Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία τα μείγματα των μαλλιώρα...αλλά πολύ ζάχαρη βρε παιδί μου 38%...λες για αυτό τελικά να μας αρέσουν...

Ενέργεια 1039 KJ / 246 kcal
Λιπαρά 3,6 g
 κορεσμένα 1,5 g
Υδατάνθρακες 38,2 g
 σάκχαρα 38 g
Πρωτεϊνες 15,2 g
Αλάτι 22,7 g
  • Like 2
  • Απαντ. 21k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2257

• ilpapacha

2033

• sndev

1103

• ηνίοχος

586

Δημοσ.

Τώρα που το βλέπω δεν μου φαίνεται πολύ ελκυστικό, έχει αρκετά πρόσθετα τροφίμων.

Θα πρέπει να μοιράζουμε μεταξύ μας ιδέες για homemade μείγματα και να μην παίρνουμε έτοιμα. Τουλάχιστον όχι με μεγάλη συχνότητα. 

Συστατικά: Αλάτι, ορός γάλακτος, πρωτεΐνη σόγιας, άμυλο καλαμποκιού, μπέικιν πάουντερ (διογκωτικά: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, διττανθρακικό νάτριο, άμυλο καλαμποκιού), Ζωμός βοδινού (Αλάτι, δεξτρόζη, ορός γάλακτος, εκχύλισμα βοδινού, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό άλας, φυσικό προζύμι, μπαχαρικά), δεξτρόζη, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό άλας, τρίμμα λεμονιού, σιναπόσπορος, κόλιανδρο, σκόρδο σκόνη, μπούκοβο γλυκό, κόκκινη πιπεριά, μείγμα μπαχαρικών. Περιέχει σέλινο. Μπορεί να περιέχει ίχνη από γλουτένη.

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Τώρα που το βλέπω δεν μου φαίνεται πολύ ελκυστικό, έχει αρκετά πρόσθετα τροφίμων.

Θα πρέπει να μοιράζουμε μεταξύ μας ιδέες για homemade μείγματα και να μην παίρνουμε έτοιμα. Τουλάχιστον όχι με μεγάλη συχνότητα. 

Συστατικά: Αλάτι, ορός γάλακτος, πρωτεΐνη σόγιας, άμυλο καλαμποκιού, μπέικιν πάουντερ (διογκωτικά: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, διττανθρακικό νάτριο, άμυλο καλαμποκιού), Ζωμός βοδινού (Αλάτι, δεξτρόζη, ορός γάλακτος, εκχύλισμα βοδινού, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό άλας, φυσικό προζύμι, μπαχαρικά), δεξτρόζη, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό άλας, τρίμμα λεμονιού, σιναπόσπορος, κόλιανδρο, σκόρδο σκόνη, μπούκοβο γλυκό, κόκκινη πιπεριά, μείγμα μπαχαρικών. Περιέχει σέλινο. Μπορεί να περιέχει ίχνη από γλουτένη.

ναι είναι πολύ βιομηχανοποιημένο τελικά...

ενώ στα παλιά τους βίντεο έδιναν καθαρές συνταγές μόνο με μπαχαρικά

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε

Ωραία τα μείγματα των μαλλιώρα...αλλά πολύ ζάχαρη βρε παιδί μου 38%...λες για αυτό τελικά να μας αρέσουν...

Λιπαρά 3,6 g
 κορεσμένα 1,5 g
Υδατάνθρακες 38,2 g
 σάκχαρα 38 g
Πρωτεϊνες 15,2 g
Αλάτι 22,7 g

Οντως αρκετη ποσοτητα, γι αυτο σταματησα να παιρνω το μειγμα για μπιφτεκια που ηταν αρκετα καλο, γιατι στο 1 κιλο κιμα ηθελε πανω απο 100γρ νομιζω. Στο κοτοπουλο ομως βαζεις λιγο. Δλδ αν ψησεις 4 σουβλακια με το ζορι να βαλεις 10γρ μειγμα, οποτε 4γρ περιπου σακχαρα.

19 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

ενώ στα παλιά τους βίντεο έδιναν καθαρές συνταγές μόνο με μπαχαρικά

Εδιναν συνταγες με το γραμμαριο και εβγαιναν τουμπανο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Οντως αρκετη ποσοτητα, γι αυτο σταματησα να παιρνω το μειγμα για μπιφτεκια που ηταν αρκετα καλο, γιατι στο 1 κιλο κιμα ηθελε πανω απο 100γρ νομιζω. Στο κοτοπουλο ομως βαζεις λιγο. Δλδ αν ψησεις 4 σουβλακια με το ζορι να βαλεις 10γρ μειγμα, οποτε 4γρ περιπου σακχαρα.

Εδιναν συνταγες με το γραμμαριο και εβγαιναν τουμπανο.

οποιος δεν βαριέται ας δει τα παλιά βίντεο να τα μαζέψει να μας τα κοινοποιήσει... (λέω εγω τώρα)...

• Haha 1
Δημοσ.
10 hours ago, Evgenios_V said:

Λιπαρά 3,6 g
 κορεσμένα 1,5 g
Υδατάνθρακες 38,2 g
 σάκχαρα 38 g
Πρωτεϊνες 15,2 g
Αλάτι 22,7 g

Γενικά πράγματα στο εμπόριο γι'αυτό μας αρέσουν περισσότερο. Ζάχαρη. Αλάτι.  Msg....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη το ποσοστο ζαχαρης του Grill Philosophy μου φανηκε πολυ υψηλο κ ομολογουμενως δεν ειχα δει ποτε τα ποσοστα της ζαχαρης στα rubs που εχω παρατηρω το εξης.

Σαν κατοχoς αρκετων επωνυμων rubs, το Grill Philosophy εχει το χαμηλοτερο ποσοστο ζαχαρης αναμεσα σε ολα τα αλλα που εχω εκ των οποιων ειναι κ το πιο φτηνο με τεραστια διαφορα.

Επεξ/σία από ritualistic
  • Like 2
Δημοσ.

Όλα τα rubs, ειδικά για χοιρινό και κοτόπουλο έχουν ζάχαρη. Ακόμα και αυτά που φτιάχνεις μόνος θέλουν ζάχαρη. Μην πω για τις bbq Sauce που είναι 50% ζάχαρη. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σκέφτομαι την αγορά μιας ψησταριάς υγραερίου σε στενό μπαλκόνι. είμαι ανάμεσα σε naterial kenton 2b , jamestown xander (με 3 μπεκ αν χωράει) και nattera advance 3. φαντάζομαι είναι της ίδιας ποιότητας και οι 3 σωστά; ιδανικά θέλω να καθαρίζεται εύκολα. 

(αν είναι το καθάρισμα ίδιο και στις 3 ίσως προτιμήσω την jamestown)

Επεξ/σία από pananton
Δημοσ.
Στις 30/9/2024 στις 12:43 ΜΜ, pananton είπε

σκέφτομαι την αγορά μιας ψησταριάς υγραερίου σε στενό μπαλκόνι. είμαι ανάμεσα σε naterial kenton 2b , jamestown xander (με 3 μπεκ αν χωράει) και nattera advance 3. φαντάζομαι είναι της ίδιας ποιότητας και οι 3 σωστά; ιδανικά θέλω να καθαρίζεται εύκολα. 

(αν είναι το καθάρισμα ίδιο και στις 3 ίσως προτιμήσω την jamestown)

Παρόμοιας ποιότητας, ναι. Δες ποια έχει αφαιρούμενο πάτο/ταψι, καθώς θα σε διευκολύνει στον καθαρισμό της.

14 ώρες πριν, kostaskontis είπε

προσφορα για ευρωπη https://store-eu.meater.com/products/rt7-og-meater, συμφερει? Να το χτυπησω?

Περίμενε για το meater+ τουλάχιστον, όπου διαθέτει μεγαλύτερη εμβέλεια καθώς η βάση λειτουργεί ως extender. Με την έλευση του νέου θερμόμετρου, που αντέχει και σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες, λογικά θα μπαίνουν συχνά σε προσφορά τα προηγούμενα μοντέλα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...