Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Neos-s είπε

Τι σχάρα μπορώ να βάλω στην συγκεκριμένη να μην βγάζει φωτιά όσο ψήνω 

IMG_7239.webpΕίναι αέριο γκριλ με νερό 

Οπως σου εγραψε και ο @ilpapacha προσπαθησε να εχεις καθαρους τους φλογοκρυπτες οσο γινεται.

Δυστυχως υπαρχει μια παραπληροφορηση οσον αφορα τις συγκεκριμενες με το νερο οτι εχουν μηδενικες αναφλεξεις, πραγμα που το διαπιστωσες και συ προφανως, αφου το νερο δεν προσφερει κατι εκει που βρισκεται. Θελουν συχνο καθαρισμα οπως ολες.

Αν θες να βαλεις κατι οπως, ειτε καποια μαντεμενια πλακα, ειτε σχαρα τυπου grill grates, αυτες με τις τρυπουλες.

  • Like 2
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1174

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Neos-s είπε

Τι σχάρα μπορώ να βάλω στην συγκεκριμένη να μην βγάζει φωτιά όσο ψήνω 

IMG_7239.webpΕίναι αέριο γκριλ με νερό 

κάτι κάνεις λάθος , και το ποιο πιθανό απ όλα είναι να  έχεις πολύ δυνατά τους καυστήρες  , χιλιάδες μααγαζιά σε όλη την ελλαδα με τέτοιες ψησταριές ψήνουν χωρίς κανένα πρόβλημα

ΥΓ. είναι κρίμα να χρησιμοποιήσεις πλάκα  θα είναι σαν να τα τηγανίζεις  ..γνώμη μου

Επεξ/σία από ηνίοχος
Δημοσ.
19 ώρες πριν, ηνίοχος είπε

κάτι κάνεις λάθος , και το ποιο πιθανό απ όλα είναι να  έχεις πολύ δυνατά τους καυστήρες  , χιλιάδες μααγαζιά σε όλη την ελλαδα με τέτοιες ψησταριές ψήνουν χωρίς κανένα πρόβλημα

ΥΓ. είναι κρίμα να χρησιμοποιήσεις πλάκα  θα είναι σαν να τα τηγανίζεις  ..γνώμη μου

Ούτε η πλάκα είναι σαν να τηγανίζεις, ούτε το τηγάνι με μια κουταλιά του γλυκού λάδι ή βούτυρο είναι σαν να τηγανίζεις. Τηγανητό/ανθυγιεινό είναι κάτι που μαγειρεύεται με μεγάλη ποσότητα λαδιού, πχ πατάτες, μπακαλιάρος, και οτιδήποτε κολυμπάει στο λάδι. Η πλάκα/μαντέμι είναι από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ σε μια ψησταριά υγραερίου και γλιτώνει από αναφλέξεις προσθέτοντας ποικιλία στις επιλογές ψησίματος.

  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, est είπε

250 😲 ; Θυμάμαι κάποτε τη Rexon σε υψηλότερη τιμή και η Triton είναι σίγουρα καλύτερη.

Ναι, ανέβηκε θέμα στις προσφορές εδώ και μέρες. Ρώτησα μήπως κάποιος γνώστης πει τη γνώμη του.

Δημοσ.

Picanha Ναξου. 17 μερες σιτεμα στο ψυγειο του κρεοπωλειου και μια βδομαδα σε vacuum στο δικο μου.

Ψηθηκε 4 λεπτα ανα πλευρα σε καυτη σχαρα και στο τελος εσβησα καυστηρες και το εβαλα με το λιπος να παταει πανω στη σχαρα μεχρι να πιασει 47βαθμους και να το βγαλω απο την ψησταρια. Στην ξεκουραση εφτασε μεχρι 56 βαθμους.

Ηταν πραγματικα λουκουμι!

 

viber_image_2024-12-06_10-16-53-484.jpg

  • Like 13
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Picanha Ναξου. 17 μερες σιτεμα στο ψυγειο του κρεοπωλειου και μια βδομαδα σε vacuum στο δικο μου.

Ψηθηκε 4 λεπτα ανα πλευρα σε καυτη σχαρα και στο τελος εσβησα καυστηρες και το εβαλα με το λιπος να παταει πανω στη σχαρα μεχρι να πιασει 47βαθμους και να το βγαλω απο την ψησταρια. Στην ξεκουραση εφτασε μεχρι 56 βαθμους.

Ηταν πραγματικα λουκουμι!

 

viber_image_2024-12-06_10-16-53-484.jpg

Όταν πήγα σε κρεοπώλη και του είπα picanha με κοίταζε. Του είπα καπάκι με κιλότο από τα πίσω πόδια και κατάλαβε :D

  • Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Όταν πήγα σε κρεοπώλη και του είπα picanha με κοίταζε. Του είπα καπάκι με κιλότο από τα πίσω πόδια και κατάλαβε :D

Πάλι καλά 😄. Συνήθως, κόβουν λίγο κιλότο, καλό δε λέω και σου λένε πικάνια είναι 🥴

Χοιρινός λαιμός και λίγο κοτόπουλο για κανένα σαντουιτσάκι ...

 

 

  • Like 2
Δημοσ.

Πολύ ωραία φαίνεται σε εμφάνιση.

Από γεύση πως ήταν;

Εψησες όλο το κομμάτι της πικανιας ή την έκοψες σε κομμάτια;

Δημοσ.
2 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Picanha Ναξου. 17 μερες σιτεμα στο ψυγειο του κρεοπωλειου και μια βδομαδα σε vacuum στο δικο μου.

Ψηθηκε 4 λεπτα ανα πλευρα σε καυτη σχαρα και στο τελος εσβησα καυστηρες και το εβαλα με το λιπος να παταει πανω στη σχαρα μεχρι να πιασει 47βαθμους και να το βγαλω απο την ψησταρια. Στην ξεκουραση εφτασε μεχρι 56 βαθμους.

Ηταν πραγματικα λουκουμι!

 

viber_image_2024-12-06_10-16-53-484.jpg

Η τελευταια ειναι για πινακας στο σαλονι!

  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, rallistas είπε

Παιδια τι μπαχαρικα βαζετε σε τετοια κομματια? (οχι ετοιμα)

Αλατι,πιπερι, τι αλλο?Σκορδο ξερω γω?

Ευχαριστω.

εχω φτιαξει ενα μειγμα SPG (salt, pepper, garlic):

2 κουταλιες σουπας αλατι μεσαιο
1 κουταλια σουπας πιπερι χοντρο γκρανουλε
1/2 κουταλακι γλυκου σκορδο γκρανουλε

εννοειται το κανεις επι 2, 3, 4 κλπ

Aυτο το βαζω σε μοσχαρι. Αν κανω κοτοπουλο προσθετω μετα μουσταρδα σκονη και παπρικα καπνιστη.

  • Like 5
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...