Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1174

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
2 ώρες πριν, virginkiller είπε

Σήμερα μπζαρι.

 

Το ένα ψήθηκε σωστά το άλλο κόλλησε

IMG_20241126_200922.jpg.41e9709ab6482253102bcbdedf35b2f4.jpg

Nαι αλλα εσυ εχεις βαλει κι ενα πλεγμα πανω στη σχαρα αν βλεπω καλα που μαλλον δεν βοηθησε..

Λαδωμα καλο τις σχαρες, τις αφηνουμε να καψουν και δεν γυριζουμε ~πριν τα 8 λεπτα..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ilpapacha είπε

 

Πίτες «Νάρκισσος»

IMG_0476.jpeg.da47da6fae85dd98bb28ef0b61cc54fe.jpeg

Τις βρίσκω σε τοπικό κρεοπωλείο. Τις έχουν διάφορα καταστήματα και στην wolt/efood/box.

 

θεσσαλονικη δυστηχως δεν βρηκα κάτι.

αν κανενας τις εχει πετυχει πουθενα ας στειλει, εψαξα και με Nergz αλλά και Νάρκισσος αλλα τιποτα γαμωτο ;ρ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fysikos είπε

Γιατι δεν φτιαχνεις μονος σου;

Πολυ λιγος ο ελευθερος χρονος για κατι τετοιο, προτιμω να το παρω ετοιμο!

  • Like 1
Δημοσ.

Nα απαντησω λιγο πιο πανω, που εγραψε καποιος φιλος για τα ξυλακια απο τα καλαμακια, οντως παιζει τεραστιο ρολο το τι ξυλο βαζουν.

Σε καλαμακι χοιρινο Σκλαβενιτη, εγιναν σκονη και θριψαλα σε 3 λεπτα μεσα.

Στου χασαπη που εχω καταληξει, δεν καταλαβαινουν τιποτα.

  • Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, energy52 said:

Nαι αλλα εσυ εχεις βαλει κι ενα πλεγμα πανω στη σχαρα αν βλεπω καλα που μαλλον δεν βοηθησε..

Λαδωμα καλο τις σχαρες, τις αφηνουμε να καψουν και δεν γυριζουμε ~πριν τα 8 λεπτα..

Όχι δεν βοήθησε. Είπα να το δοκιμάσω αλλά τελικά μαλακίες. Σχάρα και πάλι σχάρα 

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, virginkiller είπε

Όχι δεν βοήθησε. Είπα να το δοκιμάσω αλλά τελικά μαλακίες. Σχάρα και πάλι σχάρα 

Οκ όλοι έχουμε δοκιμάσει διάφορα έξτρα που κάποια αποδείχθηκαν χρήσιμα και άλλα παροπλίστηκαν ή χρησιμοποιούνται σπάνια. Το πιο απαραίτητο σκεύος πάντως για την Q λόγω της ύπαρξης ενός μόνο καυστήρα είναι μια κατάλληλη σχάρα με ποδαράκια που θα επιτρέψει το έμμεσο ψήσιμο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, est είπε

Οκ όλοι έχουμε δοκιμάσει διάφορα έξτρα που κάποια αποδείχθηκαν χρήσιμα και άλλα παροπλίστηκαν ή χρησιμοποιούνται σπάνια. Το πιο απαραίτητο σκεύος πάντως για την Q λόγω της ύπαρξης ενός μόνο καυστήρα είναι μια κατάλληλη σχάρα με ποδαράκια που θα επιτρέψει το έμμεσο ψήσιμο.

για δειξε ποια λες και πως δουλευει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα αξεσουάρ της Q υπάρχει σχάρα με ποδαράκια για το έμμεσο

Screenshot_2024-11-27-17-23-32-382_com.android.chrome-edit.jpg.083fa4fd81627954cf316ee32a6f39ab.jpg

σε συνδυασμό με ένα ταψάκι που τοποθετείται από κάτω ώστε να λειτουργεί σαν ασπίδα της ακτινοβολούμενης θερμότητας.

Screenshot_2024-11-27-17-24-08-804_com.android.chrome-edit.jpg.3cceb3384f50967ff1449d5a00c01e31.jpg

Εννοείται ότι οι τιμές τους είναι ασύμφορες, το δε ταψάκι δεν είναι καθόλου βολικό και μάλιστα, έχει πάψει να διατίθεται σε χώρες  που η Q κυκλοφορεί πολύ όπως η Αυστραλία. Η γνήσια σχάρα ή εναλλακτικά, μια αντίστοιχων διαστάσεων με ποδαράκια χρησιμοποιείται συνήθως με ένα διπλό αλουμινόχαρτο αντί του ταψιού της Weber.

Screenshot_2024-11-27-17-34-10-678_com.android.chrome-edit.jpg.0c613cb213025c4e0f81b8d32542b732.jpg

Επεξ/σία από est
  • Thanks 1
Δημοσ.
39 minutes ago, skskre said:

Για όποιον θέλει να δοκιμάσει sous vide είναι καλή ευκαιρία, νομίζω

https://anovaculinary.com/en-gr/collections/holiday-deals

συμβουλή. οχι το nano.  δεν ρυθίζεις το ύψος της δαγκανας και αρκετες φορες είναι δύσκολο σε κάποια δοχεία να καλύψεις το ελάχιστο επίπεδο νερού 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Γιατί αυτό?

Επειδή είναι και καλά, ένα επαναχρησιμοποιούμενο για λίγες φορές ταψάκι από συμπιεσμένο αλουμινόχαρτο που λόγω κόστους και κόπου που απαιτεί για τον καθαρισμό του, είναι προτιμότερο να αποκατασταθεί από διπλό αλουμινόχαρτο, αμελητέου κόστους που θα πεταχτεί αμέσως μετά τη χρήση του.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...