est Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 31/7/2024 στις 12:12 ΜΜ, JLEE είπε Πιο παλιά ανεβάζατε και κανένα κοψίδι βρε παιδιά! Λοιπόν πέρα από το Tri Tip από themarkt (που βγαίνει φανταστικό) έχετε να προτείνετε κάτι σε μοσχάρι που να βγαίνει το κιλό στα 15€? Γιατί πήρα προχθές ribeye και μου βγήκε το eye από το χτύπο. Να προτείνω και εγώ κάτι; Προθερμαίνεις καλά την ψησταριά, πετάς στη σχάρα οτιδήποτε τρώγεται, χαμηλώνεις τη φωτιά, αλατάκι από πάνω, γυρίζεις μόνο όταν έχει ψηθεί, αλατίζεις την ψημένη πάνω πλευρά και αποσύρεις όταν ψηθεί και η δεύτερη πλευρά. Κοτόπουλο, ψάρι, χοιρινό, μοσχάρι, δεν αλλάζει τίποτα παρά μόνο ο χρόνος ψησίματος. Τιμή; 5, 10, 15, 20, 25 €/kg δεν έχει καμία σημασία. Μόνο υπομονή και σύνεση. Ενίοτε και ένα θερμόμετρο ακριβείας σαν το παρακάτω που βοηθάει τον ψήστη να τηρήσει τους ακριβείς χρόνους 🙂 =================================== Χοιρινά σουβλάκια απευθείας από την κατάψυξη, σε πολύ χαμηλή φωτιά, με ένα γύρισμα... Επεξ/σία 3 Αυγούστου από est 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chickenakos90 Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Καλησπέρα, Μια ερώτηση που με προβληματίζει.Ταψι για να ψήνω πατάτες κτλ..παίρνω απλό εμπορίου ;πχ βρήκα το pyrex magic (εμαγιε επιστρωση ) η υπάρχουν ταψιά συγκεκριμένα για BBQ? Το λέω πιο πολύ όσον αφορά τα υλικά κατασκευής και τυχον ουσίες που εκλύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.Παραθετω το εν λόγω ταψί και θέλω τη γνώμη σας.Δεν θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση. https://www.benrubi.gr/product/rect-roaster-40cm-magic-pyrex/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Πάρε ένα ανοξείδωτο να είσαι κομπλέ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Δες και πήλινα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Καλησπέρα, αν μπορείτε όσοι ξέρετε να βοηθήσετε, η παρακάτω θεωρείται καλή τιμή και είναι όντως προσφορά ή θα μπορούσα να βρώ και κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά (350-450) με πλαινό μάτι; https://bbq-campingaz.gr/product/ψησταριά-4-series-select-s/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ηνίοχος Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Στις 6/8/2024 στις 1:53 ΠΜ, chickenakos90 είπε Καλησπέρα, Μια ερώτηση που με προβληματίζει.Ταψι για να ψήνω πατάτες κτλ..παίρνω απλό εμπορίου ;πχ βρήκα το pyrex magic (εμαγιε επιστρωση ) η υπάρχουν ταψιά συγκεκριμένα για BBQ? Το λέω πιο πολύ όσον αφορά τα υλικά κατασκευής και τυχον ουσίες που εκλύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.Παραθετω το εν λόγω ταψί και θέλω τη γνώμη σας.Δεν θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση. https://www.benrubi.gr/product/rect-roaster-40cm-magic-pyrex/ Οι επιστρώσεις στο συγκεκριμένο αντέχουν μέχρι τους 230° οπότε λογικά είναι μόνο για φούρνο Πάρε ένα ανοξείδωτο να χεις το κεφάλι σου ήσυχο. Σολομός στη σχάρα έτοιμος σε 4 λεπτά μαζί με ψητά λαχανικά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chickenakos90 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 4 ώρες πριν, ηνίοχος είπε Οι επιστρώσεις στο συγκεκριμένο αντέχουν μέχρι τους 230° οπότε λογικά είναι μόνο για φούρνο Πάρε ένα ανοξείδωτο να χεις το κεφάλι σου ήσυχο. Σολομός στη σχάρα έτοιμος σε 4 λεπτά μαζί με ψητά λαχανικά Ευχαριστώ..πήρα ήδη να πω την αλήθεια ανοξείδωτο. Και μάλλον σήμερα είναι μέρα ψαροφαγιας .Φαγκρι με αλάτι και ρίγανη.Τρομερη γεύση. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Καλησπέρα. https://www.facebook.com/marketplace/item/7143036525732866/ Σας φαίνεται καλή κατάσταση; Βλέπω κάτι οξειδώσεις. Το θέμα είναι αν φτιάχνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 17 ώρες πριν, virginkiller είπε Καλησπέρα. https://www.facebook.com/marketplace/item/7143036525732866/ Σας φαίνεται καλή κατάσταση; Βλέπω κάτι οξειδώσεις. Το θέμα είναι αν φτιάχνει Λογικά είναι η Q100/120. Ζήτησε να σου στείλει παραπάνω φωτό από τον κάδο και την βάση, καθώς και από το ταμπελάκι που έχει η ψησταριά, για να γνωρίζεις το ακριβές μοντέλο και την ημερομηνία κατασκευής. Αναφέρεσαι σε οξειδώσεις στις μαντεμένιες σχάρες; Εάν ναι, μπορείς να το επαναφέρεις. Υπάρχουν αρκετά άρθρα και βιντεάκια, όπως πχ το παρακάτω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Just now, ilpapacha said: Λογικά είναι η Q100/120. Ζήτησε να σου στείλει παραπάνω φωτό από τον κάδο και την βάση, καθώς και από το ταμπελάκι που έχει η ψησταριά, για να γνωρίζεις το ακριβές μοντέλο και την ημερομηνία κατασκευής. Αναφέρεσαι σε οξειδώσεις στις μαντεμένιες σχάρες; Εάν ναι, μπορείς να το επαναφέρεις. Υπάρχουν αρκετά άρθρα και βιντεάκια, όπως πχ το παρακάτω εχω ακριβώς το τηγάνι του βιντεο και γνωρίζω να καθαρίζω μαντέμι. σε γενικες γραμμές άρα καθαρίζεται. το μοντέλο λογικά είναι το q2000 λόγω διαστάσεων της σχάρας. θα το δω αύριο απο κοντά! αν ειναι αυτό το μοντέλο πιστέυω αξίζει 100% τα λεφτά ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 35 λεπτά πριν, virginkiller είπε εχω ακριβώς το τηγάνι του βιντεο και γνωρίζω να καθαρίζω μαντέμι. σε γενικες γραμμές άρα καθαρίζεται. το μοντέλο λογικά είναι το q2000 λόγω διαστάσεων της σχάρας. θα το δω αύριο απο κοντά! αν ειναι αυτό το μοντέλο πιστέυω αξίζει 100% τα λεφτά ! Νομίζω πως στην Q2000 η σχάρα είναι 2 μέρη και όχι ένα, όπως φαίνεται σε αυτήν που έχει η αγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 11 hours ago, ilpapacha said: Νομίζω πως στην Q2000 η σχάρα είναι 2 μέρη και όχι ένα, όπως φαίνεται σε αυτήν που έχει η αγγελία. Ισχύει. Αλλά οι διαστάσεις είναι των q200 . Ίσως παλαιότερο μοντέλο; Θα δω αργότερα. Η τιμή έπεσε στα 160€ οπότε με βλέπω όπως και να έχει γιατί με καλύπτουν και οι δύο. Για δύο με τρία άτομα θα ψήνω σε ένα μικρό μπαλκόνι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Παρέλαβα και η ψησταριά είναι σε αρκετά καλή κατάσταση εκεί που έχει σημασία. Περιλαμβάνει την βάση και σωλήνα για μπουκάλα. Φυσικά και την πήρα. Μοντέλο στο ταμπελακι δεν φαίνεται αλλά μου είπε ότι την έχει πάρει πριν πολλά χρόνια οπότε ήταν αλλιώς τα μοντέλα υποθέτω. Θα επανέλθω όταν πιάσει φοκο! 🤣 Επεξ/σία 10 Αυγούστου από virginkiller 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, virginkiller είπε Παρέλαβα και η ψησταριά είναι σε αρκετά καλή κατάσταση εκεί που έχει σημασία. Περιλαμβάνει την βάση και σωλήνα για μπουκάλα. Φυσικά και την πήρα. Μοντέλο στο ταμπελακι δεν φαίνεται αλλά μου είπε ότι την έχει πάρει πριν πολλά χρόνια οπότε ήταν αλλιώς τα μοντέλα υποθέτω. Θα επανέλθω όταν πιάσει φοκο! 🤣 Αν και δεν διακρίνεται ο καυστήρας και εφόσον λειτουργεί ο διακόπτης ελέγχου, όλα δείχνουν καλά 👍. Το tie wrap δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει μπει. Πάντως, στην τρύπα δίπλα του υπήρχε πιεζοηλεκτρικός αναφλεκτήρας που μάλλον αφαιρέθηκε λόγω παλαιότητας. Αν και μπορείς να βρεις φθηνό στο ίντερνετ για Q200, στη θέση σου θα χρησιμοποιούσα απλώς αναπτήρα με μακρύ λαιμό για άναμμα της από σημείο που μάλλον υπάρχει στο πλάι, κάτω αριστερά για αυτό το σκοπό. Enjoy 😊 Επεξ/σία 10 Αυγούστου από est Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, est said: Αν και δεν διακρίνεται ο καυστήρας και εφόσον λειτουργεί ο διακόπτης ελέγχου, όλα δείχνουν καλά 👍. Το tie wrap δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει μπει. Πάντως, στην τρύπα δίπλα του υπήρχε πιεζοηλεκτρικός αναφλεκτήρας που μάλλον αφαιρέθηκε λόγω παλαιότητας. Αν και μπορείς να βρεις φθηνό στο ίντερνετ για Q200, στη θέση σου θα χρησιμοποιούσα απλώς αναπτήρα με μακρύ λαιμό για άναμμα της από σημείο που μάλλον υπάρχει στο πλάι, κάτω αριστερά για αυτό το σκοπό. Enjoy 😊 Εγώ το αφαίρεσα για να αλλάξω την μπαταρία και να δω αν η μπαταρία που είχε ήδη είχε διαρροή. Το tie wrap συγκρατεί στην θέση του το μηχανισμό που ανάβει το γκάζι. Το είδα ότι ξένα σπασμένο αλλά για τα λεφτά δεν έδωσα σημασία να σου πω την αλήθεια. Όταν ψήσω θα στείλω φωτογραφίες. Τον καυστήρα τον επίβλεψα και δεν φάνηκε κάτι σε κακή κατάσταση. Μερικά κανένα λιπη αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι. Καλού κακού καθάρισα με ξύδι και έβαλα σιρματακι στις τρύπες. Επεξ/σία 10 Αυγούστου από virginkiller 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα