zanskou Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 σήμερα το μενού ειχε ρολό κοτόπουλο και αντι να μπει στο φούρνο ειπα να δοκιμάσω να το βάλω στην gem μιας που ημουν σπίτι. το πασπάλισα με λίγη ριγανη και αλατακι, έφτιαξα ζουμάκι με λάδι, νερό λεμόνι και θυμάρι και αφού την προθέρμανα στους 250 βαθμούς έσβησα τον μεσαίο καυστήρα και χαμήλωσα σχεδόν στο τέρμα τους δυο ακριανούς. Το άφησα να ψηθεί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για μια ωρα και κάτι στου 210-220 βαθμους και άλλο ένα μισάωρο στους 200 χωρίς αλουμινόχαρτο για να πάρει χρώμα. Αποτέλεσμα 100 φορές ανώτερο από το φούρνο Συνοδεύτηκε με τηγανιτές πατάτες και ξεραθυμίσαμε 6
Vaggelisd66 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Λοιπόν το στήσιμο μας πήρε 1 ώρα και 40 λεπτά εγώ με τον γιο μου. Στην αρχή φαίνεται δύσκολο αλλά ακολουθώντας τις οδηγίες και βλέποντας βίντεο στο youtube η διαδικασία ολοκληρώνεται χωρίς απρόοπτα. Σύνδεση φιάλη, έλεγχος για διαρροή και άναμμα. Σε 10 λεπτά έπιασε 300 βαθμούς. Μετά άνοιξα το καπάκι και το άφησα ανοιχτό με αναμμένους τους καυστήρες στο τέρμα. Η θερμοκρασία μετά από λίγα λεπτά έπεσε στους 150 βαθμούς. Έσβησα τους καυστήρες και έκλεισα το καπάκι. Η θερμοκρασία παρέμεινε στους 150 για λίγα λεπτά με κλειστό το καπάκι. Κρεατάκια θα ψήσω αύριο. 11
aenaos15 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, solton57010 είπε Με αφορμή το ερώτημα για την πετρα επειδη και εγω είμαι/ήμουν στο ψάξιμο πέτρα/μαντέμι ,αν και ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το σκέυος της lodge ή του mypizzaproject ,βρήκα τυχαία μία πέτρα σε ελληνικό μαγαζί με 14,95 https://www.kitchenmall.gr/product/87570/stroggylo-tapsi-basi-gia-pitsa-me-labes-stirixis-diametroy.html οπότε με αυτό το κόστος έριξα μια παραγγελία για δοκιμή και λογικά αύριο θα παραγγείλω και θα γράψω εντυπώσεις . Μαλλον την τελευταια πηρες!!! Δεν την εχει διαθεσιμη αμεσα.....
assasertzis Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 34 λεπτά πριν, Vaggelisd66 είπε Λοιπόν το στήσιμο μας πήρε 1 ώρα και 40 λεπτά εγώ με τον γιο μου. Στην αρχή φαίνεται δύσκολο αλλά ακολουθώντας τις οδηγίες και βλέποντας βίντεο στο youtube η διαδικασία ολοκληρώνεται χωρίς απρόοπτα. Σύνδεση φιάλη, έλεγχος για διαρροή και άναμμα. Σε 10 λεπτά έπιασε 300 βαθμούς. Μετά άνοιξα το καπάκι και το άφησα ανοιχτό με αναμμένους τους καυστήρες στο τέρμα. Η θερμοκρασία μετά από λίγα λεπτά έπεσε στους 150 βαθμούς. Έσβησα τους καυστήρες και έκλεισα το καπάκι. Η θερμοκρασία παρέμεινε στους 150 για λίγα λεπτά με κλειστό το καπάκι. Κρεατάκια θα ψήσω αύριο. Καλά ψησίματα !! Επόμενη φορά όταν την ανοίξεις και πέσει η θερμοκρασία δες και πες μας πόσο γρήγορα την επαναφέρει !
filippos_kar Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, zanskou είπε σήμερα το μενού ειχε ρολό κοτόπουλο και αντι να μπει στο φούρνο ειπα να δοκιμάσω να το βάλω στην gem μιας που ημουν σπίτι. το πασπάλισα με λίγη ριγανη και αλατακι, έφτιαξα ζουμάκι με λάδι, νερό λεμόνι και θυμάρι και αφού την προθέρμανα στους 250 βαθμούς έσβησα τον μεσαίο καυστήρα και χαμήλωσα σχεδόν στο τέρμα τους δυο ακριανούς. Το άφησα να ψηθεί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για μια ωρα και κάτι στου 210-220 βαθμους και άλλο ένα μισάωρο στους 200 χωρίς αλουμινόχαρτο για να πάρει χρώμα. Αποτέλεσμα 100 φορές ανώτερο από το φούρνο Συνοδεύτηκε με τηγανιτές πατάτες και ξεραθυμίσαμε Την επόμενη φορά δώσε χρώμα άμεσα, πανω στις σχάρες. Και μετά κλείσε τον μεσαίο και κανε το έμμεσο, χωρις να το βάλεις σε σκευος. Να εχεις ενα πινελακι να το αλειφεις που και που. Το ταψακι βαλτω κατω απο τη σχαρα για να μην κανει μπάνιο το κρέας αλλά να μαζέψεις και τα υγρά ωστε να κάνεις σάλτσα! Το ρόλο κοτόπουλο δεν θέλει αλουμινοχαρτο, περιττό. Cheers!
sndev Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 ετσι όπως το εκανε νομίζω θα βγήκε πολυ πιο ζουμερό 1
aenaos15 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, zanskou είπε σήμερα το μενού ειχε ρολό κοτόπουλο και αντι να μπει στο φούρνο ειπα να δοκιμάσω να το βάλω στην gem μιας που ημουν σπίτι. το πασπάλισα με λίγη ριγανη και αλατακι, έφτιαξα ζουμάκι με λάδι, νερό λεμόνι και θυμάρι και αφού την προθέρμανα στους 250 βαθμούς έσβησα τον μεσαίο καυστήρα και χαμήλωσα σχεδόν στο τέρμα τους δυο ακριανούς. Το άφησα να ψηθεί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για μια ωρα και κάτι στου 210-220 βαθμους και άλλο ένα μισάωρο στους 200 χωρίς αλουμινόχαρτο για να πάρει χρώμα. Αποτέλεσμα 100 φορές ανώτερο από το φούρνο Συνοδεύτηκε με τηγανιτές πατάτες και ξεραθυμίσαμε Pyrex ειναι αυτο;;;; Αντεξε;;;;
zanskou Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Pyrex ειναι αυτο;;;; Αντεξε;;;; Ναι και ναι! 1 ώρα πριν, filippos_kar είπε Την επόμενη φορά δώσε χρώμα άμεσα, πανω στις σχάρες. Και μετά κλείσε τον μεσαίο και κανε το έμμεσο, χωρις να το βάλεις σε σκευος. Να εχεις ενα πινελακι να το αλειφεις που και που. Το ταψακι βαλτω κατω απο τη σχαρα για να μην κανει μπάνιο το κρέας αλλά να μαζέψεις και τα υγρά ωστε να κάνεις σάλτσα! Το ρόλο κοτόπουλο δεν θέλει αλουμινοχαρτο, περιττό. Cheers! Η αλήθεια είναι ότι όπως έγραψε ξαι ο φίλος παραπάνω ήθελα να βγει όσο πιο ζουμερό γίνεται. Επίσης δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να χωρέσει το ταψάκι στο χώρο ανάμεσα στους καυστήρες καθ τη σχάρα.
kostasbm Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, zanskou είπε σήμερα το μενού ειχε ρολό κοτόπουλο και αντι να μπει στο φούρνο ειπα να δοκιμάσω να το βάλω στην gem μιας που ημουν σπίτι. το πασπάλισα με λίγη ριγανη και αλατακι, έφτιαξα ζουμάκι με λάδι, νερό λεμόνι και θυμάρι και αφού την προθέρμανα στους 250 βαθμούς έσβησα τον μεσαίο καυστήρα και χαμήλωσα σχεδόν στο τέρμα τους δυο ακριανούς. Το άφησα να ψηθεί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για μια ωρα και κάτι στου 210-220 βαθμους και άλλο ένα μισάωρο στους 200 χωρίς αλουμινόχαρτο για να πάρει χρώμα. Αποτέλεσμα 100 φορές ανώτερο από το φούρνο Συνοδεύτηκε με τηγανιτές πατάτες και ξεραθυμίσαμε ετσι ακριβως γινεται και στη κουζινα υγραεριου...πολυ καλο αποτελεσμα εγω συνηθως το τυλιγω με αλλουμινοχαρτο οταν ειναιε τοιμο και το αφηνω κανα 10 λεπτο.....επισης κρυο με σως μουσταρδας με μπυρα το καλοκαιρι 1
sndev Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Αντέχουν ως 300 βαθμούς τα pyrex. το μεγαλο προβλημα που σπανε είναι στις αλλαγές θερμοκρασίας πχ αν αυτο το εκανε με κρυο εξω κ το έβγαζε απο τη ψησταριά μπαμ τότε χαιρετίσματα 1
cambo99 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) On 25/04/2020 at 22:28, Xorxhs! said: https://geizhals.eu/?cat=hsggrill&v=e&hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu&sort=r&xf=4825_Weber&pg=2#productlist Από εδώ όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει weber....τωρα κοιτώ και τα genesis μοντέλα. Κάποιος είχε αναφέρει και αποστολή στην Ελλάδα με κάποιον τρόπο με κόστο 100 ευρώ Οι τιμές αυτές είναι πραγματικές; Διότι είναι σχεδόν 40% κάτω από Ελλάδα! Αγόρασε κανείς από τα μαγαζιά αυτά; Και αν ναι ας δώσει κανένα μαγαζί απ'ευθείας! Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από cambo99
skoudinio Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 22 λεπτά πριν, sndev είπε Αντέχουν ως 300 βαθμούς τα pyrex. το μεγαλο προβλημα που σπανε είναι στις αλλαγές θερμοκρασίας πχ αν αυτο το εκανε με κρυο εξω κ το έβγαζε απο τη ψησταριά μπαμ τότε χαιρετίσματα Αρα θέλει όταν τελειώσει το ψήσιμο να κλείσεις τους καυστήρες και να το αφήσουμε να κρυώσει? Έχω τέτοια πιρεξ να σας πω φοβάμαι να τα βάλω.
sndev Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 τι να σου πω... εμενα μου ράγισε πριν χρόνια βγάζοντας το απο φούρνο κανονικό κ το σπιτι ειχε 17-18 βαθμούς κ ψάχνοντας το το έμαθα..
tsiro7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Ήρθε το εργαλείο, 2 ωρίτσες με καφεδάκι μου πήρε να τη στήσω. Αυτό το σουβλι με το σύρμα τυλιγμένο κάτω από το ράφι τι είναι? Γιατί οδηγίες στα αγγλικά δεν είχε και δεν βγάζω άκρη. Πρώτο κάψιμο κάνα 20λεπτο είναι καλά ? Και μετά λάδωμα σχαρες? Επίσης στο YouTube βλέπω ότι έχει ένα σύστημα που γατζωνει η φιάλη και δείχνει το βάρος της. Στην δική μας να υποθέσω ότι δεν υπάρχει αυτό. 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα