virginkiller Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 12 minutes ago, F117 said: βαθούλωμα ε...όχι τρύπαα Βάση για σβολο 🤣 1
sndev Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 1 minute ago, virginkiller said: Βάση για σβολο 🤣 να σου πω ενα ακόμα λιγο πιο extreme.. την ωρα που το βαλεις στη ψησταριά απλα βύθισε εκει ενα μικρο παγάκι στο κεντρο, θα στο αλλάξει κ γευστικά 2
virginkiller Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 3 minutes ago, sndev said: να σου πω ενα ακόμα λιγο πιο extreme.. την ωρα που το βαλεις στη ψησταριά απλα βύθισε εκει ενα μικρο παγάκι στο κεντρο, θα στο αλλάξει κ γευστικά Το έχω δει να σου πω αλλά μου φάνηκε gimmicky
sndev Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 6 minutes ago, virginkiller said: Το έχω δει να σου πω αλλά μου φάνηκε gimmicky Ω θεοί.. 2
rallistas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Κι αφού λοιπόν ήρθε σήμερα ο Coral ρυθμιστής προπανίου και πήγα να παραγγείλω τη μπουκάλα,μου λέει ο γκαζάς «γιατί προπάνιο,και πρέπει να βάλω παραγγελία,και κανονικά όλοι βάζουν μείγμα στις ψησταριες κτλ» Γιατι του λέω όταν την πήρα (Napoleon Rogue) με προπάνιο μου την έφεραν και είμαι μια χαρά,οποτε θα βάλω το ίδιο. Και μου λέει πάρε με αύριο να δω αν μπορώ να σου έχω το Σάββατο. Τι φάση τελικά με το μείγμα;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 16 ώρες πριν, rallistas είπε Τι φάση τελικά με το μείγμα; Απλα αυτο ηθελε να σου πουλησει. Καλυτερη επιλογη το προπανιο για χειμωνα παντως.
rallistas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 14 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Απλα αυτο ηθελε να σου πουλησει. Καλυτερη επιλογη το προπανιο για χειμωνα παντως. Ok ok. Καλα καταλαβα λοιπον απο το στυλ του.Και με ενα φιλο που μιλησα που εχει την ιδια παιζει προπανιο χειμωνα καλοκαιρι. Παμε ως εχει λοιπον!Ευχαριστω! 1
protathlitis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 21 ώρες πριν, ilpapacha είπε Βουβαλίσια για σήμερα Πως σου φάνηκε φίλε? Γύρω στους 55 βαθμούς ψήθηκε? Επίσης από που την πήρες? η τιμή κιλού που είδα είναι πολύ πιο φθηνή από εκεί που την έχω δει εγώ.
ilpapacha Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, protathlitis είπε Πως σου φάνηκε φίλε? Γύρω στους 55 βαθμούς ψήθηκε? Επίσης από που την πήρες? η τιμή κιλού που είδα είναι πολύ πιο φθηνή από εκεί που την έχω δει εγώ. Πολύ ωραία γεύση! Τις βγάλαμε στους 56 βαθμούς. Οι συγκεκριμένες είναι από Σιάκο https://siakos.gr/products/spalomprizola-vouvalisia-serrwn?_pos=1&_sid=7b8db420d&_ss=r 5
virginkiller Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Πολύ ενδιαφέρον. Άραγε θα μπορώ Κρήτη να βρω κάπου;θα ψάξω
gingerminakos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 3/10/2024 στις 5:13 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε Καναμε τα ψωνια μας παλι απο amazon.de Καλημέρα, σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ την συγκεκριμένη πλάκα για την spirit II E310 που έχω αλλά προβληματίζομαι αν πρέπει να επιλέξω με κεραμική επίστρωση η όχι. Εσύ θα χρησιμοποιήσεις μεταλλικές σπάτουλες πάνω σε αυτή που πήρες ή θα πάρεις πλαστικές - σιλικόνης? Η πλαστική σπάτουλα πάνω σε υψηλές θερμοκρασίες σίγουρα θα απελευθερώσει κάποια χημικά στο φαγητό. Βλέπω ότι η Weber στην δικιά της πλάκα υποστηρίζει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μεταλλικές αλλά φοβάμαι μήπως χαλάσει το ceramic coating αν βάλω μεταλλική. Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου από gingerminakos
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gingerminakos είπε Καλημέρα, σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ την συγκεκριμένη πλάκα για την spirit II E310 που έχω αλλά προβληματίζομαι αν πρέπει να επιλέξω με κεραμική επίστρωση η όχι. Εσύ θα χρησιμοποιήσεις μεταλλικές σπάτουλες πάνω σε αυτή που πήρες ή θα πάρεις πλαστικές - σιλικόνης? Η πλαστική σπάτουλα πάνω σε υψηλές θερμοκρασίες σίγουρα θα απελευθερώσει κάποια χημικά στο φαγητό. Βλέπω ότι η Weber στην δικιά της πλάκα υποστηρίζει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μεταλλικές αλλά φοβάμαι μήπως χαλάσει το ceramic coating αν βάλω μεταλλική. Ευχαριστώ πολύ Φιλε δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομα (λογω διατροφης ), αλλα σκεφτομαι τι να χρησιμοποιησω. Ρωτησα την εταιρεια και ειπε οχι αιχμηρα. Θεωρητικα αν βαλεις μεταλικα και δεν ξησεις εντονα με τις γωνιες δεν θα εχεις θεμα. Πηρα και μια σιλικονης (ο θεος να την κανει) απο temu. @ilpapacha τι χρησιμοποιεις στη δικη σου; Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου από SagoniasSlutRos
ilpapacha Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Φιλε δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομα (λογω διατροφης ), αλλα σκεφτομαι τι να χρησιμοποιησω. Ρωτησα την εταιρεια και ειπε οχι αιχμηρα. Θεωρητικα αν βαλεις μεταλικα και δεν ξησεις εντονα με τις γωνιες δεν θα εχεις θεμα. Πηρα και μια σιλικονης (ο θεος να την κανει) απο temu. @ilpapacha τι χρησιμοποιεις στη δικη σου; Στην επισμαλτωμένη; Την ξύστρα για τις κεραμικές εστίες και κάποιες φορές σπάτουλα μεταλλική, στοκαρίσματος. Δύο χρόνια που την χρησιμοποιώ, δεν έχει πάθει κάτι. 2 1
Amaretos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Ορματε παληκαρια οσοι θελετε Weber Spirit ΙΙ E-310 GBS 559 Praktiker https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-weber-spirit-ii-e-310-gbs-me-mantemi-112933 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα