skskre Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 12 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Καναμε τα ψωνια μας παλι απο amazon.de Με forward service ή στέλνουν Ελλάδα? Τις σχάρες τις έχεις βγάλει, σωστά?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 24 λεπτά πριν, skskre είπε Με forward service ή στέλνουν Ελλάδα? Τις σχάρες τις έχεις βγάλει, σωστά? Εχει δωρεαν μεταφορικα σε καποια προιοντα αυτες τις μερες. Κανονικα ειχε 80ευρω μεταφορικα. Ναι εχω βγαλει σχαρες και λεει στις οδηγιες να βγουν και φλογοκρυπτες.
protathlitis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Θέλεις να στείλεις κανένα link? τι μάρκα είναι η πλάκα και ταιριάζει ακριβώς? μπορεί να πάρω και εγώ για την δικιά μου. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από protathlitis
ilpapacha Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Καναμε τα ψωνια μας παλι απο amazon.de Καλορίζικη! 1 1
katbo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Καλησπέρα, εχω ένα πρότζεκτ να ψήσω 100-150 χοιρινά σουβλάκια μαζί με τις πίτες τους στην Napoleon 425 για ένα σουβλάκι-πάρτυ. Για να γλυτώσουν την αναμονή οι καλεσμένοι, σκέφτομαι 2-3 ώρες πριν ξεκινήσει το πάρτυ να τα μισοψήσω σε χαμηλή θερμοκρασία 140°-160°, μετά να τα σκεπάσω ώστε τα φυλάξω όσο γίνεται ζεστά και την ώρα του πάρτυ να κάνω το τελικό ψήσιμο σε δυνατή φωτιά, μαζί με τις πίτες τους. Έχει κάποια τύχη λέτε ή να παραγγείλουμε από πριν; Έχω δει σε σουβλατζίδικα επίσης κάνουν κάτι παρόμοιο και τα φυλάνε πριν το τελικό ψήσιμο σε κάτι σαν νερό-λάδι και δεν ξέρω τι άλλο. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Καμιά άλλη ιδέα ώστε να είναι όσο γίνεται πιο μαλακά και ζεστά;
plasTOST Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Καναμε τα ψωνια μας παλι απο amazon.de Καλορίζικη! Γυαλίζει σας καθρέπτης! Περιμένουμε εντυπώσεις! 1
G.bar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Καναμε τα ψωνια μας παλι απο amazon.de Έχω την εντύπωση πάντως ότι δεν πρέπει να καλύπτεται το 100% της επιφάνειας από μαντεμένια πλάκα. Και στη δική μου που έχω πάρει το δικό της μαντέμι, καλύπτει λιγότερο από τα 3/4 και δεν βγάζει καν για ολόκληρη την επιφάνεια. (Freestyle 365) 14 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από G.bar
Andreasmertsi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος από χτες της napoleon freestyle 425 από κοτσωβολο. Την πήρα στα 569. Συναρμολογηση μιάμιση ώρα σίγουρα και απλα ειμαι σε αναμονη για 1ο ψησιμο.Μερικές ερωτήσεις θέλω. Για πρώτη φορά τι λάδι να βάλω να την κάψω και πόση ώρα. Επίσης τι φιάλη να πάρω?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, protathlitis είπε Θέλεις να στείλεις κανένα link? τι μάρκα είναι η πλάκα και ταιριάζει ακριβώς? μπορεί να πάρω και εγώ για την δικιά μου. https://www.amazon.de/dp/B0CB7L2QWC H συγκεκριμενη ειναι για weber genesis ii e-310 2 ώρες πριν, G.bar είπε Έχω την εντύπωση πάντως ότι δεν πρέπει να καλύπτεται το 100% της επιφάνειας από μαντεμένια πλάκα. Kαι γω ετσι ξερω, αλλα αν δεις εχει κενα και πανω στο μπροστα και πισω. Και εχει βγαλει και η weber ιδια πλακα, ελαχιστα διαφορετικη 19 λεπτά πριν, Andreasmertsi είπε Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος από χτες της napoleon freestyle 425 από κοτσωβολο. Την πήρα στα 569. Συναρμολογηση μιάμιση ώρα σίγουρα και απλα ειμαι σε αναμονη για 1ο ψησιμο.Μερικές ερωτήσεις θέλω. Για πρώτη φορά τι λάδι να βάλω να την κάψω και πόση ώρα. Επίσης τι φιάλη να πάρω? Καλοριζικη! Διαβασε οδηγιες σε πρωτη φαση. Λογικα την καις οπως ειναι σκετη γυρω στα 20 λεπτα στο φουλ να φυγει οτι εχει μεινει απο το εργοστασιο. Φιαλη μειγμα με ρυθμιστη 30mbar ή προπανιο με ρυθμιστη 37mbar. 2 1
kenpogr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 11 hours ago, katbo said: Καλησπέρα, εχω ένα πρότζεκτ να ψήσω 100-150 χοιρινά σουβλάκια μαζί με τις πίτες τους στην Napoleon 425 για ένα σουβλάκι-πάρτυ. Για να γλυτώσουν την αναμονή οι καλεσμένοι, σκέφτομαι 2-3 ώρες πριν ξεκινήσει το πάρτυ να τα μισοψήσω σε χαμηλή θερμοκρασία 140°-160°, μετά να τα σκεπάσω ώστε τα φυλάξω όσο γίνεται ζεστά και την ώρα του πάρτυ να κάνω το τελικό ψήσιμο σε δυνατή φωτιά, μαζί με τις πίτες τους. Έχει κάποια τύχη λέτε ή να παραγγείλουμε από πριν; Έχω δει σε σουβλατζίδικα επίσης κάνουν κάτι παρόμοιο και τα φυλάνε πριν το τελικό ψήσιμο σε κάτι σαν νερό-λάδι και δεν ξέρω τι άλλο. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Καμιά άλλη ιδέα ώστε να είναι όσο γίνεται πιο μαλακά και ζεστά; Καλησπέρα, Επειδή συχνά κάνω half grill, θα πρότεινα να μην ξεκινήσεις τόσο νωρίς για τόσο μικρή ποσότητα. Ξεκινάς 1 ώρα πρίν, μισοψήνεις όπως λές τα πάντα (1 ώρα max) και μετά τα τελειώνεις. Για την συντήρηση των μισοψημένων, γάστρα ιδανικά ή κατσαρόλα (βαρύ καπάκι), μην προσθέσεις υγρά, θα βγάλουν τα ίδια. Εννοείτε ότι μετά αφου ψηθούν δεν τα ξαναβάζεις στην ίδια γάστρα, θεώρησε εκείνα τα υγρά "ωμά" και χρησιμοποίησε καθαρά σκεύη στο τέλος. Επίσης, τσεκάρισμα με θερμόμετρο στο τέλος να βεβαιωθείς ότι πέρασες ασφαλώς 78C Καλή επιτυχία 1
katbo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 16 minutes ago, kenpogr said: Καλησπέρα, Επειδή συχνά κάνω half grill, θα πρότεινα να μην ξεκινήσεις τόσο νωρίς για τόσο μικρή ποσότητα. Ξεκινάς 1 ώρα πρίν, μισοψήνεις όπως λές τα πάντα (1 ώρα max) και μετά τα τελειώνεις. Για την συντήρηση των μισοψημένων, γάστρα ιδανικά ή κατσαρόλα (βαρύ καπάκι), μην προσθέσεις υγρά, θα βγάλουν τα ίδια. Εννοείτε ότι μετά αφου ψηθούν δεν τα ξαναβάζεις στην ίδια γάστρα, θεώρησε εκείνα τα υγρά "ωμά" και χρησιμοποίησε καθαρά σκεύη στο τέλος. Επίσης, τσεκάρισμα με θερμόμετρο στο τέλος να βεβαιωθείς ότι πέρασες ασφαλώς 78C Καλή επιτυχία Σ ευχαριστώ πολυ! Καμια δοκιμασμενη μαριναδα πριν το ψησιμο για να μαλακώσουν τα χορινα σουβλακια εχουμε; Ειδα Μαλλιωρα και Ακη και φαινονται ενδιαφέρουσες
kenpogr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 9 minutes ago, katbo said: Σ ευχαριστώ πολυ! Καμια δοκιμασμενη μαριναδα πριν το ψησιμο για να μαλακώσουν τα χορινα σουβλακια εχουμε; Ειδα Μαλλιωρα και Ακη και φαινονται ενδιαφέρουσες Εγώ όχι, σίγουρα θα προτείνει κάποιος. Στα δικά μου μόνο αλάτι - πιπέρι - ρίγανι - θυμάρι. 1
Ntinaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Υπαρχει αραγε κανας μετρητης που να μπαινει αναμεσα σε μπουκαλα και παροχη και να μετραει την ροη?
plasTOST Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Υπαρχει αραγε κανας μετρητης που να μπαινει αναμεσα σε μπουκαλα και παροχη και να μετραει την ροη? Κάτι τέτοιο εννοείς; https://www.cs-instruments.com/el/va-500-flow-sensor-for-compressed-air-and-gases-Gr/
Ntinaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, plasTOST είπε Κάτι τέτοιο εννοείς; https://www.cs-instruments.com/el/va-500-flow-sensor-for-compressed-air-and-gases-Gr/ Θελω να μου μετραει ποσα λιτρα περασαν απο τη δεξαμενη προς την ψησταρια, ωστε να υπολογιζω ποσο εχει ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα