SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, Neos-s είπε Τι σχάρα μπορώ να βάλω στην συγκεκριμένη να μην βγάζει φωτιά όσο ψήνω Είναι αέριο γκριλ με νερό Οπως σου εγραψε και ο @ilpapacha προσπαθησε να εχεις καθαρους τους φλογοκρυπτες οσο γινεται. Δυστυχως υπαρχει μια παραπληροφορηση οσον αφορα τις συγκεκριμενες με το νερο οτι εχουν μηδενικες αναφλεξεις, πραγμα που το διαπιστωσες και συ προφανως, αφου το νερο δεν προσφερει κατι εκει που βρισκεται. Θελουν συχνο καθαρισμα οπως ολες. Αν θες να βαλεις κατι οπως, ειτε καποια μαντεμενια πλακα, ειτε σχαρα τυπου grill grates, αυτες με τις τρυπουλες. 2
ηνίοχος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Neos-s είπε Τι σχάρα μπορώ να βάλω στην συγκεκριμένη να μην βγάζει φωτιά όσο ψήνω Είναι αέριο γκριλ με νερό κάτι κάνεις λάθος , και το ποιο πιθανό απ όλα είναι να έχεις πολύ δυνατά τους καυστήρες , χιλιάδες μααγαζιά σε όλη την ελλαδα με τέτοιες ψησταριές ψήνουν χωρίς κανένα πρόβλημα ΥΓ. είναι κρίμα να χρησιμοποιήσεις πλάκα θα είναι σαν να τα τηγανίζεις ..γνώμη μου Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από ηνίοχος
G.bar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, ηνίοχος είπε κάτι κάνεις λάθος , και το ποιο πιθανό απ όλα είναι να έχεις πολύ δυνατά τους καυστήρες , χιλιάδες μααγαζιά σε όλη την ελλαδα με τέτοιες ψησταριές ψήνουν χωρίς κανένα πρόβλημα ΥΓ. είναι κρίμα να χρησιμοποιήσεις πλάκα θα είναι σαν να τα τηγανίζεις ..γνώμη μου Ούτε η πλάκα είναι σαν να τηγανίζεις, ούτε το τηγάνι με μια κουταλιά του γλυκού λάδι ή βούτυρο είναι σαν να τηγανίζεις. Τηγανητό/ανθυγιεινό είναι κάτι που μαγειρεύεται με μεγάλη ποσότητα λαδιού, πχ πατάτες, μπακαλιάρος, και οτιδήποτε κολυμπάει στο λάδι. Η πλάκα/μαντέμι είναι από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ σε μια ψησταριά υγραερίου και γλιτώνει από αναφλέξεις προσθέτοντας ποικιλία στις επιλογές ψησίματος. 1
ilpapacha Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει event στην KYSO, που είναι η αντιπροσωπεία των Weber και Lodge, μεταξύ άλλων 5
superpanos2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Γνώμη για την Landmann Triton PTS 3.0 στα 250; https://www.skroutz.gr/s/9038493/Landmann-Triton-PTS-3-0-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-65x44ek-me-3-Esties.html
est Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, superpanos2 είπε Γνώμη για την Landmann Triton PTS 3.0 στα 250; https://www.skroutz.gr/s/9038493/Landmann-Triton-PTS-3-0-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-65x44ek-me-3-Esties.html 250 😲 ; Θυμάμαι κάποτε τη Rexon σε υψηλότερη τιμή και η Triton είναι σίγουρα καλύτερη.
superpanos2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, est είπε 250 😲 ; Θυμάμαι κάποτε τη Rexon σε υψηλότερη τιμή και η Triton είναι σίγουρα καλύτερη. Ναι, ανέβηκε θέμα στις προσφορές εδώ και μέρες. Ρώτησα μήπως κάποιος γνώστης πει τη γνώμη του.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Picanha Ναξου. 17 μερες σιτεμα στο ψυγειο του κρεοπωλειου και μια βδομαδα σε vacuum στο δικο μου. Ψηθηκε 4 λεπτα ανα πλευρα σε καυτη σχαρα και στο τελος εσβησα καυστηρες και το εβαλα με το λιπος να παταει πανω στη σχαρα μεχρι να πιασει 47βαθμους και να το βγαλω απο την ψησταρια. Στην ξεκουραση εφτασε μεχρι 56 βαθμους. Ηταν πραγματικα λουκουμι! 13
plasTOST Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 45 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Picanha Ναξου. 17 μερες σιτεμα στο ψυγειο του κρεοπωλειου και μια βδομαδα σε vacuum στο δικο μου. Ψηθηκε 4 λεπτα ανα πλευρα σε καυτη σχαρα και στο τελος εσβησα καυστηρες και το εβαλα με το λιπος να παταει πανω στη σχαρα μεχρι να πιασει 47βαθμους και να το βγαλω απο την ψησταρια. Στην ξεκουραση εφτασε μεχρι 56 βαθμους. Ηταν πραγματικα λουκουμι! Όταν πήγα σε κρεοπώλη και του είπα picanha με κοίταζε. Του είπα καπάκι με κιλότο από τα πίσω πόδια και κατάλαβε 1 4
est Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 48 λεπτά πριν, plasTOST είπε Όταν πήγα σε κρεοπώλη και του είπα picanha με κοίταζε. Του είπα καπάκι με κιλότο από τα πίσω πόδια και κατάλαβε Πάλι καλά 😄. Συνήθως, κόβουν λίγο κιλότο, καλό δε λέω και σου λένε πικάνια είναι 🥴 Χοιρινός λαιμός και λίγο κοτόπουλο για κανένα σαντουιτσάκι ... Screenrecorder-2024-12-06-11-53-15-395.mp4 2
techient Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Πολύ ωραία φαίνεται σε εμφάνιση. Από γεύση πως ήταν; Εψησες όλο το κομμάτι της πικανιας ή την έκοψες σε κομμάτια;
rallistas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, SagoniasSlutRos said: Picanha Ναξου. 17 μερες σιτεμα στο ψυγειο του κρεοπωλειου και μια βδομαδα σε vacuum στο δικο μου. Ψηθηκε 4 λεπτα ανα πλευρα σε καυτη σχαρα και στο τελος εσβησα καυστηρες και το εβαλα με το λιπος να παταει πανω στη σχαρα μεχρι να πιασει 47βαθμους και να το βγαλω απο την ψησταρια. Στην ξεκουραση εφτασε μεχρι 56 βαθμους. Ηταν πραγματικα λουκουμι! Η τελευταια ειναι για πινακας στο σαλονι! 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, rallistas είπε Η τελευταια ειναι για πινακας στο σαλονι! ευκολα ομως... 2
rallistas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Παιδια τι μπαχαρικα βαζετε σε τετοια κομματια? (οχι ετοιμα) Αλατι,πιπερι, τι αλλο?Σκορδο ξερω γω? Ευχαριστω.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, rallistas είπε Παιδια τι μπαχαρικα βαζετε σε τετοια κομματια? (οχι ετοιμα) Αλατι,πιπερι, τι αλλο?Σκορδο ξερω γω? Ευχαριστω. εχω φτιαξει ενα μειγμα SPG (salt, pepper, garlic): 2 κουταλιες σουπας αλατι μεσαιο 1 κουταλια σουπας πιπερι χοντρο γκρανουλε 1/2 κουταλακι γλυκου σκορδο γκρανουλε εννοειται το κανεις επι 2, 3, 4 κλπ Aυτο το βαζω σε μοσχαρι. Αν κανω κοτοπουλο προσθετω μετα μουσταρδα σκονη και παπρικα καπνιστη. 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα