virginkiller Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 2 hours ago, benrgv said: Και σε αυτή την περίπτωση τώρα τι κάνουμε ;; γενικά οτι θελει seasoning η λογική του πόσο λάδι θα βάλεις μπερδεύει. αυτο που με βοήθησε να καταλάβω ποσο λάδι θέλει είναι το εξής: σκέψου ότι σου έπεσε λάδι σε μια επιφάνεια και το μαζεύεις με χαρτί. ενω μάζεψες όσο μαζέυει ένα χαρτί δεν μένει κάτι λίγο πίσω που δεν φαίνεται με το μάτι αλλά κάνει την επιφάνεια να γλιστράει; ε τόσο λάδι θέλει. στην ψησταριά θα στρώσει οπώς είπε το παιδί απο πάνω αλλα σε ενα τηγάνι το πολύ λαδι μπορει να εμποδίσει το τηγάνι στη σωστή λειτουργία του και αργότερα θα "φυγει" το seasoning.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Mε τα ψεκαστηρια λαδιου απο το temu, απλα ψεκαζω τη σχαρα ειτε με ελαιολαδο, ειτε ηλιελαιο και ειμαι ετοιμος. Ουτε σκουπισματα ουτε τπτ. Πεφτει τοσο-οσο, παει παντου, και εχω τελειωσει σε 5 δευτερολεπτα. 1
est Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Πάντως πέρα από το πλήθος των σχετικών πληροφοριών στο ίντερνετ και τις πολύ χρήσιμες συμβουλές έμπειρων χρηστών, το εγχειρίδιο οδηγιών αποτελεί το "ευαγγέλιο". Συγκεκριμένα για τις Rogue αναφέρει με σαφήνεια το πώς ακριβώς θα πρέπει οι σχάρες να πλυθούν πριν την πρώτη χρήση και για τη διαδικασία του seasoning στη συνέχεια. Αν αυτά τηρηθούν δεν χρειάζεται κανένας περαιτέρω προβληματισμός. @SagoniasSlutRos Το ψεκαστήρι λαδιού του temu είναι πράγματι φοβερό 👍
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, est είπε το εγχειρίδιο οδηγιών αποτελεί το "ευαγγέλιο" Συνηθως το ανοιγουμε πρωτη φορα οταν εχει γινει ηδη η βλακεια παντου, οχι μονο στις ψησταριες! 2 2
protathlitis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Με το ψεκαστήρι όμως δεν πέφτει λάδι και πάνω στους ανακλαστήρες/flavorized bars και γενικά μέσα στον κάδο?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, protathlitis είπε Με το ψεκαστήρι όμως δεν πέφτει λάδι και πάνω στους ανακλαστήρες/flavorized bars και γενικά μέσα στον κάδο? ναι φευγει, αλλα συνολικα ειναι λιγοτερο απο μια κουταλια της σουπας για να ψεκασεις ολη τη σχαρα, οποτε σιγα...
Tsino Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Βάλτε λινκ για το ψεκαστηρι παλικάρια να σωθούμε και εμείς. Ένα που είχα πάρει δεν το πέταγε "νέφος ".. γραμμή το ψεκαζε και δεν έκανε δουλειά Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από Tsino 1
protathlitis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 και εγώ όταν είχα temu είχα πάρει ένα ψεκαστήρι, αλλά και σε εμένα το πέταγε γραμμή ,όχι νέφος.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 32 λεπτά πριν, Tsino είπε Βάλτε λινκ για το ψεκαστηρι παλικάρια να σωθούμε και εμείς. Ένα που είχα πάρει δεν το πέταγε "νέφος ".. γραμμή το ψεκαζε και δεν έκανε δουλειά Αυτο εδω εχω παρει. Αν πατησεις χαλαρα πεταει γραμμη. Αν πατησεις με δυναμη αποτομα πεταει σαν βενταλια, οχι ακριβως νεφος δλδ. 4-5 ψεκασματα και εχεις πιασει ολη τη σχαρα ομως https://share.temu.com/vRDxLOsx5CA 1 1
est Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Τέτοιο πήρα εγώ. Βολεύει αρκετά επειδή εκτός από το ότι ψεκάζει καλά το λάδι, έχει και λειτουργία κανονικής ροής σαν πρόσθετο χαρακτηριστικό. https://share.temu.com/1U0cK3WtzSA 2
ilpapacha Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, AristidisZ είπε έχει καλές εκπτώσεις η shell στο allsmart, και έλεγα να κάψω κάνα ποντάκι θεωρητικά, η Napoleon για μαντεμένιες σχάρες προτείνει ορειχάλκινη βούρτσα βρήκα τις παρακάτω, έχει κανείς δοκιμάσει καμία ; https://www.allsmart.gr/oikiakos-exoplismos/barbeque-psistaries/axesouar-gia-psistaries/ergaleia-barbeque/bbq-vourtsa-katharismou-bbq-me-xulini-lavi-kai-mikos-30cm-bbq-brush/ https://www.allsmart.gr/oikiakos-exoplismos/barbeque-psistaries/axesouar-gia-psistaries/ergaleia-barbeque/barbecook-boyrtsa-katharismoy-gia-bbq-xalkini-me-ksylini-labi-31cm/ https://www.allsmart.gr/oikiakos-exoplismos/barbeque-psistaries/axesouar-gia-psistaries/ergaleia-barbeque/barbecook-vourtsa-katharismou-gia-bbq-broudzini-me-xulini-lavi-23cm/ https://www.allsmart.gr/oikiakos-exoplismos/barbeque-psistaries/axesouar-gia-psistaries/ergaleia-barbeque/osio-oga-1438-vourtsa-katharismou-gia-bbq-grill-halkini/ Δεν έχω δοκιμάσει κάποια από αυτές που αναφέρεις. Αυτό πάντως που πρέπει να προσέξεις είναι να έχει μακριά λαβή και να έχει κλίση (δεν φαίνεται καλά στις φωτό αν έχουν ή όχι). 1
toykaki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ηθελα να ρωτησω σε φιαλες προπανιου 3 στην σειρα ποσα bar πρεπει να ειναι ρυθμισμενος ο ρυθμιστης πιεσης υψηλής? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από toykaki
prapasgiorgos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Καλήμερα σε όλους! Επειδή έχω αγανακτήσει με αντικολλητικα τηγανια τύπου τεφαλ που χαλάνε συνέχεια σκέφτηκα να πάρω μαντεμένια της lodge το combo με 5 σκεύη για την κουζίνα. Ήθελα γνώμη. Αξίζει ή θα το μετάνιωσω λόγο βάρους και συντήρησης; σαν να είναι και λίγο μικρά νομίζω. 26αρια είναι.
vins Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 18 minutes ago, prapasgiorgos said: Καλήμερα σε όλους! Επειδή έχω αγανακτήσει με αντικολλητικα τηγανια τύπου τεφαλ που χαλάνε συνέχεια σκέφτηκα να πάρω μαντεμένια της lodge το combo με 5 σκεύη για την κουζίνα. Ήθελα γνώμη. Αξίζει ή θα το μετάνιωσω λόγο βάρους και συντήρησης; σαν να είναι και λίγο μικρά νομίζω. 26αρια είναι. Για αντικολλητικα, επιλεξε κεραμική επίστρωση που δεν περιέχει καρκινογόνες ουσίες. Όχι αιχμηρά και μεταλλικά πάνω. Όσο κρατησει, μετά καινούριο. Τα μαντέμια είναι καλά για συγκεκριμένες χρήσεις, ωστόσο είναι πιο βαριά και χρειάζονται μια κάποια συντήρηση. Δεν έχουν την ακριβή συμπεριφορά των αντικολλητικων. Τα ανοξειδωτα δε χρειάζονται συντήρηση, είναι πιο ελαφριά σαφώς, αλλά χρειάζονται συγκεκριμένο τρόπο χρήσης ώστε να έχουν μια στοιχειώδη «αντικολλητική» επιφάνεια. Άποψή μου είναι να πάρεις ένα τεμάχιο μαντεμενιο, ώστε να δεις αν σε βολεύει η χρήση κλπ και μετά να πάρεις σετ. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα