virginkiller Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Της ξύλινες επιφάνειες κοπής πρέπει να τις περνάς με λάδι. Ακόμα καλύτερα ένα μιξ λαδιού με κερί μέλισσας. Λάδι καλύτερα παραφινέλαιο από φαρμακείο και όχι λάδι μαγειρικής για να μην ντακισει. Αυτό το κάνει το ξύλο να μην είναι απορροφητικό και κόβεις ότι θες .
SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 22 ώρες πριν, ilpapacha είπε Σήμερα παίξαμε σε διπλό ταμπλό Ω ρε τρελε!!! τελειο! 1
ilpapacha Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Ω ρε τρελε!!! τελειο! Να ´σαι καλά Φάνη!
est Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Καλά, διάβασα αυτό και θυμήθηκα εσάς που ψωνίζετε από εκεί. Εντάξει, δεν παίζονται... 😂 2
rallistas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα ομαδα! Ερωτηση νιουφη για το τυπικο της υποθεσης. Λεω να το γυρισω σε Coral λογω της ευκολιας του ρυθμιστη. Παραγγειλα το ρυθμιστη τον γκρι για το προπανιο για να παρω και την γκρι μπουκαλα προπανιου. Σωστα ε? Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου από rallistas
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, rallistas είπε Καλησπερα ομαδα! Ερωτηση νιουφη για το τυπικο της υποθεσης. Λεω να το γυρισω σε Coral λογω της ευκολιας του ρυθμιστη. Παραγγειλα το ρυθμιστη τον γκρι για το προπανιο για να παρω και την γκρι μπουκαλα προπανιου. Σωστα ε? Σωστα! Με βλεπω και γω να γυρναω σε coral μετα απο 5 χρονια σε petrogaz. Περιμενα να βγαλουν κουμπωτο ρυθμιστη και τωρα που εβγαλαν ζητανε 50ευρω για καθε νεα μπουκαλα, συν 15ευρω ο καθε ρυθμιστης και αντε λεει χαριστικα να μου επιστρεψουν απο 10ευρω για καθε παλια μπουκαλα. Η coral αλλαζει δωρεαν τις παλιες μπουκαλες σε νεες. Δλδ θα πληρωσω για δυο μπουκαλες 80ευρω ενω μπορω να τις εχω δωρεαν απο coral? Κοστιζει το γεμισμα 2-3ευρω πανω σε coral βεβαια, αλλα μεχρι να πιασουμε τα 80ευρω εχουμε πολλα γεμισματα. 1
rallistas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Σωστα! Με βλεπω και γω να γυρναω σε coral μετα απο 5 χρονια σε petrogaz. Περιμενα να βγαλουν κουμπωτο ρυθμιστη και τωρα που εβγαλαν ζητανε 50ευρω για καθε νεα μπουκαλα, συν 15ευρω ο καθε ρυθμιστης και αντε λεει χαριστικα να μου επιστρεψουν απο 10ευρω για καθε παλια μπουκαλα. Η coral αλλαζει δωρεαν τις παλιες μπουκαλες σε νεες. Δλδ θα πληρωσω για δυο μπουκαλες 80ευρω ενω μπορω να τις εχω δωρεαν απο coral? Κοστιζει το γεμισμα 2-3ευρω πανω σε coral βεβαια, αλλα μεχρι να πιασουμε τα 80ευρω εχουμε πολλα γεμισματα. Παραγγειλα τον ρυθμιστη ιντερνετικα γιατι δεν τον ειχε κανεις στην περιοχη μου.Ουτε βενζιναδικα ουτε 2-3 γκαζαδες. Μιλησα με τον εναν και μου λεει παρτον οπου βρεις και παρε με τηλ να σου φερω την μπουκαλα σπιτι και να παρω την παλια. Εμενα τα ψησιματα μου δεν εχουν μεγαλη διαρκεια (3 ατομα) γιατι δεν κανω και ιδιαιτερα κολπα προς το παρον, οποτε ολα καλα απο θεμα κοστους. Η "μαμα" μπουκαλα μου εβγαλε 6 μηνες. ΥΓ)Ποτε σταματατε να ψηνετε?Μολις αδειασει τελειως?Εμενα εχει 1μιση κιλο ακομα η παλια. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου από rallistas
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 14 λεπτά πριν, rallistas είπε ΥΓ)Ποτε σταματατε να ψηνετε?Μολις αδειασει τελειως?Εμενα εχει 1μιση κιλο ακομα η παλια. Εχω παντα 2η μπουκαλα, οποτε μολις τελειωσει η πρωτη κανω αλλαγη στην δευτερη.
rallistas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 5 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Εχω παντα 2η μπουκαλα, οποτε μολις τελειωσει η πρωτη κανω αλλαγη στην δευτερη. Tην πας μεχρι τερμα ή δεν κανει?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 18 λεπτά πριν, rallistas είπε Tην πας μεχρι τερμα ή δεν κανει? Δεν εχει θεμα να παει μεχρι τελους, απλα δεν θα εχει αποδοση στο τελειωμα. 1
virginkiller Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Χτες πρώτη φορά burger στην q200. Καλύτερα αποτελέσματα απότι περίμενα. Έχασα και στο "κλουβακι" baby πατάτες και έγιναν τύπου οφτες πολύ καλές. Το μόνο που δεν περίμενα είναι ενώ έκανα τα μπιφτέκια επίπεδα στριγγυλεψαν μόνα τους. Κανένα κόλπο να το γλυτώσω;
protathlitis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 48 λεπτά πριν, virginkiller είπε Χτες πρώτη φορά burger στην q200. Καλύτερα αποτελέσματα απότι περίμενα. Έχασα και στο "κλουβακι" baby πατάτες και έγιναν τύπου οφτες πολύ καλές. Το μόνο που δεν περίμενα είναι ενώ έκανα τα μπιφτέκια επίπεδα στριγγυλεψαν μόνα τους. Κανένα κόλπο να το γλυτώσω; Τα μπιφτέκια φουσκώνουν, οπότε το κόλπο είναι να κάνεις ένα βαθούλωμα στο κέντρο τους, είτε με το ανάποδο ενός κουταλιού, είτε με τον αντίχειρα. Εναλλακτικά smash burger, που τα πιέζεις είτε ιδανικά με μία πρέσσα για burger είτε με άλλους τρόπους πχ με μία σπάτουλα. 1
virginkiller Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 24 minutes ago, protathlitis said: Τα μπιφτέκια φουσκώνουν, οπότε το κόλπο είναι να κάνεις ένα βαθούλωμα στο κέντρο τους, είτε με το ανάποδο ενός κουταλιού, είτε με τον αντίχειρα. Εναλλακτικά smash burger, που τα πιέζεις είτε ιδανικά με μία πρέσσα για burger είτε με άλλους τρόπους πχ με μία σπάτουλα. ευχαριστώ . γενικα δεν ειμαι φαν του smash . προτιμώ το κανονικό. θα δοκιμασω με την τρύπα
F117 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 1 hour ago, virginkiller said: ευχαριστώ . γενικα δεν ειμαι φαν του smash . προτιμώ το κανονικό. θα δοκιμασω με την τρύπα βαθούλωμα ε...όχι τρύπαα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα