virginkiller Δημοσ. Τετάρτη στις 10:53 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 10:53 μμ 12 minutes ago, F117 said: βαθούλωμα ε...όχι τρύπαα Βάση για σβολο 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. Τετάρτη στις 10:58 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 10:58 μμ 1 minute ago, virginkiller said: Βάση για σβολο 🤣 να σου πω ενα ακόμα λιγο πιο extreme.. την ωρα που το βαλεις στη ψησταριά απλα βύθισε εκει ενα μικρο παγάκι στο κεντρο, θα στο αλλάξει κ γευστικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. Τετάρτη στις 11:01 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 11:01 μμ 3 minutes ago, sndev said: να σου πω ενα ακόμα λιγο πιο extreme.. την ωρα που το βαλεις στη ψησταριά απλα βύθισε εκει ενα μικρο παγάκι στο κεντρο, θα στο αλλάξει κ γευστικά Το έχω δει να σου πω αλλά μου φάνηκε gimmicky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. Τετάρτη στις 11:09 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 11:09 μμ 6 minutes ago, virginkiller said: Το έχω δει να σου πω αλλά μου φάνηκε gimmicky Ω θεοί.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. πριν από 19 ώρες Share Δημοσ. πριν από 19 ώρες Κι αφού λοιπόν ήρθε σήμερα ο Coral ρυθμιστής προπανίου και πήγα να παραγγείλω τη μπουκάλα,μου λέει ο γκαζάς «γιατί προπάνιο,και πρέπει να βάλω παραγγελία,και κανονικά όλοι βάζουν μείγμα στις ψησταριες κτλ» Γιατι του λέω όταν την πήρα (Napoleon Rogue) με προπάνιο μου την έφεραν και είμαι μια χαρά,οποτε θα βάλω το ίδιο. Και μου λέει πάρε με αύριο να δω αν μπορώ να σου έχω το Σάββατο. Τι φάση τελικά με το μείγμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες 16 ώρες πριν, rallistas είπε Τι φάση τελικά με το μείγμα; Απλα αυτο ηθελε να σου πουλησει. Καλυτερη επιλογη το προπανιο για χειμωνα παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες 14 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Απλα αυτο ηθελε να σου πουλησει. Καλυτερη επιλογη το προπανιο για χειμωνα παντως. Ok ok. Καλα καταλαβα λοιπον απο το στυλ του.Και με ενα φιλο που μιλησα που εχει την ιδια παιζει προπανιο χειμωνα καλοκαιρι. Παμε ως εχει λοιπον!Ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα