ilpapacha Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Ποικιλία κρεατικών για σήμερα 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Σημερινό ψήσιμο με μπριζόλα 8 εβδομάδων dry age 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Skirt steak 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Καιρό έχω να ποσταρω εδώ οπότε ας ρίξω κι εγώ μια πενια 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 25 λεπτά πριν, zanskou είπε Καιρό έχω να ποσταρω εδώ οπότε ας ρίξω κι εγώ μια πενια Από που οι μπριζόλες? Φαίνονται φοβερές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Από που οι μπριζόλες? Φαίνονται φοβερές Δεν φαίνονται! είναι φοβερές Επεξ/σία 31 Αυγούστου από sndev 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου σε γεύση ειναι άπαιχτες, οντως ! κι οσο απίστευτο κι αν φαινεται ειναι απο ΑΒ. απο αυτά πυο έχει συσκευασμένα στα ψυγεία. (τα συγκεκριμένα ειναι σε προσεγμενη συσκευασία με κενό αέρο κλπ). τα παιρνω καιρο και δεν εχω πέσει ποτέ σε κακο κομματι γύρω στα 12-13 ευρώ το κομματι εχουν. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 1 hour ago, zanskou said: σε γεύση ειναι άπαιχτες, οντως ! κι οσο απίστευτο κι αν φαινεται ειναι απο ΑΒ. απο αυτά πυο έχει συσκευασμένα στα ψυγεία. (τα συγκεκριμένα ειναι σε προσεγμενη συσκευασία με κενό αέρο κλπ). τα παιρνω καιρο και δεν εχω πέσει ποτέ σε κακο κομματι γύρω στα 12-13 ευρώ το κομματι εχουν. Πως λέγεται; δώσε λεπτομέρειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου αυτά ειναι: https://www.ab.gr/el/eshop/Fresko-Kreas-and-Psaria/Moschari/Mprizoles/Mprizola-Ribeye-Voeia-Aney-Ostoy-Argentinis-240gr/p/7505055?amc_cid=affiliate_linkwise_abeshop_NA_allusers_various_linkwiseeshopongoing_CD26627_NA&lkws_12158=66d2de9c-5c9a-352c-0112-da0f2e15ded8 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Κοτόπουλο γι απόψε 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Αρνί κιλοτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Μοσχαρίσια παϊδάκια aka Asado de Tira και smash από κιμά ωρίμανσης 8 εβδομάδων. Τα παϊδάκια βγήκαν λουκούμι, γλύκισμα!! Τα ξεκίνησα στην πλάκα για να βγάλουν λίπος για τα μπέργκερ και τα τελείωσα στη σχάρα. Θέλουν αρκετό ψήσιμο να αρχίσει να λιώνει το λίπος. Τα μπέργκερ λόγω smash έχασαν την ελάχιστη υγρασία που είχαν και βγήκαν λίγο λάστιχο, αλλά πολύ νόστιμα. Τα επόμενα θα τα ψήσω κανονικά. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου @SagoniasSlutRos ωραιοςςςς! Τα smashed τα έβαλες κατευθείαν από ψυγείο στην πλάκα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Μοσχαρίσια παϊδάκια aka Asado de Tira από που ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 21 λεπτά πριν, F117 είπε @SagoniasSlutRos ωραιοςςςς! Τα smashed τα έβαλες κατευθείαν από ψυγείο στην πλάκα? TA έβγαλα μόλις άναψα για ζέσταμα 15 λεπτά πριν, zanskou είπε από που ;; The Greek butcher Κομοτηνή 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα