Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tsino είπε

Έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές το https://demagr.com και όλα έχουν πάει μια χαρά. 

ειναι παρα πολυ χαμηλες οι τιμες τους, σχεδον ανησυχητικα...

αν θες πες μας τι πηρες, απο που και ποσο καιρο εκανε να παραδοθει εδω. επισης ποια εταιρεια χρησιμοποιουν εδω ?

  • Απαντ. 21k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2257

  • ilpapacha

    2034

  • sndev

    1103

  • ηνίοχος

    586

Δημοσ.

Καλη εβδομάδα παίδες, Σαββάτο εκανα και εγω 1η φορα γύρο, βγηκε σουπερ η φαμιλια το καταευχαριστηθηκε. 2.5 λαιμος τον εκοψα λεπτες φετες λίγο πατημα με μια πρεσα για smashed burgers και σουβλισμα :) Εκει το χασαμε λιγο βγηκε χοντρο κατω και λεπταινε προς τα πανω αλλα μικρο το κακο γιατι ετσι και αλλιως κοβεις απεξω.

Μαρινάρισμα 2-3 ωρες, ψιλοκομενο κρεμυδι, αλατι, πιπερι, καπνιστη παπρικα, κιμινο , χυμος λεμονι (Βαρθαλιτης συνταγη).

Για στοπ εκοψα 2 ξυλα, μια τρυπα στην μεση να περασουν σουβλα και μια χαρα ;)

 

1725864398321.jpg

1725864398318.jpg

1725864398314.jpg

  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, stefan0sgr said:

Στην Γερμανία απο την στιγμή που ειναι ενδοκοινωτικές συναλλαγές, στο αφαιρούν. Στην Ελλάδα τώρα, είτε το περνας σαν εξοδο, ειτε δεν το δηλωνεις.

Αν το περνας σαν εξοδο τοτε μπορεις να το κανεις και με τον ελληνικο ΦΠΑ. Να μην το δηλωσεις? πως?. δεν ενημερωνεται η ΑΑΔΕ απο το ευρωπαικο συστημα ενδοκ. συναλλαγων?

2 hours ago, ritualistic said:

ειναι παρα πολυ χαμηλες οι τιμες τους, σχεδον ανησυχητικα...

αν θες πες μας τι πηρες, απο που και ποσο καιρο εκανε να παραδοθει εδω. επισης ποια εταιρεια χρησιμοποιουν εδω ?

Μονο μεχρι 20 κιλα όμως

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Amaretos είπε

Μαρινάρισμα 2-3 ωρες, ψιλοκομενο κρεμυδι, αλατι, πιπερι, καπνιστη παπρικα, κιμινο , χυμος λεμονι (Βαρθαλιτης συνταγη).

Eυχαριστημενος με τη μαριναδα?

Δημοσ.
4 hours ago, ritualistic said:

ειναι παρα πολυ χαμηλες οι τιμες τους, σχεδον ανησυχητικα...

αν θες πες μας τι πηρες, απο που και ποσο καιρο εκανε να παραδοθει εδω. επισης ποια εταιρεια χρησιμοποιουν εδω ?

Ένα monitor 32" από Γερμανία  (περίπου 10 ημέρες από τη στιγμή που παράλαβαν) 

Μια χύτρα ταχύτητας από UK (περίπου 15 ημέρες από τη στιγμή που παράλαβαν) 

Στην πόρτα μου με ACS αν δεν κάνω λάθος.

Όντως έχει όριο 20 κιλά ανά δέμα

https://demagr.com/#/prices/

 

  • Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Tελωνειο??

αν καταλαβα καλα απο το site ερχεται με το τελωνειο προπληρωμενο οποτε το φερνουν κατευθειαν στην πορτα σου

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Eυχαριστημενος με τη μαριναδα?

Ναι ναι παρα πολυ κοντα με τον κλασικο γυρο, κιμινο δεν εβαλα πολυ ισα ισα

  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα στη μερακλιδικη παρεα. Ερωτηση. εχει καποιος αποψη για αυτη

https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-xander-me-mantemi-141182

επισης σκεφτομουν και για την Blackbull Majesty που εχει και σουβλα αλλα δεν ξερω ουτε τη μαρκα και σκεφτομαι αν οντως αξιζει η διαφορα τιμης. 

 

Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα, η σχάρα ζεσταματος τι ρόλο έχει στο ψήσιμο? Έχω καινούρια ψησταριά και κατά το γάνωμα της σχάρας (είναι από μαντέμι και αφότου την πέρασα με ηλιέλαιο την έχω βάλει μισή ώρα να την κάψει) και πέρασα και τη μικρή τη σχάρα ζεσταματος και κιτρινισε..ξέρει κανένας αν καθαρίζει και με ποιον τροπο?

Screenshot_20240914-170253_Gallery.jpg

Δημοσ.
14 minutes ago, kokos198 said:

Καλησπέρα ομάδα, η σχάρα ζεσταματος τι ρόλο έχει στο ψήσιμο? Έχω καινούρια ψησταριά και κατά το γάνωμα της σχάρας (είναι από μαντέμι και αφότου την πέρασα με ηλιέλαιο την έχω βάλει μισή ώρα να την κάψει) και πέρασα και τη μικρή τη σχάρα ζεσταματος και κιτρινισε..ξέρει κανένας αν καθαρίζει και με ποιον τροπο?

Screenshot_20240914-170253_Gallery.jpg

Το καμένο λάδι είναι το χρώμα μην σε αγχώνει 

  • Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Το καμένο λάδι είναι το χρώμα μην σε αγχώνει 

Χρειάζεται καθάρισμα ή προχωράω έτσι? Που χρησιμεύει αυτή η σχάρα? Είναι πιο ψηλά από το μαντεμι κ έχει θεωρώ πιο λίγη φωτια

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να καθαρίσει ίσα ίσα που αν είναι πολύ λεπτή η επίστρωση λαδιού εκεί θα είναι και πιο αντικολλητικό. Η δουλειά αυτής της σχάρας είναι αυτό ακριβώς, να έχει μικρότερη θερμοκρασία. Είτε να κρατάει κάτι ζεστό είτε να κάνεις έμμεσο ψήσιμο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...