jaguar13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Ναι αν θες να το βάλεις σε ένα πιάτο υποθέτω, για το οπτικό και μόνο. Αλλά για την τορτίγια είναι αχρείαστο. Δεν είναι δηλαδή θέμα να ψηθεί και άλλο, είναι ψημένο.
techient Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Έχει να προτείνει κανείς σακουλάκια με zip lock κατάλληλα για sous vide; Mart, Lidl ή online Δεν έχω vacuum sealer, αλλά φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να πάρω. Τουλάχιστον θα φανεί χρήσιμο και για την κατάψυξη των κρεάτων.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, jaguar13 είπε Ναι αν θες να το βάλεις σε ένα πιάτο υποθέτω, για το οπτικό και μόνο. Αλλά για την τορτίγια είναι αχρείαστο. Δεν είναι δηλαδή θέμα να ψηθεί και άλλο, είναι ψημένο. Δεν ειναι μονο το οπτικο, αλλα και το γευστικο. Με το searing δινεις εξτρα γευση με αντιδρασεις Μαγιαρ κλπ.
jaguar13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Δεν ειναι μονο το οπτικο, αλλα και το γευστικο. Με το searing δινεις εξτρα γευση με αντιδρασεις Μαγιαρ κλπ. Για το κοτόπουλο μιλάμε? Δηλαδή πρωί πρωί θα ανάβω bbq? Χμμ δεν είναι κακή ιδέα 😋.
skskre Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, techient said: Έχει να προτείνει κανείς σακουλάκια με zip lock κατάλληλα για sous vide; Mart, Lidl ή online Δεν έχω vacuum sealer, αλλά φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να πάρω. Τουλάχιστον θα φανεί χρήσιμο και για την κατάψυξη των κρεάτων. Πολύ καλό και οικονομικό βγάζει πολύ συχνά το lidl, νομίζω το έχουμε αρκετοί εδώ μέσα. Έχε το στα υπόψιν σου... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από skskre 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, jaguar13 είπε Για το κοτόπουλο μιλάμε? Δηλαδή πρωί πρωί θα ανάβω bbq? Χμμ δεν είναι κακή ιδέα 😋. Γενικα ρε συ το ειπα, αλλα γιατι οχι! Μιας και δεν αναβω καφετιερα να αναβω ψησταρια! 1
benrgv Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Καλημερα . Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μιας και ειμαι εντελώς αρχάριος στο άθλημα . Έστησα πρόσφατα μια napoleon 425 και προσπάθησα ( μάλλον ) να κάνω το πρώτο seasoning στις σχάρες . Έβαλα το ηλιέλαιο και κράτησα την θερμοκρασία με 2 καυστήρες ανοιχτούς στους 190-200 για 40 λεπτά περίπου .Το λάδι δεν κάπνισε απλά μύρισε και μόλις κρύωσε η σχάρα έχει μια επίστρωση κάπως κολλώδης . Είναι σωστό αυτό η έπρεπε να το κάψω τελείως το λάδι σε παραπάνω βαθμούς ;; Ευχαριστω
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 42 λεπτά πριν, benrgv είπε Καλημερα . Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μιας και ειμαι εντελώς αρχάριος στο άθλημα . Έστησα πρόσφατα μια napoleon 425 και προσπάθησα ( μάλλον ) να κάνω το πρώτο seasoning στις σχάρες . Έβαλα το ηλιέλαιο και κράτησα την θερμοκρασία με 2 καυστήρες ανοιχτούς στους 190-200 για 40 λεπτά περίπου .Το λάδι δεν κάπνισε απλά μύρισε και μόλις κρύωσε η σχάρα έχει μια επίστρωση κάπως κολλώδης . Είναι σωστό αυτό η έπρεπε να το κάψω τελείως το λάδι σε παραπάνω βαθμούς ;; Ευχαριστω εβαλες πολυ λαδι 1
benrgv Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 47 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε εβαλες πολυ λαδι Και σε αυτή την περίπτωση τώρα τι κάνουμε ;;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Θα στρωσει με τη χρηση. Ξεκινα να ψηνεις!!!!
benrgv Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Θα στρωσει με τη χρηση. Ξεκινα να ψηνεις!!!! Ευχαριστω πολύ
AristidisZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 έχει καλές εκπτώσεις η shell στο allsmart, και έλεγα να κάψω κάνα ποντάκι θεωρητικά, η Napoleon για μαντεμένιες σχάρες προτείνει ορειχάλκινη βούρτσα βρήκα τις παρακάτω, έχει κανείς δοκιμάσει καμία ; https://www.allsmart.gr/oikiakos-exoplismos/barbeque-psistaries/axesouar-gia-psistaries/ergaleia-barbeque/bbq-vourtsa-katharismou-bbq-me-xulini-lavi-kai-mikos-30cm-bbq-brush/ https://www.allsmart.gr/oikiakos-exoplismos/barbeque-psistaries/axesouar-gia-psistaries/ergaleia-barbeque/barbecook-boyrtsa-katharismoy-gia-bbq-xalkini-me-ksylini-labi-31cm/ https://www.allsmart.gr/oikiakos-exoplismos/barbeque-psistaries/axesouar-gia-psistaries/ergaleia-barbeque/barbecook-vourtsa-katharismou-gia-bbq-broudzini-me-xulini-lavi-23cm/ https://www.allsmart.gr/oikiakos-exoplismos/barbeque-psistaries/axesouar-gia-psistaries/ergaleia-barbeque/osio-oga-1438-vourtsa-katharismou-gia-bbq-grill-halkini/
virginkiller Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 2 hours ago, benrgv said: Και σε αυτή την περίπτωση τώρα τι κάνουμε ;; γενικά οτι θελει seasoning η λογική του πόσο λάδι θα βάλεις μπερδεύει. αυτο που με βοήθησε να καταλάβω ποσο λάδι θέλει είναι το εξής: σκέψου ότι σου έπεσε λάδι σε μια επιφάνεια και το μαζεύεις με χαρτί. ενω μάζεψες όσο μαζέυει ένα χαρτί δεν μένει κάτι λίγο πίσω που δεν φαίνεται με το μάτι αλλά κάνει την επιφάνεια να γλιστράει; ε τόσο λάδι θέλει. στην ψησταριά θα στρώσει οπώς είπε το παιδί απο πάνω αλλα σε ενα τηγάνι το πολύ λαδι μπορει να εμποδίσει το τηγάνι στη σωστή λειτουργία του και αργότερα θα "φυγει" το seasoning.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Mε τα ψεκαστηρια λαδιου απο το temu, απλα ψεκαζω τη σχαρα ειτε με ελαιολαδο, ειτε ηλιελαιο και ειμαι ετοιμος. Ουτε σκουπισματα ουτε τπτ. Πεφτει τοσο-οσο, παει παντου, και εχω τελειωσει σε 5 δευτερολεπτα. 1
est Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Πάντως πέρα από το πλήθος των σχετικών πληροφοριών στο ίντερνετ και τις πολύ χρήσιμες συμβουλές έμπειρων χρηστών, το εγχειρίδιο οδηγιών αποτελεί το "ευαγγέλιο". Συγκεκριμένα για τις Rogue αναφέρει με σαφήνεια το πώς ακριβώς θα πρέπει οι σχάρες να πλυθούν πριν την πρώτη χρήση και για τη διαδικασία του seasoning στη συνέχεια. Αν αυτά τηρηθούν δεν χρειάζεται κανένας περαιτέρω προβληματισμός. @SagoniasSlutRos Το ψεκαστήρι λαδιού του temu είναι πράγματι φοβερό 👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα