hf77 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Για ψυσταρια ενδιαφέρομαι που να μπορώ να την παίρνω μαζί μου κάποιες προτάσεις από εμπειρίες??
virginkiller Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Έχω μια Weber q200 που είναι στην ουσία η q2200 απλά παλαιότερη. Αν αλλάξεις συμπιεστή παίρνει και κανονική μπουκάλα. Θερμοκρασία έχω πιάσει και πάνω από 300 ( χωρίς φαγητό μέσα ) οπότε μέχρι στιγμής με έχει αφήσει ικανοποιημένο από το ψήσιμο. Σίγουρα είναι φορητή γιατί χώρεσε άνετα στο μικρό port baggage του Mazda 2 . Αρνητικό θα έλεγα τον μονό καυστήρα που σε περιορίζει μόνο σε άμεσο ψήσιμο. Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με άλλες φορητές γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 15/9/2024 στις 10:39 ΠΜ, hf77 είπε Για ψυσταρια ενδιαφέρομαι που να μπορώ να την παίρνω μαζί μου κάποιες προτάσεις από εμπειρίες?? Υπαρχει και napoleon με 2 καυστηρες και αρκετα μοντελα weber!
hf77 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Υπαρχει και napoleon με 2 καυστηρες και αρκετα μοντελα weber! Σ ευχαριστώ για την απάντηση, μεταξύ των 2 πια είναι πιο αξιόπιστη?
Mpiftekis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, hf77 είπε Σ ευχαριστώ για την απάντηση, μεταξύ των 2 πια είναι πιο αξιόπιστη? Και οι 2 είναι πάρα πολύ αξιόπιστες και με καλή εγγύηση. Δες τα χαρακτηριστικά τους (αριθμό καυστήρων, διαστάσεις, ισχύς, κλπ) και αποφασίζεις ποιά θα πάρεις. 2 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 18 ώρες πριν, hf77 είπε Σ ευχαριστώ για την απάντηση, μεταξύ των 2 πια είναι πιο αξιόπιστη? Δεν εχω ασχοληθει με τη συγκεκριμενη κατηγορια, αλλα λογω των 2 καυστηρων θα πηγαινα σε napoleon.. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Κοντοσουβλι κοτοπουλο με μειγμα μπαχαρικων Μαλιωρα 8
ritualistic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) @SagoniasSlutRos καλο το μειγμα αυτο ? εχω της Traeger και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα ειναι πανακριβο σε σχεση με την ποσοτητα. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2024 από ritualistic
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 23 λεπτά πριν, ritualistic είπε @SagoniasSlutRos καλο το μειγμα αυτο ? εχω της Traeger και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα ειναι πανακριβο σε σχεση με την ποσοτητα. Προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ! το εχω για βασικο μειγμα σε κοτοπουλο. Το βρισκεις ευκολα σε μεγαλο Σκλαβενιτη, οποτε μπορεις να δοκιμασεις ενα. 3
ritualistic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Καλα που ειπες για Σκλαβενιτη δεν ειχα ιδεα. Ειναι καθολου πικαντικο η ειναι μονο αρωματικο ;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, ritualistic είπε Καλα που ειπες για Σκλαβενιτη δεν ειχα ιδεα. Ειναι καθολου πικαντικο η ειναι μονο αρωματικο ; Αν βαλεις τη δοσολογια που γραφει, 40γρ στο ενα κιλο κρεας, σιγουρα ειναι λιγο πικαντικο. Σημερα δλδ που εβαλα γυρω στα 25γρ στα 900γρ κρεας ηταν λιγο πικαντικο. Οταν ψηνω σουβλακια/καλαμακια ή παϊδακια κοτοπουλο ριχνω με το ματι απο πανω και βγαινει μια χαρα. 2
virginkiller Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Προσωπικά έχω καταλήξει ότι δικά μου δείγματα με φρεσκοαλεσμενα μπαχαρικά είναι μακράν καλύτερα. Θες ένα γουδί μόνο και δεν θέλει ώρα να τα κάνεις 1
Tsino Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 16 minutes ago, virginkiller said: Προσωπικά έχω καταλήξει ότι δικά μου δείγματα με φρεσκοαλεσμενα μπαχαρικά είναι μακράν καλύτερα. Θες ένα γουδί μόνο και δεν θέλει ώρα να τα κάνεις για πες τι φτιάχνεις να πάρουμε ιδέες 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, virginkiller είπε Προσωπικά έχω καταλήξει ότι δικά μου δείγματα με φρεσκοαλεσμενα μπαχαρικά είναι μακράν καλύτερα. Θες ένα γουδί μόνο και δεν θέλει ώρα να τα κάνεις Για Μοσχαρι εχω φτιαξει δικο μου SPG, αλλα για κοτοπουλο οτι ειχα δοκιμασει να φτιαξω δεν ηταν κανενα καλυτερο απο αυτο.
Amaretos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Κοντοσουβλι κοτοπουλο με μειγμα μπαχαρικων Μαλιωρα Ατομικη/Παιδικη ποσοτητα :Ρ μια χαρα 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα