virginkiller Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Καλάθι Ψησίματος με Ανοξείδωτη Λαβή - Broil King® εχω παρει αυτό δεν ειναι και τιποτα τρομερό αλλά το γυρνάω ανάποδα και κάνω έμμεσο . εσύ τι έχεις ;
est Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στα αξεσουάρ της Q υπάρχει σχάρα με ποδαράκια για το έμμεσο σε συνδυασμό με ένα ταψάκι που τοποθετείται από κάτω ώστε να λειτουργεί σαν ασπίδα της ακτινοβολούμενης θερμότητας. Εννοείται ότι οι τιμές τους είναι ασύμφορες, το δε ταψάκι δεν είναι καθόλου βολικό και μάλιστα, έχει πάψει να διατίθεται σε χώρες που η Q κυκλοφορεί πολύ όπως η Αυστραλία. Η γνήσια σχάρα ή εναλλακτικά, μια αντίστοιχων διαστάσεων με ποδαράκια χρησιμοποιείται συνήθως με ένα διπλό αλουμινόχαρτο αντί του ταψιού της Weber. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2024 από est 1
skskre Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Για όποιον θέλει να δοκιμάσει sous vide είναι καλή ευκαιρία, νομίζω https://anovaculinary.com/en-gr/collections/holiday-deals
protathlitis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 3 hours ago, est said: το δε ταψάκι δεν είναι καθόλου βολικό Γιατί αυτό?
virginkiller Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 39 minutes ago, skskre said: Για όποιον θέλει να δοκιμάσει sous vide είναι καλή ευκαιρία, νομίζω https://anovaculinary.com/en-gr/collections/holiday-deals συμβουλή. οχι το nano. δεν ρυθίζεις το ύψος της δαγκανας και αρκετες φορες είναι δύσκολο σε κάποια δοχεία να καλύψεις το ελάχιστο επίπεδο νερού
est Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 29 λεπτά πριν, protathlitis είπε Γιατί αυτό? Επειδή είναι και καλά, ένα επαναχρησιμοποιούμενο για λίγες φορές ταψάκι από συμπιεσμένο αλουμινόχαρτο που λόγω κόστους και κόπου που απαιτεί για τον καθαρισμό του, είναι προτιμότερο να αποκατασταθεί από διπλό αλουμινόχαρτο, αμελητέου κόστους που θα πεταχτεί αμέσως μετά τη χρήση του. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, skskre είπε Για όποιον θέλει να δοκιμάσει sous vide είναι καλή ευκαιρία, νομίζω https://anovaculinary.com/en-gr/collections/holiday-deals Έχω παραγγείλει από το πρωί. 1
ilpapacha Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Έχω παραγγείλει από το πρωί. Κάποια στιγμή το σκεφτόμουν κι εγώ. Απλά εχε το νου σου το ποιο έχεις παραγγείλει, καθώς για τουλάχιστον το αρχικό μοντέλο σταματάει η υποστήριξη στο app. 1
protathlitis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 οπότε αν θες να φτιάξεις πχ μια μπριζόλα sous vide , στο τέλος την σωτάρεις στο τηγάνι ή στο grill για να πάρει χρώμα εξωτερικά? Και γιατί να μην την κάνω εξαρχής στο grill με το θερμόμετρο μου?
jaguar13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Στο sous vide καταρχήν έχεις όλα τα υγρά μέσα. Το σημαντικότερο όμως για μένα θεωρώ ότι είναι η ευκολία να έχεις έτοιμα μαγειρεμένα σε vacuum sealed στο ψυγείο φιλέτα κοτόπουλο, μπριζόλες για αρκετές ημέρες (πάνω από εβδομάδα), και όποτε θες ανοίγεις και τρώς (ή στις μπριζόλες σωτάρεις ή καίς στο barbeque). Κάπως έτσι κάνω φιλέτα κοτόπουλο το ΣΚ και τα έχω όλη τη βδομάδα να φτιάχνω τορτίγιες στα παιδιά για το σχολείο, αντί να τους βάζω αλλαντικά γαλοπούλα. Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει οπυσιαστική διαφορά με αυτά που αναφέρθηκαν, αλλά μπορείτε να πάρετε και το παρακάτω Blitzhome sv2209 1100w sous vide cooker app control thermal immersion circulator machine with digital led display time and temperature control Sale - Banggood.com το οποίο βγαίνει κατά καιρούς κοντά στα 40 ευρώ. 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 55 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Κάποια στιγμή το σκεφτόμουν κι εγώ. Απλά εχε το νου σου το ποιο έχεις παραγγείλει, καθώς για τουλάχιστον το αρχικό μοντέλο σταματάει η υποστήριξη στο app. Μιλησα με το τσατ και αυτο στο website ειναι το 2.0 και εχουν και το 3.0 λιγο πιο ακριβο. 1
protathlitis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 16 minutes ago, jaguar13 said: Στο sous vide καταρχήν έχεις όλα τα υγρά μέσα. Αυτό γιατί είναι πλεονέκτημα? Δεν το γνωρίζω για αυτό ρωτάω. Επίσης πχ το κοτόπουλο, το ανοίγεις το κόβεις και το βάζεις στις τορτίγιες? Η γεύση του είναι περίπου σαν βραστό? Εγώ αυτό που έχω κάνει για αλλαντικά, είναι να ψήνω μεγάλα κομμάτια κρέατος, να τα κόβω σε μικρότερα κομμάτια, να τα κάνω vacuum και άλλα να μπαίνουν στην κατάψυξη και άλλα στο ψυγείο.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 36 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Μιλησα με το τσατ και αυτο στο website ειναι το 2.0 και εχουν και το 3.0 λιγο πιο ακριβο. Tελικα μου ειπε οτι και στο 2.0 σταματαει το app 1
techient Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Εγώ πήρα το Anova Precision Cooker Nano στα €61,20. Πάντα ήθελα να δοκιμάσω την τεχνική αυτή οπότε νομίζω σε αυτά τα χρήματα είναι καλή ευκαιρία. Ακόμα και αν δεν υποστηρίζεται από το app, μπορείς να το λειτουργήσεις και χωρίς αυτό (νομίζω). Εξάλλου τί χρειάζεσαι να ορίσεις; Θερμοκρασία και χρόνο μαγειρέματος. Και για να είμαστε και εντός θέματος, μετά το sous vide, πετάμε τα κρέατα στην ψησταριά 2
ilpapacha Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 46 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Tελικα μου ειπε οτι και στο 2.0 σταματαει το app Ψιλοαπαράδεκτοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα