Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
21 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Βουβαλίσια για σήμερα 

Πως σου φάνηκε φίλε? Γύρω στους 55 βαθμούς ψήθηκε? 

Επίσης από που την πήρες? η τιμή κιλού που είδα είναι πολύ πιο φθηνή από εκεί που την έχω δει εγώ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, protathlitis είπε

Πως σου φάνηκε φίλε? Γύρω στους 55 βαθμούς ψήθηκε? 

Επίσης από που την πήρες? η τιμή κιλού που είδα είναι πολύ πιο φθηνή από εκεί που την έχω δει εγώ. 

Πολύ ωραία γεύση! Τις βγάλαμε στους 56 βαθμούς. Οι συγκεκριμένες είναι από Σιάκο https://siakos.gr/products/spalomprizola-vouvalisia-serrwn?_pos=1&_sid=7b8db420d&_ss=r

  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 

Στις 3/10/2024 στις 5:13 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε

Καναμε τα ψωνια μας παλι απο amazon.de

 

viber_image_2024-10-03_16-43-31-794.jpg

Καλημέρα, σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ την συγκεκριμένη πλάκα για την spirit II E310 που έχω αλλά προβληματίζομαι αν πρέπει να επιλέξω με κεραμική επίστρωση η όχι. Εσύ θα χρησιμοποιήσεις μεταλλικές σπάτουλες πάνω σε αυτή που πήρες ή θα πάρεις πλαστικές - σιλικόνης? Η πλαστική σπάτουλα πάνω σε υψηλές θερμοκρασίες σίγουρα θα απελευθερώσει κάποια χημικά στο φαγητό. Βλέπω ότι η Weber στην δικιά της πλάκα υποστηρίζει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μεταλλικές αλλά φοβάμαι μήπως χαλάσει το ceramic coating αν βάλω μεταλλική. Ευχαριστώ πολύ 

Επεξ/σία από gingerminakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gingerminakos είπε

 

Καλημέρα, σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ την συγκεκριμένη πλάκα για την spirit II E310 που έχω αλλά προβληματίζομαι αν πρέπει να επιλέξω με κεραμική επίστρωση η όχι. Εσύ θα χρησιμοποιήσεις μεταλλικές σπάτουλες πάνω σε αυτή που πήρες ή θα πάρεις πλαστικές - σιλικόνης? Η πλαστική σπάτουλα πάνω σε υψηλές θερμοκρασίες σίγουρα θα απελευθερώσει κάποια χημικά στο φαγητό. Βλέπω ότι η Weber στην δικιά της πλάκα υποστηρίζει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μεταλλικές αλλά φοβάμαι μήπως χαλάσει το ceramic coating αν βάλω μεταλλική. Ευχαριστώ πολύ 

Φιλε δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομα (λογω διατροφης :P ), αλλα σκεφτομαι τι να χρησιμοποιησω. Ρωτησα την εταιρεια και ειπε οχι αιχμηρα. Θεωρητικα αν βαλεις μεταλικα και δεν ξησεις εντονα με τις γωνιες δεν θα εχεις θεμα. Πηρα και μια σιλικονης (ο θεος να την κανει) απο temu.

@ilpapacha τι χρησιμοποιεις στη δικη σου;

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Φιλε δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομα (λογω διατροφης :P ), αλλα σκεφτομαι τι να χρησιμοποιησω. Ρωτησα την εταιρεια και ειπε οχι αιχμηρα. Θεωρητικα αν βαλεις μεταλικα και δεν ξησεις εντονα με τις γωνιες δεν θα εχεις θεμα. Πηρα και μια σιλικονης (ο θεος να την κανει) απο temu.

@ilpapacha τι χρησιμοποιεις στη δικη σου;

Στην επισμαλτωμένη; Την ξύστρα για τις κεραμικές εστίες και κάποιες φορές σπάτουλα μεταλλική, στοκαρίσματος. Δύο χρόνια που την χρησιμοποιώ, δεν έχει πάθει κάτι. 

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και εγώ αυτό μπήκα να γράψω. Πολύ καλή τιμή, πολύ καλή ψησταριά. Ορμάτε χωρίς δεύτερες σκέψεις. Νομίζω είχε χρόνια να παίξει τόσο χαμηλά (κ πάλι τη προηγούμενη φορά από το Πρακτικερ ήταν)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποτε οσοι νεοι του αθληματος παμε για τη weber ?? Η napoleon freestyle 36 στα ιδια λεφτα που παιζει ειναι στα ιδια,καλυτερη ,χειροτερη ?

Επεξ/σία από generalb31
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η Freestyle έχει αφαιρούμενο πάτο/ταψί για πιο εύκολο καθαρισμό, μεγαλύτερη ισχύ καυστήρων κι έναν καυστήρα παραπάνω, όπου σου δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στο ψήσιμο.

  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Praktiker έχει βγάλει προσφορά εως -40% για τις ψησταριές jamestown/weber 

 

20241114_122658.jpg

Επεξ/σία από costas_
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...