ilpapacha Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Πως και δε σου αρπάζουν τα καλαμάκια ; Έχει να κάνει με το ίδιο το καλαμάκι λογικά, ίσως είναι καλύτερο ποιοτικά ή από διαφορετικό τύπο ξύλου. Δεν έκανα κάτι πχ να τα βάλω σε νερό να μουλιάσουν κτλ.
johnniek13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, ilpapacha said: Έχει να κάνει με το ίδιο το καλαμάκι λογικά, ίσως είναι καλύτερο ποιοτικά ή από διαφορετικό τύπο ξύλου. Δεν έκανα κάτι πχ να τα βάλω σε νερό να μουλιάσουν κτλ. Αστα αυτα, τα εχεις παρει απο delivery και τα εβαλες στη σχαρα για φωτογραφηση (για το blog, οπως ελεγε η γιαγια στη διαφημιση). Αμφιβαλω ακομα και αν η ψησταρια ειναι δικη σου....🤣. Μπορει να ειναι photoshop ή ΑΙ. Και εσυ δεν υπαρχεις.😂 Ειμαι στο πνευμα των Χριστουγεννων??? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από johnniek13 4
ilpapacha Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, johnniek13 είπε Αστα αυτα, τα εχεις παρει απο delivery και τα εβαλες στη σχαρα για φωτογραφηση (για το blog, οπως ελεγε η γιαγια στη διαφημιση). Αμφιβαλω ακομα και αν η ψησταρια ειναι δικη σου....🤣. Μπορει να ειναι photoshop ή ΑΙ. Και εσυ δεν υπαρχεις.😂 Ειμαι στο πνευμα των Χριστουγεννων??? 1
aoua3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα, νέος στο άθλημα, φοβάμαι λίγο το αέριο κ θέλω να είμαι σίγουρος. Βάζω το άλλο άκρο από το λάστιχο στην ψησταριά με τον σφιγκτήρα ξεκαρω για διαρκή με σαπουναδα κ μετά πως ανοίγω; Πειράζω μόνο το μαύρο μέρος; Αυτή τη στιγμή στο πράσινο που έχει στην άκρη λέει off? Δεξιά αριστερά ας πούμε για το άνοιξε κλείσε; Ευχαριστω
swstost Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Θα σου πω τι κάνω εγώ με τον ίδιο ρυθμιστή. Με την "πράσινη" πλευρά του μαύρου διακόπτη από πάνω (όπως στη φωτό), κανονικά δεν έχει ροή αερίου. Γυρνάω τον διακόπτη 180 μοίρες (ανάποδα) ώστε να έρθει από πάνω η "κόκκινη" πλευρά και μετά ξεσφίγγω τη στρόφιγγα που φαίνεται στο πάνω μέρος στη φωτό μέχρι το τέρμα ή περίπου μέχρι το τέρμα. Μετά από 2-3-4-5 δευτερόλεπτα ώστε να φτάσει το αέριο στους καυστήρες (αναλόγως τη μπουκάλα, το σωλήνα, την ψησταριά, κλπ) ανοίγω τους ρυθμιστές καυστήρων της ψησταριάς και δίνω σπίθα (στη δικιά μου για σπίθα πατάς έναν από τους ρυθμιστές προς τα μέσα). Όταν θέλω να σβήσω, χωρίς να πειράξω τους ρυθμιστές καυστήρων της ψησταριάς, κλείνω τη στρόφιγγα που φαίνεται στο πάνω μέρος στη φωτό τελείως και μετά γυρνάω τον διακόπτη στο "πράσινο", ώστε να κλείσει η παροχή αερίου και να καεί το τελευταίο αέριο που υπάρχει στον σωλήνα και ουσιαστικά να σβήσει η ψησταριά. Κλείνω τους ρυθμιστές καυστήρων της ψησταριάς και τέλος. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από swstost 1
protathlitis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 14 hours ago, swstost said: Κλείνω τους ρυθμιστές καυστήρων της ψησταριάς και τέλος. Πάντως στις οδηγίες της δικιάς μου (Weber) στο σβήσιμο αναφέρει ότι τελευταία κλείνουμε το αέριο. Δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει αλλά έτσι το κάνω.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, protathlitis είπε Πάντως στις οδηγίες της δικιάς μου (Weber) στο σβήσιμο αναφέρει ότι τελευταία κλείνουμε το αέριο. Δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει αλλά έτσι το κάνω. Εγω μπουκαλα κλεινω παντα πρωτη για δυο λογους. Πρωτον για να μην την ξεχασω και παει ο μικρος και ανοιξει κανενα διακοπτη (εχω πετυχει 2-3 φορες ανοιχτους διακοπτες, αλλα παντα ευτυχως ηταν κλειστη η μπουκαλα). Και δευτερον για να καταναλωσει ολο το αεριο που θα εχει μεινει μεσα στη σωληνα και τους καυστηρες. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από SagoniasSlutRos 3
digitalarchive Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Στις 23/11/2024 στις 8:09 ΜΜ, ilpapacha είπε Τυλιχτό γι’ απόψε οι πιτες απο που; φαιννται καταπληκτικες
ritualistic Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Ομαδαρα ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε καπου στα νοτια προαστια καλαμακι προβατινα για ψησιμο ??
protathlitis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 51 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Εγω μπουκαλα κλεινω παντα πρωτη για δυο λογους. Πρωτον για να μην την ξεχασω και παει ο μικρος και ανοιξει κανενα διακοπτη (εχω πετυχει 2-3 φορες ανοιχτους διακοπτες, αλλα παντα ευτυχως ηταν κλειστη η μπουκαλα). Και δευτερον για να καταναλωσει ολο το αεριο που θα εχει μεινει μεσα στη σωληνα και τους καυστηρες. Ok το πρώτο είναι δικό σου concern , το καταλαβαίνω. Για το δεύτερο όμως, δεν θα το είχε λάβει αυτό υπόψιν του ο κατασκευαστής? την ίδια μάρκα έχουμε. Μπορεί να είναι κάποιος τεχνικός λόγος που δεν πάει το μυαλό μας. 1
ilpapacha Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, aoua3 είπε Καλησπέρα, νέος στο άθλημα, φοβάμαι λίγο το αέριο κ θέλω να είμαι σίγουρος. Βάζω το άλλο άκρο από το λάστιχο στην ψησταριά με τον σφιγκτήρα ξεκαρω για διαρκή με σαπουναδα κ μετά πως ανοίγω; Πειράζω μόνο το μαύρο μέρος; Αυτή τη στιγμή στο πράσινο που έχει στην άκρη λέει off? Δεξιά αριστερά ας πούμε για το άνοιξε κλείσε; Ευχαριστω Δεν υπάρχει λόγος για φόβο, απλά χρειάζεται προσοχή. 2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Εγω μπουκαλα κλεινω παντα πρωτη για δυο λογους. Πρωτον για να μην την ξεχασω και παει ο μικρος και ανοιξει κανενα διακοπτη (εχω πετυχει 2-3 φορες ανοιχτους διακοπτες, αλλα παντα ευτυχως ηταν κλειστη η μπουκαλα). Και δευτερον για να καταναλωσει ολο το αεριο που θα εχει μεινει μεσα στη σωληνα και τους καυστηρες. Ακριβώς αυτό κάνω κι εγώ. Πρώτα κλείνω την παροχή/μπουκάλα και μετά τους διακόπτες των καυστήρων, ώστε να καεί όσο αέριο υπάρχει στις σωληνώσεις. https://www.wnins.com/blog/grillingsafety.html Ο μόνος λόγος που υπάρχει για το αντίθετο, είναι απλά για να μην χαθεί η εξισορρόπηση της πίεσης, στο επόμενο άναμμα, ώστε να μην ενεργοποιηθεί η ασφάλεια του ρυθμιστή. Όπου επανέρχεται κάνοντας την διαδικασία για το reset 2 ώρες πριν, digitalarchive είπε οι πιτες απο που; φαιννται καταπληκτικες Πίτες «Νάρκισσος» Τις βρίσκω σε τοπικό κρεοπωλείο. Τις έχουν διάφορα καταστήματα και στην wolt/efood/box. 2 ώρες πριν, ritualistic είπε Ομαδαρα ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε καπου στα νοτια προαστια καλαμακι προβατινα για ψησιμο ?? https://kreopoleionasopoulos.gr/product/σουβλάκι-πρόβατο/ https://agnomarket-meat.gr/product/souvlaki-provato-a-o-nopo/ https://kreopoleioagoras.gr/product/σουβλακι-προβατο/ Σίγουρα μπορείς να βρεις και σε άλλα πολλά. Καλύτερα να ρωτήσεις αν μπορεί να σου φτιάξει ο χασάπης που πηγαίνεις ήδη ή σε κάποιο άλλο κοντινό σου. 3
est Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Να προσθέσω και αυτό στο νότια προάστια: https://kreopoleionasopoulos.gr/product-category/σουβλάκια/ Το επισκέφτηκα πριν λίγο, όχι για το πρόβειο σουβλακι αλλά για χοιρινές. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από est 2
ilpapacha Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, est είπε Να προσθέσω και αυτό στο νότια προάστια: https://kreopoleionasopoulos.gr/product-category/σουβλάκια/ Το επισκέφτηκα πριν λίγο, όχι για το πρόβειο σουβλακι αλλά για χοιρινές. Το έχω αναφέρει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα