Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Το έχω αναφέρει

Ουπς. Sorry boss 🤭

🤗

Επεξ/σία από est
  • Haha 2
  • Απαντ. 21,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2311

  • ilpapacha

    2062

  • sndev

    1106

  • ηνίοχος

    587

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Σήμερα μπζαρι.

 

Το ένα ψήθηκε σωστά το άλλο κόλλησε

IMG_20241126_200922.jpg.41e9709ab6482253102bcbdedf35b2f4.jpg

👍 Αλλά δεν γυρίζουμε το ψάρι αν δεν ξεκολλάει από τη σχάρα 👌

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilpapacha είπε

https://kreopoleionasopoulos.gr/product/σουβλάκι-πρόβατο/
https://agnomarket-meat.gr/product/souvlaki-provato-a-o-nopo/

https://kreopoleioagoras.gr/product/σουβλακι-προβατο/

 

Σίγουρα μπορείς να βρεις και σε άλλα πολλά. Καλύτερα να ρωτήσεις αν μπορεί να σου φτιάξει ο χασάπης που πηγαίνεις ήδη ή σε κάποιο άλλο κοντινό σου.

Ωραιος!

Κ εγω απο τον χασαπη μου ζητησα αλλα μου το παρουσιασε σαν αρκετα δυσκολο κ ακριβο στην τιμολογηση οποτε ψαχνομαι απο αλλου…

Εχεις ψησει ; Οι χρονοι ειναι παρομοιοι με χοιρινο/κοτοπουλο να υποθεσω ;

  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ritualistic είπε

Ομαδαρα ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε καπου στα νοτια προαστια καλαμακι προβατινα για ψησιμο ??

Γιατι δεν φτιαχνεις μονος σου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ritualistic είπε

Ωραιος!

Κ εγω απο τον χασαπη μου ζητησα αλλα μου το παρουσιασε σαν αρκετα δυσκολο κ ακριβο στην τιμολογηση οποτε ψαχνομαι απο αλλου…

Εχεις ψησει ; Οι χρονοι ειναι παρομοιοι με χοιρινο/κοτοπουλο να υποθεσω ;

Σε σουβλάκι όχι, δεν έχω ψήσει. Σε θερμοκρασία θα πρέπει να το πας 70-72 λογικά. Κάποια στιγμή θα πάρω κι εγώ να δοκιμάσω.

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, virginkiller είπε

Σήμερα μπζαρι.

 

Το ένα ψήθηκε σωστά το άλλο κόλλησε

IMG_20241126_200922.jpg.41e9709ab6482253102bcbdedf35b2f4.jpg

Nαι αλλα εσυ εχεις βαλει κι ενα πλεγμα πανω στη σχαρα αν βλεπω καλα που μαλλον δεν βοηθησε..

Λαδωμα καλο τις σχαρες, τις αφηνουμε να καψουν και δεν γυριζουμε ~πριν τα 8 λεπτα..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ilpapacha είπε

 

Πίτες «Νάρκισσος»

IMG_0476.jpeg.da47da6fae85dd98bb28ef0b61cc54fe.jpeg

Τις βρίσκω σε τοπικό κρεοπωλείο. Τις έχουν διάφορα καταστήματα και στην wolt/efood/box.

 

θεσσαλονικη δυστηχως δεν βρηκα κάτι.

αν κανενας τις εχει πετυχει πουθενα ας στειλει, εψαξα και με Nergz αλλά και Νάρκισσος αλλα τιποτα γαμωτο ;ρ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fysikos είπε

Γιατι δεν φτιαχνεις μονος σου;

Πολυ λιγος ο ελευθερος χρονος για κατι τετοιο, προτιμω να το παρω ετοιμο!

  • Like 1
Δημοσ.

Nα απαντησω λιγο πιο πανω, που εγραψε καποιος φιλος για τα ξυλακια απο τα καλαμακια, οντως παιζει τεραστιο ρολο το τι ξυλο βαζουν.

Σε καλαμακι χοιρινο Σκλαβενιτη, εγιναν σκονη και θριψαλα σε 3 λεπτα μεσα.

Στου χασαπη που εχω καταληξει, δεν καταλαβαινουν τιποτα.

  • Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, energy52 said:

Nαι αλλα εσυ εχεις βαλει κι ενα πλεγμα πανω στη σχαρα αν βλεπω καλα που μαλλον δεν βοηθησε..

Λαδωμα καλο τις σχαρες, τις αφηνουμε να καψουν και δεν γυριζουμε ~πριν τα 8 λεπτα..

Όχι δεν βοήθησε. Είπα να το δοκιμάσω αλλά τελικά μαλακίες. Σχάρα και πάλι σχάρα 

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, virginkiller είπε

Όχι δεν βοήθησε. Είπα να το δοκιμάσω αλλά τελικά μαλακίες. Σχάρα και πάλι σχάρα 

Οκ όλοι έχουμε δοκιμάσει διάφορα έξτρα που κάποια αποδείχθηκαν χρήσιμα και άλλα παροπλίστηκαν ή χρησιμοποιούνται σπάνια. Το πιο απαραίτητο σκεύος πάντως για την Q λόγω της ύπαρξης ενός μόνο καυστήρα είναι μια κατάλληλη σχάρα με ποδαράκια που θα επιτρέψει το έμμεσο ψήσιμο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, est είπε

Οκ όλοι έχουμε δοκιμάσει διάφορα έξτρα που κάποια αποδείχθηκαν χρήσιμα και άλλα παροπλίστηκαν ή χρησιμοποιούνται σπάνια. Το πιο απαραίτητο σκεύος πάντως για την Q λόγω της ύπαρξης ενός μόνο καυστήρα είναι μια κατάλληλη σχάρα με ποδαράκια που θα επιτρέψει το έμμεσο ψήσιμο.

για δειξε ποια λες και πως δουλευει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...