Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου

DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Eννοειται θα ενημερωσω μολις το δοκιμασω, αλλα δεν ξερω ποτε.

Εγω οταν βαζω κανενα αρνι προσπαθω να βαλω το πιο φαρδυ σημειο του στη μεση του καδου. Αφαιρω 1-2 ανακλαστηρες, ενα νεκρο και τον μεσαιο, και καλυπτω με αλουμινοχαρτο τον μεσαιο καυστηρα να μην γεμισει λιπος. Εννοειται οτι παραμενει κλειστος και παιζω με τους δυο πλαινους μονο.

20240923_002034.jpg.5d3e21e9d05450314445

πολυ καλη ιδεα μπραβο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 20,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2238

• ilpapacha

2022

• sndev

1098

• ηνίοχος

586

Στις 8/10/2024 στις 10:44 ΠΜ, SagoniasSlutRos είπε

Εγω οταν βαζω κανενα αρνι προσπαθω να βαλω το πιο φαρδυ σημειο του στη μεση του καδου. Αφαιρω 1-2 ανακλαστηρες, ενα νεκρο και τον μεσαιο, και καλυπτω με αλουμινοχαρτο τον μεσαιο καυστηρα να μην γεμισει λιπος. Εννοειται οτι παραμενει κλειστος και παιζω με τους δυο πλαινους μονο.

Πολύ καλή ιδέα φαίνεται όντως! 

έχει τύχει να πέφτει λίπος στους 2 πλαινούς? αν ναι τι γίνεται, παίρνει φωτιά για λίγο?

35 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Πολύ καλή ιδέα φαίνεται όντως! 

έχει τύχει να πέφτει λίπος στους 2 πλαινούς? αν ναι τι γίνεται, παίρνει φωτιά για λίγο?

οχι δεν εχει καθολου αναφλεξεις, αφου στο σουβλισμα εχεις σε χαμηλη ενταση τους καυστηρες.

Έφαγα χθες σε ένα εστιατόρια Πικάνια και μου άρεσε πάρα πολύ. Θα κοιτάξω να την βρω να την ψήσω και εγώ. Λογικά θα υπάρχει και εισαγόμενη και ελληνική στα καλά κρεοπωλεία.

51 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Έφαγα χθες σε ένα εστιατόρια Πικάνια και μου άρεσε πάρα πολύ. Θα κοιτάξω να την βρω να την ψήσω και εγώ. Λογικά θα υπάρχει και εισαγόμενη και ελληνική στα καλά κρεοπωλεία.

Αν έχεις κοντά σου Mart κάνε μια επίσκεψη.......

6 ώρες πριν, protathlitis είπε

Πήγαινε the mart και πάρε Αμερικής 

Δεν έχω mart κοντά μου. Αλλά εκεί δεν ψωνίζεις με επαγγελματικό ΑΦΜ? Επείσης μπορείτε να μου δείξετε ένα screenshot με τις τιμές να δω αν αξίζει να  πάω?

54 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Δεν έχω mart κοντά μου. Αλλά εκεί δεν ψωνίζεις με επαγγελματικό ΑΦΜ? Επείσης μπορείτε να μου δείξετε ένα screenshot με τις τιμές να δω αν αξίζει να  πάω?

Εδώ και χρόνια πλέον ψωνίζεις και σαν ιδιώτης. Αν μπεις στη σελίδα του έχει τιμές για τα πάντα.

14 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Καποιος είχε γράψει ότι είναι καλές, αλλά 54ευρω για Αργεντινής είναι πολλά. Βρίσκεις Αμερικής λογικά με τόσα. 

• Like 1

35 λεπτά πριν, ritualistic είπε

ειναι σούπερ. παίρνω συχνά πυκνά. 

• Like 1

2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Καποιος είχε γράψει ότι είναι καλές, αλλά 54ευρω για Αργεντινής είναι πολλά. Βρίσκεις Αμερικής λογικά με τόσα. 

Δυστυχως δυσκολα βρισκεις Αμερικης με κατω απο 60-65ε πλεον...

Δεν μπορώ να βρω πουθενά τον γκρι ρυθμιστή για την coral prime. Τηλεφωνικά από ένα μαγαζί της γειτονιάς είχα παραγγείλει την φιάλη και τον ρυθμιστή. Και μου έφεραν ρυθμιστή άλλης μάρκας ο οποίος δεν ξέρω αν κάνει για την φιάλη. 

LPG GAS 22-70mbar 1-1,5kg/h

Που μπορώ να βρω στα νότια προάστια στη Αθήνα τον γκρι ρυθμιστή της coral? 

IMG_20241014_171623.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...