Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Καναμε τα ψωνια μας παλι απο amazon.de

viber_image_2024-10-03_16-43-31-794.jpg

Με forward service  ή στέλνουν Ελλάδα? Τις σχάρες τις έχεις βγάλει, σωστά?

• Απαντ. 21k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2257

• ilpapacha

2033

• sndev

1103

• ηνίοχος

586

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, skskre είπε

Με forward service  ή στέλνουν Ελλάδα? Τις σχάρες τις έχεις βγάλει, σωστά?

Εχει δωρεαν μεταφορικα σε καποια προιοντα αυτες τις μερες. Κανονικα ειχε 80ευρω μεταφορικα.

Ναι εχω βγαλει σχαρες και λεει στις οδηγιες να βγουν και φλογοκρυπτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλεις να στείλεις κανένα link? τι μάρκα είναι η πλάκα και ταιριάζει ακριβώς? μπορεί να πάρω και εγώ για την δικιά μου.

Επεξ/σία από protathlitis
Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω ένα πρότζεκτ να ψήσω 100-150 χοιρινά σουβλάκια μαζί με τις πίτες τους στην Napoleon 425 για ένα σουβλάκι-πάρτυ. Για να γλυτώσουν την αναμονή οι καλεσμένοι, σκέφτομαι 2-3 ώρες πριν ξεκινήσει το πάρτυ να τα μισοψήσω σε χαμηλή θερμοκρασία 140°-160°, μετά να τα σκεπάσω ώστε τα φυλάξω όσο γίνεται ζεστά και την ώρα του πάρτυ να κάνω το τελικό ψήσιμο σε δυνατή φωτιά, μαζί με τις πίτες τους. Έχει κάποια τύχη λέτε ή να παραγγείλουμε από πριν;

Έχω δει σε σουβλατζίδικα επίσης κάνουν κάτι παρόμοιο και τα φυλάνε πριν το τελικό ψήσιμο σε κάτι σαν νερό-λάδι και δεν ξέρω τι άλλο. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Καμιά άλλη ιδέα ώστε να είναι όσο γίνεται πιο μαλακά και ζεστά; 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Καλορίζικη! Γυαλίζει σας καθρέπτης! Περιμένουμε εντυπώσεις!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την εντύπωση πάντως ότι δεν πρέπει να καλύπτεται το 100% της επιφάνειας από μαντεμένια πλάκα. Και στη δική μου που έχω πάρει το δικό της μαντέμι, καλύπτει λιγότερο από τα 3/4 και δεν βγάζει καν για ολόκληρη την επιφάνεια. (Freestyle 365)

Επεξ/σία από G.bar
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος από χτες της  napoleon freestyle 425 από κοτσωβολο. Την πήρα στα 569. Συναρμολογηση μιάμιση ώρα σίγουρα και απλα ειμαι σε αναμονη για 1ο ψησιμο.Μερικές ερωτήσεις θέλω. Για πρώτη φορά τι λάδι να βάλω να την κάψω και πόση ώρα.

Επίσης τι φιάλη να πάρω?

Δημοσ.
15 ώρες πριν, protathlitis είπε

Θέλεις να στείλεις κανένα link? τι μάρκα είναι η πλάκα και ταιριάζει ακριβώς? μπορεί να πάρω και εγώ για την δικιά μου.

https://www.amazon.de/dp/B0CB7L2QWC

H συγκεκριμενη ειναι για weber genesis ii e-310

2 ώρες πριν, G.bar είπε

Έχω την εντύπωση πάντως ότι δεν πρέπει να καλύπτεται το 100% της επιφάνειας από μαντεμένια πλάκα.

Kαι γω ετσι ξερω, αλλα αν δεις εχει κενα και πανω στο μπροστα και πισω. Και εχει βγαλει και η weber ιδια πλακα, ελαχιστα διαφορετικη

19 λεπτά πριν, Andreasmertsi είπε

Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος από χτες της  napoleon freestyle 425 από κοτσωβολο. Την πήρα στα 569. Συναρμολογηση μιάμιση ώρα σίγουρα και απλα ειμαι σε αναμονη για 1ο ψησιμο.Μερικές ερωτήσεις θέλω. Για πρώτη φορά τι λάδι να βάλω να την κάψω και πόση ώρα.

Επίσης τι φιάλη να πάρω?

Καλοριζικη! Διαβασε οδηγιες σε πρωτη φαση. Λογικα την καις οπως ειναι σκετη γυρω στα 20 λεπτα στο φουλ να φυγει οτι εχει μεινει απο το εργοστασιο.

Φιαλη μειγμα με ρυθμιστη 30mbar ή προπανιο με ρυθμιστη 37mbar.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 hours ago, katbo said:

Καλησπέρα, εχω ένα πρότζεκτ να ψήσω 100-150 χοιρινά σουβλάκια μαζί με τις πίτες τους στην Napoleon 425 για ένα σουβλάκι-πάρτυ. Για να γλυτώσουν την αναμονή οι καλεσμένοι, σκέφτομαι 2-3 ώρες πριν ξεκινήσει το πάρτυ να τα μισοψήσω σε χαμηλή θερμοκρασία 140°-160°, μετά να τα σκεπάσω ώστε τα φυλάξω όσο γίνεται ζεστά και την ώρα του πάρτυ να κάνω το τελικό ψήσιμο σε δυνατή φωτιά, μαζί με τις πίτες τους. Έχει κάποια τύχη λέτε ή να παραγγείλουμε από πριν;

Έχω δει σε σουβλατζίδικα επίσης κάνουν κάτι παρόμοιο και τα φυλάνε πριν το τελικό ψήσιμο σε κάτι σαν νερό-λάδι και δεν ξέρω τι άλλο. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Καμιά άλλη ιδέα ώστε να είναι όσο γίνεται πιο μαλακά και ζεστά; 

Καλησπέρα,

Επειδή συχνά κάνω half grill, θα πρότεινα να μην ξεκινήσεις τόσο νωρίς για τόσο μικρή ποσότητα.

Ξεκινάς 1 ώρα πρίν, μισοψήνεις όπως λές τα πάντα (1 ώρα max) και μετά τα τελειώνεις.

Για την συντήρηση των μισοψημένων, γάστρα ιδανικά ή κατσαρόλα (βαρύ καπάκι), μην προσθέσεις υγρά, θα βγάλουν τα ίδια. Εννοείτε ότι μετά αφου ψηθούν δεν τα ξαναβάζεις στην ίδια γάστρα, θεώρησε εκείνα τα υγρά "ωμά" και χρησιμοποίησε καθαρά σκεύη στο τέλος.

Επίσης, τσεκάρισμα με θερμόμετρο στο τέλος να βεβαιωθείς ότι πέρασες ασφαλώς 78C

Καλή επιτυχία

• Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, kenpogr said:

Καλησπέρα,

Επειδή συχνά κάνω half grill, θα πρότεινα να μην ξεκινήσεις τόσο νωρίς για τόσο μικρή ποσότητα.

Ξεκινάς 1 ώρα πρίν, μισοψήνεις όπως λές τα πάντα (1 ώρα max) και μετά τα τελειώνεις.

Για την συντήρηση των μισοψημένων, γάστρα ιδανικά ή κατσαρόλα (βαρύ καπάκι), μην προσθέσεις υγρά, θα βγάλουν τα ίδια. Εννοείτε ότι μετά αφου ψηθούν δεν τα ξαναβάζεις στην ίδια γάστρα, θεώρησε εκείνα τα υγρά "ωμά" και χρησιμοποίησε καθαρά σκεύη στο τέλος.

Επίσης, τσεκάρισμα με θερμόμετρο στο τέλος να βεβαιωθείς ότι πέρασες ασφαλώς 78C

Καλή επιτυχία

Σ ευχαριστώ πολυ! Καμια δοκιμασμενη μαριναδα πριν το ψησιμο για να μαλακώσουν τα χορινα σουβλακια εχουμε; Ειδα Μαλλιωρα και Ακη και φαινονται ενδιαφέρουσες

Δημοσ.
9 minutes ago, katbo said:

Σ ευχαριστώ πολυ! Καμια δοκιμασμενη μαριναδα πριν το ψησιμο για να μαλακώσουν τα χορινα σουβλακια εχουμε; Ειδα Μαλλιωρα και Ακη και φαινονται ενδιαφέρουσες

Εγώ όχι, σίγουρα θα προτείνει κάποιος.

Στα δικά μου μόνο αλάτι - πιπέρι - ρίγανι - θυμάρι.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει αραγε κανας μετρητης που να μπαινει αναμεσα σε μπουκαλα και παροχη και να μετραει την ροη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...