ANTONIOS67 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:56 μμ Ερώτηση προς τους έχοντες την weber 310 Επειδή ένα από τα έξτρα που οπωσδήποτε θέλω να προσθέσω σε 2ο χρόνο αλλά και σύντομα είναι η σούβλα. Πάμε οπωσδήποτε στην αυθεντική της Weber που κακά τα ψέματα είναι πανάκριβη ή υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές που ταιριάζουν στην συγκεκριμένη ψησταριά;; Αν είναι εύκολο όποιος έχει κάτι ας μας πει και αν υπάρχει και κάνα λινκ από πού προμηθεύτηκε κάποια aftermarket σούβλα θα ήταν μεγάλη βοήθεια.
virginkiller Δημοσ. Πέμπτη στις 09:13 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:13 μμ Γερμανικό αμαζον κοίτα παίζουν διάφορα. Bbq toro παράδειγμα. Δεν στέλνει Ελλάδα αλλά υπάρχουν forwarders 1
ilpapacha Δημοσ. Πέμπτη στις 09:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:36 μμ 14 ώρες πριν, karman13 είπε Καλημέρα! Μια ερώτηση. Αυτη η ψησταριά ειναι όντως σε προσφορά ή ανέβασαν την τιμή και δήθεν την έχουν σε προσφορά; Επίσης αξίζει η αγορά της; https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-hudson-xl-me-4-kaustires-kai-1-pleuriki-estia-84178203 Δες ένα παλαιότερο ποστ Αφορά παρόμοιο μοντέλο και αναφέρει το ποσό που την είχαν τότε. Σχετικά με την σειρά Hudson ο @fysikos θα μπορέσει να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες, καθώς διαθέτει το μικρότερο μοντέλο. 2 ώρες πριν, ANTONIOS67 είπε Ερώτηση προς τους έχοντες την weber 310 Επειδή ένα από τα έξτρα που οπωσδήποτε θέλω να προσθέσω σε 2ο χρόνο αλλά και σύντομα είναι η σούβλα. Πάμε οπωσδήποτε στην αυθεντική της Weber που κακά τα ψέματα είναι πανάκριβη ή υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές που ταιριάζουν στην συγκεκριμένη ψησταριά;; Αν είναι εύκολο όποιος έχει κάτι ας μας πει και αν υπάρχει και κάνα λινκ από πού προμηθεύτηκε κάποια aftermarket σούβλα θα ήταν μεγάλη βοήθεια. Υπάρχουν after market επιλογές από Amazon.de, πχ 4
ANTONIOS67 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:28 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:28 μμ Τέλεια ευχαριστώ πολύ , μπήκε ήδη η παραγγελία για την σούβλα 🥰 Διάλεξα την BBQ Toro της πάνω φωτό ,ελπίζω να έκανα καλή επιλογή 1
kostasiour Δημοσ. χθες στις 08:28 πμ Δημοσ. χθες στις 08:28 πμ (επεξεργασμένο) Bbq toro εχω και εγω ναι είναι καλή. Θέλει λιγο προσοχή μόνο όταν τη χειρίζεσαι γιατι έχει αιχμηρές γωνίες που κόβουν πολύ άσχημα όταν περνάς μέσα κομματια. Επίσης ξεκινάει με τυχαία φορά. Πρεπει ομως για να μην ξεβιδωθεί κατα την διαρκεια του ψησίματος η να τηνς σφιξεις πολυ καλά πραγμα που δεν είναι έυκολο, η να περιστρέφεται με τη σωστή κατευθυνση που δεν την ξεβιδώνει. Οπότε η μια απο τις 2 κατευθύνσεις περιστροφής είναι η σωστή. Άρα αν ξεκινήξσει με την λάθος φορά την κλεινω και την ξαναξεκινάω μεχρι να πάρει την σωστή φορά περιστροφής. Την εχω σημειώσει με μαρκαδόρο τη σωστή περιστροφή οπότε η διαδικασία γινεται έυκολα. Επεξ/σία χθες στις 08:33 πμ από kostasiour 2
plasTOST Δημοσ. χθες στις 09:09 πμ Δημοσ. χθες στις 09:09 πμ Της Onlyfire έχω πάρει εγώ για την Weber spirit II. Ευχαριστημένος, δυνατό μοτέρ, την εχω δοκιμάσει μέχρι 4,5 περίπου κιλά. Αν έχεις μεγάλα κομμάτια βγάζεις τις σχάρες για να χωράει. Η σούβλα όντως ξακουμπώνει. Επειδή δεν ήθελα να έχω μια ακόμα σκοτούρα στο κεφάλι, την καργάρισα στο σφίξιμο και πλέον είναι φιξ. Σύντομα θα πάρω και μία μονοκόματη στο ίδιο πάχος και δεν ξανά ασχολούμαι. 3
vins Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Καλή τιμή για οικονομική ψησταριά campingaz στα 276€ https://bbq-campingaz.gr/product/ψησταριά-4-series-select-s/ Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από vins
sarakats85 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Ομαδα καλησπέρα. Αυτη την ψησταρια την έχει καποιος? Αξιζει σε σχέση με τη natera? https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-maddox-3-1-me-mantemi-124055?srsltid=AfmBOoow6J9PEM62zi2hZHy6nvT14jUsVazWGNzN-sHh4mTe7a3iTax0 1
est Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sarakats85 είπε Ομαδα καλησπέρα. Αυτη την ψησταρια την έχει καποιος? Αξιζει σε σχέση με τη natera? https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-maddox-3-1-me-mantemi-124055?srsltid=AfmBOoow6J9PEM62zi2hZHy6nvT14jUsVazWGNzN-sHh4mTe7a3iTax0 Δεν την έχω. Σε σχέση με την αντίστοιχη Nattera νομίζω ότι σε αυτήν την τιμή υπερτερεί . Αλλά σκέψου πως δεν είναι τοστιέρα. Εννοώ πως όποια ψησταριά πάρεις "την παντρεύεσαι". Μιά που παίζουν αρκετές προσφορές, αγόρασε την καλύτερη που μπορείς και δεν θα το μετανιώσεις στα χρόνια που θα έρθουν 🫕 Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από est 1
rallistas Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μπορεί να μην ανεβάζω συχνά τα φαγια,αλλα κάνουμε παιχνίδι διακριτικα 🤣 5
kostasiour Δημοσ. πριν από 16 λεπτά Δημοσ. πριν από 16 λεπτά Στις 22/11/2024 στις 9:09 ΠΜ, plasTOST είπε Της Onlyfire έχω πάρει εγώ για την Weber spirit II. Ευχαριστημένος, δυνατό μοτέρ, την εχω δοκιμάσει μέχρι 4,5 περίπου κιλά. Αν έχεις μεγάλα κομμάτια βγάζεις τις σχάρες για να χωράει. Η σούβλα όντως ξακουμπώνει. Επειδή δεν ήθελα να έχω μια ακόμα σκοτούρα στο κεφάλι, την καργάρισα στο σφίξιμο και πλέον είναι φιξ. Σύντομα θα πάρω και μία μονοκόματη στο ίδιο πάχος και δεν ξανά ασχολούμαι. ναι αλλά εγώ αν την σφίξω και μετά δεν την λυνω δεν θα χωραει στο πλυντήριο πιατων. Επειδή λερώνεται αρκετά και με το ψήσιμο κολλάνε οι λεκεδες το πλυντήριο κάνει καλή δουλειά στην αφαίρεση. Χθες παρεπιπτόντως χρησιμοποίησα για τρίτη φορά την πλάκα της onlyfire για την Weber και μου φαίνεται πως κάνει πολύ καλή δουλειά . Ανεβάζει πολύ μεγάλες θερμοκρασίες (μέτρησα και 400) και τη χρησιμοποιώ για να κάνω burger μόνο μέχρι στιγμής. Τη χρησιμοποιώ με μεταλλικά εργαλεία όπως πρεσες και σπάτουλες της only fire. Δεν έχει γρατζουνιστει μέχρι τωρα. Δεν θα χρησιμοποιούσα σε τόσο ακραίες θερμοκρασίες πλαστικα εργαλεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα