Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ψυσταρια ενδιαφέρομαι που να μπορώ να την παίρνω μαζί μου κάποιες προτάσεις από εμπειρίες?? 

  • Απαντ. 21,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2340

  • ilpapacha

    2078

  • sndev

    1109

  • ηνίοχος

    591

Δημοσ.

Έχω μια Weber q200 που είναι στην ουσία η q2200 απλά παλαιότερη. Αν αλλάξεις συμπιεστή παίρνει και κανονική μπουκάλα. Θερμοκρασία έχω πιάσει και πάνω από 300 ( χωρίς φαγητό μέσα ) οπότε μέχρι στιγμής με έχει αφήσει ικανοποιημένο από το ψήσιμο. Σίγουρα είναι φορητή γιατί χώρεσε άνετα στο μικρό port baggage του Mazda 2 . Αρνητικό θα έλεγα τον μονό καυστήρα που σε περιορίζει μόνο σε άμεσο ψήσιμο. Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με άλλες φορητές γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει. 

Δημοσ.
Στις 15/9/2024 στις 10:39 ΠΜ, hf77 είπε

Για ψυσταρια ενδιαφέρομαι που να μπορώ να την παίρνω μαζί μου κάποιες προτάσεις από εμπειρίες?? 

Υπαρχει και napoleon με 2 καυστηρες και αρκετα μοντελα weber!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Υπαρχει και napoleon με 2 καυστηρες και αρκετα μοντελα weber!

Σ ευχαριστώ για την απάντηση, μεταξύ των 2 πια είναι πιο αξιόπιστη? 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, hf77 είπε

Σ ευχαριστώ για την απάντηση, μεταξύ των 2 πια είναι πιο αξιόπιστη? 

Και οι 2 είναι πάρα πολύ αξιόπιστες και με καλή εγγύηση.

Δες τα χαρακτηριστικά τους (αριθμό καυστήρων, διαστάσεις, ισχύς, κλπ) και αποφασίζεις ποιά θα πάρεις.

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, hf77 είπε

Σ ευχαριστώ για την απάντηση, μεταξύ των 2 πια είναι πιο αξιόπιστη? 

Δεν εχω ασχοληθει με τη συγκεκριμενη κατηγορια, αλλα λογω των 2 καυστηρων θα πηγαινα σε napoleon..

  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ritualistic είπε

@SagoniasSlutRos καλο το μειγμα αυτο ? εχω της Traeger και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα ειναι πανακριβο σε σχεση με την ποσοτητα.

Προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ! το εχω για βασικο μειγμα σε κοτοπουλο. Το βρισκεις ευκολα σε μεγαλο Σκλαβενιτη, οποτε μπορεις να δοκιμασεις ενα.

  • Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Καλα που ειπες για Σκλαβενιτη δεν ειχα ιδεα.

Ειναι καθολου πικαντικο η ειναι μονο αρωματικο ;

Αν βαλεις τη δοσολογια που γραφει, 40γρ στο ενα κιλο κρεας, σιγουρα ειναι λιγο πικαντικο. Σημερα δλδ που εβαλα γυρω στα 25γρ στα 900γρ κρεας ηταν λιγο πικαντικο. 

Οταν ψηνω σουβλακια/καλαμακια ή παϊδακια κοτοπουλο ριχνω με το ματι απο πανω και βγαινει μια χαρα.

  • Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά έχω καταλήξει ότι δικά μου δείγματα με φρεσκοαλεσμενα μπαχαρικά είναι μακράν καλύτερα. Θες ένα γουδί μόνο και δεν θέλει ώρα να τα κάνεις 

  • Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, virginkiller said:

Προσωπικά έχω καταλήξει ότι δικά μου δείγματα με φρεσκοαλεσμενα μπαχαρικά είναι μακράν καλύτερα. Θες ένα γουδί μόνο και δεν θέλει ώρα να τα κάνεις 

για πες τι φτιάχνεις να πάρουμε ιδέες

  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Προσωπικά έχω καταλήξει ότι δικά μου δείγματα με φρεσκοαλεσμενα μπαχαρικά είναι μακράν καλύτερα. Θες ένα γουδί μόνο και δεν θέλει ώρα να τα κάνεις 

Για Μοσχαρι εχω φτιαξει δικο μου SPG, αλλα για κοτοπουλο οτι ειχα δοκιμασει να φτιαξω δεν ηταν κανενα καλυτερο απο αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...