prapasgiorgos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, virginkiller είπε Όχι ιδιαίτερα. Ότι θα είχε αν έψηνες σε ένα σχαρο τηγανο στη κουζίνα. received_1209905047008921.mp4 875.8 kB · 0 downloads Συγγνώμη αν κουράζω απλά επειδή θα κάνω ανακαίνιση να ξέρω αν χρειάζεται κάτι έξτρα να υπολογίζω. Ταβάνια υπάρχει περίπτωση να μαυρίσουν; και αν μπορείς πες μου με τι καθαρίζεις την συγκεκριμένη ψησταριά από έξω.
virginkiller Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Το εννοείς απέξω; Στις σχάρες; Τώρα για μαυρίλα από πάνω δεν έχω ιδέα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, prapasgiorgos είπε Ταβάνια υπάρχει περίπτωση να μαυρίσουν; Θα μαζευτει λιγδα μετα απο καιρο σε τοιχο κοντα και ισως ταβανι. Βαζεις σε μια σκληρη σκουπα σαπουνονερο με υγρο πιατων τριβεις τοιχο και ριχνεις νερο με λαστιχο. 2
prapasgiorgos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, virginkiller είπε Το εννοείς απέξω; Στις σχάρες; Τώρα για μαυρίλα από πάνω δεν έχω ιδέα. Το καπακι από πάνω από την έξω πλευρά και από κάτω από έξω 1 λεπτό πριν, prapasgiorgos είπε Το καπακι από πάνω από την έξω πλευρά και από κάτω από έξω. Δηλαδή το σκάφος από την έξω πλευρά.
protathlitis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Στις 18/9/2024 στις 2:09 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε Προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ! το εχω για βασικο μειγμα σε κοτοπουλο. Το βρισκεις ευκολα σε μεγαλο Σκλαβενιτη, οποτε μπορεις να δοκιμασεις ενα. Το έψαξα στο e-shop του Σκλαβενίτη αλλά δεν βρήκα κάτι.
F117 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/243123-ψηστ-υγραεριου-napoleon-freestyle-425?utm_source=Affiliate&utm_medium=Banner&utm_campaign=Generic&lkws_138=623f4d66-49a8-3ef0-c1d8-da0f2e15ded8 Napoleon freestyle 425 στα 569 ευρώ 5
ilpapacha Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, protathlitis είπε Το έψαξα στο e-shop του Σκλαβενίτη αλλά δεν βρήκα κάτι. Τα eshop των super market δεν διαθέτουν όλη την γκάμα των προϊόντων τους 3
Evgenios_V Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Αρνάκι στη σούβλα λουκούμι! Καλά τόσο μικρό ??? 2
Evgenios_V Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Στις 21/9/2024 στις 5:49 ΜΜ, protathlitis είπε Το έψαξα στο e-shop του Σκλαβενίτη αλλά δεν βρήκα κάτι. Για κάποιο λόγο δεν εχουν ολους τους κωδικούς online... και εγω δεν τα έβρισκα οπότε πήγα σε φυσικο (μεγάλο κατάστημα οχι Fresh) και τα βρήκα στα μπαχαρικά κτλ...
ritualistic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Για κάποιο λόγο δεν εχουν ολους τους κωδικούς online... και εγω δεν τα έβρισκα οπότε πήγα σε φυσικο (μεγάλο κατάστημα οχι Fresh) και τα βρήκα στα μπαχαρικά κτλ... Ουτε στο καταστημα της Γλυφαδας στα ορια με Βουλα που θεωρειται απο τα μεγαλα του Σκλαβενιτη, υπαρχει το συγκεκριμενο δυστυχως. Οσοι το εχετε βρει σε καταστημα πειτε μας ηταν. Εγω το βρηκα τελικα στο γνωστο καταστημα με ψησταριες και ειδη ΒΒQ στην Γλυφαδα και επειδη εχω δοκιμασει σχεδον τα περισσοτερα επωνυμα που ειναι και σε εξωπραγματικες τιμες, αυτο ηταν οντως το πιο νοστιμο κ ισορροπημενο. 1
protathlitis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Εγώ χθες έψησα χοιρινές και έφτιαξα και έβαλα αυτό το μείγμα : https://cookhero.gr/suntagi/μίγμα-μπαχαρικών-για-χοιρινό-2/ έδωσε αρκετά ωραία γεύση. Βέβαια έβαλα λάδι και αλάτι πριν βάλω το μείγμα. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 13 λεπτά πριν, protathlitis είπε Εγώ χθες έψησα χοιρινές και έφτιαξα και έβαλα αυτό το μείγμα : https://cookhero.gr/suntagi/μίγμα-μπαχαρικών-για-χοιρινό-2/ έδωσε αρκετά ωραία γεύση. Βέβαια έβαλα λάδι και αλάτι πριν βάλω το μείγμα. Και τα grill philosophy μειγματα προτεινουν ειτε λαδι σε καποια, ειτε νερο. Στο κοτοπουλο που χρησιμοποιω κατα κυριο λογο, το ριχνω πανω στο κρεας και μετα ψεκαζω λιγο λαδακι και το απλωνω με τα χερια, οποτε γινεται σαν μαριναδα στο τελος.
protathlitis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Ναι σωστά. Μια ελαφρά επάλειψη με λάδι πάντα κάνω, πρώτα λάδι και μετά τα υπόλοιπα. Βοηθάει να κολλήσουν πάνω τα καρυκεύματα, όπως αλάτι πιπέρι. Φαντάζομαι και ανάποδα την ίδια δουλειά θα κάνει. Αλλά ναι, αν το απλώσεις με τα χέρια θα γίνει σαν μαρινάδα, έτσι το έκανα και χθες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα