Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ασυρματο αυτο κανει και για searing. To προηγουμενο δεν κανει κανονικα, αλλα πχ ο κουμπαρος μου το βαζει συνεχεια και δεν εχει παθει κατι. Μπορει απλα να ειναι τυχερος βεβαια. 

Σε flap, flank κλπ που ειναι σχετικα λεπτα το εχω βαλει. Σε skirt δεν μπαινει ομως.

• Like 1
  • Απαντ. 21,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2275

• ilpapacha

2047

• sndev

1103

• ηνίοχος

587

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nemesiskp είπε

Κανά δοκιμασμένο θερμόμετρο για κρέας έχετε να προτείνετε;

Μια αρκετά τίμια επιλογή είναι και της Inkbird https://amzn.eu/d/4CPNJa3 Διαθέτει και κωδικούς με ένα ή 2 probes για συνεχή παρακολούθηση της θερμοκρασίας. Είναι επαναφορτιζόμενο. 

• Like 4
Δημοσ.
1 hour ago, ilpapacha said:

Μια αρκετά τίμια επιλογή είναι και της Inkbird https://amzn.eu/d/4CPNJa3 Διαθέτει και κωδικούς με ένα ή 2 probes για συνεχή παρακολούθηση της θερμοκρασίας. Είναι επαναφορτιζόμενο. 

Πολυ ποιοτικό για τα λεφτά του και με πολύ καλό support. Πέρσυ μου χάλασε το ένα probe (ίσως λόγω μεγάλης θερμοκρασίας) και μου έστειλαν άμεσα δωρεάν άλλο χωρίς πολλά πολλά

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι σχάρα μπορώ να βάλω στην συγκεκριμένη να μην βγάζει φωτιά όσο ψήνω 

IMG_7239.webpΕίναι αέριο γκριλ με νερό 

Επεξ/σία από Neos-s
Δημοσ.
22 hours ago, prapasgiorgos said:

Κάτι ακόμα που σκέφτηκα. Όταν λαδώνουμε το μαντέμι το λαδώνουμε όλο και την βάση του που ακουμπάει πάνω στο μάτι της κεραμικής ή επαγωγικής εστίας. Όταν τα βάλουμε στο μάτι να μαγειρεψουμε αυτό το λάδι που θα έχει η βάση του τηγάνιου δεν θα καπνίσει; ή δεν υπάρχει περίπτωση να μας χαλάσει την εστία επειδή θα κάψει αυτό το λάδι; 

Αν είναι η σωστή ποσότητα θα καπνίσει ελάχιστα έως καθόλου. Μετά πολυμερίζεται 

22 hours ago, prapasgiorgos said:

Κάτι ακόμα που σκέφτηκα. Όταν λαδώνουμε το μαντέμι το λαδώνουμε όλο και την βάση του που ακουμπάει πάνω στο μάτι της κεραμικής ή επαγωγικής εστίας. Όταν τα βάλουμε στο μάτι να μαγειρεψουμε αυτό το λάδι που θα έχει η βάση του τηγάνιου δεν θα καπνίσει; ή δεν υπάρχει περίπτωση να μας χαλάσει την εστία επειδή θα κάψει αυτό το λάδι; 

Αν είναι η σωστή ποσότητα θα καπνίσει ελάχιστα έως καθόλου. Μετά πολυμερίζεται 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Neos-s είπε

Τι ακριβώς εννοείς; Συνήθως οι σχάρες που έχουν οι συγκεκριμένες ψησταριές είναι ανοξείδωτες. Τα λίπη στάζουν πάνω στους διαχύτες. Αν τους καθαρίζεις τακτικά, δεν θα έχεις έντονες αναφλέξεις.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Neos-s είπε

Οπως σου εγραψε και ο @ilpapacha προσπαθησε να εχεις καθαρους τους φλογοκρυπτες οσο γινεται.

Δυστυχως υπαρχει μια παραπληροφορηση οσον αφορα τις συγκεκριμενες με το νερο οτι εχουν μηδενικες αναφλεξεις, πραγμα που το διαπιστωσες και συ προφανως, αφου το νερο δεν προσφερει κατι εκει που βρισκεται. Θελουν συχνο καθαρισμα οπως ολες.

Αν θες να βαλεις κατι οπως, ειτε καποια μαντεμενια πλακα, ειτε σχαρα τυπου grill grates, αυτες με τις τρυπουλες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Neos-s είπε

κάτι κάνεις λάθος , και το ποιο πιθανό απ όλα είναι να  έχεις πολύ δυνατά τους καυστήρες  , χιλιάδες μααγαζιά σε όλη την ελλαδα με τέτοιες ψησταριές ψήνουν χωρίς κανένα πρόβλημα

ΥΓ. είναι κρίμα να χρησιμοποιήσεις πλάκα  θα είναι σαν να τα τηγανίζεις  ..γνώμη μου

Επεξ/σία από ηνίοχος
Δημοσ.
19 ώρες πριν, ηνίοχος είπε

κάτι κάνεις λάθος , και το ποιο πιθανό απ όλα είναι να  έχεις πολύ δυνατά τους καυστήρες  , χιλιάδες μααγαζιά σε όλη την ελλαδα με τέτοιες ψησταριές ψήνουν χωρίς κανένα πρόβλημα

ΥΓ. είναι κρίμα να χρησιμοποιήσεις πλάκα  θα είναι σαν να τα τηγανίζεις  ..γνώμη μου

Ούτε η πλάκα είναι σαν να τηγανίζεις, ούτε το τηγάνι με μια κουταλιά του γλυκού λάδι ή βούτυρο είναι σαν να τηγανίζεις. Τηγανητό/ανθυγιεινό είναι κάτι που μαγειρεύεται με μεγάλη ποσότητα λαδιού, πχ πατάτες, μπακαλιάρος, και οτιδήποτε κολυμπάει στο λάδι. Η πλάκα/μαντέμι είναι από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ σε μια ψησταριά υγραερίου και γλιτώνει από αναφλέξεις προσθέτοντας ποικιλία στις επιλογές ψησίματος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...