phanispal Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Αυτή δεν παίζει στα 200€ συχνά πυκνά; Ή στα 250€; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2 ώρες πριν, dimitris_xm είπε Καλημέρα! Το ΣΚ επισκέφτηκα φιλικό ζευγάρι οπου ειχαν μια ψησταριά υγραρίου. Λάτρης των ψητών γαρ, μου μπηκε το μικρόβιο και εως το ΣΚ θα εχω και εγω:) Εψαξα στο thread αλλα αυτο μπορεί να γίνει λίγο χαοτικό λόγω του μεγέθους και συγγνώμη που θα σας ρωτήσω πραγματα που σιγουρα τα εχετε απαντήσει 1000 φορές Θελω κατι εως 300ε (θα ψήνω 1-2 φορες την εβδομάδα) για 3 ατομα κατα κύριο λόγο, εκτος οταν μαζευόμαστε με την παρεα. Λεω να παρω την Jamestown maddox 3.1 στα 300ε, που εχει και μάτι. Την έχει κάποιος ήδη να μου πει αν καπνίζει και αν καθαρίζει σχετικά εύκολα; Αυτο που με "ανησυχεί" είναι πως τα παιδιά που ψήσαμε ειχαν μια μικρή bormann που κάπνιζε σαν τρελή και η ατμόσφαιρα ηταν αποπνικτική. Πρέπει να προσέξω κατι αλλο με την αγορά; Εάν π.χ δωσω 100ε παραπάνω υπάρχει κάτι καλύτερο; ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αυτο με το καπνισμα κατα κυριο λογο εχει να κανει με το ποσο λιπος εχει μαζεψει γυρω γυρω στον καδο κλπ, οταν ειναι καινουρια ειναι ελαχιστο μονο απο το κρεας και οτι σταζειι, με τον καιρο γινεται παραπανω, θελει λιγο περιποιηση 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_xm Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2 ώρες πριν, skskre είπε Το καλύτερο VFM είναι αυτή, με πολλά παιδιά εδώ μέσα να την έχουν πάρει και να δηλώνουν ευχαριστημένοι https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-kenton-62209623 Την είχα δει και αυτη αλλα έκλεινα προς την jamestown λόγω του οτι εχει μάτι. Bλεπω κατι αναρτήσεις οτι επαιζε καποτε στα 180 και με πιανει η καρδια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisisf Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου @dimitris_xm το απλό πλαϊνό μάτι δεν είναι και πολύ χρήσιμο να ξέρεις, ακόμη και σε ψησταριές από τις πιο γνωστές μάρκες (Napoleon, Weber etc). Δεν έχει αρκετή ισχύς και είναι πολύ ευαίσθητο στον αέρα οπότε σου βγάζει την ψυχή για να τηγανίσεις κάτι. Ίσως για κάποια συνοδευτική σάλτσα να είναι πιο χρήσιμο που δεν χρειάζεται να ανεβάσει τόση θερμοκρασία όσο το τηγάνισμα. Η λύση είναι υπέρυθρο άλλα υπάρχει σε ψησταριές πολύ πάνω από το budget σου. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να πάρεις μια πιο καλή χωρίς μάτι με το ίδιο budget αν έχεις εναλλακτική (ίσως με ποιο πολούς καυστήρες?). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_xm Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, Dionisisf είπε @dimitris_xm το απλό πλαϊνό μάτι δεν είναι και πολύ χρήσιμο να ξέρεις, ακόμη και σε ψησταριές από τις πιο γνωστές μάρκες (Napoleon, Weber etc). Δεν έχει αρκετή ισχύς και είναι πολύ ευαίσθητο στον αέρα οπότε σου βγάζει την ψυχή για να τηγανίσεις κάτι. Ίσως για κάποια συνοδευτική σάλτσα να είναι πιο χρήσιμο που δεν χρειάζεται να ανεβάσει τόση θερμοκρασία όσο το τηγάνισμα. Η λύση είναι υπέρυθρο άλλα υπάρχει σε ψησταριές πολύ πάνω από το budget σου. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να πάρεις μια πιο καλή χωρίς μάτι με το ίδιο budget αν έχεις εναλλακτική (ίσως με ποιο πολούς καυστήρες?). Καλησπέρα! Πηγα τις είδα από κοντά σε leroy και praktiker αντίστοιχα. Η του leroy kenton , έχει μαντεμέμι με εμαγιέ επίστρωση που δεν ξέρω κατά πόσο θα αντέξει. Βέβαια έχει 4 καυστηρες Η Jamestown έχει μαντεμι αλλά 3 Συμφωνώ και εγώ ότι το μάτι δεν θα μου προσφέρει κτ ιδιαίτερο. Για μεγαλύτερη δεν θέλω γιατί υπάρχει πρόβλημα χώρου. Ποια η εμπειρία σας για τα επιστρωμενα με εμαγιέ μαντεμια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 1 ώρα πριν, dimitris_xm είπε Ποια η εμπειρία σας για τα επιστρωμενα με εμαγιέ μαντεμια? Ξεφλουδίζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skskre Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2 hours ago, dimitris_xm said: Καλησπέρα! Πηγα τις είδα από κοντά σε leroy και praktiker αντίστοιχα. Η του leroy kenton , έχει μαντεμέμι με εμαγιέ επίστρωση που δεν ξέρω κατά πόσο θα αντέξει. Βέβαια έχει 4 καυστηρες Η Jamestown έχει μαντεμι αλλά 3 Συμφωνώ και εγώ ότι το μάτι δεν θα μου προσφέρει κτ ιδιαίτερο. Για μεγαλύτερη δεν θέλω γιατί υπάρχει πρόβλημα χώρου. Ποια η εμπειρία σας για τα επιστρωμενα με εμαγιέ μαντεμια? 1 hour ago, costas_ said: Ξεφλουδίζουν Ξεφλουδίζουν μεν αλλά όχι απο την πρώτη ημέρα, θα σε ενημερώσουν καλύτερα και οι κάτοχοι της εδώ. Επίσης, πάντα υπάρχει και η εναλλακτική των custom made inox - όταν χαλάσουν- με λογικό κόστος. Επίσης, το μέγεθος μετράει και στην ψησταριά, οπότε 4 καυστήρες αν σε παίρνει χωροταξικά. Πάντως επειδή ΚΑΙ ΕΔΩ ισχύει το ρητό - buy nice or buy twice - η ποιότητα κατασκευής, εγγύηση κ.τ.λ, των weber & napoleon δεν συγκρίνεται με του Leroy ή της Jamestown, αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση για καλύτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_xm Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Το praktiker απο σήμερα εχει 20% επιστροφή μεσω eurobank για αγορά ψησταριών υγραεριου (και αλλα) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkoukakis Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου Καλησπέρα και από μένα. Κι εγώ στην αναζήτηση ψησταριάς. Λόγω περιορισμένου χώρου στο μπαλκόνι είμαι ανάμεσα στις παρακάτω ψησταριές. Ψήσιμο 1-2 φορές την εβδομάδα κυρίως για 2-3 άτομα. Μπριζόλες, κοτόπουλο, μπιφτέκια και ψάρια. Weber Spirit II E-210 GBS Ψησταριά Υγραερίου Σχάρας 51x46εκ. με 2 Εστίες 7.77kW 44010129 | Skroutz.gr Napoleon Freestyle 365 Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένιας Σχάρας 51x45εκ. με 3 Εστίες 12kW 15000 | Skroutz.gr Outdoorchef Ascona All Ψησταριά Υγραερίου Σχάρας 54x54εκ. με 2 Εστίες 9.7kW 18.128.58 | Skroutz.gr Οι 2 πρώτες (δεν μπορώ να ανέβω οικονομικά στην Ε310) είναι κλασσικές επιλογές για την κατηγορία μεταξύ Napoleon - Weber. H Outdoorchef με εξιτάρει για το σχήμα της και για το ότι φαίνεται να καθαρίζει πολύ πιο εύκολα από τις άλλες 2. Αλλά δεν παίρνει σουβλα με μοτέρ σε σχέση με τις άλλες δύο (που δεν ξέρω αν ψήνουν καλά σε σούβλα αφού δεν διαθέτουν πλαινό καυστήρα). Καμιά συμβουλή; Έχω δει και Jamestown κ.λ.π. από κοντά αλλά θα προτιμούσα να πάω σε κάτι στις παραπάνω μάρκες. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisisf Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gkoukakis είπε Καλησπέρα και από μένα. Κι εγώ στην αναζήτηση ψησταριάς. Λόγω περιορισμένου χώρου στο μπαλκόνι είμαι ανάμεσα στις παρακάτω ψησταριές. Ψήσιμο 1-2 φορές την εβδομάδα κυρίως για 2-3 άτομα. Μπριζόλες, κοτόπουλο, μπιφτέκια και ψάρια. Weber Spirit II E-210 GBS Ψησταριά Υγραερίου Σχάρας 51x46εκ. με 2 Εστίες 7.77kW 44010129 | Skroutz.gr Napoleon Freestyle 365 Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένιας Σχάρας 51x45εκ. με 3 Εστίες 12kW 15000 | Skroutz.gr Outdoorchef Ascona All Ψησταριά Υγραερίου Σχάρας 54x54εκ. με 2 Εστίες 9.7kW 18.128.58 | Skroutz.gr Οι 2 πρώτες (δεν μπορώ να ανέβω οικονομικά στην Ε310) είναι κλασσικές επιλογές για την κατηγορία μεταξύ Napoleon - Weber. H Outdoorchef με εξιτάρει για το σχήμα της και για το ότι φαίνεται να καθαρίζει πολύ πιο εύκολα από τις άλλες 2. Αλλά δεν παίρνει σουβλα με μοτέρ σε σχέση με τις άλλες δύο (που δεν ξέρω αν ψήνουν καλά σε σούβλα αφού δεν διαθέτουν πλαινό καυστήρα). Καμιά συμβουλή; Έχω δει και Jamestown κ.λ.π. από κοντά αλλά θα προτιμούσα να πάω σε κάτι στις παραπάνω μάρκες. Ευχαριστώ πολύ. Η Napoleon εχει σε αυτες τις διαστασεις 3 καυστήρες αντι για 2 που έχει η weber αρα περισσοτερη ευελιξία στα ψησίματα και περισσότερη ισχύς. Από εκεί και πέρα είναι θέμα ίσως προτίμησης σε κάποια εταιρία και εμφάνισης. Επεξ/σία 23 Ιουλίου από Dionisisf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 14 ώρες πριν, gkoukakis είπε Καλησπέρα και από μένα. Κι εγώ στην αναζήτηση ψησταριάς. Λόγω περιορισμένου χώρου στο μπαλκόνι είμαι ανάμεσα στις παρακάτω ψησταριές. Ψήσιμο 1-2 φορές την εβδομάδα κυρίως για 2-3 άτομα. Μπριζόλες, κοτόπουλο, μπιφτέκια και ψάρια. Weber Spirit II E-210 GBS Ψησταριά Υγραερίου Σχάρας 51x46εκ. με 2 Εστίες 7.77kW 44010129 | Skroutz.gr Napoleon Freestyle 365 Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένιας Σχάρας 51x45εκ. με 3 Εστίες 12kW 15000 | Skroutz.gr Outdoorchef Ascona All Ψησταριά Υγραερίου Σχάρας 54x54εκ. με 2 Εστίες 9.7kW 18.128.58 | Skroutz.gr Οι 2 πρώτες (δεν μπορώ να ανέβω οικονομικά στην Ε310) είναι κλασσικές επιλογές για την κατηγορία μεταξύ Napoleon - Weber. H Outdoorchef με εξιτάρει για το σχήμα της και για το ότι φαίνεται να καθαρίζει πολύ πιο εύκολα από τις άλλες 2. Αλλά δεν παίρνει σουβλα με μοτέρ σε σχέση με τις άλλες δύο (που δεν ξέρω αν ψήνουν καλά σε σούβλα αφού δεν διαθέτουν πλαινό καυστήρα). Καμιά συμβουλή; Έχω δει και Jamestown κ.λ.π. από κοντά αλλά θα προτιμούσα να πάω σε κάτι στις παραπάνω μάρκες. Ευχαριστώ πολύ. Έχω την Napoleon που αναφέρεις απλά η δική μου έχει και το μάτι με τις υπέρυθρες, που δεν το θεωρώ καθόλου απαραιτητο παρόλα αυτά. Καθαρίζεται πανεύκολα σε 10’, ανεβάζει 400+ βαθμούς σε λιγότερο απο 10’. Έχω τη σούβλα, το καλάθι που μπαίνει στη σούβλα, πέτρα για πίτσα και τη μαντεμένια επιφάνεια και θεωρώ πιο άμεσα απαραίτητο το μαντέμι και μετά τη σούβλα. Στη σούβλα όχι απλα ψήνεις καλά, ψήνεις εξαιρετικά, και στο μαντεμι επίσης τα πολυ λιπαρά ώστε να αποφεύγεις αναφλέξεις. Επίσης δεν ξέρω απο που θα την πάρεις αλλα στη δικη μου είχε σαν επιλογή να στη φέρουν έτοιμη για χρήση συναρμολογημένη και με μπουκάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Εγώ θα πήγαινα στη Weber, παρότι κάτοχος Napoleon Έχω την 365 (με το μάτι υπερύθρων) Στο μόνο που υπερτερεί της Weber είναι στις θερμοκρασίες, στο θέμα αναφλέξεων (που για μένα είναι το πιο σημαντικό) η Weber κερδίζει εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkoukakis Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Εγώ θα πήγαινα στη Weber, παρότι κάτοχος Napoleon Έχω την 365 (με το μάτι υπερύθρων) Στο μόνο που υπερτερεί της Weber είναι στις θερμοκρασίες, στο θέμα αναφλέξεων (που για μένα είναι το πιο σημαντικό) η Weber κερδίζει εύκολα Έχει αναφλέξεις η Napoleon; Από όσο έχω δει από κοντά έχουν παρόμοιο σχεδιασμό για τα λίπη, για φλογοπροστασία κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, gkoukakis είπε Έχει αναφλέξεις η Napoleon; Από όσο έχω δει από κοντά έχουν παρόμοιο σχεδιασμό για τα λίπη, για φλογοπροστασία κλπ. Πολύ παραπάνω από την Weber (310) Έχω δουλέψει και με τις 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelomam Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου στο μπαλκονι που εχω τη κεντον 4β φυσαει αρκετα, που πρεπει να ειναι το ανοιγμα στο καπάκι; δηλαδη ο αερα να μπαινει μεσα στο "φουρνο" ή να βαράει απο πίσω; νομιζω οτι οταν το έχω να βαραέι ο αερας πισω απο το φούρνο δεν μπορει να ανεβάσει θερμοκρασια και καθυστερει το ψησιμο.τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα