt, pepper, garlic): 2 κουταλιες σουπας αλατι μεσαιο 1 κουταλια σουπας πιπερι χοντρο γκρανουλε 1/2 κουταλακι γλυκου σκορδο γκρανουλε εννοειται το κανεις επι 2, 3, 4 κλπ Aυτο το βαζω σε μοσχαρι. Αν κανω κοτοπουλο προσθετω μετα μουσταρδα σκονη και παπρικα καπνιστη. 5 1
lyge88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα. Θα ήθελα μια βοήθεια αν μπορεί κάποιος. Νέος κάτοχος μίας weber genesis από Αυστρία. Για να βάλω ελληνική μπουκάλα χρειάζομαι μόνο τον αντάπτορα απο γερμανικό ρυθμιστή σε ελληνική μπουκάλα?
Tsino Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Τη στείλανε με ρυθμιστή? Λογικά θα είναι στα 50. Οπότε ναι. Μονο τον ανταπτορα θέλεις
lyge88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 41 λεπτά πριν, Tsino είπε Τη στείλανε με ρυθμιστή? Λογικά θα είναι στα 50. Οπότε ναι. Μονο τον ανταπτορα θέλεις Ναι! Παραθέτω φωτο. Οπότε με έναν αντάπτορα για γερμανικό ρυθμιστή σε ελληνική μπουκάλα είμαι έτοιμος?
ilpapacha Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, lyge88 είπε Ναι! Παραθέτω φωτο. Οπότε με έναν αντάπτορα για γερμανικό ρυθμιστή σε ελληνική μπουκάλα είμαι έτοιμος? Ναι
mastoras007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Πρώτη φορά εχθές σούβλα, Πανσετα και λαιμός εναλλάξ, Μόνο λάδι,αλάτι μπόλικο και πιπέρι, πολύ λιπαρά αλλά πολύ νόστιμα, Θα ήθελα καμιά ιδέα για το επόμενο κοντοσούβλι που θα φτιάξω, ωραίο έγινε αλλά ήθελα κιαλο λουκούμι να βγει, τύπου pulled pork Ψήσιμο 3 ώρες+ στο πολύ χαμηλό, θερμοκρασία ψησταριάς (θερμόμετρο πάνω στο καπάκι) 100-110 Ποιο κομμάτι κρέας είναι καλύτερο για αυτή την δουλειά? received_904948001774756.mp4 9
ilpapacha Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Με λίγο κιμά, κρεμμύδι, πιπεριά, ντομάτα κτλ, κάτι φτιάξαμε και σήμερα 9
rallistas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) On 06/12/2024 at 15:23, SagoniasSlutRos said: εχω φτιαξει ενα μειγμα SPG (salt, pepper, garlic): 2 κουταλιες σουπας αλατι μεσαιο 1 κουταλια σουπας πιπερι χοντρο γκρανουλε 1/2 κουταλακι γλυκου σκορδο γκρανουλε εννοειται το κανεις επι 2, 3, 4 κλπ Aυτο το βαζω σε μοσχαρι. Αν κανω κοτοπουλο προσθετω μετα μουσταρδα σκονη και παπρικα καπνιστη. Ευχαριστω! Αυτα τα εχεις ριξει απο πριν πανω? Κι αυτο ειναι κατι που με διχαζει.Εγω συνηθως το αλατοπιπερο το ριχνω οσο ψηνονται λιγο πριν βγουν. ------------------------------------------------------------------- Και κατι λιγα απο χθες. Ειχαν προηγηθει και λουκανικα και 2 τεμαχια ταλιατα μοσχαρι (δοκιμαζω διαφορα τις τελευταιες μερες απο ενα χασαπη στη γειτονια που μου συστησαν οποτε δεν παιρνω μεγαλες ποσοτητες,μεχρι να κατασταλαξω.) Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από rallistas 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα